Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Acayip bi sey ya kafamda kirk tane tilki hatta kirkbin tane.cuma gece yola cikiaz tekrar gidiyorum dr a ins. Sonuc alirim bi tarafim olacak inan guven cesaretlen yaparsin bu son dio umutlu.ama dier bir tarafim yapamazsam olmazsa ya buda bos bi cabaysa bosa heveslenme dio napicami bilmiyorum heyecanliyim hala korkak ve cekingen...ama sonn sonnn sansim son cirpinisim

Cumartesi gecesini cok merak ediyor pazar sabahini iple cekiyorum ins.gulerek ziplayarak cikarim karsiniza ya olmazsa esime ne derim daha once burda hipnoz oldm ama dr isin erbabi deildi dur bakalim bu dr napicak keske zamaninda daha cok arastirip gitseymisim ilk gitmeden once.offf offf dr napsn benim gibi korkaga duaa edin kizlar ger bu seferde olmazsa esimi karsima alip konusucam bunu yasatmaya hakkim yok 1,5 yildr gikini cikarmadi adam ama o yillarin vebalini nasl oderim onunda hakki esiyle birlikte olbilmek ben napiyorum halaa korkuyorum erteliyorum kiziyorum kusuyorum aliniyorum iyide nereye kadar cekerki beni...

Canlarım eş parmağıyla olmuştu hatırlıyorsanız, ama tabii eşim izinden askere tekrar dönünce kendi başıma kaldım, bugün kendim denedim, parmak kayıp gidiyor ama baskı uygulamam gerekiyor ya onu korkup yapamadım bugün yaa kasılmaktan mı diyorum ama kasılmadım da cesaret edemedim bir türlü, canım da sıkıldı ama yılmak yok, denemeye devam etmem lazım, eşim de telefondan soruyor, nasıl gidiyor, iyi haberlerini bekliyorum diye ama nasıl olacak böyle bilmiyorum... Mumdan aparat hazırladım kendime ama ilk önce parmak yapayım sonra aparat denerim dedim, parmakta takıldım, inşallah yarın becerebilirim de moralim düzelir kızlar....

Canim önemli olan sende bunun farkinda olman, esini sevmen, ve kurtulmak istemen. Tabikide erkek icin daha zor, ama hayirlisi buymus ne yapalim. Bi tek sen degilsinki, belki böyle esimizin degerini daha cok anlayalim diye allah basimiza verdi. Bak bunlari hiic düsünme, koy bi kenara. Ben tedaviye gitmeden önce bende esimle konusmustum, eger bu seferde olmazsa, bu bizim son sansimiz bosanacagim diyordum. Ama bak gerek kalmadi, 2 hafta icinde 3bucuk senenin acisini cikardim. Evet, ve yenen ben oldum vajinismus degil! Sende kafana koy bunlari baska birsey düsünme, yenecegim, basaracagim diceksin! Ve inan bana oldugunda buymuydu, gercekten bukadar zaman bunun icinmi üzüldüm üzdüm diyeceksin. Cumartesi bu is bitecek canim, hic kafana takma. Unutma, en önemlisi kendini kasmaman rahat olman. Ben ilk basardigimda hem agladim hem güldüm hemde bacaklarim zirzir titredi, bütün yükümü üzerimden öylece attim, sira sende! Cumartesi iyi haberlerini bekliyorum.

suanda beni anlatiyorsun. Bende bak ta almanyadan türkiyeye tedaviye gittim ve ucakta olsun vapurda olsun ayni seyler benide sürekli takip etti. Ama bak doktorun yanina girdiginde, ve onunla konustugunda cok rahatlayacaksin ve basaracaksin. Ben doktora girdigim an onunla konustugum an cok rahatlamistim ve basaracagim demistim. Ve bak oldu. Doktorumdan allah razi olsun. O olmasaydi simdi dul bir KIZdim . Allah yardimcin olsun canim, insallah sende basarirsin ve bu günlerine gülersin. Seni cok iyi anliyorum, hepimiz kader arkadasiyiz nasil olsa...

sakın böyle şeyler düşünme ne olursa olsun eşinden vazgeçme bu tedavısı olan sonuc alabılcegın bır hastalık parmak dahı degdıremem deyıp spermden mıdesı bulanan oguren bı ınsandım ben konusu bıle gecıtgınde bacaklarımı makas yapardım doktora muayeneye gıttıgımde bacaklarımı acıtıgmda daha hava temas ettı dıye kasıyosun goruyorum buradan demıstı ama sımdı bak yendım ustune hamıle kaldım kac kez alttn muayene oldum ustune ustlk kurtaj oldum bunlaruı ben mı yasadım dıyor ınsan ama hersey bızım ıcın yaradanın sana neyı hayırlı gordugunu bılemessın ama sunu unutma bız ınsanın kaderını cabasına baglı kıldık diye bir ayet var pes etme bizden farkın yok ki yalnızlığı seçesin

