Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Muayeneden korkma canım eliyle aralayıp bakıyor sadece alet vs bişi sokmuyor.hepimiz çekindik o masaya cıkmaktan ama başka çare yok.bak ben 1 yıllık evliyim 4 ay önce bu siteyi buldum brdaki kızlar sayesnde egzersize başlamaya karar verdim dha önce muayene olmadım ama egz.anında farkettim ki benm vajina girişinde bi terslik var netteki kızlık zarı çeşitlerine bakmıstım baya bi ordaki septalı hymene cok benziyordu,2 küçük delik vardı hemen doktora gittim gerçekten bi sorun varmış operasyonla aldılar zarı girişi normal hale getirdiler.daha önce gitsem şimdiye bitip gitmişti her geçen günüme yazık ettim.şimdi 10 cm aparatla rahat calısabilir hale geldim ama 2-3 haftadr da sert..me sorunu yaşıyorz..dycem o ki uzatma daha fazla egz.den doktordan korkma.beklemenn faydası yok aksine bekledikçe erteledikçe psikiolojin alt üst oluyor çok yıpranıyorsun düşüne düşüne. kendiliğnden gececek bi rahatsızlık değil bu unutma. .

çok doğru söylüyorsun peki özelde mi muayene oldun

Evet canm doktora muayene korkum oldugunu söyledim beni rahatlattı sadece bakacağım dedi korkulacak bir şey yokmuş hakikaten. sen de ihmal etme bir an evvel git bence

çok saol ya içimi rahatlattın doktora gidecem mutlaka...egzersizlerde mumdan bahsediliyor herhangi bi zarar vermiyo mu hijyenik açıdan

çok saol ya içimi rahatlattın doktora gidecem mutlaka...egzersizlerde mumdan bahsediliyor herhangi bi zarar vermiyo mu hijyenik açıdan

Direkt mumla yapmıyorsun zaten, tabi ki hijyen çok önemli.bunun için muma 1 kat peçete sarıp, streçleyip prez.geçiriyoruz su bazlı jel yardımıyla kayganlık oluyor yavas yavas ittiriyorsun büyütme gözünde egzersizi.ben mümkün görmüyordum o küçük deliğe bir şeyler girebileceğini ama ilk kulak cubuguyla yaptım dediğim gibi şimdi 10 cm aparatı yapıyorum kolayca. egzersiz yaptıkça daha da rahatlayacaksın emin ol

hmm anladım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için iyi ki bu siteyi bulmuşum derdinden ancak yaşayan anlıyo çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun...

hmm anladım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için iyi ki bu siteyi bulmuşum derdinden ancak yaşayan anlıyo çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun...

Evt herkes aynı sorunu yaşadığı için anlıyoruz birbirimizi.dktor muayenenden sonra bir sorun çıkmazsa başlarsın egzersizlere şanslı say kendini ne güzel erken buldun burayı erken farkedenler hemen kurtulyor bu sorundan kronikleşmediği için.burdaki herkes yardımcı olur sana ben henüz yenmedim ama egz. aşamalarında yardımcı olurum her zaman.yenen arkadaslarda bilgilendirirler seni yeter ki bırakma peşini..

bende ilerlemeden çözmek istiyorum bu sorunu...

kızlar nasılsınızzz ben oluyorum yaaa mıde agrısındannn .. bu ararda benım 10 cm hayale karıstı yapamıyorum kac gunden berı egzersız felan yaa bı dun denedımm 10 dakkacık beklettım cıkarttımm öff bayrama kadar yenemıycem ben galıba yaa bu arada nıye kımse yokk ben pek gıremıyorum ama gırdıgım zamanlardada kımse yok nerelere kactınızz bayram telasımı tuttuu

Geçmiş olsun ben de kimseyi göremedim bayram temizliği filan uğraşıyorlardır :) 10 cm yaptın , yine yaparsın karamsar olma o kadarını yaptk biz de yenicez inş.

Geçmiş olsun ben de kimseyi göremedim bayram temizliği filan uğraşıyorlardır :) 10 cm yaptın , yine yaparsın karamsar olma o kadarını yaptk biz de yenicez inş.

cok saolll yaptım sayılmaz canım yaa 10 dakkacık hıc bısey degıl ondada hıc bı hareket yokk sadece beklettım cıkarttım yenıcez yenmesınedeee ne bılıyım yaa sen gıt gel felan yapabılıyosun demıı nası yanı rahatsın demıı?

Yapıyorum canm ama cok değil 10 kez filan yapabiliyorum eşimin 2 parmağıyla da denedim o da oluyor artık kasılmalarım coook azaldı.

Bu arada 3-4 seansta hallettiklerini söyleyen doktorlar var tamamen para tuzağı 3-5 bin arası alıyorlarmış ben biriyle görüştüm kişinin durumuna göre ücret değişir dedi...

Hepsini harcamak yanlış olur ama ben güvenmiyorum pek.hatta o tek seansta çözenden randevu bile almıştım ama iyiki de gitmemişim..aynı teknik hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…