Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi bayramlar yavuz. dilerim sen de gelir gelmez yener, kurtulursun bu beladan. kendine iyi bak.

güvenın tam tavan yaptıgı donemdesın bu yuzden ne olursa olsun ara verme hergun daha kalın ile çalış
ınsallah bayram sonuna kadar kurtulmuş olursun olmazsada eylulun ılk haftası
daha ılersı olmaz :)

kaç santime kadar denedin.ben bugün 10 cm denedim. uzunluk olarak hepsini alamadım. 7-8 cm girdi.

10 gunluk egsersız ıle yendım ılk gun serce parmak 2. gun ıkı parmak derken bakkal mumu aldım 7 cm 8 cm bazen yarım cm kalınlstırdım
en son 13 14 cm kadar cıktım kalınlıkta ama boy onemlı değil kalınlık daha onemlı ve her egsersız bası sıfırdan basla
mesela parmak sonra 4 cm bı aparat sonra 5 cm aparat derken o gun yapıcagın apartı dene ben oyle yapıyordum

canım ben kayganlastırıcıyla denıyorum.cupp diye içine girmiyor kontrol sende merak etme,zaten elimi bırakınca kendılıgınden cıkıyor.ilk zaman aynı korku eşimleyken vardı.kayganlastırıcıyla pat dıye gırececek korkusuyla sürdütmüyordum.sen de emla kullanıyorsun bişey sorucam sende de ılk sudugunde yanma oldu mu?ben ılk surdugumde yandım anam dedımsonra mumun üstüne jelle sürdüm bişey olmadı.ben mı bır garıplık var:26:ayyy bu arada dün eşikten döndüm heee.eşim tutturdu deneyelim deneyelim diye,hiç bukadar ısrar etmezdi.şimdi egzersiz yapıyorum diye o da ümitlendi,dedim hastayım olmazhihihihi. bir de ben ona kitabını bitir artık diye okuduğu kitabın arasına not bırakmıstım.sabah giderken de kapıda bana bir not vardı.karıcım karıcım sen de şu egzersizlerini bitir artık da muradımıza erelim.ne güldüm yaaaegzersizde bişeyler yaptığımı bilmek bile bize nasıl neşe getirdi.ahh bi de şu iş olsa artık dah ne isterim

kızlar ya başka bir konu açmak istemedim sizlerden birinin başına geldiyse ya da bilgisi olan varsa bişey sorucm bende kürtajdan beri bitmeyen bi akıntı var çamaşırım ıslanıyor resmen günde 2 kez değiştir yani o derece doktora gittim geçen hafta mantar dedi fitil hap verdi kullandım bi hafta polcak hala akıntım sürüyor resmen adet gibi damla damla hissediyorum ya bi sıkıntı yoktur inş canım sıkılıyor artık yarın yıne kontrole gıtcem

yok be Beraycım p...se kadar çocuk nasıl çıkıyor o zaman ordan demek lazım. bak bi yerde yazmıştım gene yazıcam bu forumdaki arkadaşlar bala benzetmişler vajinadeliğini bala bir parmağını batırırsan bir parmak kadar boşluk elini batırırsan da okadr boşluk olur ama çektiğin an eski haline döner vajinada aynı böyle diye çok hoşuma gitmişti bu örnek. gerçekten de öyle hatta bi anımı anlatayım eşimin parmaklarıyla çalıştım ben hep şimdi dene desen kendi parmağımla gene deneyemem neyse 3 parmağa (benim 4 parmağa tekabül)kadar çıktıktan sonra p...s denemesine geçtik ama p...s aslında iki parmaktan sonra rahatça geçebilirmişim bunu anladım anneme de böle böle die anlatınca maşallah kızım sen doğum yapmış kadar oılmuşun hiç 3 parmak alınır mı diye hayretler içinde kalmıştı bu yönden kafanda hiç soru işareti kalmasın esnedikçe esniyo mübarek

aminn.............

