- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.861
yol arkadaslarım nasılsınız.... uzun zamn oldu hıç bakamadım ne var neyok benı hatırlayan var mı bılemıyrum ama bnde durumlar aynı...korku agır basıyor hep bıde en son krapm falan gırdı bıseyler olurkn ıyıce korkuyrm...:18:
ne var ne yok bakalım
sağol canımmm... aynen öyle oldu walla, ilk defa gerçek bi bayram yaşadım... darısı tüm arkadaşlarıma inşallah...
Canlarimmm dua eedinn nolur suan ankardayim hocayi bekliyoruz elim titriyo kalbim carpio heran bayilacak gibiyim dualarinzda benide unutmayin.hayirlisiyla gulen yuzle donmek istiyorum araniza...
incim şansın bahtın açık olsun hayırlı mutlu bir sonucla dönmeni diliorum dualarım senınle canım........Canlarimmm dua eedinn nolur suan ankardayim hocayi bekliyoruz elim titriyo kalbim carpio heran bayilacak gibiyim dualarinzda benide unutmayin.hayirlisiyla gulen yuzle donmek istiyorum araniza...
hepimiz öyleyiz cnm omuzlarımızdakı bu yük o kadar ağırki insan altında ezilior hem elimizde deil hemde elimizde bu böyle bşey işte.....mrblar kızlar nasılsınız? bayram çoğu arkadaşa çifte olmuş ne mutlu inşallah hep daha iyiye gidersiniz:) bende bayramı çiftlemeyi çok istemiştim ama malesef... aksilikler peşimi bırakmıyorbayrama gireeğimiz geçe ilk defa yapıakmışız gibi hazırlandık namazlar kıldık hatta gelinliğimi giyip öyle bekledim eşimi herşey iyi giderken eşim birden sıkıldı kalktı gitti. moralim çok bozuldu sabaha kadar uyumadım. sabah maskemi takıp bayramlaşmaya gittik ailelerle.. sonra karar verdik şehir dışına çıkalım başka yerde deneyelim.. 4-5 saatlik yol gittik bi heyeçanla neşeyle.. briazgezdik kahvaltı yaptık herşey süper.. tam kalaçak bi yer bakaçakken.. ne göreyim regli olmuşumm.. tabi moraller sıfır.. daha hiçbiyeri gezmeden geri döndük.. herşey üstümüze geliyor sankii...
şimdi reglimin bitmesini bekliyrm yılmayaçğm biter bitmez bu işi bitiriçem bıktım artık sanki üzerimizde bişey var çok sıkıldım çook...
hepimiz öyleyiz cnm omuzlarımızdakı bu yük o kadar ağırki insan altında ezilior hem elimizde deil hemde elimizde bu böyle bşey işte.....
evet öyle umutcum hem elimizde hem değil.. öyleki elimden geleni yaptım yapıyrmda heralde 4 parmak deneyen ilkimdir:ama olmayınca olmuyor heralde zamanı gelmedi diyorum hayırlı zamanıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?