- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.761
Yenen Arkadaşlar Lütfen Biz Henüz Yenememişlere Yardım etsinler. Tesellenize Yardımlarınıza İhtiyacımız var.Moral verinn destek olunn.Lütfennn
Evet Doktora gittim. Hiç Bir Problem Yok dedi. Egzersizde Kegel egzersizi yapıyorum sürekli. Ve Aparatla Bir kere denedim. Uzunluk Olarak 13-14 cm'e kadar aldım. Çevresi Olarak 5-6 cm aldım. Ama ben P....s le denemek istiyorum.Tatlım sana özelden e-mail adresimi yazcam birebir görüşürsek bana dahada yardımcı olabilirsin..
Canım, nasılsın? Nasıl gidiyor vajinusmussuz günler
Merhaba ablam, oohhhh hic sorma bende söylemeyeyim en iyisi :))))))
Sen nasilsin? Bebis nasil?
BERAYYYYY mesajlarimi almiyormusun???
Bebiş iyi, ilk 3 ayı atlattık (ilk 3 ay düşük tehlikesinin yoğun olduğu aylar). Ben de iyiyim.
Neden söylemeyeyim diyorsun, kötü birşey değil değil mi?? Özelden yaz istersen :18::18::18::18:
ben barayı egzersize yolladım ama hala netteyse çekicem kulaklarını
hay allah, bende onu bekliyorum msnden yazisacaktik :)
Bilmiyorum canım ben onu en acilinden yolladım eşi gelmeden 20 dak egzersız yapsın dıye.çıktı demek ki:) ama sen yıne de bızımle paylasabılırsın tavsıye tecrube ve basarı hıkayenı:)elbet birimize faydası olur:)
anladiiim :) Canim dedigim gibi bende 3 bucuk sene bu lanetle ugrastim ve en sonunda bu sene haziranda türkiyeye gittim tedavi olmak icin. Dr. Saygin beyde tedavi gördüm ve 4 seansda kurtuldum allahima sükürler olsun. Senin msn varmi? Istersen özelden at, yardimci olmak isterim.
sana özelden msj attım canım gördün mü?
evet canim ekledim seni ama yoksun?
ben özel yazamiyorum daha 100 mesaj olmadi.
msndeyım ama ekleme talebın gelmedı bazen boyle oluyor dıye senın msnı de ıstedım
her ikisi de olur. eşinin iki parmağı küs de olsa yanyana da olsa 10cm e yakın bir ölçüdür. çevresini ölçün bakalım, parmakları ince mi bilemem. benim parmaklarım kürdan gibi, eşiminkiler ise tombik tombik. erkek eli genelde kalındır, o yüzden yeterli dedim ben sana. doktorlar da eşin iki parmağı rahat olunca denemeye geçebilirsiniz diyorlar. iki parmakta gelgitde rahat olursan deneyin, önce egzersiz yapın, sonra da deneme yapın. cuk diye olacaktır, yenmen çok yakın, hatta yakındaki ilk halay seninki olacak gibime geliyor. bir de inci var, evinde olaydı inci şimdiye gelin olmuştu zaten ama kendine kuruntu yapıyor yoktan yere
kızlar günde kaç kere egzersiz yapmak gerekiyor,ben orta parmağımı kullanıyorum ama çok dar ya daha kalın birşey girermi bilmiyorum,2 parmağa geçemedimm daha
ben 45 günlük evliyim ama hala ilişkiye giremedim eşile çok korkuyorum kaç defa denedik çok cnm acıdı ne yapabilirim iyice canımı sıkmaya başladı bu ş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?