Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım özel mesaj gönderemiyorum mesaj sayım eksik olduğundan bilgilendirmen için teşekkür ederim,ne kadar sürede yendiğini de söyleyebilir misin,birde durumum iyi gidiyor dimi?

Canm iyiki raat birakmamis esin bitti kurtuldn iiyiki pes etmedin jeli bahane etmedn tekrar tebrikler cok sevndm gercktn

Canim rahat alana kadar orta parmakla devam et, egzersize baslarken hep kucukten basla misal isaret snra orta, orta rahat alinca git gel yap parmaginla, oda rahat oluyosa ya orta parmagini isaret parmaginin ustune koy yada orta parmagini yuzuk parmaginin ustune koyarak calis baktin iki parmk zorluyo aparat hazirlarsn kendine.. kayganlastiriciyla calis hadi sendede guzel haberler alalim gelin patlamasi olsn cok iyi gidiyosun

kayganlaştırıcısız girdi,parmakla çalışınca vücudumu daha iyi tanımış oldum hem de nerelerde kasılma var nereler rahat ,eşimle çalışmayı düşünüyordum güven açısından,bu kadarcık yapmam bile beni o kadar çok mutlu etti ki anlatamam..

Canimmmm yaa cokcok sevindim anlatamam super olmus helal olsn kiss gerci senden bekliodum sen hep once sen daha yakinsin diodun bende sen yaparsin diodum suna bakkkk oceanim gelinde olurmusss ummmaaah acisini cikar simdi ayagini sur bizde arkandan gelelim ins.bizi birakma haa isin bitti die soracaklarimiz olur simdi.sana nede olsaa tecrubelisinn artkdua ette bende cumartesiye yenmis oluyum

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim topu topu toplasam 3 aydır burayı takip ediyorum ama hiç yazmaya cesaret edemedim.buna bugün karar verdim sizlerin önerilerine ihtiyacım var.benim bazı sorularım var egzersiz yaparken 1 cm den bahsediyorsunuz bu boy olarak mı yoksa araratın çevre ölçüsümü bu arada ben jel olmadan baş parmağımı sonuna kadar alabiliyorum ilerlemem için bana yardımcı olurmusunuz

5 'e Yükselmiş Bu İlleti Yenenlerin Sayısı. Böyle Yenenleri Görünce Sanki ben yenmişim gibi Mutlu oluyorum. Tebrik Ederim Arkadaşlar. Fakat Sizlerden Şunu İstiyorum.Bundan Sonraki İlişkilerinizde nasıl bir ruh haline sahipsiniz ? Daha mı Kolay oluyor vs.vs bunları Bizimle Paylaşırsanız çok mutlu olucam..

tebrık ederım halaylar sana gelsın. maasaallah tam bır bayram oldu sanırım sen dorduncu gelın oldun super yaaaaaaaa

aramıza hoşgeldin umarım en kısa zamanda atlatırsın:) cm olarak bahsettiğimiz şey çalıştığımız aparatın çevresi.jeli daha rahat hareket ettırmek ve tahrış olmamak için kullanıyoruz eğer sende yeterince ıslaklık varsa kullanıp kullanmamak sana kalmış.baş parmağın rahat oluyorsa ister kendın aparat hazırlar,istersen de dilatör vb.setlerle çalışabilirsin.ben şu bildiğimiz beyaz mumlarla başladım.mumu streçleyip prezervatif ve jelle kullanabılırsın.kendini rahat hissettiğinde mumum etrafına kağıt havlu sararak kalınlastırdıktan sonra yıne streçle sabıtleyıp aşama aşama ilerleyebilirsin.kendin hakkında biraz daha detaya inersen sanırım arkadaşlarla daha iyi yardımcı oluruz.

Ocean Tebrik ederim sende gelin olmuşsun. bu bayram bize çookkk uğurlu geldi darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallaahh

Canım Nasılsın ? Nasıl gidiyor bu illeti yendin ne hissediyosun ? Düzenli olarak ilişkiye girmeye başladınız mı ve ağrın sızın varmı ?? Hhahahah çok soru sordum ama merak ediyorumm

Canım Nasılsın ? Nasıl gidiyor bu illeti yendin ne hissediyosun ? Düzenli olarak ilişkiye girmeye başladınız mı ve ağrın sızın varmı ?? Hhahahah çok soru sordum ama merak ediyorumm

ahhhh ahh reglim başladığı için sadece bir kez yapabildik ((( reglimde çok ağrılı geçiyo çok dertliyim anlayacağın... 1 hafta sonra falan basın açıklaması yaparım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…