- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.281
tebrık edrım ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın
çok mutlu oldum rabbım saglıklı hayırlı bir evlat nasıp etsın....yuvan huzur sevınç dolsun...hamilelerden dua beklioruz lütfen bizlere dua edin.......
bu gece rüyamda bir bebek emziriyordum.....kimin di benımmıydı bilmiorum ama inanaılmaz bseydi.....sanırım artık çıldırıorum..........
her ikisi de olur. eşinin iki parmağı küs de olsa yanyana da olsa 10cm e yakın bir ölçüdür. çevresini ölçün bakalım, parmakları ince mi bilemem. benim parmaklarım kürdan gibi, eşiminkiler ise tombik tombik. erkek eli genelde kalındır, o yüzden yeterli dedim ben sana. doktorlar da eşin iki parmağı rahat olunca denemeye geçebilirsiniz diyorlar. iki parmakta gelgitde rahat olursan deneyin, önce egzersiz yapın, sonra da deneme yapın. cuk diye olacaktır, yenmen çok yakın, hatta yakındaki ilk halay seninki olacak gibime geliyor. bir de inci var, evinde olaydı inci şimdiye gelin olmuştu zaten ama kendine kuruntu yapıyor yoktan yere
heheh teşekkür ederim canım benim:) sen şu vajiyi yen de asıl ben seni götüreyim yemeğe.bilmiyorum canım ama içime öyle doğdu seninkini kutlamamız da yakındır.bu ay yenenler ve hamıle kalanlar cok oldu.sıra sende mı ne
heheh teşekkür ederim canım benim:) sen şu vajiyi yen de asıl ben seni götüreyim yemeğe.bilmiyorum canım ama içime öyle doğdu seninkini kutlamamız da yakındır.bu ay yenenler ve hamıle kalanlar cok oldu.sıra sende mı ne
cnm mumların etrafını mezurayla olc cevresını yani:)vekagıt havluluları yavas yavaskalınlasıtrarak yapcnm[/QU
teşekkürler canım gece denicem tekrardan kalınlaştırmayı inşallah...
tmm cnm kalınlastırdıkdan sonra once suanda aldıgın mumu sonra kalınlastırıdıgını al dırek yenı yaptıgını alma
Dua edin canlarim 20gunun sonunda egz.basina geciyorum ins.basarili olurum..Cok pis gaza geldim sisirdiniz yine beni haa simdi kaynana maynana dinleymiycem alicam elime aparati :)k
Dua edin canlarim 20gunun sonunda egz.basina geciyorum ins.basarili olurum..
hadi bol sanslar sanayapabılecegını cok kolay olacagını dusun gecen 20 ü sakın dusunme kısa bı tatıl yaptın unutma sıfırdan degıl kaldıgın yerden baslıyorsun[/QU ohhhh beeee egz. Yaptim kisa surdu ama olsn unutmadigimi gormek bile yeter..
Ohhh bee 20 gunun sonunda 20 dakikalik bi egz.yapmak bile moralimi yerine getirdi umarim yeterlidir yani sartlarim dogrultusunda kotunun iyisi 6-7kez takcikar gitgel yaptim en azindan unutmadigimi yapabildigimi idrak ettim.ins hergun 20 dk bile olsa yapmaya calisicam kizlarrrrrrr sela1 althea umuut ocean hayallll yavuzz cicekresoo dilasel cileklim snow...(unutuyorm devamini) ve dier canlarrr cok mersi beni iyi gaza getirdiniz getiriyorsunuz getirmeyede devam edinn....u
merhaba arkadaşlar ben 1 aylık evliyim benimde vajinismus illetiyle başım dertte yardımlarınızı bekliyorum...
Ohhh bee 20 gunun sonunda 20 dakikalik bi egz.yapmak bile moralimi yerine getirdi umarim yeterlidir yani sartlarim dogrultusunda kotunun iyisi 6-7kez takcikar gitgel yaptim en azindan unutmadigimi yapabildigimi idrak ettim.ins hergun 20 dk bile olsa yapmaya calisicam kizlarrrrrrr sela1 althea umuut ocean hayallll yavuzz cicekresoo dilasel cileklim snow...(unutuyorm devamini) ve dier canlarrr cok mersi beni iyi gaza getirdiniz getiriyorsunuz getirmeyede devam edinn....u
Hosgeldin.. Erkenden bu siteyi bulduğun için çok şanslısın..önce bir jinekolojik muayene olmalısın,fizyolojik bir problemin yoksa egzersizlere sıkıca sarıldığında kısa sürede yenersin inş..allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?