Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar yardım eder misiniz
kızlar ben vajiyi çok şükür yendim...hatta dün jelsiz ve el yardımı olmadan yaptık...ama her seferinde çok canım yapıyor..her ilişki sonrasında ağlıyorum..sizce bir sorun olabilir mi..bu normal mi

Abow benden de alaymış babam bilmiyodum tüüüh inşallah canmm innşallah isteyen herkese versin allah..

Amin cnm inş.tamam yarın başlıyoruz:)inş yenenlere de Allah çocuk nasip eder.yarın 10 dk:)

10 dk. bekleteceksin 10 kez de git gel yapacaksın anlaştık mı ? :)

(Bana böyle yapıyorlardı kendimi yapmadığımda suçlu hissediyor ,kalkıp hemen yapıyordum koçum kızıordu. yapmazsan bnde kızarım hihiihih )

Canım çok normal, iyice alışana kadar jel ile yap bence...Bende de çok oluyordu...

canımmm çok çok sewindim, hayırlı olsun... bugün memleketten döndüm ctesi deneyeceğini okumuştum, hemen nete sarıldım weeeee mutlu sonnnn, başardığını okuyunca çok mutlu oldum.. darısı diğer arkadaşlara inşallah... kurban bayramına bi topic sinek awlıyo olsun inşaaaallahhhhh...

bir süre sonra geçior mu....ne kadar daha böyle devam eder ki..açıkcası doktora gitmekten çekiniyorum..inş. doktorluk bişi yoktur..

Ben çok bi ilişki yaşayamadığım için yanlış bir şey söylemek istemem canm ama ağlatacak kadar çok canın yanıyorsa doktora gitmende fayda var.Dediğim gibi enfeksiyon filandan kaynaklanabilir diye düşünüyorum.İnş yoktur ama varsa da kısa zamanda halledersin bence bir doktora görünmelisin.

bir süre sonra geçior mu....ne kadar daha böyle devam eder ki..açıkcası doktora gitmekten çekiniyorum..inş. doktorluk bişi yoktur..

Canım bir süre sonra geçiyor. Benim zaten araya hamilelik girdiği için çok fazla yapamıyoruz ama her yaptığım bir öncekine göre daha acısızdı. Kayganlaştırıcıyı da bırakma alışana kadar...Ben bir defa yumurtlama günümde kayganlaştırıcısız yapmıştım (kayganlaştırcı spermleri engellediği için) onda da hamile kaldım zaten. Kayganlaştırıcısız yaptığım 2 gün çok yanmıştı canım...

canım benim bu konu hakkında şahsi bir deneyimim yok fakat bir arkadaşım da 7-8 aylık evli olmasına rağmen acı duydugu için doktora gitmişti.mantar varmış ilaç verdi 1 haftada geçti.sende de yanma ve kaşıntı gibi belirtiler var mı bunlar da canını acıtabılır

İnş Canım.Güzel Haberlerini Bekliyoruz. Bacaklarını Sonuna Kadar Açıp Ikınırsan Deliğin Çok Daha Rahat Şekildee Açılır. Seni Zorlamaz. Buda Aklında Bulunsun Canımm:44:[/QUOTE]

Parmak egzersizine daha bugün baslayabildim ve ilk denememde vajinal kayganlaştırıcı kullanarak orta parmagımı iki boguma kadar alabildim bunu yapabildigimi görünce daha bir güvenle ikinci defa denedim ve orta parmagımın tamamını zorlanmadan alabildiim KIZLAAAR BEN SANIRIIM KISA BİR SÜRE SONRA BURAYA OLDUU DİYE YAZICAM GİBİ BUGÜNLERDE BUNU YENEBİLECEGİME DAİR İNANCIM ÇOOOK ARTTI

bende 3 aylık evliyim. Vakit buldukça burayı takip etmeye çalışıyorum. Parmak egzersizini eşimle yapıyoruz. Eşimin orta parmağı çok rahat giriyor anlamıyorum bile girdiğini. 2 parmakta giriyor fakat biraz canım acıyor. Gerçeğini denemeye kalkıyoruz bazen tamamı giriyor bazen yarısı bile giremeden basıyorum çığlığı. Bi yerden sonra sanki içeride kıkırdak yada kemik gibi bişey varmış gibisinden tıkırt tıkırt diye ses geliyor ve oraya takıldığını ikimizde hissediyoruz acaba normal midir bu? Birde eşim boşaldığı zaman bende acaip bir yanma oluyor

Evet kendimi çok kasmıyorum tek sorunum cesaret edip ilerlemek, eşimin yanına gideceğim ekimde o zamana kadar 3 parmak da yapabilirim inşallah...

canım bu denilen pozisyonlarda vaji kendiliğinden açılıyor epey, bacaklarını açmadan eşinle olabilir mi?

Çok haklısın... Bu pozisyonlarda da denemem lazım...

Evet kendim yaparken bile savunma pozisyonu yani niyeyse anlamadım, posizyon değiştirerek de deneyeceğim bu akşam egzersizleri...

Teşekkür ederim canım... Ikınmayı unutmuştum heyecandan, bunu da deneyeyim, kegel egzersini yapmam gerekiyor bu parmak egzersizlerini yaparken çok haklısın... Yeni müjdeli haberlerle gelirim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…