Bu gerçekten çok büyük bir sıkıntıymışş... böyle bi durumda olduğumu hiç bilmiyordum.. üstelik erkek arkadaşıma karşı o kadar istekliydim ki, ta ki o ana kadar. bir acı yanma terleme nefes alamama ve sonuç olarak yapamadım.birkaç kez denememe rağmen yapamadım. Evlilik yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz fakat ben bu konuda kendime olan güvenimi kaybetmek üzereyimm
parmak denemelerinde hiçbir sorun yok, aynadan da bakabiliyorum ama neden oraya gelince yapamıyorum...

"herkese merhabalar, eşimle nisan ayında evlendik ilk bir ay kendimi kasmamdan dolayı ilişkiye giremedik şu an öyle bir sorunumuz yok ama yine de bazen kendimi kasıyorum engel olamıyorum. Bir de cinsel birleşme esnasında karnımın içinde ( tam yerini anlayamıyorum) basınç ve acı oluyor daha doğrusu zevk mi acı mı anlamıyorum ama kesinlikle basınç var. Bu durum yeni evli olamamızdan, cinsel ilişkiye alışamamamızdan mı kaynaklanıyor yoksa hastalık belirtisi mi? Doktora gitmeli miyim? Bu tarz bir şikayet bulamadım sitede yardımcı olursanız sevinirim" diye bir konu açmıştım ama diğer arkadaşlar beni buraya yönlendirdi linki de kopyalıyorum yardımcı olursanız sevinirim http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/553329-yeni-evlilerde-cinsel-yasam.html#post26128170

Ayy ins canmm dua edin olsn artk cok saolun desteginid icin

Saol canm ins yenicm sen hangi dr gittin tedavini acikca yazarmisin asama asama aynimi merk ediom

Herkese Merhabaa :) Nasılsınız Arkadaşlar? Bende Herşey Aynı Değişen Birşeyy Yok Ne Yazıkki Sinirlerim Bozuk,ağlıyorum,gülüyorum,tam anlamıyla kafayı yemiş durumdayımm :2: Ama Umudum var Bir Gün Elbet Bir Gün Olacak !!

canım, şu linke bir bak kızlık zarı şekilleri kalın olsa neyse de senn anlattığın bölmeli nasıl ilişki olsun ki? egzersiz de yapamazsın bence başka bir doktordan daha fikir al, hem fizyolojik hem psikolojik sendeki vajinismus ,o yüzden önce fizyolojik olanı çözmen lazım.

Arkadaslar ben yaklasık 2 yıldır bu sorunla ugrasıyordum ve evliligimde bir sürü olumsuzluklar yasadım bitirdim ve suan yeniden evlenmek üzereyim :) müstakbel eşime bu rahatsızlıgımdan bahsettim ve birlikte bir doktora gittik jinekolojik muayenede bir sorun cıkmadı ve doktorun tavsiyesi ile kendi evimde lokal anestezi uygulatarak ilk cinsel birleşmeyi bu şekilde yasadım aradan 1 hafta gecti ve ben bu sefer biraz alkol alarak denemek istedim hani kafamızda vajinusmusu kızlık zarı korkusu olarak görüyoruz ya ! degilmiş ! cünkü ikinci denememde basaramadım artık karar verdim su cok korktugum ve yapmak istemedigim kegel egzersizine bugün baslayacagım ! bu psikolojik bir sorun ve artık ben bunu basaracagım ! sırf bu yüzden cektigim acıları bitirmek istiyorum artık ! kegel egzersizi yapıpta yenen arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ?

Merhaba.Öncelikle Hoşgeldin.Kegel Egzersizinde Korkucak hiç bişey yok. Önemli Olan Aparatlarla Egzersiz Yapmak.Gözünü korkutmasın sen en başını yapmışsıın zaten. Ben ilk başta kulak çöpüyle başladım işe. Sonra Gittikçe kalınlaştırdım. Sende Kulak çöpüyle başla işe. Kolay gelsinn.

yol arkadaslarım nasılsınız.... uzun zamn oldu hıç bakamadım ne var neyok benı hatırlayan var mı bılemıyrum ama bnde durumlar aynı... korku agır basıyor hep bıde en son krapm falan gırdı bıseyler olurkn ıyıce korkuyrm...:18:

Aslen tanimiyorum gormedim hic seni .ama burda herkez birbirini cok iyi tanio anliyo belliki sende vajizedesin hg denmez ama napalim dioruz...vajidasim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…