Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sonrasında ağrın oldu mu canım? bu şekilde de girilebiliyor mu ilişkiye? iyileşmesi ne kadar sürüyor canım?

sonrasında ağrın oldu mu canım? bu şekilde de girilebiliyor mu ilişkiye? iyileşmesi ne kadar sürüyor canım?

Hayır canm olmadı yemeğe, alışverişe filan gittik ,duş aldım hatta normal hayatıma döndm aynı gün.çoook azıcık sızı oluyordu idrar yaparken o da ertesi gün geçti.2 hafta temas yok dedi.ben3. hafta da egzersize başladım ağrı filan olmadı hiç.sen ne düşünüyorsun olacak mısın operasyon?

Gözün aydın canm Allah başka sıkıntı vermesin ..

Saol cmm cok sukur yaptik simdi dualarim dier arkadaslar ve alisma surecinde olanlar icin.ins. İkinci denemede olur bugun yol yorgunuyum dinlenicez ama yarin denemek istiyorum deisik bi duygu yaa girip cikip esime oldu demi basardik diorum o an gormen lazimdi deli cesareti geldi resmen eaim bekleyelim biraz dimlen yemek ye dio ben hayir bugun yapicam diorum derken basladi biseler usttune oturamam imkansiz dien ben ilk o sekilde yaptm sonra popo altina yastk koyup sonrada yataga uzandim bacaklarimi ayirdm 3 poz.da yaptk ins devami gelir.

Sorma ya bende inanamadım olduguna sülümana mı gittiniz siz canım yoksa doğal yolla mı oldu?

Kizlar bise soracam ilk iliskiden sonra kasiklarinizda ve bogrunuzde agri oldumu benim var gulsem hareket etsm agrio kas tutulmasi gibadet donemim yaklasio ondanmi iliskidenmi cozemedim.

Kizlar bise soracam ilk iliskiden sonra kasiklarinizda ve bogrunuzde agri oldumu benim var gulsem hareket etsm agrio kas tutulmasi gibadet donemim yaklasio ondanmi iliskidenmi cozemedim.

Benm belimde ve bacaklarımda oldu bi tek ağrım o da kastıgmdandır sanırım..korkma canm üşütmüş ya da adetinden olabilir belki de kastın farkında olmadan endişelenme. yarın konusuruz detayları şimdi çıkmam lazım öptümmm.

Sorma ya bende inanamadım olduguna sülümana mı gittiniz siz canım yoksa doğal yolla mı oldu?
Suleyman eserdaga gittik once senin penise direncin var egz yapion onu yapamion dedi bana yapay penis verdi ama o cok zorladi beni acayip baski oldu ama yaptin sonra esimi cagirdi yapayla o yapacak dedi dur dediginde duracak sana gore hareket edecek onuda yaptk sonra hipnoterapiye aldi ve otele yolladi :)

başka bir doktora daha gidip karar verecem canım regl oldum bitince kurtulacam inşallah canım...

Bende de olumuştu. O bölgedeki kaslar ilk defa çalışıyor. 2-3 gün sonra geçti. Biz bazen ara verip tekrar yaptığı mızda aynı durumu yaşadım. Bacak ve karın kasları çalışıyor ondan.

Bendede kasilma oldu ister istemez oluyo oda zamanla gecer ins hatta zevk falanda alamadim esime yalan soledim evet aliorum ama kasilmamda yok deil die aman zevkinide sonra aliyim bi sunu rutine bindiriyimde tmm bende optm canm

canımmmm cok mutlu oldum yaaaaa tebrıklerrrrrr cok sevındım yaaa allahım darısı banaaa

Kızlaar Güya Bu Hafta Sonu Bende Yenmeyi Planlıyordum. Fakat Deneyemedik bile. Çünkü Evde Değildik eşim tutturdu Kardeşimin Yanına Gidelim diye.Oraya Gittik Hafta Sonunu orda Geçirdik. Heyy Allahımm Tam Motive Oluyorum,Bitcek Bu iş diyorum bişey çıkıyoo. Offf off . Artık Bugüne İnşş :) Melissss İhtiyacım Var Sanaa :44::44:

merhaba kızlar aklım karma karışık:26:ya geçen gün kocacım kocacım mikisini deydirince ben zıpladım yine,iç dudaklara dokunması yetti yani.gelelim asıl probleme;iç dudakların sağdakinde sanki fazlalık var gibi ikisi eşit değil ucunda et parçası sarkıyor gibi:S bu normal mi? iç dudak sarkması olabiir mi?ayyy napıcam ben doktora git demeyin lütfen gidemem((

Canım Müsaitsen Msn 'e gir Ordan Konusalımm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…