Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba canim, evet tatlim çok sagol.. Darisi basina ins..
Geçmis olsun, ins alisirsn zamanla cnm biraz zaman aliyo malesf

Malesf bunu yasamadan anlayamiyoruz..Banada öyle gelirdi, teselli amaçli söyleniyodur derdim hep ama öyle degil, çok sevindim gerçekten..

Kızlar mübarek ramazan bayramımızı kutluyorum. Rabbim bayramın bizim için gerçekten bayram gibi geçmesini nasib etsin inşallah... O bayram mutluluğumuz sevincimiz bir yerlerde hep olsun bunu hep yaşayalım ek olarak bu bayram vajililere çifte bayram olmasını temenni ediyorum. Ben henüz 8cm.deyim ama bayram sonu gibi eş denemesine geçicem inşallah bakalım hayırlısı...
Ben bayramda yokum 2.gün tatile gidiyoruz nolur dua edin bana balayı olsun... Tüm vajiler siz de hep dualarımdasınız... Tatilden sonra görüşmek üzere hoşçakalın...

ilk hüsranımı yaşadım,bu kadar ümitlendikten sonra.çok acı çektim. eşimin dediğine göre başı girmiş,çok zorladım ama devamı gelmedi. çok ağladım çok. hiç böyle hayal etmemiştim.keşke bayram sabahına böyle girmemiş olsaydım,yaptıklarımın hepsi boşunamıydı şimdi.

bu arada 3-4 gündür kremsi bir akıntı başıma bela oldu. egzersiz yaparken de canım çok yanıyordu,deneme yaparken de yandı. nedeni mantar olabilir mi? kaşıntı yok sadece akıntı ve denemede-egzersizde daha hassasiyet var.

slm cnm.
ilk denemelerde böyle olabiliyo. üzülme lütfen. deneye deneye olacak bu.
hiç biri boşa değil inan bana.
vazgeçmeden deneyin siz. mutlaka olacak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…