Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kuzularimmm herkezden Allah razi olsn hepinizee tsk ediyorum hala doktorun muayenehanesindeyiz egz. Falan yaptik iki seans simdi hipnoterapi icin bekliyorum aklim sizde merak edeceginizi bildigm icin hemen habr veriyim dedimm detayli anlaticm sonra

Kuzularimmm herkezden Allah razi olsn hepinizee tsk ediyorum hala doktorun muayenehanesindeyiz egz. Falan yaptik iki seans simdi hipnoterapi icin bekliyorum aklim sizde merak edeceginizi bildigm icin hemen habr veriyim dedimm detayli anlaticm sonra

herşeyin yolunda olmasına sevindim.inan ki senin iyi haberlerini almak için foruma bakıyorum sürekli.benim umudum sensin inci!! önce sen kıracasın şeytanın bacağını,hemen ardından da ben

hoşgeldin canım öncelikle Allah acil şifalar versin.Dile kolay 13 yıl çok uzun bir süre.inşallah bir an önce kurtulursun.Forumu mümkün oldukça takip et hem moral olur hem de arkadaşlardan farklı deneyimler öğrenebilirsin.işin sırrı cesaret ve kendıne guvenmekte,tabii moral de çok önemli.ozaman moral bizden,kendine güvenip yenmek senden

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım bundan sonra sıklıkla takip etmeye çalışıcam hepinizi, umut insanın yaşama sebebi bu hayatta hepimizin morali her zaman yüksek olur inşallah Allah yardımcımız olsun....

cok tesekkur edrım ıyıyım dun cvp yazamadım kusura bakma... egzersızı bıraktım ben bu aralar baya saldım kendımıen son eşle denemelerde kramp gıbı bi acı neden bnde bılemıyrm korkuyrm ıyıce yıne olur dye..

:26::26::26::26::26::26: kaçmak degılde baska baska haller dyelım ama haklısn nasıl olsa olmıycak dye bırakıyrz hep

arkadaşlar merhBa nasılsınız vajiyi yendim ama diğer şeyler çıktı birincisi rahim şeklim kalp şeklinde ikincisi prolaktinim yüksek ve kortizol hormonum yüksek cıktı hamile kalmak istiyorum :S böle yenipte bu gibi şeylerden başına gelen varmı acaba hamile kalabilirmiyim

Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk

tebriklerrrrr çok güzel bi an bende 3 ay önce yaşadım allahım herkese nasip etsinn inşallah herkesin yardımcısı olsun

canim seninde o stresi atmana cok az kaldi insallah
snowflaken den sonra seninde alicaz guzel haberlerini mujdeli haberini okumayi sabirsizlikla bekliyorum

canıımmmmmmmmmmmmmm
seni gördüğüme çok sevindim yoktun bayadır. sonra ben işe başladım taşındım göremedim seni.
nasılsın. yazdınmı bilmiyorum göremedim bebiş var mı sende.
ben bildiğin gibi sanırım çok düşündüğüm için hala yok bebk.
memlekete gidiyorum yarın yıllık izne annemlerin ewinde yapamam herhalde
canım yarın sabah çıkacaz annemlerde net yok sen faceden ulaşırsan bana ordan yaz canım gelince konuşuruz. çok merak ediyorum seni

slm canım.
bi çok dr a gittiği halde sadece burda yenen arkadaşlarımız var.
burdaki destek bambaşka çünkü herkes aynı
birbirimizi anlayabiliyoruz o yüzden. canım burda aktif ol egzersiz zaten yapmışsın.
denemelerden kaçma canım birinde olmazsa diğerinde olacak.
inş bi an önce yenersin

canım nasıl bi kramp bilmiyorum ama istersen bi jinekoloğa görün fizyolojık bişey var mı yok mu öğrenirsin.
ondan sonra tekrar başla egzersize. vakit kaybetme lütfen bi an önce başla canım

Kabus sona erdi rabbim sizlerede nasip etsinnnn hadi dusa gircemmm gelirim yine aksama parti varrr hazirlanin
:13:tebrik ederim canım allah başka dert sıkıntı vermsin inşallah bidaha..
sabahtan beri girip çıkıyrm doktora gittiğini duydum.. detayları öğrenmek istiyorum çünkü sende 4 boy fallusu almışsın ama p.. olmamış bende 4 parmak alıyorum ama eşle olmuo eğer gerçekten bu hipnoz bu kadar etkiliyse bende vakit kaybetmek istemiyorum..

Kabus sona erdi rabbim sizlerede nasip etsinnnn hadi dusa gircemmm gelirim yine aksama parti varrr hazirlanin

inci gelin oluyor sıra da altheaya geliyorrrrrrrrrr hobaaaaaaaa Allah yüzünü güldürsün her daim incimincim!! darısı diğer arkadaşların başına ben dedim bu ay çok bereketli oldu ade bakalım ağustos bitmeden inci gibi dizilelim =))

aferiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cok sevindim güzelim... bak demistim sana basaracaksin diye!!!! darisi diger arkadaslara insallah.
eeee??? dedigim gibi kolaymiymis zormuymus???? kafamizda ne kadarda büyütmüsüz dimi?!

gözün adin tekrardan, cok sevindim senin adina )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…