- 19 Temmuz 2012
- 130
- 7
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.001
Himm anladim canm saol.ben de pimpirikliyim acaba zorladikmi die dusunuyodum ins.2-3 denemem rahat gecer
|
hahahahaha çok güldüm tatlım sağol ya içimde kalmıştı iyi oldu bu şimdi insanlarda heyecanlancak gecikmeli gelin görünce kim diye teşekkür ederim
oceans canım nabersın yenı gelın kız sen nasıl yaptın birden anlatmadın yaaa......
yeni üyeyim bana da yardımcı olurmusunuz desteğinize ihtiyacım var((((
Kızlaar geçmişi okuyorum da ne güzel bir bayram olmuş... çifte bayram olmuş..hepinize maşallah tebrik ediyorum
berna, gizmoli, ocean çok şükür kurtuldunuz..bu halaylar sizin için
nilay tebrik ederim Allah güzel bir hamilelik, sağlıklı bir doğum ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk
Saol canimm ins simdi sira onlarda ben yaptiysam herkez yapar...
yeni üyeyim bana da yardımcı olurmusunuz desteğinize ihtiyacım var((((
Kızlar az önce Parmak Egzersizi Yaptım ve 3 parmak Birden İçeri Aldımm. Çook MutluyummVe Çook Şaşkınımmmm. Nasıl aldım Bilmiyorum. p.....s Denemesi İçin Hazır mıyım Acabaa ??
Vaaauv çok iyigit gel yapabildin mi ?
Kızlar az önce Parmak Egzersizi Yaptım ve 3 parmak Birden İçeri Aldımm. Çook MutluyummVe Çook Şaşkınımmmm. Nasıl aldım Bilmiyorum. p.....s Denemesi İçin Hazır mıyım Acabaa ??
ben 3 parmağı aldım üstüne hemen yendim canım hem de öyle 3 parmakla uzun sure alıstırma gel gıt yapmadan 3 parmak asamasına gelıp yenmıstım hadı bakalım haberlerini beklıyoruzzz bu iş bittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?