Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hepsini harcamak yanlış olur ama ben güvenmiyorum pek.hatta o tek seansta çözenden randevu bile almıştım ama iyiki de gitmemişim..aynı teknik hep..

kesinlikle öyle öncelikle kafada bitmeli... gerek kalmamış sana zaten yenmiş sayılırsın artık darısı bizlere...

yavuzcum, miden nedeniyle kötüsün. egzersize çok takma iyileşmene bak. bayram sonrası yenersin. kendini iyi hisset önce. yapabiliyorsan elbette yap bırakma egzersizini ama mide kötüdür. kendine şefkat göster biraz, belki yatıp dinlenmek daha iyi gelecek sana. bayramda yenememiş olcam diye stres yapma. stres mideyi kötü etkiler.

Çekeriz çekeriz de bizim miki nazlanmayı bi kesse :))))

çekirgem hoşgeldin. gözüm yollarda kaldı, nerelerdesin bunca zamandır??

sertleşme sorununa eşin çok odaklanmasın, odaklandıkça düzelmiyor. benim eşim beni ziyadesiyle süründürdü bu konuda. kafasını biraz boşaltırsa normale dönecektir. tamamen psikolojik. sen de üzerine varma, hayat memat meselesi yapıyolar. böyle bir sorununuz yokmuş gibi davran. sen her an denemeye hazır ol, olduğu anda o muhtemelen denemek isteyecektir. fırsatı değerlendirirsin

ytıyorum selacım zatennn ılaclar sersemletıyoo ıyıceee. ben bayrama yenerım dıyee sevınıyodumm ama olmuycak galıbaa zaten aurda kac gun kaldıı bıttı sayılırr dun denedım ama pek bekletmedım

Hosbuldum pyensesim..moralim bozuktu biraz cekildm kabuğuma..anlamıyor ki takılma diyorum ama sinirleniyo kızıyo bağırıyo bana diyordu çok düşünüyorsun yeter diye şimdi seni anlıyorum diyo.nasıl aşıcaz bilmiyorum deneme yapalm filan demedim hiç 1-2 kez kendisi kalkıştı sinirle son buldu hep.siz nasıl aşmıştınız bu sorunu

inşallah yaa ben de yakın olduğunu hissediyorum sela moral için çok sağol gerçekten bizim buna çok ihtiyacımız var...eşimin parmakları kibardır biraz çok kalın değildir o zaman 7-8cmdeyim diyebilirim. 2veya 3kere daha kağıt havlu sarsam muma yeterli olabilir gibi geliyor çünkü daha önce de 2kere sardım. Şöyle bir durum da var ama ben aparatları çok rahat yapıyorum bikerede alıyorum ama eşimde çok tedirginim nefesimi kesiyorum gibi istemsiz. gevşetiyorum kaslarımı baya bi durgunlaşınca alıyorum o da biraz zor oluyor...

kardeşimin ,komşumuzun bebekleri vardı. akşam hep birlikteydik,hep bebek muhabbeti,durumumu da biliyorlar. kendimi okadar ezik hissettim ki. sanki hiç sahip olamayacağım gibi geldi. eşim de o kadar sever bebekleri,görsün yolda hemen sever,fotoğrafını çeker. bende çok severim. ama hiç plan yapamıyorum bebek için. çünkü hep bir yanım ya olmazsa hiç diyor. ne hakkım var benim bunu eşime yaşatmaya,hayatımda her şeyim zorr oldu benim. işim,evliliğim şimdi de bu. egzersizin başındayım kaç saattir yok yapamıyorum. çok bunaldım artık. yok gücüm.bunları paylaşacak buradan başka bir yerim de yok.

canım hayatımızın her anında onlar var kabullencez mecburuz çünkü aslında onlar kendileri için çok normal şeylerden bahsediyolar bizim için hassas konular evet ama buna dirençli olmalıyız.dediğin gibi benim de hayatta her işim çok zor oldu ben de 8yılın sonunda evlenebildim çok zor aşamalardan geçerek...memur olmayı 1puanla kaçırdım okuduğum bölümüm zordu sınavda çok yüksek puanlar almama rağmen olmadı.hep ezikliğini hissetircek konuşmalar yapılıyor hala... şu an çalışmıyorum ve de düşünemiyorum bu hastalık tüm hayatımı kapladı...ailem çevrem hep zor insanlardı ve memleketimden de hep ayrı yaşadım şehir şehir gezdim psikolojim darmadağın olduğu çok zamanlarım oldu hep hep bir mücadeleydi hayatım.ama şunu çok iyi anladım ki mesele insanın kendisinde.düşünsene biz vajinismus olmasaydık bu sorunun ne olduğunu bile bilmeseydik o insanlarla birlikte oturup aynı muhabbetleri yapcaktık çünkü sorunu algılama yeteneğimiz olmayacaktı...kendimiz bunu yaşadığımızdan duyarlıyız. ama şunu düşüncez biz bu sorunu öyle ya da böyle aşcaz mı evet kesinlikle Allahın izniyle bunu beynimize yerleştirdikten sonra konuşmaları daha derinden duymaya başlıcaz. onlar istedikleri kadar konuşsun boşver sen içinden gül ben de yapıcam az kaldı ki de...bu denli direnç gösterdiğimiz sürece vaji bizde tutunamaz emin ol bu iş beyinde...

