- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.821
tatlım sen bilirsin ama nacizane tavsiyem mumu almadan önce eş parmağı deneyin sonra mumu deneyin ve mumu sen rahat yapabilirsin bence... ha eşin de yaparsa rahat olur daha çok güven kazanırsın eşine karşı... ya mum zate parmak kalınlığında felan takma kafana... ama etrafına bir kat da olsa peçete sarıp streçlemeyi unutma emi... birde ucundaki ip kısmını kes rahatsız etmesin
Cumartesi gecesini cok merak ediyor pazar sabahini iple cekiyorum ins.gulerek ziplayarak cikarim karsiniza ya olmazsa esime ne derim daha once burda hipnoz oldm ama dr isin erbabi deildi dur bakalim bu dr napicak keske zamaninda daha cok arastirip gitseymisim ilk gitmeden once.offf offf dr napsn benim gibi korkaga duaa edin kizlar ger bu seferde olmazsa esimi karsima alip konusucam bunu yasatmaya hakkim yok 1,5 yildr gikini cikarmadi adam ama o yillarin vebalini nasl oderim onunda hakki esiyle birlikte olbilmek ben napiyorum halaa korkuyorum erteliyorum kiziyorum kusuyorum aliniyorum iyide nereye kadar cekerki beni...
Acayip bi sey ya kafamda kirk tane tilki hatta kirkbin tane.cuma gece yola cikiaz tekrar gidiyorum dr a ins. Sonuc alirim bi tarafim olacak inan guven cesaretlen yaparsin bu son dio umutlu.ama dier bir tarafim yapamazsam olmazsa ya buda bos bi cabaysa bosa heveslenme dio napicami bilmiyorum heyecanliyim hala korkak ve cekingen...ama sonn sonnn sansim son cirpinisim
Cumartesi gecesini cok merak ediyor pazar sabahini iple cekiyorum ins.gulerek ziplayarak cikarim karsiniza ya olmazsa esime ne derim daha once burda hipnoz oldm ama dr isin erbabi deildi dur bakalim bu dr napicak keske zamaninda daha cok arastirip gitseymisim ilk gitmeden once.offf offf dr napsn benim gibi korkaga duaa edin kizlar ger bu seferde olmazsa esimi karsima alip konusucam bunu yasatmaya hakkim yok 1,5 yildr gikini cikarmadi adam ama o yillarin vebalini nasl oderim onunda hakki esiyle birlikte olbilmek ben napiyorum halaa korkuyorum erteliyorum kiziyorum kusuyorum aliniyorum iyide nereye kadar cekerki beni...
sakın böyle şeyler düşünme ne olursa olsun eşinden vazgeçme bu tedavısı olan sonuc alabılcegın bır hastalık parmak dahı degdıremem deyıp spermden mıdesı bulanan oguren bı ınsandım ben konusu bıle gecıtgınde bacaklarımı makas yapardım doktora muayeneye gıttıgımde bacaklarımı acıtıgmda daha hava temas ettı dıye kasıyosun goruyorum buradan demıstı ama sımdı bak yendım ustune hamıle kaldım kac kez alttn muayene oldum ustune ustlk kurtaj oldum bunlaruı ben mı yasadım dıyor ınsan ama hersey bızım ıcın yaradanın sana neyı hayırlı gordugunu bılemessın ama sunu unutma bız ınsanın kaderını cabasına baglı kıldık diye bir ayet var pes etme bizden farkın yok ki yalnızlığı seçesin
sakın böyle şeyler düşünme ne olursa olsun eşinden vazgeçme bu tedavısı olan sonuc alabılcegın bır hastalık parmak dahı degdıremem deyıp spermden mıdesı bulanan oguren bı ınsandım ben konusu bıle gecıtgınde bacaklarımı makas yapardım doktora muayeneye gıttıgımde bacaklarımı acıtıgmda daha hava temas ettı dıye kasıyosun goruyorum buradan demıstı ama sımdı bak yendım ustune hamıle kaldım kac kez alttn muayene oldum ustune ustlk kurtaj oldum bunlaruı ben mı yasadım dıyor ınsan ama hersey bızım ıcın yaradanın sana neyı hayırlı gordugunu bılemessın ama sunu unutma bız ınsanın kaderını cabasına baglı kıldık diye bir ayet var pes etme bizden farkın yok ki yalnızlığı seçesin
Saol canm ins yenicm sen hangi dr gittin tedavini acikca yazarmisin asama asama aynimi merk ediom
Herkese Merhabaa :) Nasılsınız Arkadaşlar? Bende Herşey Aynı Değişen Birşeyy Yok Ne YazıkkiSinirlerim Bozuk,ağlıyorum,gülüyorum,tam anlamıyla kafayı yemiş durumdayımm :2: Ama Umudum var Bir Gün Elbet Bir Gün Olacak !!
doktora gittim canım biraz uğraştan sonra bakmasına izin verdim baktı ve septalı kızlık zarı dedi. alınmadan da yapanlar varmış. psikologlar alınmasıyla vajinismus çözülmez diyo çünkü ben yapısını bilmeden de izin vermiyordum girişe...
Arkadaslar ben yaklasık 2 yıldır bu sorunla ugrasıyordum ve evliligimde bir sürü olumsuzluklar yasadım bitirdim ve suan yeniden evlenmek üzereyim :) müstakbel eşime bu rahatsızlıgımdan bahsettim ve birlikte bir doktora gittik jinekolojik muayenede bir sorun cıkmadı ve doktorun tavsiyesi ile kendi evimde lokal anestezi uygulatarak ilk cinsel birleşmeyi bu şekilde yasadım aradan 1 hafta gecti ve ben bu sefer biraz alkol alarak denemek istedim hani kafamızda vajinusmusu kızlık zarı korkusu olarak görüyoruz ya ! degilmiş ! cünkü ikinci denememde basaramadımartık karar verdim su cok korktugum ve yapmak istemedigim kegel egzersizine bugün baslayacagım ! bu psikolojik bir sorun ve artık ben bunu basaracagım ! sırf bu yüzden cektigim acıları bitirmek istiyorum artık ! kegel egzersizi yapıpta yenen arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ?
inciözmen senin msn varmi? varsa özelden yaz bana ayrintilariyla anlatcam sana
yol arkadaslarım nasılsınız.... uzun zamn oldu hıç bakamadım ne var neyok benı hatırlayan var mı bılemıyrum ama bnde durumlar aynı...korku agır basıyor hep bıde en son krapm falan gırdı bıseyler olurkn ıyıce korkuyrm...:18:
Aslen tanimiyorum gormedim hic seni .ama burda herkez birbirini cok iyi tanio anliyo belliki sende vajizedesin hg denmez ama napalim dioruz...vajidasim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?