Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar günde kaç kere egzersiz yapmak gerekiyor,ben orta parmağımı kullanıyorum ama çok dar ya daha kalın birşey girermi bilmiyorum,2 parmağa geçemedimm daha

Canim dar diye birsey yok.. vajinin ici esnek, ne sokarsan onu alir. Mühim olan ilk basda yavas yavas ve yatay bi sekilde icine alman. Bacaklarini iyice ac ve derin nefes al ver, bak nasil basaracaksin!!!!

kızlar günde kaç kere egzersiz yapmak gerekiyor,ben orta parmağımı kullanıyorum ama çok dar ya daha kalın birşey girermi bilmiyorum,2 parmağa geçemedimm daha

Canim dar diye birsey yok.. vajinin ici esnek, ne sokarsan onu alir. Mühim olan ilk basda yavas yavas ve yatay bi sekilde icine alman. Bacaklarini iyice ac ve derin nefes al ver, bak nasil basaracaksin!!!!

parmağımla daha iyi keşfediyorum içerisini,kaslarımı falan,peki kızlar teşekkür ederim yardımlarınız için burdan aldığım enerjiyle devam ediyorum çalışmaya,buraya bir gün bakmasam çokdan bırakırdım uğraşmayı zaten,iyiki varsınız gerçekten...

kızlar AYKURT' un hepınıze cok cok selamı var..su ara hastası var ve ev tasıo gıremıor foruma kurtuldu gıttı hayırsız zannetmesın kızlar diyor..... hepsine çoook çok selamlarımı ilet dedi aykurtum

Sagol canm, hamilelik tarifsiz bi duygu.. Böyle pimpirik bisey olup çikiyosun ona zarar gelmesinden korkuyosun sürekli, Ins saglikla kucagima alirim onu herseyim o oldu..
Ins giderlerde biseyler yaparsin canm ya.. Sende kurtul biran öncede hamislige gelsin sira

elvan cnm cıkmam lazım kaynım gelır bırden nete falan gırıo yakalanmım mazallah hepınızı opuyorum...inci cnm sende sanırım hıpnoza gdıcen rabbım yardım etsın duaların kabul olsun o veya bu sekılde kurtulalım ınsallah allah yardımcımız olsun

Hadi hayorlisi canim bi sen bi ben kaldik ya artk olsn bitsin hamiss kalalim..

Aparati mezurayla sariyosun canm yani çevresi.. kayganlastiriciyla çalismaya devam etsen daha iyi olur canm.. sen zoru yapmissin ben kayganlastiriicisiz yapamadim hiç.. ama tabi bazilari tercih etmiyo sonradan birakmasi biraz zor olabiliyo.. tercih senin ama doktorlarinda tavsiyesidir kaygnlastiriciyla çalismak..
Isaret parmaginla basla, rahatça alana kadar sonra git gel yap biraz, ardindan orta parmak dene.. onuda rahat yaptiktan sonra git gel yap sonra iki parmaga geçersin canm.. iki parmak zorlanirsan aparatla çalisirsin.. Allah yardmcn olsn, devamlilik çok önemli aksatmadan çalisirsan çok kisa bi zamanda kurtulabilirsin

Yenen Arkadaşlar Lütfen Biz Henüz Yenememişlere Yardım etsinler. Tesellenize Yardımlarınıza İhtiyacımız var.Moral verinn destek olunn.Lütfennn

canım bende ewlendim 8 ay bununla uğraştım.
çok çaresizdim ne yapacağımı bilemiyodum. dr lar çok uçuk fiyatlar söylüyodu.
biri bana nasıl yenebileceğimi sölese onu yapacaktım.
egzersizlerden falan hiç haberim yoktu.
taki burayı bulana kadar. önce korktum ben egzersiz olmadanda yaparım dedim
çünkü ben daha 4 aylık ewliydim ama zaman hızla geçiyo ben hiç bişey yapamıyodum.
egzersiz yapmaya karar verdim bir haftada 12 cm geldim
tabi hemen yenmedim 2 ay da o sürdü.
çok şükür yendim sonunda.
canım egzersizleri sıkı tut malesef ha deyince olmuyo sabır gerektiriyo.
bıkmadan usanmadan egzersizini yap yenene kadar da dene. ya olacak ya olacak canım

