- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.181
Alex gozynaydin analu babali buyut cok sevindm sende mi vajiliydin ne zaman yendin ne kadar sure sonra hamis kaldini
alex tebrik ederim arkadaşımmm
Allahım sağlıkla kucağına almayı bi avazda doğurmayı nasip ettsin inşallah canım =))
Cicegimmm bocegim seni kutluyorm once cok sevindim cooookkk rabbim saglikli bi evlat versn.gelelim bana bazen moralim eksilerde oluyo ama sizin bu motive msjlarinizi alinca hersey deisiyo ya bi egz.devami gelse sureklilik istiyorm esli deneme yapicam ramazan bitsn
Günaydın kızlar
Size güzel bi haber vereyim dedim hamileyim En kısa zamanda vajiden kurtulup sizin de bu mutluluğu yaşamanız dileğiyle o zaman napıyoruz egzersize dört elle sarılıyoruz gerekirse zaman yaratıyoruz !!! Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun ...
Merhaba canlarim.. Giremiyorum pek özledim hepinizi.. Dilerim hersey yolundadir..
Kizlar nasil söylesem bilemedim, benanne oluyorm Allahin izniyleeee.. Allahima sükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ins
Nasil gidiyo egzersizler yenenler varmi çok merak ediyorum umut naptin doktora gittinmi
öpyrm hepinizi
ben de aşama aşama gitmekten yanayım, hep çok yavaş ilerledim, seni anlayabilirim bu konuda. ama girişte beklemek sana bir şey kazandırmıyor, onu söylemek istedim sadece.
hayır malatyalı değilim, neden sordun ki??
mantar olmuşum eşşek kadar fitil verdi doktorbir sürü krem antibiyotik ilk kez başıma geldi inş geçer hemen
canım hayırlı olsun...
Malatyali bir arkadasim var da tarzini ona bnezettim biraz.
Giriste beklemek birsey kazandirmiyor ama nasil ilerleyecegimi bilemiyorum.Tikandim.
tebrik ederim canım:) Allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin
Günaydın kızlar
Size güzel bi haber vereyim dedim hamileyim En kısa zamanda vajiden kurtulup sizin de bu mutluluğu yaşamanız dileğiyle o zaman napıyoruz egzersize dört elle sarılıyoruz gerekirse zaman yaratıyoruz !!! Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun ...
çookk teşekkür ederek darısı tez zamanda başına olsun diyorum, diyorum çünkü yenmeye çok yakınsın istersen bir anda bitirebilirsin bu işi bir anlık azıcık cesaret çok değil azıcık nasıl dilatör sokarken acımıyorsa ondada acımıyor işte sadece bunu düşünerek bile başarabilirsin vee sen de bu güzelliği yaşayabilirsin hatta önümüzdeki ay bile bu anı heyecanla bekleyebilirsin inan sen bitirmişsin olayı haberin yok, moralin eksilerde olacak birşey yok bak ben egzersizi tamamladım ama o işi 10gün yapamadım yine kasıldım sanki koca dilatörü sokan ben değilim ve eşim hep sen daha büyüğünü bile sokarsın ama bunu yapamazsın diyordu hep kavga ettik, ama birgün deli gibi ordan oraya pozsiyon ararken (aparatım içimde) popomu kaldırmayı keşfettim veee dedim kocaya gel olacak dedim oldu kendine uygun pozsiyonu bul aynı pozsiyonda takılma ayrıca ölçüyede takma 3.boy ile pozsiyon ararsan daha rahat olur, 4. boy içindeyken pozsiyon aramak acıtıyor çünkü neticede plastik ve şekil almıyor e ordan oraya hareket ederkende haliyle zorlanmıştım şimdi sadece en küçük boy ile emlamı sürüp işime bakıyorum
sen de an kadar yakınsın moral bozacağına düşün nasıl rahat olurum bu giriyorsa o da girecek hatta daha kolay girecek diye kötü düşünürsen egzersizini tamamladığın halde beynin oyunlarına yenilirsin vaji sana son hamlesini yapıyor unutma!
mantar olmuşum eşşek kadar fitil verdi doktorbir sürü krem antibiyotik ilk kez başıma geldi inş geçer hemen
Bulanti çok kötü yaehhh işteee azcık azcık bulantılarım terk etmeye başladı gibi gibi...dilerim sen çookk kolay ve keyifli geçirirsinn ayyy taze annee
Sagol Amin canim darisi basina isteyen herkese instebrik ederim canım.Allah sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin:)
Tskr ederim cnm.. Aynen hep hayal etmisimdir çocugumla arkadas gibi olabilmeyi Allahin izniyle ins.. Darisi isteyen herkese Allahin izniyleeeeçok tebrik ederim çok sevindim senin adına.. inşallah bebiş size uğurlu gelir.. güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsıngencecik anne olacaksın..bu da çok güzel
Elvaaaannnnnnnn Canm yaaa inan cok sevindim inann bu vajiler hamis kaldikca mutlu okuyorm rabbime sukurler seninde mutlulugunu bebekle taclandirdi anali babali buyut hayirli saglikli evlat nasub etsin gozunaydin simdiden..kendine dikkat et artkk tatlimmm tam bi aile oldun ne mutlu...
çok tskr ederim, darisi basina tatlimmerhaba arkadaşlar ne zamandır giremedim sayfaya.yenen arkadaşları tebrik ediyorum ve anladığım kadarıyla elvan hamileymiş.elvancım tebrik ederim senin adına sevindim genç anne,çıtır anne:) bu arada kimler yendi?
çok sagol canim benim, darisi sizlere en yakin zamandaçok sevindim tatlım ALLAH ım hayırlı bir doğum ve hayırlı ve sağlıklı mutlku ömürler nasip etsin hepinizede... darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?