Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah canım, ben de senin gibi başladım şu an iki parmağı deniyorum... Umarım yakın zamanda hepimiz müjdeli haberlerle geliriz...

Son düzenleme:

kuzumm kendine inan çok az kaldı egzersizlerini sakın aksatma yeneceksin inanıyorum ve kocaman kelebekler havalanacak içinde ben çok umut'luyum senden :* senin halayında baş tutcam bekliyom (bu arada ben 9unda yenmiş idim )

arkadaşım hissettiklerin normal alışma süreci diye düşün her denemende çok daha rahat hissediyorsun hatta ben bi kere hissetmedim bile ama ilk bi kaç sn bekliyorum hareketsiz alışınca hiçbi acı sızı duymuyorsun sakın sıkıntı ve korkuya kapılma rahat ol pozisyonlar kişiden kişiye değişiyor sanırım ama sırtüstü ve bacaklar dizden bükülerek karına çekildiğinde en rahatı diye duymuştum ben de öyle rahatım gerçekten poponun altına yastık da alabilirsin

merhabalar.. ben de aynı dertten muzdaribim. 2 yıllık evliyim. elimle egzersizlerde ve eşimin parmağıyla olanlarda zorlanıyorum. sürtünme yoluyla yada çok az girerek ilişki yaşadık hep. ama artık çocuk istiyorum. hem de çoookkk..... eşim de bu konuda hakkını helal etmeyeceğini söylüyor. benden atak bekliyor. fazla anlayışlı kocacım benim canımı acıtmak istemiyor. benim problemimi bacaklarımı açarken tamamen kendimi kasmam. bugünlerde alkol almayı bile düşündüm. hayatımda bu konu dışında bir sürü problem olduğu için ( işimle ilgili) bu konuya yoğunlaşamadım hiç. yardımlarınızı bekliyorum. fikir verin lütfennn. ben de anne olmak istiyorum....

hoşgeldin canım, bizlerde senin gibi kendimiz kasıyorduk , egzersizlerimizi düzenli yaparak kurtulduk, eğer istersen önce kulak çubuğu ile başla

Saol canimmmm darisi dier arkadaslara dun ikinciyi denedik yarisi girsi biraz sanci oldu ama buada sukur eaim mutluya zamanla rutine binerr ins.

hoşgeldin canım, bizlerde senin gibi kendimiz kasıyorduk , egzersizlerimizi düzenli yaparak kurtulduk, eğer istersen önce kulak çubuğu ile başla

ya ben parmakla deniyorum problem p..s le denemede. yani bacaklarımı açamıyorum bir türlü (( sırt üstü düz yatarken kocacım zorluyor onun da canı yanıyor farkındayım ama yapamıyorum (

Abow benden de alaymış babam bilmiyodum tüüüh inşallah canmm innşallah isteyen herkese versin allah..

Eee banada vermediler istemediler de ok sukur :) malmiyiz ne alip satiyoz kizlar ben karsimda soylee alimli calimli civelek gulec bi gelin bulimm istemeden donatirim :)hem belki benim kizim olucak hemen kiz oglan dionus ayyyy aslinda kiz isterim ama ailede hic erkek yok 5kiz suluman bana mi kaldi acepp :)sagligi olsn rabbimde bana nasip etsin daha ne secimi yapacam

ya ben parmakla deniyorum problem p..s le denemede. yani bacaklarımı açamıyorum bir türlü (( sırt üstü düz yatarken kocacım zorluyor onun da canı yanıyor farkındayım ama yapamıyorum (

canım üstte deneme yap kontrol sende olmuş olur böylece kasmassında, ayrıca nefes egzersizlerinide yap , kendini rahatlatmaya çalış..

Saol canimmmm darisi dier arkadaslara dun ikinciyi denedik yarisi girsi biraz sanci oldu ama buada sukur eaim mutluya zamanla rutine binerr ins.

zamanla daha da düzeliyor canım merak etme.. benim 11 gün oldu... sıkça denedim alışmak için her seferinde acı azalıyorrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…