Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Himm anladim canm saol.ben de pimpirikliyim acaba zorladikmi die dusunuyodum ins.2-3 denemem rahat gecer

incimincim ben 2 hafta oldu yeneli ilk başa göre inanılmaz rahatım ama hala daha %100 değil zamanla oturacak herşey rayına. ilk zamanlar sünnetli çocuklar gibi yürüyordum bacaklarımı açmaktan kasılmıştı iyice oluruna bırak bence rahatla zihnini boşalt düşünme hiçbişi sen zaferi kazandın :13:

inciii tebrik ederim kurtulmuşsun sende:) başkada yenenler olmuş sanırım bayadır yoktum şimdi geçmişe bakıcam.. çok sevindim çok..herkes kurtulur inşallah, bir kişi bile bu yükü taşımak zorunda kalmaz..

oceans canım nabersın yenı gelın kız sen nasıl yaptın birden anlatmadın yaaa......

Nolsun bebişim ya annemlerdeydik dün geldim yazamadım yani.hani 10 cmle calısıyordum ya denemeye bir türlü fırsat olmadı sertleşme yüzünden o gece birden oldu valla ben de inanamadım nasıl olduguna hala daha inanamıyorum gerçi..ama eşim oldu işte diyor darısı sana inşallah kuzum ya..sen neler yapıyorsun gitti mi misafirlerin?

kızlar ben bişey sorucam ben yendım ama penıs ıcımdeyken kendimi sıkmasamda onun ıcımde sıkıstıgını hissediyorum.vajınanın cok dar olması ıle kaynaklanabılırmı.bılgı verırsenız sevınırım.

Kızlaar geçmişi okuyorum da ne güzel bir bayram olmuş... çifte bayram olmuş..hepinize maşallah tebrik ediyorum

berna, gizmoli, ocean çok şükür kurtuldunuz..bu halaylar sizin için

nilay tebrik ederim Allah güzel bir hamilelik, sağlıklı bir doğum ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Teşekkür ederimm..Hakikaten çifte bayram oldu :122arısı diğer arkadaşlarımıza inşallah.

tebrık ederım herzaman boyle mutlu olmanı dılerım ALLAH baska sıkıntılar vermesın bıttı sonunda :))))))

Kızlar az önce Parmak Egzersizi Yaptım ve 3 parmak Birden İçeri Aldımm. Çook Mutluyumm Ve Çook Şaşkınımmmm. Nasıl aldım Bilmiyorum. p.....s Denemesi İçin Hazır mıyım Acabaa ??

Kızlar az önce Parmak Egzersizi Yaptım ve 3 parmak Birden İçeri Aldımm. Çook Mutluyumm Ve Çook Şaşkınımmmm. Nasıl aldım Bilmiyorum. p.....s Denemesi İçin Hazır mıyım Acabaa ??

ben 3 parmağı aldım üstüne hemen yendim canım hem de öyle 3 parmakla uzun sure alıstırma gel gıt yapmadan 3 parmak asamasına gelıp yenmıstım hadı bakalım haberlerini beklıyoruzzz bu iş bittiii

ben 3 parmağı aldım üstüne hemen yendim canım hem de öyle 3 parmakla uzun sure alıstırma gel gıt yapmadan 3 parmak asamasına gelıp yenmıstım hadı bakalım haberlerini beklıyoruzzz bu iş bittiii

Allahımm İnşşş :) Bir Kaç saat sonra güzel Haberlerle Gelmek İstiyorumm. Dua edin. İnşşş kurtulucam artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…