- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.781
sana özelden msj attım canım gördün mü?
evet canim ekledim seni ama yoksun?
ben özel yazamiyorum daha 100 mesaj olmadi.
msndeyım ama ekleme talebın gelmedı bazen boyle oluyor dıye senın msnı de ıstedım
her ikisi de olur. eşinin iki parmağı küs de olsa yanyana da olsa 10cm e yakın bir ölçüdür. çevresini ölçün bakalım, parmakları ince mi bilemem. benim parmaklarım kürdan gibi, eşiminkiler ise tombik tombik. erkek eli genelde kalındır, o yüzden yeterli dedim ben sana. doktorlar da eşin iki parmağı rahat olunca denemeye geçebilirsiniz diyorlar. iki parmakta gelgitde rahat olursan deneyin, önce egzersiz yapın, sonra da deneme yapın. cuk diye olacaktır, yenmen çok yakın, hatta yakındaki ilk halay seninki olacak gibime geliyor. bir de inci var, evinde olaydı inci şimdiye gelin olmuştu zaten ama kendine kuruntu yapıyor yoktan yere
kızlar günde kaç kere egzersiz yapmak gerekiyor,ben orta parmağımı kullanıyorum ama çok dar ya daha kalın birşey girermi bilmiyorum,2 parmağa geçemedimm daha
ben 45 günlük evliyim ama hala ilişkiye giremedim eşile çok korkuyorum kaç defa denedik çok cnm acıdı ne yapabilirim iyice canımı sıkmaya başladı bu ş
kızlar günde kaç kere egzersiz yapmak gerekiyor,ben orta parmağımı kullanıyorum ama çok dar ya daha kalın birşey girermi bilmiyorum,2 parmağa geçemedimm daha
iyi elvancım sen nasılsın hamıslık nasıl nasıl bır duygu bi parca tasımak ıcınde...bende kaynımın gıtmesını beklıorum bu hafta burdada sonrada evdekılerı görümceme gtme ıhtımallerı var ınsallah o ara bseler yapıcam cnm yaaaaNaber canm nasilsn?
iyi elvancım sen nasılsın hamıslık nasıl nasıl bır duygu bi parca tasımak ıcınde...bende kaynımın gıtmesını beklıorum bu hafta burdada sonrada evdekılerı görümceme gtme ıhtımallerı var ınsallah o ara bseler yapıcam cnm yaaaa
elvan cnm cıkmam lazım kaynım gelır bırden nete falan gırıo yakalanmım mazallah hepınızı opuyorum...inci cnm sende sanırım hıpnoza gdıcen rabbım yardım etsın duaların kabul olsun o veya bu sekılde kurtulalım ınsallah allah yardımcımız olsun
Hadi hayorlisi canim bi sen bi ben kaldik yaiyi elvancım sen nasılsın hamıslık nasıl nasıl bır duygu bi parca tasımak ıcınde...bende kaynımın gıtmesını beklıorum bu hafta burdada sonrada evdekılerı görümceme gtme ıhtımallerı var ınsallah o ara bseler yapıcam cnm yaaaa
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim topu topu toplasam 3 aydır burayı takip ediyorum ama hiç yazmaya cesaret edemedim.buna bugün karar verdim sizlerin önerilerine ihtiyacım var.benim bazı sorularım var egzersiz yaparken 1 cm den bahsediyorsunuz bu boy olarak mı yoksa araratın çevre ölçüsümü bu arada ben jel olmadan baş parmağımı sonuna kadar alabiliyorum ilerlemem için bana yardımcı olurmusunuz
Yenen Arkadaşlar Lütfen Biz Henüz Yenememişlere Yardım etsinler. Tesellenize Yardımlarınıza İhtiyacımız var.Moral verinn destek olunn.Lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?