Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende ilerlemeden çözmek istiyorum bu sorunu...

kızlar nasılsınızzz ben oluyorum yaaa mıde agrısındannn .. bu ararda benım 10 cm hayale karıstı yapamıyorum kac gunden berı egzersız felan yaa bı dun denedımm 10 dakkacık beklettım cıkarttımm öff bayrama kadar yenemıycem ben galıba yaa bu arada nıye kımse yokk ben pek gıremıyorum ama gırdıgım zamanlardada kımse yok nerelere kactınızz bayram telasımı tuttuu

Geçmiş olsun ben de kimseyi göremedim bayram temizliği filan uğraşıyorlardır :) 10 cm yaptın , yine yaparsın karamsar olma o kadarını yaptk biz de yenicez inş.

Geçmiş olsun ben de kimseyi göremedim bayram temizliği filan uğraşıyorlardır :) 10 cm yaptın , yine yaparsın karamsar olma o kadarını yaptk biz de yenicez inş.

cok saolll yaptım sayılmaz canım yaa 10 dakkacık hıc bısey degıl ondada hıc bı hareket yokk sadece beklettım cıkarttım yenıcez yenmesınedeee ne bılıyım yaa sen gıt gel felan yapabılıyosun demıı nası yanı rahatsın demıı?

Yapıyorum canm ama cok değil 10 kez filan yapabiliyorum eşimin 2 parmağıyla da denedim o da oluyor artık kasılmalarım coook azaldı.

Bu arada 3-4 seansta hallettiklerini söyleyen doktorlar var tamamen para tuzağı 3-5 bin arası alıyorlarmış ben biriyle görüştüm kişinin durumuna göre ücret değişir dedi...

Hepsini harcamak yanlış olur ama ben güvenmiyorum pek.hatta o tek seansta çözenden randevu bile almıştım ama iyiki de gitmemişim..aynı teknik hep..

Hepsini harcamak yanlış olur ama ben güvenmiyorum pek.hatta o tek seansta çözenden randevu bile almıştım ama iyiki de gitmemişim..aynı teknik hep..

kesinlikle öyle öncelikle kafada bitmeli... gerek kalmamış sana zaten yenmiş sayılırsın artık darısı bizlere...

yavuzcum, miden nedeniyle kötüsün. egzersize çok takma iyileşmene bak. bayram sonrası yenersin. kendini iyi hisset önce. yapabiliyorsan elbette yap bırakma egzersizini ama mide kötüdür. kendine şefkat göster biraz, belki yatıp dinlenmek daha iyi gelecek sana. bayramda yenememiş olcam diye stres yapma. stres mideyi kötü etkiler.

Çekeriz çekeriz de bizim miki nazlanmayı bi kesse :))))

çekirgem hoşgeldin. gözüm yollarda kaldı, nerelerdesin bunca zamandır??

sertleşme sorununa eşin çok odaklanmasın, odaklandıkça düzelmiyor. benim eşim beni ziyadesiyle süründürdü bu konuda. kafasını biraz boşaltırsa normale dönecektir. tamamen psikolojik. sen de üzerine varma, hayat memat meselesi yapıyolar. böyle bir sorununuz yokmuş gibi davran. sen her an denemeye hazır ol, olduğu anda o muhtemelen denemek isteyecektir. fırsatı değerlendirirsin

ytıyorum selacım zatennn ılaclar sersemletıyoo ıyıceee. ben bayrama yenerım dıyee sevınıyodumm ama olmuycak galıbaa zaten aurda kac gun kaldıı bıttı sayılırr dun denedım ama pek bekletmedım

Hosbuldum pyensesim..moralim bozuktu biraz cekildm kabuğuma..anlamıyor ki takılma diyorum ama sinirleniyo kızıyo bağırıyo bana diyordu çok düşünüyorsun yeter diye şimdi seni anlıyorum diyo.nasıl aşıcaz bilmiyorum deneme yapalm filan demedim hiç 1-2 kez kendisi kalkıştı sinirle son buldu hep.siz nasıl aşmıştınız bu sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…