- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.521
ooooooooo süper süper teberiklerrrrrrrrrrr!!!!!kızlar çifte bayram var teyteytey başarı hikayeni heyecanla bekliyorum canım.ayyy çok sevindim ya darısı başımıza
Ayyyyy tesaduflere bakin hele benimkide 12 mayis 2011 aaaaa acaba bu tarihte evlenenlerdemi var bi sorun baksaniza 3umuzde yapamamisiz
Halaylay çekilsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.................. Gelin oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrçok mutluyum koccca bir yük kalktı üzerimden.. Darısı tüm uğraşanların başına
sadece şunu söylemek istiyorum.. sakınnnn korkmayınkorkacak hiçbişey yok.. ben hep daha öncesinde ya sık dişini biraz diyenlere etimden et kopuyo sanki nasıl sıkayım diyodum.. bu sefer çok az acıdı ve cesaret geldi yüklen dedim aşkıma.. sonra kızların dediği gibi flopppp diye oluverdii darısı başınıza canlarımmm..
tebrikler!! :123:
Azmin zaferi, tebrikler :)
Halaylay çekilsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.................. Gelin oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrçok mutluyum koccca bir yük kalktı üzerimden.. Darısı tüm uğraşanların başına
annenin yoruma bittim, harika, ellerinden öpüyorum. çok güldüm yaao zaman napıyoruz, hamile kalırsak normal doğum yapıyoruuuuuzzz
ayyy bunları yazzdığıma inanamıyorumben tam 3 ay 6 günlük evliyim.. ilk 10 gün adettim ve denemedik.. sonrasında süreç başladı. yaklaşık 2 aydır belli aralıklarla egzersiz yapıyorum. 5 cm le falan başladım, sonra 8,9,10,11 devam etti.. hatta son 1 haftadır kasıklarımda ağrı oldugu için egzersiz bile yapmadım. sabah uykumda eşim sırnaştı, bende hayır demedim ama planlı değildi( kızlar bu iş planlı olmuyo bırakın doğaçlama gelişsin, görev olarak yapmayın...) sonra eşim biraz girmeyi denedi bi baktım eskisi kadar kasılmıyorum.. belkide sabah gevşek olmanın desteğiyle oluverdi işte ama sanırım bu işin püf noktası rahatlamak, gevşemek ve egzersizle orayı genişletmek. çok az bir kayganlaştıcı sürdük ve oldu. kesinlikle durex 2 si bir arada kayganlaştırıcıyı tavsiye ediyorum, okey beş para etmez!
daha 1kere adam akıllı egzersiz yaptım.ilk denememde parmak deydiremıyordum bıle.ertesi gün mumla oldu inanamadım tam heves geldı ertesı gun adet oldum.şimdi adet bitti ama evde olmayacağımofff istek var ama vakit yok.yine bayramdan sonraya kaldı işim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?