Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Alex gozynaydin analu babali buyut cok sevindm sende mi vajiliydin ne zaman yendin ne kadar sure sonra hamis kaldin i

çok teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza tabi önce vajiyi yenin Ben haziran ayında yenmiştim vajiyi çok şükür ikinci ayımızda oldu bizim evleneli 3,5 yıl oldu canım o yüzden hiç beklemek istemedim

çookk teşekkür ederek darısı tez zamanda başına olsun diyorum, diyorum çünkü yenmeye çok yakınsın istersen bir anda bitirebilirsin bu işi bir anlık azıcık cesaret çok değil azıcık nasıl dilatör sokarken acımıyorsa ondada acımıyor işte sadece bunu düşünerek bile başarabilirsin vee sen de bu güzelliği yaşayabilirsin hatta önümüzdeki ay bile bu anı heyecanla bekleyebilirsin inan sen bitirmişsin olayı haberin yok, moralin eksilerde olacak birşey yok bak ben egzersizi tamamladım ama o işi 10gün yapamadım yine kasıldım sanki koca dilatörü sokan ben değilim ve eşim hep sen daha büyüğünü bile sokarsın ama bunu yapamazsın diyordu hep kavga ettik, ama birgün deli gibi ordan oraya pozsiyon ararken (aparatım içimde) popomu kaldırmayı keşfettim veee dedim kocaya gel olacak dedim oldu kendine uygun pozsiyonu bul aynı pozsiyonda takılma ayrıca ölçüyede takma 3.boy ile pozsiyon ararsan daha rahat olur, 4. boy içindeyken pozsiyon aramak acıtıyor çünkü neticede plastik ve şekil almıyor e ordan oraya hareket ederkende haliyle zorlanmıştım şimdi sadece en küçük boy ile emlamı sürüp işime bakıyorum
sen de an kadar yakınsın moral bozacağına düşün nasıl rahat olurum bu giriyorsa o da girecek hatta daha kolay girecek diye kötü düşünürsen egzersizini tamamladığın halde beynin oyunlarına yenilirsin vaji sana son hamlesini yapıyor unutma!

çok sevindim tatlım ALLAH ım hayırlı bir doğum ve hayırlı ve sağlıklı mutlku ömürler nasip etsin hepinizede... darısı başımıza

Malatyali bir arkadasim var da tarzini ona bnezettim biraz.
Giriste beklemek birsey kazandirmiyor ama nasil ilerleyecegimi bilemiyorum.Tikandim.

Malatyali bir arkadasim var da tarzini ona bnezettim biraz.
Giriste beklemek birsey kazandirmiyor ama nasil ilerleyecegimi bilemiyorum.Tikandim.

malatyalı tarzı nasıl oluyor bilemiyorum... ben sana söyleyebileceğim her şeyi söyledim, bende sözler bitti artık. sen adım atmazsan benim yapabileceğim bir şey yok. aynı şeyleri papağan gibi tekrarlamaktansa susmayı tercih edeceğim. unun var, yağın var, şekerin var artık helva yapman lazım. kolay gelsin.

tebrik ederim tatlım ALLAH ım hayırlı bir doğum hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin hepinizede

Canimsun yaa kiz sen ne acayip biseysin senle konustuumu sanki o an getirseler p.. İ alip koycam vajeme bak yine sistim sistim kabardim bir gun onceki inci gittii su bayram bitsin bu is bitecekkk sizi teyze yapcam :) sen dua et hamissin kabul olur tatlim bende seni takip etcem

mantar olmuşum eşşek kadar fitil verdi doktor bir sürü krem antibiyotik ilk kez başıma geldi inş geçer hemen

geçmiş olsun canım.fitili mutlaka kullan ihmal etme,içerideki mantarı kurutan asıl o...sabun kulanmamaya dikkat genital bölgende çünkü sabun mantarı tetikliyor.bende de olduğu için biliyorum. ben de fişeğe benzeyenden kullanmıştım 2 tane. ve hemen kesti fitil.benden sana tavsiye canım korkuyorum diye kullanmamazlık yapma sakın,sonra ilişkilerinde yanma hissin olur canım.tekrar geçmiş olsun...

merhaba arkadaslar hepınızı su anda o kadar ıyı anlıyorumkı su mubarek gunde ıhslahhh bu olaydan kurtulur herkez bende vajılıydım bu sıte sayesınde basardım ve 1 kızım var sımdı 1 yasında 2009 da yendım 1 bucuk yıl surdu ve ondan oncede 1 evlılıgım bıtıt bu yuzden ..ben benım kadar korkan bırını daha once gormedım ve ben basardım sızde yapabılrısnız sadece ısteyın ve ınanın egzersız cok onemlı ben hala dırek olarak yapamıyorum yanı gırıste bıraz beklıyorum acıyor belkıde bana oyle gelıyo daha sonra nefes alıp verıyorum ıkınıyourm hepsı oluyor.basarmak ıcınde egzersız hergun duzenlı ıelrledıkce daha kalın egzersız aletlerıyle ben en son mumla yaptım ve arkaısndan basardım ..dualarım hepınızle

ehhh işteee azcık azcık bulantılarım terk etmeye başladı gibi gibi...dilerim sen çookk kolay ve keyifli geçirirsinn ayyy taze annee
Bulanti çok kötü ya Allahim ins geçer heptende rahat geçirirsin bundan sonra..
tebrik ederim canım.Allah sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin:)
Sagol Amin canim darisi basina isteyen herkese ins

çok tebrik ederim çok sevindim senin adına.. inşallah bebiş size uğurlu gelir.. güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsıngencecik anne olacaksın..bu da çok güzel
Tskr ederim cnm.. Aynen hep hayal etmisimdir çocugumla arkadas gibi olabilmeyi Allahin izniyle ins.. Darisi isteyen herkese Allahin izniyleeee

Amiiiiiiinnnn, bal damliyo agzindan ballllllll Tskr ederim canimin içiii, bende çok mutlu oluyodum hamile olan arkadaslari duyunca.. çok sükür Rabbim bekletmeden nasip etti.. En içten diliyorum, isteyen herkese nasip etsin bekletmeden hayirlisiyla

çok tskr ederim, darisi basina tatlim Genç anne evet, çok sükür :26:
çok sevindim tatlım ALLAH ım hayırlı bir doğum ve hayırlı ve sağlıklı mutlku ömürler nasip etsin hepinizede... darısı başımıza
çok sagol canim benim, darisi sizlere en yakin zamanda

mantar olmuşum eşşek kadar fitil verdi doktor bir sürü krem antibiyotik ilk kez başıma geldi inş geçer hemen

Geçmis olsn tatlim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…