- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.901
Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk
Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk
slm canım.
bi çok dr a gittiği halde sadece burda yenen arkadaşlarımız var.
burdaki destek bambaşka çünkü herkes aynı
birbirimizi anlayabiliyoruz o yüzden. canım burda aktif ol egzersiz zaten yapmışsın.
denemelerden kaçma canım birinde olmazsa diğerinde olacak.
inş bi an önce yenersin
reglim bugün yarın olacak,mantar yüzünden egzersize 1 hafta ara verdim. akıntım bitmişti(mantar yüzünden) eş parmağı denedim ilk defa (işaret parmağı) zorlanmadım ama akıntı geldi yine.
neden olabilir?:97::97::97::97::97::97::97::97::97:
reglim yakın olduğundan mı?mantar hala geçmediğinden mi? eş parmağı ile ilgili bir durum mu(sanmıyorum ama)?
Kabus sona erdi rabbim sizlerede nasip etsinnnn hadi dusa gircemmm gelirim yine aksama parti varrr hazirlanin
eş parmağına pre... geçiriyorsun değilmi?? birde kayganlaştırıcı olarak ne kullnıyosun canım?
hoşgeldinSEVGİLİ ARKADAŞLAR hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.yaklasık 4 aydır takip ediyorum burayı ve sayenizde baya bi yol aldım ....evet ben de vajinismusla savaşıyorum ve kararlıyım yenicem en kısa zamanda ..sizlere çok ama çok teşekkür edrim ...çok heyecanlıyım kusura bakmayın olur mu o kadar çok şey yazmak istiyorum ki ama yazamıyorum zaman içerisinde konuşucaz zaten ....
Eş parmağına devam reglin bitince, dualarımız seninlearkadaşlar söylemek isterim eş parmağı da ayrı bir başarmışlık hissi verdi bana. pe... olayına sanırım eşime güvenemediğim için geçemiyorum,ya da çok ilerleyemiyorum. ama bu egzersizle bu güvensizliği halledebilirim gibi geliyo. artık bende gelin olup buralarda başka kişilere umut olayım lütfen Allahım. hepimize nasip et en kısa zamanda:109::109::109::109::109::109:
Eş parmağına devam reglin bitince, dualarımız seninle.
canımtebrık ederım darısı dıfger arkadasların basına olsun ınsallah
heyooooo, çok çok sevindim uzun zamandır son aşamada takılmıştın , o yüzden kurtulmana daha çok sevindimm :118::119::122:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?