- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.901
canim seninde o stresi atmana cok az kaldi insallah
snowflaken den sonra seninde alicaz guzel haberlerini mujdeli haberini okumayi sabirsizlikla bekliyorum
Merhaba kızlar formu karıştırırken okudum yazılarınızın bazılarını evliliğimin 13 yılı bitti tabiiki adı evlilikse ( Cinsel Birleşme Olmadığı İçin ) eşim çok anlayışlı ve iyi bir insan beni üzmemek için sürekli sabır etti fakat artık ikimizinde sabrı kalmadı Dr gittik kendi çapımda bazı şeyleri aştım parmak egzersizi vs fakat iş o noktaya geldiğinde hiç birşey olmuyor ve olmadıda her seferinde tekrar başa dönüyoruz gittiğim Dr çok iyi bir Dr Vaginusmus dalında uzman tedavi sonunda benim artık iyi olduğumu en azından onun karşısında muayene esnasında kendimi eskisi kadar sıkmadığımı eşimle ten uyuşmazlığı yada farklı sorunlar olduğunu söyledi gitmemi gerektiricek bir durum olmadığı için tedaviyi bıraktım sonra bazı büyükler hocalık olabileceğini söyledi hocalarada gittik yine hiçbir gelişme yok ilerleme yok eşimi seviyorum ve Evliliğimin bitmesini istemiyorum fakat artık ikimizde çıkmazdayız en güzel çağımız yaşımız zamanımız bu hastalık yüzünden berbat oldu ikimizde çocukları çok seviyoruz çocuk hasretide var yıllardır artık ne yapacağımı şaşırdım eşim bunalıma girmeye başladı kafatı sıyırıcam çaresizlik kadar kötü bişey yok hayatta Allah kimseye dermansız dert vermesin ona sığınıyorum her zaman yaptığım gibi Herkeze Allah Şifalar versin Hakkımızda hayırlısını nasip etsin hayır olmayanıda hayıra çevirsin Rabbim ....
cok tesekkur edrım ıyıyım dun cvp yazamadım kusura bakma... egzersızı bıraktım ben bu aralar baya saldım kendımıen son eşle denemelerde kramp gıbı bi acı neden bnde bılemıyrm korkuyrm ıyıce yıne olur dye..
Kabus sona erdi rabbim sizlerede nasip etsinnnn hadi dusa gircemmm gelirim yine aksama parti varrr hazirlanin
Kabus sona erdi rabbim sizlerede nasip etsinnnn hadi dusa gircemmm gelirim yine aksama parti varrr hazirlanin
Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk
Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk
slm canım.
bi çok dr a gittiği halde sadece burda yenen arkadaşlarımız var.
burdaki destek bambaşka çünkü herkes aynı
birbirimizi anlayabiliyoruz o yüzden. canım burda aktif ol egzersiz zaten yapmışsın.
denemelerden kaçma canım birinde olmazsa diğerinde olacak.
inş bi an önce yenersin
reglim bugün yarın olacak,mantar yüzünden egzersize 1 hafta ara verdim. akıntım bitmişti(mantar yüzünden) eş parmağı denedim ilk defa (işaret parmağı) zorlanmadım ama akıntı geldi yine.
neden olabilir?:97::97::97::97::97::97::97::97::97:
reglim yakın olduğundan mı?mantar hala geçmediğinden mi? eş parmağı ile ilgili bir durum mu(sanmıyorum ama)?
eş parmağına pre... geçiriyorsun değilmi?? birde kayganlaştırıcı olarak ne kullnıyosun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?