Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet Yaptımm :) P.....s denemesine hazırmıyım sence ??

Sen kendini hazır hissediyorsan neden olmasın.. ama onu tamamen rahat yapabiliyorsan p..s denemesine geç bnce yapamazsan da hayal kırıklığı olmasın stres yapm.bi de doğaçlama yapmaya çalış en azından eşine öyle hissettir ki heyecanlanmasn bizim gibi olmayın aman ha.

Evet Kesinlikle. Eşime hemen umut vermicem. Sadece Deniceğimizi söylücem. Odaa Umutlanıpta Hayal kırıklığına uğramasın diyee.

Evet Kesinlikle. Eşime hemen umut vermicem. Sadece Deniceğimizi söylücem. Odaa Umutlanıpta Hayal kırıklığına uğramasın diyee.

Evt ama deneyelim de deme bence sen bilirsn ama ben oyle dediğim için 1 ay sertleşme sorunumuz çıktı heyecan yapıyorlar.inşallah sizde bisıkıntı cıkmaz da akşama güzel haberlerle gelirsin

Kızlar az önce Parmak Egzersizi Yaptım ve 3 parmak Birden İçeri Aldımm. Çook Mutluyumm Ve Çook Şaşkınımmmm. Nasıl aldım Bilmiyorum. p.....s Denemesi İçin Hazır mıyım Acabaa ??

berraycım aferin çok iyi gidiyosunn cnm..bence iş kendinde bitiyo kendini hazır hissediyosan p...s dene derim benn..mesela ben 11 cm e odaklamıştım kendimi 11 cm olursa p..s denicem demiştim 11 cm aparatı aldığımda bu iş bitti demiştim yani p..sside yapabilirim demiştim iş beyinde bitiyo o gün çok kararlıydım denicem dedim ve üst pozisyonda denedim olmuştuu:)) inanamamıştım acıda yoktu yani egzersiz yaparken acı yok dimi p..sde öyle işte bunu beynimize kabul ettirdiğimiz sürece oluyo cnmm ..kusura bakma uzuzn yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir..eğer yapabilirim hazırım diyosan dene ki bence hazırsın hadi biraz cesarettt kızlarrrr

nbr cnm nasılsın nasıl gidiyo hayat sen ne zaman yenmiştin çok oldumu?alışabildinmi?

Ne olsun canım aynen devam bayramın 3. günü yendim daha 1 hafta bile olmadı :) 3 kez deneme yptık yanma ve kasılma dışında 3ü de iyiydi diyebilirim ben bir şey anlamasam da eşime karşı daha iyi hissediyorum artık en azından onu mutlu görmek yetiyor..sen neler yapıyosun nasılsın?

Evet 3 parmağımı soktuğumda acı felan yoktu. Bende Zaten Ona şaşırdım ben ağrımasını beklerken ne ağrı ne sızı hiç bişe yok.

sağol cnm bende iyiyimm şükürler olsun..bende 1 buçuk ay oldu yenelii ama çok sık yapamadık ara verdik bayağı bendede kasılma ve yanma oluyo ilk başlarken hala tek po...yonda oluyo neyse bunada şükür en azından o ağır yükü attık düşündükçe mutlu oluyorum..vajiliyken insan ağır bi yükün altında eziliyo gibi hissediyo kendini ama yendikten sonraki mutluluk herşeye değer çok şükür rabbimee.. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyuuu inşallahh herkes kurtulur bu dertten

Normalini de yaşayacağız inş..amin canım herkes kurtulsun bu yükten..

cnm ne kadar oldu yeneli ilişkiye alışmaklamı alakalı acaba?bende yeni yendim sayılır henüz normal olup olmadığı hakkında bi bilgim yok.benmde öyle yani sıkışıyo p..s yani normal sanırım ya daha bilgili bi arkadaş yaardımcı olursa sevinirim bende merak ettim

Allahımm İnşşş :) Bir Kaç saat sonra güzel Haberlerle Gelmek İstiyorumm. Dua edin. İnşşş kurtulucam artıkkkk

