Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar mübarek ramazan bayramımızı kutluyorum. Rabbim bayramın bizim için gerçekten bayram gibi geçmesini nasib etsin inşallah... O bayram mutluluğumuz sevincimiz bir yerlerde hep olsun bunu hep yaşayalım ek olarak bu bayram vajililere çifte bayram olmasını temenni ediyorum. Ben henüz 8cm.deyim ama bayram sonu gibi eş denemesine geçicem inşallah bakalım hayırlısı...
Ben bayramda yokum 2.gün tatile gidiyoruz nolur dua edin bana balayı olsun... Tüm vajiler siz de hep dualarımdasınız... Tatilden sonra görüşmek üzere hoşçakalın...

ilk hüsranımı yaşadım,bu kadar ümitlendikten sonra.çok acı çektim. eşimin dediğine göre başı girmiş,çok zorladım ama devamı gelmedi. çok ağladım çok. hiç böyle hayal etmemiştim.keşke bayram sabahına böyle girmemiş olsaydım,yaptıklarımın hepsi boşunamıydı şimdi.

bu arada 3-4 gündür kremsi bir akıntı başıma bela oldu. egzersiz yaparken de canım çok yanıyordu,deneme yaparken de yandı. nedeni mantar olabilir mi? kaşıntı yok sadece akıntı ve denemede-egzersizde daha hassasiyet var.

slm cnm.
ilk denemelerde böyle olabiliyo. üzülme lütfen. deneye deneye olacak bu.
hiç biri boşa değil inan bana.
vazgeçmeden deneyin siz. mutlaka olacak canım.

umudum biraz kırıldı,3 saat denedik,umarım bu zorlukların sonu aydınlık olur...

canım ben eskilerdenim çalışmaya başladıktan sonra biraz koptum ama elimden geldiği kadar yardıma hazırım.
o zamanlar gülsevdam ın söylediği bi söz vardı bize
''EN KARANLIK GECENİN SONU BİLE AYDINLIKTIR''
GÜNEŞ MUTLAKA DOĞACAK
umudun kırılmasın.
sen egzersize de denemeyede devam et.
bak ben çok kısa bi sürede 12 cm ye kadar gelmiştim
ama deneme sürecim tam ay sürdü.
o zamanlar bana o kadar uzun geliyordu ki vakit hiç geçmidu sanki.
yendikten sonra sende böyle diyeceksin.
bu arada eşine çok belli etme üzüldüğünü yada ümitsizliğe düştüğünü.
bi gün olacak gibilerinden konuş hep. onun motive olmasıda önemli
cnm ne kadarlık ewlisin

sanaa çifte bayramlar diliyorum, diğer arkadaşlara bu sözlerinin itekleyici olmasını temenni ediyorum, çookkkkkk tebriklerrrrr

13 ay oldu canım evleneli.çok belli ediyorum eşime evet,elimde olmadan. heryer kapkaranlık geliyo bana o zaman,sanki çırpındıkça batıyor gibi oluyorum. kendimi çok yıpratıyorum biliyorum ama bilinçsizce işte.

canımmmmmmmmmmmmmmm
hamile misin
çoook sevindim bitanem.
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
elvan nasıl farkettin hamile olduğunu
Sagol canim bnmm aminnnn, ya migdem bulanirdi, basim donerdi ve afedersn agzmdan sari su gbi bisy geliyodu , halsizlik ve uyku hali vardi ama hep oructandir saniyodum yani hic hamilelige ihtimal vermemistm, zaten bu ay tam kan sayimi yaptrcaktm demir neyin baktirmak icn gittim iste , doktor hamilesn dedi. boyle iste tatlim . darisi basina ins
sen naslsn nasl gdyo cnm

Son düzenleme:
bebe yağı mantar yapıyor diye biliyorum... bence sen yine kayganlaştırıcı kullanmaya devam et..

evet canım bende duymuştum,ultrason jelle zorlandım yaparken bebe yağı daha kolay oluyo diye. baya ağrıda oluyo yarın doktora gideyim diyorum. bi hemşire ablaya sordum ödem toplamış olabilir diyo,bir bu eksikti fitilde verirse p.... ten başka her şeyi sokmuş olucam oraya

cnm geçmiş olsunn kadın olmak baya zahmetli bi iş..dikkate etmemiz gerek özellikle temizliğimizee..bende vajiyi ilk yendiğim günler idrar yolu enfeksiyonu olmuştum enfeksiyon almışım yani( daha dikkatli davranıyorum ogünden berii.evet mantardır büyük ihtimalle doktora görün bencede en kısa sürede geçer istersen bir iki gün ara ver egzersizlere temiz tut kuru olmasına dikkat et vajinin geçer yanii.birde moralini yüksek tut tatlım karamsar olma inan bana moral çok önemli bu dönemde bizlerde aynı yollardan geçtik ama mutlu sona çok az kaldı bunu düşün ve motive et kendini..anlaştıkmı???

sela gelmiş hoşgelmişşş ley leyyy lümlümüleyyy :))
nasılsın neler yaptın cnm bayram nası geçiyoo?*?

amanın bu ne güzel karşılama hoşbuldum. bayram bana iyi gelmedi, dün regl oldum bugün de sancıdan kıvrandım, ilaç içip yattım sürekli. el öpmeye bile gidemedik. yarın biraz daha bayram havasında olacağım inşallah :)))) bilgisayar da kapanıp duruyor, bu mesajı yazabilmek için bayaa uğraştım valla (( sen neler yapıyorsun?? kismecikler yok forumda, pek sessiz...

ayy canmm çok geçmiş olsunn..benmde geçen ayki reglim çok fenaydı acıdan ağlamıştım resmen bilirim o acıyı yanii..evet dinlen iyi gelir..bizde akraba ziyaretleri falan bütün gün ondan sonrada yorgunluk ve internet:)))evet millet bayramın tadını çıkarıyo heralde kismecikler yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…