bu konu da sela ya kesinlikle katılıyorum biz 2 yıllık evliliğimizde bunu hep yaptık ve bende hep erteledim süreci nasıl olsa böyle de oluyor diye ama hep kendimi kandırdım olan da yalan oluyor aslında önemli olan bir an önce vajiyi yenmeye odaklanmak fakat tıkanma noktasına geldiyseniz arada bir deneyede bilirsiniz alıştırma gibi olur klitoris org.zmı yaşayanlar bile varmış bu şekilde

Son düzenleme:

iyi bayramlar herşey gönlünce olsun :))

geçmiş olsun. bende o kadar yoğun akıntı olmadığı halde iltihap var dedi, fitil kullandım. şu an hiç akıntı yok. belki de varmış ben farkında değildim. ben ince ped kullanırdım her gün. doktor onlar zararlı, havayı kesiyor eve geldiğinde çıkar en azından dedi, şimdi onu bırakmaya çalışıyorum. 1 haftadır alıştım gibi. eskiden onsuz yapamazdım dediğin gibi çamaşır değişmek gerekirdi. ince ped kullanıyorsan bırak. kontrolde doktora söylersin, sebebini o daha iyi bilir. ben sadece bunu öğrendim doktorumdan paylaşayım dedim.

annenin yoruma bittim, harika, ellerinden öpüyorum. çok güldüm yaa o zaman napıyoruz, hamile kalırsak normal doğum yapıyoruuuuuzzz

ben egzersizi yaparken bir baskı oluyor içerde. önceden olmuyodu,2 gündür oluyor. sanki biraz içeride bir şişlik var gibi geliyo.normal mi canım ya

Son düzenleme:

sağol cnm benım doktorumda soyledı ama ben zaten bıldıgım ıcın kullanmıyordum benım muhtemelen hamılelık kurtaj derken ph dengesı bozuldu oranın yarın yıne gıdıcem kontrole tesekkurler selacım ılgıne ben bıdaha gıremem sehır dısına cıkıcam kızlar bayramınız mubarek olsun Allah yenılerını gormeyı nasıp etsın opuyorum hepınızı hamıle arkdslarıma saglıklı sıhattlı byramlar dılıyorum dıkkt edın kosturmayın mıllet nazlanıyor der dıye dusunup cok ayakta kalmayınnnn dınlenın bol bol sıkıntılı surec ılk uc ay ...Allah nıce bayramlara erdırsın gorusuruz ıns optummm

sana da iyi bayramlar. güle güle gidip gel. kendine dikkat et.

biraz uğraşsam da 10 cm alabiliyorum. ama benim eşimin (çok ayıp biliyorum ama korku sardı) 13 cm miş
ne yapıcam ben
11 cm deneyim dedim yapamadım

ya 13 seni korkutmasın. ben kafama takılır diye ölçmedim. hedef belirledim, dedimki ben bunu 10da yenerim, fazlasını yapmadım. ha sen endişe duyarsın 13 yaparsın, o senin bileceğin iş. ama oranın esnek olduğunu biliyorsun, artık istediğin her şey girer, miki aparattan daha kolay. yani ben hep şöyle düşündüm, 10luk çok sert bir şeyle yapabiliyorsam bu 13lük mikiye denk gelir nasıl teori ama??? işe yaradı bende, çünkü miki o sert aparattan çok çok daha kolay. inan moral için değil, gerçekten öyle. 11-12 yapan arkadaşlar var. 13ü yapan gülsevdam var, istersen özelden ona danış. ben 10la yendim, tamamen kafanda bitiyor bu iş, ölçüye çok takılma. kasmadığın anda oraya ne itsen giriyor. bu yüzdendir ki doğum yapabiliyoruz :)))

haklısın,kendi kendimi tedirgin ediyorum hep. yarın geliyo kocam,Allah yardımcımız olsun. nolur dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…