- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.921
Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk
hoşgeldinSEVGİLİ ARKADAŞLAR hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.yaklasık 4 aydır takip ediyorum burayı ve sayenizde baya bi yol aldım ....evet ben de vajinismusla savaşıyorum ve kararlıyım yenicem en kısa zamanda ..sizlere çok ama çok teşekkür edrim ...çok heyecanlıyım kusura bakmayın olur mu o kadar çok şey yazmak istiyorum ki ama yazamıyorum zaman içerisinde konuşucaz zaten ....
Eş parmağına devam reglin bitince, dualarımız seninlearkadaşlar söylemek isterim eş parmağı da ayrı bir başarmışlık hissi verdi bana. pe... olayına sanırım eşime güvenemediğim için geçemiyorum,ya da çok ilerleyemiyorum. ama bu egzersizle bu güvensizliği halledebilirim gibi geliyo. artık bende gelin olup buralarda başka kişilere umut olayım lütfen Allahım. hepimize nasip et en kısa zamanda:109::109::109::109::109::109:
Eş parmağına devam reglin bitince, dualarımız seninle.
canımtebrık ederım darısı dıfger arkadasların basına olsun ınsallah
heyooooo, çok çok sevindim uzun zamandır son aşamada takılmıştın , o yüzden kurtulmana daha çok sevindimm :118::119::122:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
canımmmmmmmmmmm benim gözün aydınbugun bütün gün seni düşündüm ve şunu demek istiiyorum biliyordummmmmmmm biliyordummmmm bugun bu işin biteceğini Şükürler olsun Allahım sayende yüzümüz güldü.darısı benım ve tüm vajızede arkadasların basına en kısa zamanda detayları istiyoruz.ayyy çok sevinçliyim piyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu İNCİİİİİ GELİN OLUYOR,SIRA DA BANA GELİYORRRRRRRRRRRRR TEYTEYTEY halaylar sana gelsinnn
inciiiiiiiiiiiiiiiii!!!! hadi gözünaydın, allah başka dert vermesin. çok sevindim çooook!!! halaylar sana gelsiiiiinnn!!!
:13:tebrik ederim canım allah başka dert sıkıntı vermsin inşallah bidaha..
sabahtan beri girip çıkıyrm doktora gittiğini duydum.. detayları öğrenmek istiyorum çünkü sende 4 boy fallusu almışsın ama p.. olmamış bende 4 parmak alıyorum ama eşle olmuoeğer gerçekten bu hipnoz bu kadar etkiliyse bende vakit kaybetmek istemiyorum..
halay yakındır demiştim
çok sevindim darısı bizlere
ayyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaa meraktan öldüm sabah beri yaaa bi fırsat bulup gıremedım dun gece ancak buldum allahım sana şükürler olsun ama içime doğmustu bılıyordum basarıcanı çok çok çok sevindim baska sıkıntı görmeyesın canım mutlu huzurlu bir yuva dılıyorum...ikide göbek atıyım dur:118::118::118::118::118::118::118:......darısı basımıza .........Evett canimm cok saol coookkkk sira dier arladaslarimda eee benimdw buna alismamda
valla ne olsun cnm aynı bıldıgın gbıyım...sen nasılsın canım...yardım bak ıncıde butun egzersızlerı yapmıs ama devamını getıremıordu nedeen sende denemıosun cnm.....naber canım,nasılsın ?
valla ne olsun cnm aynı bıldıgın gbıyım...sen nasılsın canım...yardım bak ıncıde butun egzersızlerı yapmıs ama devamını getıremıordu nedeen sende denemıosun cnm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?