3 parmak harika!!!!! Güven kendine, egzersizdeymissin gibi düsün kontrol sende olsun, esine karsi gayet sakin davran, sadece deneyelim de olmak zorunda degil de, stres yapmasin.. elinle yerlestir.. DERIN NEFES alip vererek verirken ilerleterek devam et.. sasiracaksin, bikere olmadimi, biraz geçsin aradan bekleyin tekrar deneyin , yada pozisyon degistirin.. eger üstte deniceksen sert zeminde deneyin çok daha kolay olur ilki için. altta deniceksen yastik koy poponun altina.. Ins yenceksin Cesaretini sakin kaybetme, bumuydu diye döneceksin buraya emin ol Allah yardmcn olsn

Evet 3 parmağımı soktuğumda acı felan yoktu. Bende Zaten Ona şaşırdım ben ağrımasını beklerken ne ağrı ne sızı hiç bişe yok.

Canım BRAVOOOO, 3 parmak harika. Ben de parmak egzersizleriyle yenmiştim, 3 parmaktan sonra yendim vajiyi. İnan p...s, 3 parmaktan çok daha kolayyyy.

SEN BU İŞİ BAŞARDIN SAYILIR

Kızlar şimdi ben bu işi çözen yeni gelinleri okudukça bayağı bir umutlandım kısmetse temuuz 10. dan sonra Ankaraya Dr Süleyman Eserdağ 'a gitmeyi düşünüyorum sizce acelemi ediyorum araştırmalımıyım biraz daha yoksa 13 yıl geçti vakit kaybetmemelimiyim garanti veriyorlarmı tedaviye telefonda az bilgi aldım ama yeterli olmadı sanırım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

ben bu hastalıgı yenmekten cok anne olmak istiyorumm eşim cok hevesli cunku her ay adetimi takıp edıyor daha 2aylık evli olmamıza ragmen. tam giriş kısmıma boşalıyor ama ben kalkınca hepsi cıkıyor bu sekılde hamile kalmak cok güç sanırım

hamıle kalırsan hamılelık, dogum, bebek derken yenmen zaman alır dıger arkadaslar daha dogrusunu bılırler ama bence bunu yapmayın derım yanı asmaya odaklan. once cınsellıgı tam yasa, ardından bence anne ol derım.

Tabiki umutlan.. Ben burayi kesfetmeden önce hep bu hastaligi bi ben yasiyorum sanirdim.. Burayi bulunca aci ama bana iyi geldi.. yalniz olmadigimi bilmek, bu sorunu yasayipta yenenlerin oldugunu hatta hamile kalipta doguranlarin oldugunu görmek güç verdi bana.. Hiç kendin egzersiz yapmayi denedinmi? Benim tavsiyem tabi yine sen bilirsin ama, kendin asabilirsin, egzersiz yapmani öneririm.. Ben 1 sene 3 ayin ardindan 2 günde yendim..3 gün 1 hafta, 2 haftada yenen arkadaslarimizda var.. Doktora gidince onunda yaptircak oldugu sey ayni.. Egzersiz.. Iyi düsün bence..

Canim anne olursun, ama önce bu illetti yen.. Bak bende çok istedim anne olmayi, hatta senin gibi düsünüyodum vajinusmusken.. ama kizlar hep yok önce yen sonra hamilede kalirsin derlerdi. .iyiki dinlemisim, eger suan yenmemis olsaydim, hep bi kusku içinde geçerdi hamileligim, daha herseyi rayina oturtmadan esimle, bi bebek sahibi olmus olurduk.. o buruk, ben perisan.. hamileligin tadina varamazdik.. simdi bile biraz dahami alissaydimda ozaman mi yapsaydm dedigim bile oluyo.. Ama hafifim, rahatim, artik endiselerimden korkularimdan kurtuldum, yüzlestim hepsiyle.. Daha çok yeni evlisin.. çok çabuk yenebilrisin bu hastaligi, biraz alistiktan sonrada bebek denemelerine baslarsin Allahta bekletmeden nasip eder ins..
Demem su ki egzersize basla.. Tabi sen bilirsin yinede.. ben sadece düsüncelerimi paylasmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…