- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.861
Canlarimmm dua eedinn nolur suan ankardayim hocayi bekliyoruz elim titriyo kalbim carpio heran bayilacak gibiyim dualarinzda benide unutmayin.hayirlisiyla gulen yuzle donmek istiyorum araniza...
incim şansın bahtın açık olsun hayırlı mutlu bir sonucla dönmeni diliorum dualarım senınle canım........Canlarimmm dua eedinn nolur suan ankardayim hocayi bekliyoruz elim titriyo kalbim carpio heran bayilacak gibiyim dualarinzda benide unutmayin.hayirlisiyla gulen yuzle donmek istiyorum araniza...
hepimiz öyleyiz cnm omuzlarımızdakı bu yük o kadar ağırki insan altında ezilior hem elimizde deil hemde elimizde bu böyle bşey işte.....mrblar kızlar nasılsınız? bayram çoğu arkadaşa çifte olmuş ne mutlu inşallah hep daha iyiye gidersiniz:) bende bayramı çiftlemeyi çok istemiştim ama malesef... aksilikler peşimi bırakmıyorbayrama gireeğimiz geçe ilk defa yapıakmışız gibi hazırlandık namazlar kıldık hatta gelinliğimi giyip öyle bekledim eşimi herşey iyi giderken eşim birden sıkıldı kalktı gitti. moralim çok bozuldu sabaha kadar uyumadım. sabah maskemi takıp bayramlaşmaya gittik ailelerle.. sonra karar verdik şehir dışına çıkalım başka yerde deneyelim.. 4-5 saatlik yol gittik bi heyeçanla neşeyle.. briazgezdik kahvaltı yaptık herşey süper.. tam kalaçak bi yer bakaçakken.. ne göreyim regli olmuşumm.. tabi moraller sıfır.. daha hiçbiyeri gezmeden geri döndük.. herşey üstümüze geliyor sankii...
şimdi reglimin bitmesini bekliyrm yılmayaçğm biter bitmez bu işi bitiriçem bıktım artık sanki üzerimizde bişey var çok sıkıldım çook...
hepimiz öyleyiz cnm omuzlarımızdakı bu yük o kadar ağırki insan altında ezilior hem elimizde deil hemde elimizde bu böyle bşey işte.....
evet öyle umutcum hem elimizde hem değil.. öyleki elimden geleni yaptım yapıyrmda heralde 4 parmak deneyen ilkimdir:ama olmayınca olmuyor heralde zamanı gelmedi diyorum hayırlı zamanıı...
4 parmak alan arkadaşlar ilişikide acaba aynı egzersiz yapıyor gibi p...i alıp kendiniz yerleştirseniz ilişki gibi değilde kontrolü sizde olan egzersiz gibi...bilmiyorum denediniz mi ama nacizane bir tavsiye çünkü bir kez olsun ikna olacaksınız ve gerisi gelecek
evet canım p.. kendim alıp yerleştirmeyede çalıştım ama (bu başta çok zor oldu çünkü onun bana dokunbması yetiyor bu elim olsada..) oda olmuyor.. ama olacakk... inci sabah yazmış dua istemiş ama tam anlamadım nereye gitti hoca demiş ama?
canım sanırım bir doktora gitti oda bende emin değilim geldiğinde detayları öğrencez rabbim hepinizi kurtarsın bu dertten
istatistik kitabı :))))güzelmişkızlar bana da dua edin bu ay tamamen planlı olarak adetim bittikten sonra gün aşırı arayla ilişkide bulundum. adetime henüz 10 gün var inşallah birşeyler tutmuştur. her şey bebiş için:) tüm olasılıkları hesapladım son üç ay ki yumurtlama günlerimi bulup çıkardım. olası yumurtlama tarihlerimi göz önünde bulundurarak Allah'ım nasıl bir çaba kendime gülüyorum bazen tuttuğum not defterini bir görseniz istatistik kitabı gibi:)
bu kadar planlı olunca muhtemelen tutmayadabilir diyo içimden bi ses:)
her şeyin hayırlısı bakalım görcez inş.
canım inci ankarada ki şu ünlü bir doktor varya süleyman eserdag yanılmıorum ınsallah ısımde o kadar vajınusmus doktor ısmı varki aklımda:)))))) işte onda tedavı oldu 4 boy fallusu aldı ama ılışki olmadı işte doktor da gelin o zaman hipnoz tedavısını deneyelim demişti bunun için orda sanıorumki allahım yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberle gelir rabbim yardım et ona..........amiiinnn.. umarım güzel haberlerle döner..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?