- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.501
yaparsin yaparsin, hiii sonra herkes gibi "bu muydu?" dersin. inan kendine. kendini iyi hissettigin zaman dene. inan saniyelik bir sey sonrasi hafiflik. kizgin kumlardan serin sularaP
emla kullanan var mı arkadaşlar ???
sadece şunu söylemek istiyorum.. sakınnnn korkmayınkorkacak hiçbişey yok.. ben hep daha öncesinde ya sık dişini biraz diyenlere etimden et kopuyo sanki nasıl sıkayım diyodum.. bu sefer çok az acıdı ve cesaret geldi yüklen dedim aşkıma.. sonra kızların dediği gibi flopppp diye oluverdii darısı başınıza canlarımmm..
aminnnnn inşallahsen ne kadar süre egzersiz yaptın ve hangi aşamadaydın canım bu konuda biraz bilgi verebilmen mümkün mü?
ayyy bunları yazzdığıma inanamıyorumben tam 3 ay 6 günlük evliyim.. ilk 10 gün adettim ve denemedik.. sonrasında süreç başladı. yaklaşık 2 aydır belli aralıklarla egzersiz yapıyorum. 5 cm le falan başladım, sonra 8,9,10,11 devam etti.. hatta son 1 haftadır kasıklarımda ağrı oldugu için egzersiz bile yapmadım. sabah uykumda eşim sırnaştı, bende hayır demedim ama planlı değildi( kızlar bu iş planlı olmuyo bırakın doğaçlama gelişsin, görev olarak yapmayın...) sonra eşim biraz girmeyi denedi bi baktım eskisi kadar kasılmıyorum.. belkide sabah gevşek olmanın desteğiyle oluverdi işte ama sanırım bu işin püf noktası rahatlamak, gevşemek ve egzersizle orayı genişletmek. çok az bir kayganlaştıcı sürdük ve oldu. kesinlikle durex 2 si bir arada kayganlaştırıcıyı tavsiye ediyorum, okey beş para etmez!
canım 12 mayısta mı evlendin?ben akşam rüyamda gördüm olduğunu.sonra uyandım klimanın açık olmasına rağmen su gibi olmuşum bu bir işaret mi acaba:26:
evet canım 12 mayısta evlendim.. bence sakın bekleme! ilk aylar çok uğraşlı geçiyo ama sonra koyveriyosun.. canın istemiyo zamanla kaçıyosun, olmamasını ister gibi.. hiç uzatma bence dediğim gibi de planlı yapma.. valla sabah çok rahat oldu, ben hep gece olmasnı istiyodum ama belkide yanlış düşünüyomuşum
inanmıyorummmmmmmmmmmm aynı gün evlenmişiz hihihihiben önceleri hep erteliyordum canım çok tatlıdır hep nazlandım,eee eşim de anlayışlı olunca canımı acıtmasın dıye üstelemedi.ama şimdi egzersiz yaptığımı duydu ya sürekli tepemde hadi deneyelim hadi deneylim.Adetim de bugun bıttı ama ben daha yenı basladım 5 cmdeyım bıraz daha ılerlemeden deneme yapmak ısteıyorum.ama böyle giderse her an her şey olabilir
aaaaaa tesadüfe baaakk
kendini rahatlat uzan egzersizini yap.. egzersizler bitene kdr birlikte olmayı denemeyin ama üstten takılabilirsiniz bence10 cmle yenen çok arkadaşımız var.. 5 e alışmadan 6 ya geçme yalnız, alış ondan sonra geç..
daha 1kere adam akıllı egzersiz yaptım.ilk denememde parmak deydiremıyordum bıle.ertesi gün mumla oldu inanamadım tam hevse geldı ertesı gun adet oldum.şimdi adet bitti ama evde olmayacağımofff istek var ama vakit yok.yine bayramdan sonraya kaldı işim
bende bayramdan sonraya diyodum amaaa bayramdan önce bittibenim hiç dokunamadığım evre olmadı.. ben direk 5 cmle başladım ama tabi yapıdan yapıya değişir bu.. allah yardımcın olsun egzersizlerini hiçççç aksatma sonunda zafere ulaşıcaksın..
jel olmadan dokunsam bile yanma oluyordu o yuzden hep oraya bısey girmez girse de cok canım yanar dıye dıye kac ay gectı.sağol canım böyle yenen arkdaşları gördükçe daha da inanıyorum olacağına.
okey çilekli
hemen at çöpe o kayganlaştıcıyı canım... bende aynısını kullanıyordum kesinlikle berbatmış.. su bazlı değil o. durexi alınca farkı anladım. yapış yapış oluyor insan onunla.. egzersizlerini durexle yap.
zaten ben de sevemedim garip bir kokusu var durexi deneyeyim bir de
inanmıyorummmmmmmmmmmm aynı gün evlenmişiz hihihihiben önceleri hep erteliyordum canım çok tatlıdır hep nazlandım,eee eşim de anlayışlı olunca canımı acıtmasın dıye üstelemedi.ama şimdi egzersiz yaptığımı duydu ya sürekli tepemde hadi deneyelim hadi deneylim.Adetim de bugun bıttı ama ben daha yenı basladım 5 cmdeyım bıraz daha ılerlemeden deneme yapmak ısteıyorum.ama böyle giderse her an her şey olabilir
Ayyyyy tesaduflere bakin hele benimkide 12 mayis 2011 aaaaa acaba bu tarihte evlenenlerdemi var bi sorun baksaniza 3umuzde yapamamisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?