- 14 Ağustos 2012
- 159
- 4
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.301
Evt herkes aynı sorunu yaşadığı için anlıyoruz birbirimizi.dktor muayenenden sonra bir sorun çıkmazsa başlarsın egzersizlere şanslı say kendini ne güzel erken buldun burayı erken farkedenler hemen kurtulyor bu sorundan kronikleşmediği için.burdaki herkes yardımcı olur sana ben henüz yenmedim ama egz. aşamalarında yardımcı olurum her zaman.yenen arkadaslarda bilgilendirirler seni yeter ki bırakma peşini..
bende ilerlemeden çözmek istiyorum bu sorunu...
Karar vermek bi başlangıç emin ol devamı da gelecek sen yeter ki iste..burdan kopma azimli kararlı ol yeter sonra kurtulacaksın(kurtulacağız) allahın izniyle..
kızlar nasılsınızzz ben oluyorum yaaa mıde agrısındannn .. bu ararda benım 10 cm hayale karıstı yapamıyorum kac gunden berı egzersız felan yaa bı dun denedımm 10 dakkacık beklettım cıkarttımm öff bayrama kadar yenemıycem ben galıba yaa bu arada nıye kımse yokk ben pek gıremıyorum ama gırdıgım zamanlardada kımse yok nerelere kactınızz bayram telasımı tuttuu
bu arada doktor işini halledene kadar baş sayfadaki kegel egz. yapabilirsin bir de bu başarı hikayelerini oku cesaret veriyor insana
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-25.html[/Q
onları okuduktan sonra kaydoldum siteye hakikaten çok faydalı oluyor...
Geçmiş olsunben de kimseyi göremedim bayram temizliği filan uğraşıyorlardır :) 10 cm yaptın , yine yaparsın karamsar olma o kadarını yaptk biz de yenicez inş.
bu arada doktor işini halledene kadar baş sayfadaki kegel egz. yapabilirsin bir de bu başarı hikayelerini oku cesaret veriyor insana
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-25.html
cok saolll yaptım sayılmaz canım yaa 10 dakkacık hıc bısey degıl ondada hıc bı hareket yokk sadece beklettım cıkarttım yenıcez yenmesınedeee ne bılıyım yaa sen gıt gel felan yapabılıyosun demıı nası yanı rahatsın demıı?
Yapıyorum canm ama cok değil 10 kez filan yapabiliyorum eşimin 2 parmağıyla da denedim o da oluyor artık kasılmalarım coook azaldı.
aaa cok sevındımmm sen yenmıs sayılırsın artıkkk bıtmıs senınnn halayını cekerız yakındaaa
Bu arada 3-4 seansta hallettiklerini söyleyen doktorlar var tamamen para tuzağı 3-5 bin arası alıyorlarmış ben biriyle görüştüm kişinin durumuna göre ücret değişir dedi...
Hepsini harcamak yanlış olur ama ben güvenmiyorum pek.hatta o tek seansta çözenden randevu bile almıştım ama iyiki de gitmemişim..aynı teknik hep..
kesinlikle öyle öncelikle kafada bitmeli... gerek kalmamış sana zaten yenmiş sayılırsın artık darısı bizlere...
kızlar nasılsınızzz ben oluyorum yaaa mıde agrısındannn .. bu ararda benım 10 cm hayale karıstı yapamıyorum kac gunden berı egzersız felan yaa bı dun denedımm 10 dakkacık beklettım cıkarttımm öff bayrama kadar yenemıycem ben galıba yaa bu arada nıye kımse yokk ben pek gıremıyorum ama gırdıgım zamanlardada kımse yok nerelere kactınızz bayram telasımı tuttuu
Çekeriz çekeriz de bizim miki nazlanmayı bi kesse :))))
inş canım darısı hepimize..
yavuzcum, miden nedeniyle kötüsün. egzersize çok takma iyileşmene bak. bayram sonrası yenersin. kendini iyi hisset önce. yapabiliyorsan elbette yap bırakma egzersizini ama mide kötüdür. kendine şefkat göster biraz, belki yatıp dinlenmek daha iyi gelecek sana. bayramda yenememiş olcam diye stres yapma. stres mideyi kötü etkiler.
çekirgem hoşgeldin. gözüm yollarda kaldı, nerelerdesin bunca zamandır??
sertleşme sorununa eşin çok odaklanmasın, odaklandıkça düzelmiyor. benim eşim beni ziyadesiyle süründürdü bu konuda. kafasını biraz boşaltırsa normale dönecektir. tamamen psikolojik. sen de üzerine varma, hayat memat meselesi yapıyolar. böyle bir sorununuz yokmuş gibi davran. sen her an denemeye hazır ol, olduğu anda o muhtemelen denemek isteyecektir. fırsatı değerlendirirsin
Ocean_ kaybolmadigina cok sevindim. Kisa zamanda penismusu da atlatirsiniz umarim, cok normal. Bunu yasamayani dövüyorlar. Sikma canini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?