Canım Birazcık Anlatır mısın ? Nasıl Oldu Acı cektınmı? Suankı iliskileriniz normal mi ? Korkmaya gerek varmı ? Biraz Anlatır mısın rica etsem..

canım acı diye bişey yok. sadece sızlıyo o kadar inan bana.
ben ertesi gün yatktan çıkamicam yürüyemicem falan sanıyodum.
ilk olduğu an dedim bu muymuş.
kuş gibi hafifledim derler ya kelimenin tam anlamıyla öyleydi.
sonraki ilişkilerde de aynı sızı oluyo ama zamanla azalıyo. 5. ayıma girdim o sızı bitti
ve yeni yeni pozisyon değiştirebliyorum.
inan gözümüzde büyüttüğümüz gibi değilmiş. inş yendiğinde göreceksin

hoşgeldinnnn, umarım cesaretin kırılmadan ve sıkılmadan takibe devam edersin zira ben 1 yıl üye olmadan bikaç ayda ara ara gelip yapamayınca kaçmıştım:) bahsedilen uzunluk aparatın / parmağın kalınlığı yani ölçülen etraf uzunluğu, giren uzunluk en az 5-6 cm olsun da zaten 4cm sonra yani giriş kaslarını geçince penisin tamamının girmesine izin veriliyor merak etme, buarada kesinlikle jel kullanmalısın kuru kuru olmaz

arkadaşlar merhaba bende vakti zamanında bu sorunla uğraştım yaklaşık 8 ay boyunca eşimle hiç birlikte olamamıştık kendimi kasmaktan hiç bir şey yapamıyoduk tabi günler geçtikçe bu durum çok zoruma gitmeye başladı internetten araştırırken bu siteyi gördüm egzersiz yapanlar vs. ben hiç egzersiz yapmadım sadece biraz hırs yaptım ilk başta zorlandım tabiki ama sonradan başardık :) birlikte olmaya başladıktan 4 ay sonrada hamile kaldım alttan muayene çatı muayeneleri yapamam zannederken hepsi oluverdi doğumumda normal doğum oldu 1.5 aylık oğluşum var :) benim verebileceğim tavsiye elinizde değil ama kendinizi kasmamanız bende kasıyodum ama olduktan sonra emin olun bu mu dedim Allah herkesin yardımcısı ollsun

canım ya özel olacak ama kızlık zarın normal miydi?

canım ya özel olacak ama kızlık zarın normal miydi?

cnm kızlık zarı genelden ortadan delikli ve esnek bi yapıdadır.
değişik türleri var tabi. bunu dr muayenesinde öğrenebilirsin
ki egzersize başlamadan önce öğrenmek gerek bnce fizyolojik bi problemin olmadığından emin olmalıyız.
ben normal mi değilmi diye gitmiştim dr a. çok basit bi işlem dr sadce bakıyo

valla ne yalan sölim birlikte olmadan önce doktorada gitmiştim rahim ağzında yara vardı onu yaktırdım hiç kızlık zarımdan bahsetmedi açıkcası bende sormadım ama alttan muayene etmişti

bana kızlık zarın septalı olan türde dedi ortasında çapraz bant varmış alalım dedi ama cinsel terapistler bunun yanlış olduğunu söylüyor almak çözüm değil dediler başka doktorlardan da görüş almak istiyorum hemen gidip aldırmak istemedim genel anesteziyle alıyorlarmış karar veremedim.

arkdaşlar bence vajinanın darlığını kızlık zarını kafanıza takmayın ben hiç onları düşünmemiştim. sonuçta bi bebek doğuyorsa esnek bi yapıdır. ilk başlarda zor olduğunu kabul ediyorum doğumdan sonra dikişlerim daha yeni iyileşmeye başlıyo ilk birliktelikte ne yapıcam bende merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…