- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.541
şeker bayramınız sizin ve sevdicekleriniz için şekker gibi olsun hanımlar Eki Görüntüle 492147 =))
Halaylay çekilsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.................. Gelin oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrçok mutluyum koccca bir yük kalktı üzerimden.. Darısı tüm uğraşanların başına
Halaylay çekilsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.................. Gelin oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrçok mutluyum koccca bir yük kalktı üzerimden.. Darısı tüm uğraşanların başına
herkesin şeker bayramı kutlu olsun arkadaşlar. bu bayram adı gibi hepimize şeker gibi gelsin,şeker gibi geçsin. çifte bayramlar nasip etsin Allahım bize tez zamanda...
CakilTasi_, napiyorsun sen burda? Yeni gelin pc basinda... icin icine mi sigmiyor?
Merhaba.Elvan hamile misin?Nete giremedim,şimdi öğrendim.Aaaa çok güzel,tebrik ederim.Ne müthiş birşey harikasın!Bu arada yenen arkadaşlar olmuş,tebrik ederim.Ben de hafif bir idrar yolu rahatsızlığı oldu.Ama çok şükür geçti.Tabi denemelere tam gaz devam,şu alışma süreci çabuk geçse...
sadece şunu söylemek istiyorum.. sakınnnn korkmayınkorkacak hiçbişey yok.. ben hep daha öncesinde ya sık dişini biraz diyenlere etimden et kopuyo sanki nasıl sıkayım diyodum.. bu sefer çok az acıdı ve cesaret geldi yüklen dedim aşkıma.. sonra kızların dediği gibi flopppp diye oluverdii darısı başınıza canlarımmm..
canım hamileymişsin tebrikler, Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canim tesekkür ederim, Amin Ins.
Senin pasa büyümüs:) Nasil gidiyo hersey yolundadir umarim
aparat denilmiş bu aparatlar nerden alınyor bilgi verirmisiniz
canlarım nasılsınızzzz??? çakıltaşı tebrik ederim gelin olmuşsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?