Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayyyyy tesaduflere bakin hele benimkide 12 mayis 2011 aaaaa acaba bu tarihte evlenenlerdemi var bi sorun baksaniza 3umuzde yapamamisiz

hehehe vay be 12 mayıs madurları desene.gerçi birimiz kurtuldu.inci bacım sıra sende senin nikah önceliğin var bayramda yokum ama dönüşümde seni de gelin görmek istiyorum ve sende bu gücün olduğuna inanıyorum hadi kıralım şu şeytanın bacağını

Azmin zaferi, tebrikler :)

Ben daha evlı degılım 4 yıllık ılıskım var ve evlılıkten tek korkma sebebım bu olay ınsallah bende sızın gıbı evlenınce yenerım kendımı :)

AAyy kızlar sıze ımrendım valla :) 4 yıllık ılıskım var sevıyorumda sevgılımı ama evlılık dıyınce okadar cok korkuyorum kı malum durumdan
umarım bende sızın gıbı asabılırım duvarlarımı :)

Halaylay çekilsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.................. Gelin oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum koccca bir yük kalktı üzerimden.. Darısı tüm uğraşanların başına

Canım çooookkk sevindim çok hayırlı olsun kendim başarmış gibi oldum okuyunca... Bir vajilinini stresini mutluluğunu anacak bir vajili anlar kesinlikle!büyük bir yük kalktı omuzlarından tebrik ederim. Yalnız bizi bilgilendir olur mu sonraki psikolojini sonraki denemelerini tekrardan kasılıyor mu yoksa bi kere olunca bi daha hep rahat oluyo musun? bunları merak ediyorum... bu arada ben halay çekemiyorum yeni olduğum için galiba:) ama ben yazdığım sırada senin için çekicem ohhh ohhh.... bi de oynayalım:)))) süpersiiiiinnn süperrr...

ebet noktasına kadar katılıyom hatta yakında kayganlaştırıcıyı bile bırakırsın ben sana diim :))

Arkadaslar simdiden Ramazan Bayraminizi tebrik ediyor, hayirlara vesile olmasini Rabbimizden umit ediyorum. Rabbim gufraninin merhametinin bol oldugu bu gunlerde hastalara sifa, dertlilere deva, borclulara eda ve Rabbimizin Zatini bilmeyenlere iman nasip etsin...Dua ile..

istek varsa kafana koydıysan canım bayramdan sonra senin halayını da çekeriz muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…