Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayy ins canmm dua edin olsn artk cok saolun desteginid icin

Saol canm ins yenicm sen hangi dr gittin tedavini acikca yazarmisin asama asama aynimi merk ediom

Herkese Merhabaa :) Nasılsınız Arkadaşlar? Bende Herşey Aynı Değişen Birşeyy Yok Ne Yazıkki Sinirlerim Bozuk,ağlıyorum,gülüyorum,tam anlamıyla kafayı yemiş durumdayımm :2: Ama Umudum var Bir Gün Elbet Bir Gün Olacak !!

canım, şu linke bir bak kızlık zarı şekilleri kalın olsa neyse de senn anlattığın bölmeli nasıl ilişki olsun ki? egzersiz de yapamazsın bence başka bir doktordan daha fikir al, hem fizyolojik hem psikolojik sendeki vajinismus ,o yüzden önce fizyolojik olanı çözmen lazım.

Arkadaslar ben yaklasık 2 yıldır bu sorunla ugrasıyordum ve evliligimde bir sürü olumsuzluklar yasadım bitirdim ve suan yeniden evlenmek üzereyim :) müstakbel eşime bu rahatsızlıgımdan bahsettim ve birlikte bir doktora gittik jinekolojik muayenede bir sorun cıkmadı ve doktorun tavsiyesi ile kendi evimde lokal anestezi uygulatarak ilk cinsel birleşmeyi bu şekilde yasadım aradan 1 hafta gecti ve ben bu sefer biraz alkol alarak denemek istedim hani kafamızda vajinusmusu kızlık zarı korkusu olarak görüyoruz ya ! degilmiş ! cünkü ikinci denememde basaramadım artık karar verdim su cok korktugum ve yapmak istemedigim kegel egzersizine bugün baslayacagım ! bu psikolojik bir sorun ve artık ben bunu basaracagım ! sırf bu yüzden cektigim acıları bitirmek istiyorum artık ! kegel egzersizi yapıpta yenen arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ?

Merhaba.Öncelikle Hoşgeldin.Kegel Egzersizinde Korkucak hiç bişey yok. Önemli Olan Aparatlarla Egzersiz Yapmak.Gözünü korkutmasın sen en başını yapmışsıın zaten. Ben ilk başta kulak çöpüyle başladım işe. Sonra Gittikçe kalınlaştırdım. Sende Kulak çöpüyle başla işe. Kolay gelsinn.

yol arkadaslarım nasılsınız.... uzun zamn oldu hıç bakamadım ne var neyok benı hatırlayan var mı bılemıyrum ama bnde durumlar aynı... korku agır basıyor hep bıde en son krapm falan gırdı bıseyler olurkn ıyıce korkuyrm...:18:

Aslen tanimiyorum gormedim hic seni .ama burda herkez birbirini cok iyi tanio anliyo belliki sende vajizedesin hg denmez ama napalim dioruz...vajidasim :)

hoşgeldin canım sen hatırlıyo musun bilmem ama ben hatırlıyorum seni :)
nasılsın canım. egzersizi bıraktın mı. kaç cm deydin.
ne krampı canım noldu.
bence baştan başla egzersize en kısa zamanda yenersin inşallah canım

merhaba canım gecende konusmustuk senınle boyle yapma moralıni bozma elbette yeneceksın caba lazım uzme kendını

Arkadaşlar size Yalının Bir Şarkısını Dinlemenizi Öneriyorum.Aynen Bazı Yerlerinde Bizi Anlatıyor. İşte O Sözler ;
Kasma kasma kasma kasma
Kasmadan da olur işte
Özlüyorsan duramıyorsan
İçine atıp susma böyle
Gel diyorum sana ben
Bu iş olur diyorum sana ben
Tutma tutma tutma tutma
Elinden kayar böyle

bana da taktın bu şarkıyıegzersızlerı bu sarkıyla mı yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…