- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.121
yok cnmbende senı merak edıodum sen nasılsın ben hafta sonu doktora gdıorum cnm....
bir süre sonra geçior mu....ne kadar daha böyle devam eder ki..açıkcası doktora gitmekten çekiniyorum..inş. doktorluk bişi yoktur..
canım bseler yapsan bılmıorum yaaaa bende yapamadım bılıosun....sende bi doktora gdebılırsın blemıorum cnm yaaaa bekleme canıııım bu arada esınle aran nasılyok anam nerdeeeee aynıyım bende kulak çöpünü almaktan başka yaptığım bişey yok
kızlar yardım eder misinizkızlar ben vajiyi çok şükür yendim...hatta dün jelsiz ve el yardımı olmadan yaptık...ama her seferinde çok canım yapıyor..her ilişki sonrasında ağlıyorum ..sizce bir sorun olabilir mi..bu normal mi
canım gayet iyi ilerlemişsin az kalmış önemli olan kalınlık ne kadar girdiği değil, 3 parmak nerdeyse p.. kalınlığı yapabilirsen denemeye geç yavaş yavaş çünkü kendini kasmıyorsun sanırım 2 parmağı rahat yaptığına göre.
canım bu denilen pozisyonlarda vaji kendiliğinden açılıyor epey, bacaklarını açmadan eşinle olabilir mi?
canım ıste o korktugumuz ıcın ....bende bacakalrımı acınca daha coka cıyor derdım kapalı almaya calısırdım yan pozsynda yapmaya calısırdım ama ınan duyarsızlacak orası o yaptıgın pozsynlarda bır nevı kendını garantıye alma savunma seklı ınan bana ...ben yan yapamıyordum gırdıgını sanıyordum olmuyordu sonra herkes ustte yenerken ben altta yendım ve ılsıkılerımı hep o sekılde devam ettırdım ta kı mantar enfeksıyon gıbı kurtaj sornası sorunlarım cıkana kadar sımdı canım yanıyor ustte alabılıyorum
çok iyi durumdasın canım sadece azcık daha cesaretlen ve ittir iki boğumu alman gerekiyo. eşli denemelerde sorun çekersin sonra.. azcık daha cesaret. aslında çok kolay ilk kısmı almışın hem de çok rahatça ben yaparken 1 boğumda zorlanıyodum mesela çok iyisn yani 2 boğuma kadar ilerlet bişey olmadığını kayıp gittiğini göreceksin ıkın ve ittir.. kolay gelsin..
Parmak egzersizine daha bugün baslayabildim ve ilk denememde vajinal kayganlaştırıcı kullanarak orta parmagımı iki boguma kadar alabildim bunu yapabildigimi görünce daha bir güvenle ikinci defa denedim ve orta parmagımın tamamını zorlanmadan alabildiimKIZLAAAR BEN SANIRIIM KISA BİR SÜRE SONRA BURAYA OLDUU DİYE YAZICAM GİBİ BUGÜNLERDE BUNU YENEBİLECEGİME DAİR İNANCIM ÇOOOK ARTTI
kızlarr merhaba nabersinizzzz egzersizcilerr varmı problemmm yardımcı olabalirimmm
oceans cnm yaaa allahım nasıl mutlu olmustum yendıgnı gördugumde herkesınkıne ayırt etmeksizin başaran bir kız buraya yazdıgında içimde küçük kelebekler havalanıor sanki yüzün hep gülsün artık darısı yenemeyen kızların benım basıma ınsallah......bu arada aykurtun sizlere cok selamı var ben yenenlerı hemencık acıp söyluyorum cooooooook cok tebrık edıor seni inciyi hepinizi.......bu arada zeynepcım senınle aynı yıl evlenmısız ınsallah aynı yıldada yenerız cnm...
merhaba.benim de ilişkiye girmem bir sene sürdü.gerçekten sıkıntılı bir dönemdi.iki kere ilişkiye girdim ilkinde hepsi girdi,ikincisinde tam hepsini alamadım .acı oluyor,baskı hissediyorum.şimdi tekrar denemeye korkuyorum.bu acılar normal mi daha ne kadar böyle sürer.bir de pozisyon meselesi.hangisi daha rahat olur acaba?
merhabalar.. ben de aynı dertten muzdaribim. 2 yıllık evliyim. elimle egzersizlerde ve eşimin parmağıyla olanlarda zorlanıyorum. sürtünme yoluyla yada çok az girerek ilişki yaşadık hep. ama artık çocuk istiyorum. hem de çoookkk..... eşim de bu konuda hakkını helal etmeyeceğini söylüyor. benden atak bekliyor. fazla anlayışlı kocacım benim canımı acıtmak istemiyor. benim problemimi bacaklarımı açarken tamamen kendimi kasmam. bugünlerde alkol almayı bile düşündüm. hayatımda bu konu dışında bir sürü problem olduğu için ( işimle ilgili) bu konuya yoğunlaşamadım hiç. yardımlarınızı bekliyorum. fikir verin lütfennn. ben de anne olmak istiyorum....
canımmm çok çok sewindim, hayırlı olsun... bugün memleketten döndüm ctesi deneyeceğini okumuştum, hemen nete sarıldım weeeee mutlu sonnnn, başardığını okuyunca çok mutlu oldum.. darısı diğer arkadaşlara inşallah... kurban bayramına bi topic sinek awlıyo olsun inşaaaallahhhhh...
hoşgeldin canım, bizlerde senin gibi kendimiz kasıyorduk , egzersizlerimizi düzenli yaparak kurtulduk, eğer istersen önce kulak çubuğu ile başla
Abow benden de alaymış babam bilmiyodum tüüühinşallah canmm innşallah isteyen herkese versin allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?