- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.441
Aynen öle önce kafada bitirices bu işi gerisi gelir çorap söküğü gibi ade bakem kurtuluş yakın!! Ben de 2 yıldır evliydim ama bu forumu bulduktan 1 ay sonra kurtuldum sıra sizlerde dualarım sizlerlen olcek bu iş olcek :))
iyidir, hoşgeldin. sıcaklarla boğuşuyoz işte napalım. senin tatil güzel geçti sanırım, iyi gördüm seni :))) maşallah diyelim
ya ben nıye bukadar kendımı sanssız hıssedıyorum anlamıyorum gıtmeyelım dıyorum anlamıyo benı. ılla gıdılcekkk oraya gıttıgım zamn yapamam canım buyuk bı ıhtımalle hep srteslı gecıcekkk uyuyamıycamm bıleee evımden ayrılmak ıstemıyorummm kandırmaya calısıyorum gıdelım hemen donelım dıyee ama ıkna olcak gıbı degıll
bende cok ınadımm o inatsaa en kısa zamanda dondurmeye calısıcamm gerekırse kafasının etını yıycemmm ya yapamam dıye korkmuyorumm sadece ertelenıyo ona sınır oluyorummm
inciiii!!!! kız güldürdün beni, allah iyiliğini versinallah da seni güldürsün, gülerken gelin ol emi kız bütün derdimiz cup diye girsin işte, nesinden korkuyon bunun?? ben hiç emla kullanmadım, sadece jelle çalıştım. gayet de kolay kayarak gidiyordu, kontrol sende, birden elinden kaçıp içine gitmez korkma, sen ne kadar itersen o kadar girer, korkma bundan. orda beklet, sonra elini çek, kendiliğinden kayar dışarı çıkar zaten. kendi kaymasa bile hafif bir ıkın, çıkar o. jele alış, beyinin mikisine ve kendine sürersin, işin kolaylaşır. normalde jelsiz nasıl yapacaksın?? ıslaklık sorunun olmuyorsa tabiki jel kullanma ama kullanırsan da korkma, kontrol sende olsun, eşin yavaş yavaş itsin.
Kizlar ozel olacak ama bise sorcamm dayanamiyorum simdi egz yapioruzya bu zaman zarfinda esinizle surtunerekte olsa birlikte oluyomusunuzben azen yapmayalim diorum ama adamda hakli yapmamak daha mi iyi acaba j
Kizlar ozel olacak ama bise sorcamm dayanamiyorum simdi egz yapioruzya bu zaman zarfinda esinizle surtunerekte olsa birlikte oluyomusunuzben azen yapmayalim diorum ama adamda hakli yapmamak daha mi iyi acaba j
aynen bende merak edıyorumm ve bısey daha sorucamm egzersız yaptıktan sonraa ozellıklede ogun yapılıyosa bı ısteksızlık oluyomu o ıse karsıı
aynen bende merak edıyorumm ve bısey daha sorucamm egzersız yaptıktan sonraa ozellıklede ogun yapılıyosa bı ısteksızlık oluyomu o ıse karsıı
kızlar egsersız esnasında doktor ilişki denemeyı yasaklıyor kendımızı hazır hıssetmedıgımızde basarısız olursak
başa döneriz diye ama eşle oynaşmak :) sıze kalmış birşey yeterkı esınız sızı ılıskıye zorlamasın o esnada
ve ve son olarak hepımızın duyguları farklı kızlar .. egsersız yapmak ayrı eşle ilişkide istekli olmak ayrı deneyıp kendınız görüceksınız
aslında eşle deneme yapmamak daha iyi gibi bence de gülsevdam ama işte insan biraz da sabırsızlanınca olcak mı diye deniyor. ben o psikolojiyi yaşamamak için çok ümit bağlayıp da yapmamıştım bugün biliyodum yani olmayacağını,keza olmadı da... ama en azında ilerleyebildiğimi kaslarımı tanıdığımı ve onlara az da olsa hükmedebildiğimi gördüm egzersiz sürecinde bu da bana motive oldu diyebilirim ama ben o psikolojiyle yaklaştığım için... tabii çok ümit bağlayıp da yapamayanların başa dönme riskleri var mutlaka...
ben kafama esımle aynı ebatta aparatı rahatca almadan esımle denememeyı kafaya koymustum
aparat rahat olunca beynıme yerlestı olucagı ve yendım ama egsersız esnasında baslarda esle deneseydım
basa donerdım umutsuz karamsar olurdum ..
vajıyı en ıyı aslında parmak egsersızınde tanıyoruz her egsersız oncesı parmak ıle calısmanızı tavsıye ederım
vajının seklını cok daha ıyı hıssedıyorsun ... egsersızı yapabılmen basarının yarısı dıger yarısıda kendımızdekı azim
yeterkı egsersıze baslayınca ne olursa olsun bırakmayın .. bayramda sızler sayesınde cıfte sevınc yasarız inşallah
ben kafama esımle aynı ebatta aparatı rahatca almadan esımle denememeyı kafaya koymustum
aparat rahat olunca beynıme yerlestı olucagı ve yendım ama egsersız esnasında baslarda esle deneseydım
basa donerdım umutsuz karamsar olurdum ..
vajıyı en ıyı aslında parmak egsersızınde tanıyoruz her egsersız oncesı parmak ıle calısmanızı tavsıye ederım
vajının seklını cok daha ıyı hıssedıyorsun ... egsersızı yapabılmen basarının yarısı dıger yarısıda kendımızdekı azim
yeterkı egsersıze baslayınca ne olursa olsun bırakmayın .. bayramda sızler sayesınde cıfte sevınc yasarız inşallah
anlatsan da anlamazlar ki zaten, nasıl yani yapamıyor musun bu kadar kolay şeyi derler,her fırsatta da oldu mu oldu mu? eşin iyi adammış idare ediyor, acaba büyü mü var üstünüzde vs vs. sakın anlatma kimseye bir de onu stres yapma.
çoğumuz 10 cm den sonra denemiştik olmuştu, aslında kaç cm olduğu önemli değil oranın açık olduğunu acımadığını kabul ediyor beyin.2 günde yenenler de oldu ki sen sona gelmişsin istersen yaparsın.
Amin canım çok teşekkür ederim darısı sana inşallah
Kizlar bise daha sorcam ben aparatla calisirkenucuna emla dier tarafa bepantenle egz yapiorum kayganlastirici da beni korkutuyp cupp die girecek gibi gelio bana dr esinle denerken kayganlastirici kullan demisti acaba aparatta bide onu mu denesem zormu olur acaba
inşaallah hepımızın olur en kısa zamanda hamıle kadının ve logusa kadının duası kabul olurmus bzlere dua et lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?