Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canlarimmm dua eedinn nolur suan ankardayim hocayi bekliyoruz elim titriyo kalbim carpio heran bayilacak gibiyim dualarinzda benide unutmayin.hayirlisiyla gulen yuzle donmek istiyorum araniza...

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.heyecanın mutlu sona yaklaştığın için.bugun bu iş bitecek onun rahatlığı olsun üstünde.oyunun galıbı sensın son hamleyı yapacaksın ve bıtecek.hayırlı haberlerını beklıyoruz.

Canlarimmm dua eedinn nolur suan ankardayim hocayi bekliyoruz elim titriyo kalbim carpio heran bayilacak gibiyim dualarinzda benide unutmayin.hayirlisiyla gulen yuzle donmek istiyorum araniza...

kuzum biz de büyük heyecanla bekliyorus yanındayız her daim stres yapma herşey çok güzel olacak :* :* :* :*

incim şansın bahtın açık olsun hayırlı mutlu bir sonucla dönmeni diliorum dualarım senınle canım........

mrblar kızlar nasılsınız? bayram çoğu arkadaşa çifte olmuş ne mutlu inşallah hep daha iyiye gidersiniz:) bende bayramı çiftlemeyi çok istemiştim ama malesef... aksilikler peşimi bırakmıyor bayrama gireeğimiz geçe ilk defa yapıakmışız gibi hazırlandık namazlar kıldık hatta gelinliğimi giyip öyle bekledim eşimi herşey iyi giderken eşim birden sıkıldı kalktı gitti. moralim çok bozuldu sabaha kadar uyumadım. sabah maskemi takıp bayramlaşmaya gittik ailelerle.. sonra karar verdik şehir dışına çıkalım başka yerde deneyelim.. 4-5 saatlik yol gittik bi heyeçanla neşeyle.. briazgezdik kahvaltı yaptık herşey süper.. tam kalaçak bi yer bakaçakken.. ne göreyim regli olmuşumm.. tabi moraller sıfır.. daha hiçbiyeri gezmeden geri döndük.. herşey üstümüze geliyor sankii...
şimdi reglimin bitmesini bekliyrm yılmayaçğm biter bitmez bu işi bitiriçem bıktım artık sanki üzerimizde bişey var çok sıkıldım çook...

hepimiz öyleyiz cnm omuzlarımızdakı bu yük o kadar ağırki insan altında ezilior hem elimizde deil hemde elimizde bu böyle bşey işte.....

hepimiz öyleyiz cnm omuzlarımızdakı bu yük o kadar ağırki insan altında ezilior hem elimizde deil hemde elimizde bu böyle bşey işte.....

evet öyle umutcum hem elimizde hem değil.. öyleki elimden geleni yaptım yapıyrmda heralde 4 parmak deneyen ilkimdir: ama olmayınca olmuyor heralde zamanı gelmedi diyorum hayırlı zamanıı...

4 parmak alan arkadaşlar ilişikide acaba aynı egzersiz yapıyor gibi p...i alıp kendiniz yerleştirseniz ilişki gibi değilde kontrolü sizde olan egzersiz gibi...bilmiyorum denediniz mi ama nacizane bir tavsiye çünkü bir kez olsun ikna olacaksınız ve gerisi gelecek

Arkadaşlar çaba çok önemli ama bi de yaradanın ol dediği o vakit var ya işte o zaman gelmeden olmuyor maalesef..
Bu arada geçen sıkıntılar kimi günahlara kefaret, kimi alınan dualara sebep, kimi edilen dualar sayesinde ayakta kalmamızı sağlayacak bir ip, yani sözün kısası yaradanın bizim için planladığı, bizi bizden çok düşünüp başımıza gelen her şeyi ama her şeyi bizim hayrımız için planlayan o yüce yaratıcı..

sadece çaba,dua ve umut gerisini o düşünmüştür nasıl olsa. Hani der ya isra suresinde "Biz herkesin kaderini kendi çabasına bağladık"

bunu yenmiş bi arkadaşınız olarak en dara düştüğüm en çıkmaz sokağa girdiğim o günlerde bana bunu yenmeyi nasip etti. Allah hepinize en hayırlı yollardan bu sıkıntınızı aşmayı nasip etsin inşallah.

