- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.881
4 parmak alan arkadaşlar ilişikide acaba aynı egzersiz yapıyor gibi p...i alıp kendiniz yerleştirseniz ilişki gibi değilde kontrolü sizde olan egzersiz gibi...bilmiyorum denediniz mi ama nacizane bir tavsiye çünkü bir kez olsun ikna olacaksınız ve gerisi gelecek
evet canım p.. kendim alıp yerleştirmeyede çalıştım ama (bu başta çok zor oldu çünkü onun bana dokunbması yetiyor bu elim olsada..) oda olmuyor.. ama olacakk... inci sabah yazmış dua istemiş ama tam anlamadım nereye gitti hoca demiş ama?
canım sanırım bir doktora gitti oda bende emin değilim geldiğinde detayları öğrencez rabbim hepinizi kurtarsın bu dertten
istatistik kitabı :))))güzelmişkızlar bana da dua edin bu ay tamamen planlı olarak adetim bittikten sonra gün aşırı arayla ilişkide bulundum. adetime henüz 10 gün var inşallah birşeyler tutmuştur. her şey bebiş için:) tüm olasılıkları hesapladım son üç ay ki yumurtlama günlerimi bulup çıkardım. olası yumurtlama tarihlerimi göz önünde bulundurarak Allah'ım nasıl bir çaba kendime gülüyorum bazen tuttuğum not defterini bir görseniz istatistik kitabı gibi:)
bu kadar planlı olunca muhtemelen tutmayadabilir diyo içimden bi ses:)
her şeyin hayırlısı bakalım görcez inş.
canım inci ankarada ki şu ünlü bir doktor varya süleyman eserdag yanılmıorum ınsallah ısımde o kadar vajınusmus doktor ısmı varki aklımda:)))))) işte onda tedavı oldu 4 boy fallusu aldı ama ılışki olmadı işte doktor da gelin o zaman hipnoz tedavısını deneyelim demişti bunun için orda sanıorumki allahım yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberle gelir rabbim yardım et ona..........amiiinnn.. umarım güzel haberlerle döner..
Kuzularimmm herkezden Allah razi olsn hepinizee tsk ediyorum hala doktorun muayenehanesindeyiz egz. Falan yaptik iki seans simdi hipnoterapi icin bekliyorum aklim sizde merak edeceginizi bildigm icin hemen habr veriyim dedimm detayli anlaticm sonra
Merhaba kızlar formu karıştırırken okudum yazılarınızın bazılarını evliliğimin 13 yılı bitti tabiiki adı evlilikse ( Cinsel Birleşme Olmadığı İçin ) eşim çok anlayışlı ve iyi bir insan beni üzmemek için sürekli sabır etti fakat artık ikimizinde sabrı kalmadı Dr gittik kendi çapımda bazı şeyleri aştım parmak egzersizi vs fakat iş o noktaya geldiğinde hiç birşey olmuyor ve olmadıda her seferinde tekrar başa dönüyoruz gittiğim Dr çok iyi bir Dr Vaginusmus dalında uzman tedavi sonunda benim artık iyi olduğumu en azından onun karşısında muayene esnasında kendimi eskisi kadar sıkmadığımı eşimle ten uyuşmazlığı yada farklı sorunlar olduğunu söyledi gitmemi gerektiricek bir durum olmadığı için tedaviyi bıraktım sonra bazı büyükler hocalık olabileceğini söyledi hocalarada gittik yine hiçbir gelişme yok ilerleme yok eşimi seviyorum ve Evliliğimin bitmesini istemiyorum fakat artık ikimizde çıkmazdayız en güzel çağımız yaşımız zamanımız bu hastalık yüzünden berbat oldu ikimizde çocukları çok seviyoruz çocuk hasretide var yıllardır artık ne yapacağımı şaşırdım eşim bunalıma girmeye başladı kafatı sıyırıcam çaresizlik kadar kötü bişey yok hayatta Allah kimseye dermansız dert vermesin ona sığınıyorum her zaman yaptığım gibi Herkeze Allah Şifalar versin Hakkımızda hayırlısını nasip etsin hayır olmayanıda hayıra çevirsin Rabbim ....
hoşgeldin canım öncelikle Allah acil şifalar versin.Dile kolay 13 yıl çok uzun bir süre.inşallah bir an önce kurtulursun.Forumu mümkün oldukça takip et hem moral olur hem de arkadaşlardan farklı deneyimler öğrenebilirsin.işin sırrı cesaret ve kendıne guvenmekte,tabii moral de çok önemli.ozaman moral bizden,kendine güvenip yenmek senden
hoşgeldin canım sen hatırlıyo musun bilmem ama ben hatırlıyorum seni :)
nasılsın canım. egzersizi bıraktın mı. kaç cm deydin.
ne krampı canım noldu.
bence baştan başla egzersize en kısa zamanda yenersin inşallah canım
ben seni hatırlıyorum. aylar önce geldin egzersiz yapıyordun sonra kayboldun. kalsaydın şimdiye yenmiştin. bir sürü vakit kaybettin, değdi mi kaçtığına??? ben hala senin adını hatırlayıp dua ediyorum ama sen bir şey yapmazsan benim duam ne fayda etsin??
canım benim inşallah. cidden o kadar çok kişi de emeğin var ki rabbim gönlüne göre verdi.
ben ne zaman sıtresten uzaklaşıcam acaba
Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?