- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.761
ahhhh ahh reglim başladığı için sadece bir kez yapabildik((( reglimde çok ağrılı geçiyo çok dertliyim anlayacağın... 1 hafta sonra falan basın açıklaması yaparım inşallahhh
Hmm ayrıntılı olarak isterim :) Ona göre yanii
Bende bu berbat durumu yaşadım kızlar
evlendikten 1 ay sonra kurtuldum ama Allaha şükür hemde kendi çabalarımla egsersiz bile yapmadan...
yeneli 2,5 ay oldu çok şükür herşey yolunda şimdi de bebiş istiyorum..
Ayy ins canimmmm.birbirimze olan bu destek moral motive iyi dilek vede hayir dualarimizla inaniyorumki vajili kalmayacak
Yenen Arkadaşlar Lütfen Biz Henüz Yenememişlere Yardım etsinler. Tesellenize Yardımlarınıza İhtiyacımız var.Moral verinn destek olunn.Lütfennn
Canim bende 3 bucuk sende sizin cektiginizi cektim, ve 3 ay önce kurtuldum. Ve inan bana yemin ediyorumki benden beteri olamaz diyordum, ben basarirsam herkes yapar diyordum. Inan hic zor degilmis, bumuydu dedim ben oldugunda ve yatakta sevinc gözyaslari akti. Sen egzersiz yapiyormusun? Doktora gittinmi?
Yenen Arkadaşlar Lütfen Biz Henüz Yenememişlere Yardım etsinler. Tesellenize Yardımlarınıza İhtiyacımız var.Moral verinn destek olunn.Lütfennn
Evet Doktora gittim. Hiç Bir Problem Yok dedi. Egzersizde Kegel egzersizi yapıyorum sürekli. Ve Aparatla Bir kere denedim. Uzunluk Olarak 13-14 cm'e kadar aldım. Çevresi Olarak 5-6 cm aldım. Ama ben P....s le denemek istiyorum.Tatlım sana özelden e-mail adresimi yazcam birebir görüşürsek bana dahada yardımcı olabilirsin..
Canım, nasılsın? Nasıl gidiyor vajinusmussuz günler
Merhaba ablam, oohhhh hic sorma bende söylemeyeyim en iyisi :))))))
Sen nasilsin? Bebis nasil?
BERAYYYYY mesajlarimi almiyormusun???
Bebiş iyi, ilk 3 ayı atlattık (ilk 3 ay düşük tehlikesinin yoğun olduğu aylar). Ben de iyiyim.
Neden söylemeyeyim diyorsun, kötü birşey değil değil mi?? Özelden yaz istersen :18::18::18::18:
ben barayı egzersize yolladım ama hala netteyse çekicem kulaklarını
hay allah, bende onu bekliyorum msnden yazisacaktik :)
Bilmiyorum canım ben onu en acilinden yolladım eşi gelmeden 20 dak egzersız yapsın dıye.çıktı demek ki:) ama sen yıne de bızımle paylasabılırsın tavsıye tecrube ve basarı hıkayenı:)elbet birimize faydası olur:)
anladiiim :) Canim dedigim gibi bende 3 bucuk sene bu lanetle ugrastim ve en sonunda bu sene haziranda türkiyeye gittim tedavi olmak icin. Dr. Saygin beyde tedavi gördüm ve 4 seansda kurtuldum allahima sükürler olsun. Senin msn varmi? Istersen özelden at, yardimci olmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?