Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Halaylay çekilsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.................. Gelin oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum koccca bir yük kalktı üzerimden.. Darısı tüm uğraşanların başına

ooooooooo süper süper teberiklerrrrrrrrrrr!!!!! kızlar çifte bayram var teyteyteybaşarı hikayeni heyecanla bekliyorum canım.ayyy çok sevindim ya darısı başımıza

sadece şunu söylemek istiyorum.. sakınnnn korkmayın korkacak hiçbişey yok.. ben hep daha öncesinde ya sık dişini biraz diyenlere etimden et kopuyo sanki nasıl sıkayım diyodum.. bu sefer çok az acıdı ve cesaret geldi yüklen dedim aşkıma.. sonra kızların dediği gibi flopppp diye oluverdii darısı başınıza canlarımmm..

emla kullanan var mı arkadaşlar ???

canım ben kullandım.egzersize ilk başladığım gün dokunamıyordum hemen yanıyordu.daha rahat olayım diye emla kullandım ama sürer sürmez yaktı sonra hemen jel sürdüm yanması geçti jelle birlikte sürdügümde yanma olmadı,her yolu denedim yani.Eğer egzersizde kendini rahat hissediyorsan kullanmana gerek yok çünkü kullandığın aparatın başı girdikten sonra gerisinde zaten hiç acı yok,bol bol jel kullanmanı öneririm.ya da illa kullanıcam dıyorsan aparata emlayı ve jeli birlikte surup dene canım

aminnnnn inşallah sen ne kadar süre egzersiz yaptın ve hangi aşamadaydın canım bu konuda biraz bilgi verebilmen mümkün mü?

aminnnnn inşallah sen ne kadar süre egzersiz yaptın ve hangi aşamadaydın canım bu konuda biraz bilgi verebilmen mümkün mü?

ayyy bunları yazzdığıma inanamıyorum ben tam 3 ay 6 günlük evliyim.. ilk 10 gün adettim ve denemedik.. sonrasında süreç başladı. yaklaşık 2 aydır belli aralıklarla egzersiz yapıyorum. 5 cm le falan başladım, sonra 8,9,10,11 devam etti.. hatta son 1 haftadır kasıklarımda ağrı oldugu için egzersiz bile yapmadım. sabah uykumda eşim sırnaştı, bende hayır demedim ama planlı değildi( kızlar bu iş planlı olmuyo bırakın doğaçlama gelişsin, görev olarak yapmayın...) sonra eşim biraz girmeyi denedi bi baktım eskisi kadar kasılmıyorum.. belkide sabah gevşek olmanın desteğiyle oluverdi işte ama sanırım bu işin püf noktası rahatlamak, gevşemek ve egzersizle orayı genişletmek. çok az bir kayganlaştıcı sürdük ve oldu. kesinlikle durex 2 si bir arada kayganlaştırıcıyı tavsiye ediyorum, okey beş para etmez!

canım 12 mayısta mı evlendin?ben akşam rüyamda gördüm olduğunu.sonra uyandım klimanın açık olmasına rağmen su gibi olmuşum bu bir işaret mi acaba:26:

canım 12 mayısta mı evlendin?ben akşam rüyamda gördüm olduğunu.sonra uyandım klimanın açık olmasına rağmen su gibi olmuşum bu bir işaret mi acaba:26:

evet canım 12 mayısta evlendim.. bence sakın bekleme! ilk aylar çok uğraşlı geçiyo ama sonra koyveriyosun.. canın istemiyo zamanla kaçıyosun, olmamasını ister gibi.. hiç uzatma bence dediğim gibi de planlı yapma.. valla sabah çok rahat oldu, ben hep gece olmasnı istiyodum ama belkide yanlış düşünüyomuşum

inanmıyorummmmmmmmmmmm aynı gün evlenmişiz hihihihiben önceleri hep erteliyordum canım çok tatlıdır hep nazlandım,eee eşim de anlayışlı olunca canımı acıtmasın dıye üstelemedi.ama şimdi egzersiz yaptığımı duydu ya sürekli tepemde hadi deneyelim hadi deneylim.Adetim de bugun bıttı ama ben daha yenı basladım 5 cmdeyım bıraz daha ılerlemeden deneme yapmak ısteıyorum.ama böyle giderse her an her şey olabilir

aaaaaa tesadüfe baaakk
kendini rahatlat uzan egzersizini yap.. egzersizler bitene kdr birlikte olmayı denemeyin ama üstten takılabilirsiniz bence 10 cmle yenen çok arkadaşımız var.. 5 e alışmadan 6 ya geçme yalnız, alış ondan sonra geç..

daha 1kere adam akıllı egzersiz yaptım.ilk denememde parmak deydiremıyordum bıle.ertesi gün mumla oldu inanamadım tam heves geldı ertesı gun adet oldum.şimdi adet bitti ama evde olmayacağım offf istek var ama vakit yok.yine bayramdan sonraya kaldı işim

Son düzenleme:

bende bayramdan sonraya diyodum amaaa bayramdan önce bitti benim hiç dokunamadığım evre olmadı.. ben direk 5 cmle başladım ama tabi yapıdan yapıya değişir bu.. allah yardımcın olsun egzersizlerini hiçççç aksatma sonunda zafere ulaşıcaksın..

jel olmadan dokunsam bile yanma oluyordu o yuzden hep oraya bısey girmez girse de cok canım yanar dıye dıye kac ay gectı.sağol canım böyle yenen arkdaşları gördükçe daha da inanıyorum olacağına.

jel olmadan dokunsam bile yanma oluyordu o yuzden hep oraya bısey girmez girse de cok canım yanar dıye dıye kac ay gectı.sağol canım böyle yenen arkdaşları gördükçe daha da inanıyorum olacağına.

işte ondan vazgeçmen lazım.. oldugu zaman tahmin ettiğin kadar acımıyo, denemelerdekinin 10da biri kadar acıyo.. inşallah sende tez zamanda yenersin, darısı bütün arkadaşların başına

Ayyyyy tesaduflere bakin hele benimkide 12 mayis 2011 aaaaa acaba bu tarihte evlenenlerdemi var bi sorun baksaniza 3umuzde yapamamisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…