- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.101
kayseri nevsehir o bölgede kızlara acayip baslık alıorlarmıs eşim anlatır sımdı okadar deıl dıor ama ben 100 mılyar ble alana sahıt olmustum dıor inci sımdıden baslasın biriktirmeye.....insallah hepımız hamıle olarakta böyle şakalar yaparız inşallah........
Amin cnm inş.tamam yarın başlıyoruz:)inş yenenlere de Allah çocuk nasip eder.yarın 10 dk:)
kızlar yardım eder misinizkızlar ben vajiyi çok şükür yendim...hatta dün jelsiz ve el yardımı olmadan yaptık...ama her seferinde çok canım yapıyor..her ilişki sonrasında ağlıyorum ..sizce bir sorun olabilir mi..bu normal mi
kızlar yardım eder misinizkızlar ben vajiyi çok şükür yendim...hatta dün jelsiz ve el yardımı olmadan yaptık...ama her seferinde çok canım yapıyor..her ilişki sonrasında ağlıyorum ..sizce bir sorun olabilir mi..bu normal mi
yok cnmbende senı merak edıodum sen nasılsın ben hafta sonu doktora gdıorum cnm....nasılsın anlat bi aşama kaydettinmi
bir süre sonra geçior mu....ne kadar daha böyle devam eder ki..açıkcası doktora gitmekten çekiniyorum..inş. doktorluk bişi yoktur..
yok cnmbende senı merak edıodum sen nasılsın ben hafta sonu doktora gdıorum cnm....
bir süre sonra geçior mu....ne kadar daha böyle devam eder ki..açıkcası doktora gitmekten çekiniyorum..inş. doktorluk bişi yoktur..
canım bseler yapsan bılmıorum yaaaa bende yapamadım bılıosun....sende bi doktora gdebılırsın blemıorum cnm yaaaa bekleme canıııım bu arada esınle aran nasılyok anam nerdeeeee aynıyım bende kulak çöpünü almaktan başka yaptığım bişey yok
canım gayet iyi ilerlemişsin az kalmış önemli olan kalınlık ne kadar girdiği değil, 3 parmak nerdeyse p.. kalınlığı yapabilirsen denemeye geç yavaş yavaş çünkü kendini kasmıyorsun sanırım 2 parmağı rahat yaptığına göre.
canım bu denilen pozisyonlarda vaji kendiliğinden açılıyor epey, bacaklarını açmadan eşinle olabilir mi?
canım ıste o korktugumuz ıcın ....bende bacakalrımı acınca daha coka cıyor derdım kapalı almaya calısırdım yan pozsynda yapmaya calısırdım ama ınan duyarsızlacak orası o yaptıgın pozsynlarda bır nevı kendını garantıye alma savunma seklı ınan bana ...ben yan yapamıyordum gırdıgını sanıyordum olmuyordu sonra herkes ustte yenerken ben altta yendım ve ılsıkılerımı hep o sekılde devam ettırdım ta kı mantar enfeksıyon gıbı kurtaj sornası sorunlarım cıkana kadar sımdı canım yanıyor ustte alabılıyorum
çok iyi durumdasın canım sadece azcık daha cesaretlen ve ittir iki boğumu alman gerekiyo. eşli denemelerde sorun çekersin sonra.. azcık daha cesaret. aslında çok kolay ilk kısmı almışın hem de çok rahatça ben yaparken 1 boğumda zorlanıyodum mesela çok iyisn yani 2 boğuma kadar ilerlet bişey olmadığını kayıp gittiğini göreceksin ıkın ve ittir.. kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?