İçimden gelenleri öyle bir yazasım geldi işte

evet canım p.. kendim alıp yerleştirmeyede çalıştım ama (bu başta çok zor oldu çünkü onun bana dokunbması yetiyor bu elim olsada..) oda olmuyor.. ama olacakk... inci sabah yazmış dua istemiş ama tam anlamadım nereye gitti hoca demiş ama?

canım sanırım bir doktora gitti oda bende emin değilim geldiğinde detayları öğrencez rabbim hepinizi kurtarsın bu dertten

kızlar bana da dua edin bu ay tamamen planlı olarak adetim bittikten sonra gün aşırı arayla ilişkide bulundum. adetime henüz 10 gün var inşallah birşeyler tutmuştur. her şey bebiş için:) tüm olasılıkları hesapladım son üç ay ki yumurtlama günlerimi bulup çıkardım. olası yumurtlama tarihlerimi göz önünde bulundurarak Allah'ım nasıl bir çaba kendime gülüyorum bazen tuttuğum not defterini bir görseniz istatistik kitabı gibi:)

bu kadar planlı olunca muhtemelen tutmayadabilir diyo içimden bi ses:)

her şeyin hayırlısı bakalım görcez inş.

istatistik kitabı :))))güzelmiş
amiiinnn.. umarım güzel haberlerle döner..
canım inci ankarada ki şu ünlü bir doktor varya süleyman eserdag yanılmıorum ınsallah ısımde o kadar vajınusmus doktor ısmı varki aklımda:)))))) işte onda tedavı oldu 4 boy fallusu aldı ama ılışki olmadı işte doktor da gelin o zaman hipnoz tedavısını deneyelim demişti bunun için orda sanıorumki allahım yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberle gelir rabbim yardım et ona..........

Merhaba kızlar formu karıştırırken okudum yazılarınızın bazılarını evliliğimin 13 yılı bitti tabiiki adı evlilikse ( Cinsel Birleşme Olmadığı İçin ) eşim çok anlayışlı ve iyi bir insan beni üzmemek için sürekli sabır etti fakat artık ikimizinde sabrı kalmadı Dr gittik kendi çapımda bazı şeyleri aştım parmak egzersizi vs fakat iş o noktaya geldiğinde hiç birşey olmuyor ve olmadıda her seferinde tekrar başa dönüyoruz gittiğim Dr çok iyi bir Dr Vaginusmus dalında uzman tedavi sonunda benim artık iyi olduğumu en azından onun karşısında muayene esnasında kendimi eskisi kadar sıkmadığımı eşimle ten uyuşmazlığı yada farklı sorunlar olduğunu söyledi gitmemi gerektiricek bir durum olmadığı için tedaviyi bıraktım sonra bazı büyükler hocalık olabileceğini söyledi hocalarada gittik yine hiçbir gelişme yok ilerleme yok eşimi seviyorum ve Evliliğimin bitmesini istemiyorum fakat artık ikimizde çıkmazdayız en güzel çağımız yaşımız zamanımız bu hastalık yüzünden berbat oldu ikimizde çocukları çok seviyoruz çocuk hasretide var yıllardır artık ne yapacağımı şaşırdım eşim bunalıma girmeye başladı kafatı sıyırıcam çaresizlik kadar kötü bişey yok hayatta Allah kimseye dermansız dert vermesin ona sığınıyorum her zaman yaptığım gibi Herkeze Allah Şifalar versin Hakkımızda hayırlısını nasip etsin hayır olmayanıda hayıra çevirsin Rabbim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…