- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.081
evet cnm cıkmam gerekıodu kaynım ansızın gelebılıodu......ama artık gıttı sımdı benım kader haftam bu hafta oceans lutfen bana bol bol dua edin belki benimki deil sizlerinki kabul olur cumartesi inşallah yeşim hanıma gdıorum yani o gun evin boş olma durumu var çünkü şimdiden heyecan sardı geceleri uyuyamıorum .....Canımm tşkler en kısa zamanda sen de yeneceksin eminim bundan..Sonra burda halayını çekeceğiz sen yeter ki kaybetme umudunu..Sen de Aykurta çok selam söyle canım..Sen neler yapıyorsun gitt mi misfairlerin dün sormuştum çıktın
merhaba.benim de ilişkiye girmem bir sene sürdü.gerçekten sıkıntılı bir dönemdi.iki kere ilişkiye girdim ilkinde hepsi girdi,ikincisinde tam hepsini alamadım .acı oluyor,baskı hissediyorum.şimdi tekrar denemeye korkuyorum.bu acılar normal mi daha ne kadar böyle sürer.bir de pozisyon meselesi.hangisi daha rahat olur acaba?
yok hayır hıç moralını bozma bu duruma gelmısken eşin trip yapsada sen alttan al aranız bozulmasın tam ıyı durumdayken cnm cunku esle aranın ıyı olması da cok önemli yenme asamasında ....yen sonra canına okursuntakıldım kaldım yaa 3 ay oldu egzersıze baslayalı daha yapamadım ben bgun denemek ıstıyodum olmadıı onu gec sankı hasta olmam benım sucummus gıbı beyfendı trıplere gırdı bıde
yok hayır hıç moralını bozma bu duruma gelmısken eşin trip yapsada sen alttan al aranız bozulmasın tam ıyı durumdayken cnm cunku esle aranın ıyı olması da cok önemli yenme asamasında ....yen sonra canına okursunhepimizin ortak hayali
cnm bende hafta sonunu beklıorum heyecan dolu içim korkularım endişelerim bi tuhafım inşallah hüsrana ugramam.....sen naptın canımm senın yenmenı okadar cok ıstıyorumkıı ınsallh bıtıtrırsın su ısııı bne de tabı:)
nasılsın cnm görünmüorsun pek bu aralar nerdesın hamişligin nasıl gdıorselam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor vajıden kurtulma egsersızlerı
evet cnm cıkmam gerekıodu kaynım ansızın gelebılıodu......ama artık gıttı sımdı benım kader haftam bu hafta oceans lutfen bana bol bol dua edin belki benimki deil sizlerinki kabul olur cumartesi inşallah yeşim hanıma gdıorum yani o gun evin boş olma durumu var çünkü şimdiden heyecan sardı geceleri uyuyamıorum .....
ben de uzun süredir bu sayfayı takip ediyorum yeni üye oldum.bana da yardım edebilir misiniz?
sela canım nerelerdesın msn acamadım haftasonu evde degıldım ıste de yogunum. bır de dıyet ve bebek olayı ıle ılgılenınce dıger topıclerde oluyorum senı merak edıyorum goremedım kac gundur ?
kızlar haberı olan var mı seladan ?
insallah insallah cnm umarım hersey yolunda gder....korunuyormusun bılmıorum ama yada istiomusun bende teyze olmak ıstıorumYapacaksın canım lütfen kendini iyi yönde telkin et.Bak nasıl korktuğumu en iyi bilenlerden brisin sen.İnan o kadar büyütülecek bir şey yokmuş boşa beklemişim.ben yaptım diye rahat konusuyorum zannetme cnım unutmadım yaşadıgım zor günleri..eltinin,kaynananın uyuz uyuz bebek sorması kendini ezik hissetmek hiçbiri çıkmayacak aklımdan.ama kendime cok kızıyorum bu kadar basit şeyi kocaman yaptım gözümde kahrolası bilinçaltına yenildm.ama senden çok umutluyum yeşim hanım yardımıyla ya da başka vesileyle her durumda yeneceğinden eminim eşini çok seviyorsun onun ve bebişin için yneceksin !
oceans tebrik ederim seni,selayı diğer arkadaşları hep takip ettim.çok sevindim.bana da cesaret geldi.üye oldum.evleneli 15 gün sonra 1 yıl olcak inş.ilk gece kızlığım bozuldu,ertesi gün de oldu ama çok acıdı ve kanadı biraz zorlandım.sonra korku başladı.sadece ucu giriyor ilerlemiyor.sanki orda bir duvar var.doktora gitmek istedim eşim yaklaşmadı geçer dio.ama geçmiyor.2 gün önce burda okuduklarımla parmak egzersizi yapmaya başladım.eldiven taktım,kayganlaştırıcı sürdüm.işaret parmağım sonuna kadar girdi.çok sevindim:)sonra devam etmedim.sizlerden yardım almadan yanlış birşey yapmayayım die bekledim.ben de eylül gelini olmak istiyorum:)
insallah insallah cnm umarım hersey yolunda gder....korunuyormusun bılmıorum ama yada istiomusun bende teyze olmak ıstıorum
insallah insallah cnm umarım hersey yolunda gder....korunuyormusun bılmıorum ama yada istiomusun bende teyze olmak ıstıorum
aha ha ha haYok bebem ne korunması çok istiyorum bir bebğimin olmasını :)) ama cevredeki herkes öyle biliyor bebek olsa hani kornuyordun diyeceklerBen de çok istiyorum teyze olmayı hadi baaalım sende acele et yoksa kızımı inciye verecem ha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?