- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.941
amin cnm bılıosun ben egzersız yapamıorum olmuor beee yardm.......diasel cnm inci kurtuldu kızlar bende doktor asamasındayım bugun yarın ılk fırsatta gdıcem kızlar........egzersizin ne alemde canım.yapabiliyormusun ?
evet canım inci adına çok sevindim.aynı ben gibiymiş.çok şükür oda kurtuldu...darısı bizlere canım.
amin cnm bılıosun ben egzersız yapamıorum olmuor beee yardm.......diasel cnm inci kurtuldu kızlar bende doktor asamasındayım bugun yarın ılk fırsatta gdıcem kızlar........
Kızlar merhaba.ben vaji olmama rağmen, hamile kaldım.doktora gittim, psikiyatri ile yenebileceğimi soyledi.normalde vajinismus olanlar dr koltuguna bile oturamazlar ame sen gayet rahat davrandin dedi rahatlatti beni sagolsun. Benim sıkıntım şu eğer bu sorunu doğuma kadar yenmezsem normal doğum yapmam zor yada tehlikeli mi olur.var mı bi bilginiz kızlar bilgisi olan yok mu(
merhaba canım.hayırlı olsun bebişin.sağlıkla gelsin inş.bu durumda normal doğum yapanlarıda okudum...sen muayenede rahat davranmışsın.belki doğumdada bu rahatlık olur.doğum yaklaştıkça doktor kontrolünde anlaşılır belki normal yapıp ,yapamıyacağın.ne kadarlık hamilesin ? hamilelik sürtecinde vajinismus tedavisi önerilmiyor sanırım...
Saoll canimmm emegin var uzerimde cok tsk moral.oldn motive ettin yeri geldi kizdin cok saol simdi yeni bilgilerine ihtiyacm olacak 2.denemede olsn bugun iyce rahatlicam
oyy oyy nasıl bı korku bu anlayAMIYRM yorumdum sanırım.. kavgalar agır sözler cok yordu benı bugun bıtsin istıyrm..
sakın ol canım hepımız aynı seylerı yasadık neler yasadıgını anlayabılıyorum sabırlı ol raat olmaya calıs aklında ne varsa sor cnm sen bayadır burdasın degılmı?
cnm bak inci kurtuldu....sen de onun gbısın cnm sıra sende inşallah...... ben fırsat buluncada forumda kızlar olmuyo yaaaa(((((((bu arada yardm seni görüyorum napıosun cnm bi gelişme varmı.....
CAnimmmm cok sevindimm hayirli ugurlu olsun sagsalim kucgina alirsin insallah bebeginii cok sevindim yaaa masallah nazar degmesinnnm... Elvan da hamileymiss onada cok svindimmm super haberler masallah darisi herkesin basina insallahhh:)
Kizlarr canlarim kuzularim isim isim yazmayim unutursam birini haksizlik olur cunku herkelimenin hakki var uzerimde hepiniz destek moral oldunz motive ettinz beni egZ.den sogudugum an hemen foruma girdm yapamiyrm die kizdinz herseyden ote bana guvendiniz yqpacagima inandiniz ben bile inanmazken kendime.sizler umudumdunz.yenenlerden yine yardm destek istiyorum surekliligi icin.yenme asamasindakilerede bi nebzede olsa yardm etm ne istiyosanz sorun ne kadar anlatilamaz bi dert old.biliyorm 1,5yil hep agladm ama simdi ins.gulme sirasi bende 2-3 ay korunmamizi soledi dr alissin die alistirma donemi iyi gecer ins.kizlarr hep yaninizdayim sorun danisin aklinizda soruisareti birakmayn veeeee egz.sakinn birakmayin 10-15dk bile olsa hergn yapin bende hala yapicam ins ayagimi suruyorum devami gelsin die sizleri seviyorm hakkinizi helal edin
Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk
Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk
sakın ol canım hepımız aynı seylerı yasadık neler yasadıgını anlayabılıyorum sabırlı ol raat olmaya calıs aklında ne varsa sor cnm sen bayadır burdasın degılmı?
bayadr burda dolanıyrm evet bugun canım cooook sıkkn kendımı yetersz hıssedyrm eşimin sözleride bunu onayladı yeterli degılmşm ne buyuk acı.. bugun eşlı denemede eşimin anı bır hareketı benı bagrtmya yettı..eşim cocuk oldugumu düşünüyor aglasam mıı gülsem mı napsam bugun hiç bılmıyrm nefes almak bıle zor gelıyoır
Kızlar merhaba.ben vaji olmama rağmen, hamile kaldım.doktora gittim, psikiyatri ile yenebileceğimi soyledi.normalde vajinismus olanlar dr koltuguna bile oturamazlar ame sen gayet rahat davrandin dedi rahatlatti beni sagolsun. Benim sıkıntım şu eğer bu sorunu doğuma kadar yenmezsem normal doğum yapmam zor yada tehlikeli mi olur.var mı bi bilginiz
canım banada esım 14luk kızlar yapıyor sen nıye yapamıyorsun dıyordu son yılımızda ıse daha agır kavgalar etmıstık
boyle bır kavga sonrası solugu burda aldım ve egsersıze baslayınca hıc kacmadın 5 yıl sonrası en fazla 10 egsersız ve fınal yendım
inşallah sende yenersın oncelıkle kendın ıcın esıne karsı guclu olabılmek ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?