Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slmmm kızlar nabersiniz bakalım. ben çoktandır giremiyordum buraya. nilaycım ya hamiş olduğunu görünce çok duygulandım. senin adına çok sevindim. ayırlı uğurlu olsun canım. kolay bi hamilelik geçirirsin umarım

ben seni hatırlıyorum. aylar önce geldin egzersiz yapıyordun sonra kayboldun. kalsaydın şimdiye yenmiştin. bir sürü vakit kaybettin, değdi mi kaçtığına??? ben hala senin adını hatırlayıp dua ediyorum ama sen bir şey yapmazsan benim duam ne fayda etsin??

anammmm amma cok yenen olmusss bu ben kaldımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar hepınızı tebrık edıyorummmm cok sevındımmmmm ben pek gıremıyorummm ama 2- 3 guneee evımdeyımmmm hepınızı cok ozledımmm

canlarım. burası konu başlığını gördüğüm fakat hiç uğramadığım bi yerdi.içimden geldi bi uğradım iyiki de uğramışım. 2-3 laf edip büyük faydamın dokunacağına inanıyorum.
evlilikte illaki sıkıntılar olabiliyor. sonuçta hayat zor. hayatımızın her aşamasında zorluklar olduğu gibi evlilikte de sıkıntılar olacaktır fakat bir evliliğin en büyük sorunu herhalde vajidir. cinsel birliktelik bir evliliğin temel taşıdır. o yuvayı ayakta tutan en büyük etmendir. Öncelikle Nas Felak surelerini bolca okuyun çünkü bazen böyle durumların altında başka fesatlıklar çıkabiliyor. genel olaraksa bu konu beyinde bitiyor. çocukluğumuzdan beri hep ilk gece korkuları aşıladılar sanki ucunda ölüm varmış gibi. ya hu bu kadar acılıysa dayanılmazsa dünya kurulduğunda beri gelmiş geçmiş sayısızca çift nasıl oldu da bu işi yaptı. oturun ve şunu düşünün. hiç mi hızlı şekilde dizinizi bi yere çarpmadınız veya hiç mi dişiniz çekilmedi, en basiti hiç mi ağda yaptırmadınız? yani kısacası ömrünüzde şu yaşınıza kadar hiç mi acı çekmediniz? kararlı olun gerekirse ağzınıza bi bez parçası alıp ısırın. yalan değil illa acıyor fakat emin olun asla dayanılmayacak bişey değil. eşlerinize destek olun ve kararlı tavrınızı onlara hissettirin. çünkü siz ne kadar korkak davranırsanız o da korkacaktır. güveni gidecektir. o acıya odaklanmayın da bu iş bitince yaşayacağınız mutlulukları düşünün bu sizi motive edecektir. bu işi Allah'ın izniyle bi halledin toplum içine girişiniz değişecek ve emin olun şu vakte kadar beklediğinize üzüleceksiniz. Allah-ü Teala öyle farklı yaratmış ki bildiğin duvar gibi. tabi bu işe başlamadan önce cuk diye olacak sanıyorduk di mi hepimiz dışardan öyle anlaşılıyordu. sizler korktuğunuz için ve duvar gibi olduğundan vaji olduğunuzu hissediyorsunuz belki de. o duvar Allah ın izniyle aşılacak. yeter ki kararlı olun ve devamında yaşayacağınız mutluluğa odaklanın ve unutmayın cinsel ilişki Allah tarafından insanlığa gönderilmiş bir cennet meyvesidir.

kııızzzlarrrrrrrrrrrr dün egzersiz yapmaya çalıştım ama yıne alamadım,dön başa oldueşim evde diye mı tedırgın oldum yoksa bu defa gırıste anestezık krem surmedım ondan mı yanma oldu bilmiyorum yapamadım işte:18:mecburi olsa da 2 hafta ara verırsen böyle olur işte! kızlarrrrr sakın ara vermeyınnnnn

Canlarimmm dua eedinn nolur suan ankardayim hocayi bekliyoruz elim titriyo kalbim carpio heran bayilacak gibiyim dualarinzda benide unutmayin.hayirlisiyla gulen yuzle donmek istiyorum araniza...

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.heyecanın mutlu sona yaklaştığın için.bugun bu iş bitecek onun rahatlığı olsun üstünde.oyunun galıbı sensın son hamleyı yapacaksın ve bıtecek.hayırlı haberlerını beklıyoruz.

Canlarimmm dua eedinn nolur suan ankardayim hocayi bekliyoruz elim titriyo kalbim carpio heran bayilacak gibiyim dualarinzda benide unutmayin.hayirlisiyla gulen yuzle donmek istiyorum araniza...

kuzum biz de büyük heyecanla bekliyorus yanındayız her daim stres yapma herşey çok güzel olacak :* :* :* :*

incim şansın bahtın açık olsun hayırlı mutlu bir sonucla dönmeni diliorum dualarım senınle canım........

mrblar kızlar nasılsınız? bayram çoğu arkadaşa çifte olmuş ne mutlu inşallah hep daha iyiye gidersiniz:) bende bayramı çiftlemeyi çok istemiştim ama malesef... aksilikler peşimi bırakmıyor bayrama gireeğimiz geçe ilk defa yapıakmışız gibi hazırlandık namazlar kıldık hatta gelinliğimi giyip öyle bekledim eşimi herşey iyi giderken eşim birden sıkıldı kalktı gitti. moralim çok bozuldu sabaha kadar uyumadım. sabah maskemi takıp bayramlaşmaya gittik ailelerle.. sonra karar verdik şehir dışına çıkalım başka yerde deneyelim.. 4-5 saatlik yol gittik bi heyeçanla neşeyle.. briazgezdik kahvaltı yaptık herşey süper.. tam kalaçak bi yer bakaçakken.. ne göreyim regli olmuşumm.. tabi moraller sıfır.. daha hiçbiyeri gezmeden geri döndük.. herşey üstümüze geliyor sankii...
şimdi reglimin bitmesini bekliyrm yılmayaçğm biter bitmez bu işi bitiriçem bıktım artık sanki üzerimizde bişey var çok sıkıldım çook...

hepimiz öyleyiz cnm omuzlarımızdakı bu yük o kadar ağırki insan altında ezilior hem elimizde deil hemde elimizde bu böyle bşey işte.....

hepimiz öyleyiz cnm omuzlarımızdakı bu yük o kadar ağırki insan altında ezilior hem elimizde deil hemde elimizde bu böyle bşey işte.....

evet öyle umutcum hem elimizde hem değil.. öyleki elimden geleni yaptım yapıyrmda heralde 4 parmak deneyen ilkimdir: ama olmayınca olmuyor heralde zamanı gelmedi diyorum hayırlı zamanıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…