Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim seninde o stresi atmana cok az kaldi insallah
snowflaken den sonra seninde alicaz guzel haberlerini mujdeli haberini okumayi sabirsizlikla bekliyorum

canıımmmmmmmmmmmmmm
seni gördüğüme çok sevindim yoktun bayadır. sonra ben işe başladım taşındım göremedim seni.
nasılsın. yazdınmı bilmiyorum göremedim bebiş var mı sende.
ben bildiğin gibi sanırım çok düşündüğüm için hala yok bebk.
memlekete gidiyorum yarın yıllık izne annemlerin ewinde yapamam herhalde
canım yarın sabah çıkacaz annemlerde net yok sen faceden ulaşırsan bana ordan yaz canım gelince konuşuruz. çok merak ediyorum seni

slm canım.
bi çok dr a gittiği halde sadece burda yenen arkadaşlarımız var.
burdaki destek bambaşka çünkü herkes aynı
birbirimizi anlayabiliyoruz o yüzden. canım burda aktif ol egzersiz zaten yapmışsın.
denemelerden kaçma canım birinde olmazsa diğerinde olacak.
inş bi an önce yenersin

canım nasıl bi kramp bilmiyorum ama istersen bi jinekoloğa görün fizyolojık bişey var mı yok mu öğrenirsin.
ondan sonra tekrar başla egzersize. vakit kaybetme lütfen bi an önce başla canım

Kabus sona erdi rabbim sizlerede nasip etsinnnn hadi dusa gircemmm gelirim yine aksama parti varrr hazirlanin
:13:tebrik ederim canım allah başka dert sıkıntı vermsin inşallah bidaha..
sabahtan beri girip çıkıyrm doktora gittiğini duydum.. detayları öğrenmek istiyorum çünkü sende 4 boy fallusu almışsın ama p.. olmamış bende 4 parmak alıyorum ama eşle olmuo eğer gerçekten bu hipnoz bu kadar etkiliyse bende vakit kaybetmek istemiyorum..

Kabus sona erdi rabbim sizlerede nasip etsinnnn hadi dusa gircemmm gelirim yine aksama parti varrr hazirlanin

inci gelin oluyor sıra da altheaya geliyorrrrrrrrrr hobaaaaaaaa Allah yüzünü güldürsün her daim incimincim!! darısı diğer arkadaşların başına ben dedim bu ay çok bereketli oldu ade bakalım ağustos bitmeden inci gibi dizilelim =))

aferiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cok sevindim güzelim... bak demistim sana basaracaksin diye!!!! darisi diger arkadaslara insallah.
eeee??? dedigim gibi kolaymiymis zormuymus???? kafamizda ne kadarda büyütmüsüz dimi?!

gözün adin tekrardan, cok sevindim senin adina )

reglim bugün yarın olacak,mantar yüzünden egzersize 1 hafta ara verdim. akıntım bitmişti(mantar yüzünden) eş parmağı denedim ilk defa (işaret parmağı) zorlanmadım ama akıntı geldi yine.
neden olabilir?:97::97::97::97::97::97::97::97::97:
reglim yakın olduğundan mı?mantar hala geçmediğinden mi? eş parmağı ile ilgili bir durum mu(sanmıyorum ama)?

SEVGİLİ ARKADAŞLAR hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.yaklasık 4 aydır takip ediyorum burayı ve sayenizde baya bi yol aldım ....evet ben de vajinismusla savaşıyorum ve kararlıyım yenicem en kısa zamanda ..sizlere çok ama çok teşekkür edrim ...çok heyecanlıyım kusura bakmayın olur mu o kadar çok şey yazmak istiyorum ki ama yazamıyorum zaman içerisinde konuşucaz zaten ....

canımmmmmmmmmmm benim gözün aydınbugun bütün gün seni düşündüm ve şunu demek istiiyorum biliyordummmmmmmm biliyordummmmm bugun bu işin biteceğiniŞükürler olsun Allahım sayende yüzümüz güldü.darısı benım ve tüm vajızede arkadasların basınaen kısa zamanda detayları istiyoruz.ayyy çok sevinçliyim piyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuİNCİİİİİ GELİN OLUYOR,SIRA DA BANA GELİYORRRRRRRRRRRRR TEYTEYTEY halaylar sana gelsinnn

inciiiiiiiiiiiiiiiii!!!! hadi gözünaydın, allah başka dert vermesin. çok sevindim çooook!!! halaylar sana gelsiiiiinnn!!!

Sağol canım teşekkürler ilgilendiğiniz için çeken bilirmis yasamayana göre isteseniz yaparsın off off Bu sevinci ınşallah hergün bizlerden yaşamak nasip olur ...

eş parmağına pre... geçiriyorsun değilmi?? birde kayganlaştırıcı olarak ne kullnıyosun canım?

ne güzel ya bu aralar çok güzel haberler alıyoruz ....moralimiz yükseliyor gaza geliyoruz valla :)))inşallah devamı gelir bu şekilde ...ama benimde sizlerin yardımına ihtiyacım var

eş parmağına pre... geçiriyorsun değilmi?? birde kayganlaştırıcı olarak ne kullnıyosun canım?

canım eldiven geçiriyorum ben,pr.... biraz genişçe duruyor. herbal personal diye bir jel kullanıyorum. doktor tavsiye etmişti. bu jelle kendim parmakla yaptım bir sorun olmadı.
umarım mantar değildir artık hiç birşey yapamamak çok sıkıcı .

arkadaşlar söylemek isterim eş parmağı da ayrı bir başarmışlık hissi verdi bana. pe... olayına sanırım eşime güvenemediğim için geçemiyorum,ya da çok ilerleyemiyorum. ama bu egzersizle bu güvensizliği halledebilirim gibi geliyo. artık bende gelin olup buralarda başka kişilere umut olayım lütfen Allahım. hepimize nasip et en kısa zamanda:109::109::109::109::109::109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…