- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.421
yıllarca tanıdığım insanlara anlatamadıklarımı sizlerle paylaşma cesareti verdiğiniz için ve destekleriniz için teşekkür ederim.
annemler de olduğum için çok giremiyorum nete,ama her gün egzersizleri yapmaya gayret ediyorum. gerçi dün pek parlak geçmedi ama toparlamam lazım kendimi. bu da ancak egzersizlerde yol alınca olacak. 9 cm biraz zorla alıyorum. iki gün sonra gelecek eşim. nasıl yapmalıyım bilmiyorum. iki gün önce 10 cm almıştım.
Kizlar bise daha sorcam ben aparatla calisirkenucuna emla dier tarafa bepantenle egz yapiorum kayganlastirici da beni korkutuyp cupp die girecek gibi gelio bana dr esinle denerken kayganlastirici kullan demisti acaba aparatta bide onu mu denesem zormu olur acaba
sela bana bı akıl ver ya ben napıcammmmm buyuk bı ıhtımal 1 hafta yokummm evde degılım esımın aılesının yanına gıdıcezz ben zaten 3 4 gunden berı egzersız yapamadım 1 hafta daha gerılıcem kafayı yıycem yaa ben bayrama bıter dıye tahmın edıyodum hep terslıkler benı buluyooo sınırden oluyorummm
Kızlar İçim Umutla Doldu.İnş Yapıcam. İnş Hep Birlikte Kurtulucaz. Ne diyoruz BİZ BURDAYIZ VEDE DURMAYIZ !Yola devam ..
inşallah canım kafanda buyuttugun kadar zor degıl sadece burada soylenenlerı harfıyen uygulamaya calıs mutlulugun cok yakın ınsallah....
sela cnm naber nasılsınn?nasıl gidiyo hayat?
Evett İnşallah yakındaa. Bende Aranıza Katılmak için sabırsızlanıyorumm :18::18:
yavuz sakin ol, gerilemezsin, önce o düşünceyi çıkar aklından. sürekli ben bunu yaptım ara da versem yaparım diye düşün. orası kapanmıyor, hep açık :))) gideceğin yer nasıl bir yer bilemiyorum ama aparatlarını yanına al, banyo yaptığında banyoda ya da wcde filan 10ar dk. yap egzersizini. ya da eşinle kaldığın odada geceleri yap. ortamı bilemiyorum. her gün 10dk bile yapsan, kuruntularını giderir. hem miden hasta, biraz dinlenmek iyi gelir sana. eğer yapamazsan sakın sakın gerilerim diye korkma. aklından at bunu. hep olumlu düşün. güle güle gidip gelesin.
merak etme canım ben buraya geldıkten tam 3 hafta sonra kurtuldum allahın ıznıyle sende kurtulacaksın sabır ve zaman lazım..aklında takılan ne varsa sormaktan cekınme seve seve cevaplarız
ya ben nıye bukadar kendımı sanssız hıssedıyorum anlamıyorum gıtmeyelım dıyorum anlamıyo benı. ılla gıdılcekkk oraya gıttıgım zamn yapamam canım buyuk bı ıhtımalle hep srteslı gecıcekkk uyuyamıycamm bıleee evımden ayrılmak ıstemıyorummm kandırmaya calısıyorum gıdelım hemen donelım dıyee ama ıkna olcak gıbı degıll
bende cok ınadımm o inatsaa en kısa zamanda dondurmeye calısıcamm gerekırse kafasının etını yıycemmm ya yapamam dıye korkmuyorumm sadece ertelenıyo ona sınır oluyorummm
ya çok sabrettin sabrın kalmadı, haklısın da. ama onla inatlaşınca senin de huzurun kalmayacak. bir de bu açıdan düşün. yapamama korkun yoksa, git kafanı dinle, dönünce kaldığın yerden devam edersin. ilaçların biter hem, daha sağlıklı olursun. zamanı var işte, ne zamansa o zaman olacak. ben de böyle çok çırpındım ama o zaman gelmeden olmadı. seni çok iyi anlıyorum. üzme kendini bu kadar. az kaldı, sona yaklaştın iyice.
Kızlar İçim Umutla Doldu.İnş Yapıcam. İnş Hep Birlikte Kurtulucaz. Ne diyoruz BİZ BURDAYIZ VEDE DURMAYIZ !Yola devam ..
inci aynı doktorun aynı yöntemiyle çalıştığımız için şöyle diyim; ben de bepanten ile yaptım son ana kadar egzersizimi bepanten bana adeta o aparatın etrafında slikon etkisi yapıyor gibi geliyordu vee aslaa kayganlaştırıcı ile yapamam sanıyordum ama bikere denedim okeyin jelini döktüm hatta peniste çookkk rahat oldu kayganlaştırıcı, yani korkunu anlıyorum bepantenle yaşıcam sanıyordum ben de çünkü:) ama dene anlayacaksın kolaylığı, hattaaa ilk ilişkiyi jelle yapmiştim adamı emlaya boğmadım yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?