- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.781
kızlar günde kaç kere egzersiz yapmak gerekiyor,ben orta parmağımı kullanıyorum ama çok dar ya daha kalın birşey girermi bilmiyorum,2 parmağa geçemedimm daha
kızlar günde kaç kere egzersiz yapmak gerekiyor,ben orta parmağımı kullanıyorum ama çok dar ya daha kalın birşey girermi bilmiyorum,2 parmağa geçemedimm daha
iyi elvancım sen nasılsın hamıslık nasıl nasıl bır duygu bi parca tasımak ıcınde...bende kaynımın gıtmesını beklıorum bu hafta burdada sonrada evdekılerı görümceme gtme ıhtımallerı var ınsallah o ara bseler yapıcam cnm yaaaaNaber canm nasilsn?
iyi elvancım sen nasılsın hamıslık nasıl nasıl bır duygu bi parca tasımak ıcınde...bende kaynımın gıtmesını beklıorum bu hafta burdada sonrada evdekılerı görümceme gtme ıhtımallerı var ınsallah o ara bseler yapıcam cnm yaaaa
elvan cnm cıkmam lazım kaynım gelır bırden nete falan gırıo yakalanmım mazallah hepınızı opuyorum...inci cnm sende sanırım hıpnoza gdıcen rabbım yardım etsın duaların kabul olsun o veya bu sekılde kurtulalım ınsallah allah yardımcımız olsun
Hadi hayorlisi canim bi sen bi ben kaldik yaiyi elvancım sen nasılsın hamıslık nasıl nasıl bır duygu bi parca tasımak ıcınde...bende kaynımın gıtmesını beklıorum bu hafta burdada sonrada evdekılerı görümceme gtme ıhtımallerı var ınsallah o ara bseler yapıcam cnm yaaaa
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim topu topu toplasam 3 aydır burayı takip ediyorum ama hiç yazmaya cesaret edemedim.buna bugün karar verdim sizlerin önerilerine ihtiyacım var.benim bazı sorularım var egzersiz yaparken 1 cm den bahsediyorsunuz bu boy olarak mı yoksa araratın çevre ölçüsümü bu arada ben jel olmadan baş parmağımı sonuna kadar alabiliyorum ilerlemem için bana yardımcı olurmusunuz
Yenen Arkadaşlar Lütfen Biz Henüz Yenememişlere Yardım etsinler. Tesellenize Yardımlarınıza İhtiyacımız var.Moral verinn destek olunn.Lütfennn
Canım Birazcık Anlatır mısın ? Nasıl Oldu Acı cektınmı? Suankı iliskileriniz normal mi ? Korkmaya gerek varmı ? Biraz Anlatır mısın rica etsem..
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim topu topu toplasam 3 aydır burayı takip ediyorum ama hiç yazmaya cesaret edemedim.buna bugün karar verdim sizlerin önerilerine ihtiyacım var.benim bazı sorularım var egzersiz yaparken 1 cm den bahsediyorsunuz bu boy olarak mı yoksa araratın çevre ölçüsümü bu arada ben jel olmadan baş parmağımı sonuna kadar alabiliyorum ilerlemem için bana yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar merhaba bende vakti zamanında bu sorunla uğraştım yaklaşık 8 ay boyunca eşimle hiç birlikte olamamıştık kendimi kasmaktan hiç bir şey yapamıyoduk tabi günler geçtikçe bu durum çok zoruma gitmeye başladı internetten araştırırken bu siteyi gördüm egzersiz yapanlar vs. ben hiç egzersiz yapmadım sadece biraz hırs yaptım ilk başta zorlandım tabiki ama sonradan başardık :) birlikte olmaya başladıktan 4 ay sonrada hamile kaldım alttan muayene çatı muayeneleri yapamam zannederken hepsi oluverdi doğumumda normal doğum oldu 1.5 aylık oğluşum var :) benim verebileceğim tavsiye elinizde değil ama kendinizi kasmamanız bende kasıyodum ama olduktan sonra emin olun bu mu dedim Allah herkesin yardımcısı ollsun
canım ya özel olacak ama kızlık zarın normal miydi?
canım ya özel olacak ama kızlık zarın normal miydi?
valla ne yalan sölim birlikte olmadan önce doktorada gitmiştim rahim ağzında yara vardı onu yaktırdım hiç kızlık zarımdan bahsetmedi açıkcası bende sormadım ama alttan muayene etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?