Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar bise soracam ilk iliskiden sonra kasiklarinizda ve bogrunuzde agri oldumu benim var gulsem hareket etsm agrio kas tutulmasi gibadet donemim yaklasio ondanmi iliskidenmi cozemedim.

Bende de olumuştu. O bölgedeki kaslar ilk defa çalışıyor. 2-3 gün sonra geçti. Biz bazen ara verip tekrar yaptığı mızda aynı durumu yaşadım. Bacak ve karın kasları çalışıyor ondan.

Bendede kasilma oldu ister istemez oluyo oda zamanla gecer ins hatta zevk falanda alamadim esime yalan soledim evet aliorum ama kasilmamda yok deil die aman zevkinide sonra aliyim bi sunu rutine bindiriyimde tmm bende optm canm

canımmmm cok mutlu oldum yaaaaa tebrıklerrrrrr cok sevındım yaaa allahım darısı banaaa

Kızlaar Güya Bu Hafta Sonu Bende Yenmeyi Planlıyordum. Fakat Deneyemedik bile. Çünkü Evde Değildik eşim tutturdu Kardeşimin Yanına Gidelim diye.Oraya Gittik Hafta Sonunu orda Geçirdik. Heyy Allahımm Tam Motive Oluyorum,Bitcek Bu iş diyorum bişey çıkıyoo. Offf off . Artık Bugüne İnşş :) Melissss İhtiyacım Var Sanaa :44::44:

merhaba kızlar aklım karma karışık:26:ya geçen gün kocacım kocacım mikisini deydirince ben zıpladım yine,iç dudaklara dokunması yetti yani.gelelim asıl probleme;iç dudakların sağdakinde sanki fazlalık var gibi ikisi eşit değil ucunda et parçası sarkıyor gibi:S bu normal mi? iç dudak sarkması olabiir mi?ayyy napıcam ben doktora git demeyin lütfen gidemem((

Canım Müsaitsen Msn 'e gir Ordan Konusalımm ..

Himm anladim canm saol.ben de pimpirikliyim acaba zorladikmi die dusunuyodum ins.2-3 denemem rahat gecer

incimincim ben 2 hafta oldu yeneli ilk başa göre inanılmaz rahatım ama hala daha %100 değil zamanla oturacak herşey rayına. ilk zamanlar sünnetli çocuklar gibi yürüyordum bacaklarımı açmaktan kasılmıştı iyice oluruna bırak bence rahatla zihnini boşalt düşünme hiçbişi sen zaferi kazandın :13:

inciii tebrik ederim kurtulmuşsun sende:) başkada yenenler olmuş sanırım bayadır yoktum şimdi geçmişe bakıcam.. çok sevindim çok..herkes kurtulur inşallah, bir kişi bile bu yükü taşımak zorunda kalmaz..

oceans canım nabersın yenı gelın kız sen nasıl yaptın birden anlatmadın yaaa......

Nolsun bebişim ya annemlerdeydik dün geldim yazamadım yani.hani 10 cmle calısıyordum ya denemeye bir türlü fırsat olmadı sertleşme yüzünden o gece birden oldu valla ben de inanamadım nasıl olduguna hala daha inanamıyorum gerçi..ama eşim oldu işte diyor darısı sana inşallah kuzum ya..sen neler yapıyorsun gitti mi misafirlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…