Canim bozma moralini lutfen seni cok iyi anliyorum hatta anliyoruz bunu yasamayan bilemiyo onlar iki dk disini siik olup biter gozuyle bakiolar biz nasi bi illet old.cokcok iyi biliyruz sikmayla falan olmuyo bebek konusu herkezin en aciz yani bu hastalikta benim yasadiklarimi gorsen anlatsam sukredersin Allahin gucune gitmesin die dile getirmiyorum ama su illeti yenelimm oda olacak ins.dusunsene ya o kadar uc noktada dusunuyorumki bazen dr gidip yumurtaligima baktiriyim cocugum olurmu hersey normalmi muayene oluyum diorum hatta sonzamanlarda esime yalvariyorum resmen vaji agzina bosal die bi umut iste..ama sonra o duygusalliktan siyrilip mantikli dusununce napiosun inci diorum hadi bebegin oldu ama esinle gercek bi beden olamadiniz dusunsene hangisi daha iyi hepimizin esi okadar anlayisliyken onlari sevip kiskanirken tam manasiyla onun olamamak ben duygularimdan arininca bunun daha olmasi daha iyi diorum canimmm hem rabbim yazmissa kaderimize evlat sahibi olmayi oyle yada boyle olacaz hep bunun hayalini kurarak egz basliyorum sende oyle yap ama moralini yuksek tutarak olumlu telkinler ver beynine simdi egz yapiorum sonra esimle bunu yapicam sonrada meyvasini alicam offf off bak benide bunalima surukledin :) moralinde bozukken egz basina gecme motive olmak onemli biliyosun yaparrrsin senn hele bi su is hallolsun egz.hep beraber sarilalimm ve bi an once anne adayi olalimm ne dersin

destekleriniz için çok teşekkür ederim,hem ağladım hem okudum... umarım herşey iyi olur hepimiz için.

slm kıslar egzersizlerden sıkılmış durumdayım 2 aydır egzersiz yapıyorum 3 parmak yaptım dün ama penis için hala endişeliyim aparatta alamıyorum nbe saçma bişy bu yaaa nasıl olcak kıslar bi yardımcı olursanız sevinirim 3 parmakta çokkkkk baskı ve gerginlik hissediyorum beni rahatsız edio.siz 10 cm de p.. denemeleri yapıosuz ama ben nasıl neden olmuoooo

3 parmak için acele etmiş olabilir misin ? istersen moralini bozma iki parmakta git gel yapmayı dene sürekli alışsın orası duyarsızlaşsın ..ben 2 parmağa geçtiğimde bir parmakla git geli sıklaştırmıstım sonra 2 parmakla git gel yaptı eşim duyarsızlaşsın diye...en son bşrgün pat diye 3 parmağı aldım ama acımıyordu artık hazır olduğunu hissettim ve ilişki oldu yönü ayarlamak çok önemli baskı hisside 2 parmakla gel giti sıklaştırrsan azalır diye düşünüyorum...dert etme sakın çok yaklaşmıssın bitmek üzere bugün olmassa yarın yarın olmassa haftaya ...acele etme yol katettın sonucta o kadar ben bile su an fitil kullanıyorum mantardan dolayı onu ıttırrken bazen yanma hıssı oluyor baskınlk oluyor bu çok normal..çalışmalara devam et gerçekten başardım demen çok yakın

canım sakın pes etme sen sona gelmişsin zaten, 2 parmağa iyice alışmadan geçtiysen 3 parmağa ondan zorlanmışsındır ama biraz sabredersen 3 parmağa da hemen alışırsın merak etme. ondan sonra da p.....s denemesine geçersin inş yavaş yavaş. ama sakın bu aşamada bırakma lütfen. ne yaparsan kendine yaparsın unutma. azcık daha sabır dua, olacak inş. bu arada egzersiz esnasında canın yandığında ilerleyemediğinde bırakma hemen, öylece olduğu yerde kalsın ve sen nefes al ver derin derin. iiyice gevşe ve devam et bak gör nasıl kolay olacak .özellikle nefes verirken ittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…