Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet cnm cıkmam gerekıodu kaynım ansızın gelebılıodu......ama artık gıttı sımdı benım kader haftam bu hafta oceans lutfen bana bol bol dua edin belki benimki deil sizlerinki kabul olur cumartesi inşallah yeşim hanıma gdıorum yani o gun evin boş olma durumu var çünkü şimdiden heyecan sardı geceleri uyuyamıorum .....

merhaba
üstte olduğun pozisyonda deneyebilirsin kontrol sende olduğu için rahat olursun

takıldım kaldım yaa 3 ay oldu egzersıze baslayalı daha yapamadım ben bgun denemek ıstıyodum olmadıı onu gec sankı hasta olmam benım sucummus gıbı beyfendı trıplere gırdı bıde
yok hayır hıç moralını bozma bu duruma gelmısken eşin trip yapsada sen alttan al aranız bozulmasın tam ıyı durumdayken cnm cunku esle aranın ıyı olması da cok önemli yenme asamasında ....yen sonra canına okursun hepimizin ortak hayali

sen naptın canımm senın yenmenı okadar cok ıstıyorumkıı ınsallh bıtıtrırsın su ısııı bne de tabı:)

Yapacaksın canım lütfen kendini iyi yönde telkin et.Bak nasıl korktuğumu en iyi bilenlerden brisin sen.İnan o kadar büyütülecek bir şey yokmuş boşa beklemişim.ben yaptım diye rahat konusuyorum zannetme cnım unutmadım yaşadıgım zor günleri..eltinin,kaynananın uyuz uyuz bebek sorması kendini ezik hissetmek hiçbiri çıkmayacak aklımdan.ama kendime cok kızıyorum bu kadar basit şeyi kocaman yaptım gözümde kahrolası bilinçaltına yenildm.ama senden çok umutluyum yeşim hanım yardımıyla ya da başka vesileyle her durumda yeneceğinden eminim eşini çok seviyorsun onun ve bebişin için yneceksin !

sela canım nerelerdesın msn acamadım haftasonu evde degıldım ıste de yogunum. bır de dıyet ve bebek olayı ıle ılgılenınce dıger topıclerde oluyorum senı merak edıyorum goremedım kac gundur ?

kızlar haberı olan var mı seladan ?

Sadece akşamları bakabiliyorum demişti işi var galiba.Seninle özel bişi konusacağım özelden yazıyorum şimdi.Çok uzun sürer bide bu mevzuyla alakalı değil meşgul etmim topiki

oceans tebrik ederim seni,selayı diğer arkadaşları hep takip ettim.çok sevindim.bana da cesaret geldi.üye oldum.evleneli 15 gün sonra 1 yıl olcak inş.ilk gece kızlığım bozuldu,ertesi gün de oldu ama çok acıdı ve kanadı biraz zorlandım.sonra korku başladı.sadece ucu giriyor ilerlemiyor.sanki orda bir duvar var.doktora gitmek istedim eşim yaklaşmadı geçer dio.ama geçmiyor.2 gün önce burda okuduklarımla parmak egzersizi yapmaya başladım.eldiven taktım,kayganlaştırıcı sürdüm.işaret parmağım sonuna kadar girdi.çok sevindim:)sonra devam etmedim.sizlerden yardım almadan yanlış birşey yapmayayım die bekledim.ben de eylül gelini olmak istiyorum:)

insallah insallah cnm umarım hersey yolunda gder....korunuyormusun bılmıorum ama yada istiomusun bende teyze olmak ıstıorum

Teşekkür ederim darısı hepinize inşallah..Sen bi kez yapmışın devamında sanırım biraz korktun o duvar kasılmanın sonucu ortaya cıkan bi hayalet .. yok aslında öyle bir yer ama biz kendimiz inşa edioz o duvarı O takıldıgın yerde derin nefes alıp verdikten sonra azıcık ıkınsan sonrası cok kolay zaten .Sen egzersizlere başla en gec 1 haftada yenersin gör bak.. İşaret parmağını yapabilmen çok güzel ona tamamen alış rahatça git gel yap içinde beklet sonra 2 parmağa geçersin. Yanlış yaptığın bir şey yok yavaş yavaş ve emin adımlarla ilerledikçe..he bir de hijyene dkkat tabi ki..
Sonra gelsin halaylar.. Toplu duvak açma töreni yaparız vajili kimse kalmaz allamm yarappim inşallah amin..

insallah insallah cnm umarım hersey yolunda gder....korunuyormusun bılmıorum ama yada istiomusun bende teyze olmak ıstıorum

Yok bebem ne korunması çok istiyorum bir bebğimin olmasını :)) ama cevredeki herkes öyle biliyor bebek olsa hani kornuyordun diyecekler Ben de çok istiyorum teyze olmayı hadi baaalım sende acele et yoksa kızımı inciye verecem ha :))

kızlar ben vajiyi çok şükür yendim...hatta dün jelsiz ve el yardımı olmadan yaptık...ama canım her seferinde çok canım yapıyor..her ilişki sonrasında ağlıyorum..sizce bir sorun olabilir mi..bu normal mi

Amin inş Allah kimseye bunu yaşatmasın.herkesi bu dertten kurtarsın inş.parmak egzersizinde kaç dakika bekletmem gerek.ben heyecandan çok bekletemedim.10dk fln mı daha mı fazla:)

Kııız aklıma bişi geldi kaynanı arayayım şu şu marketten yaptığınız alışveriş sayesnde hediye kazandınız, hediyenizi almak için eşinizle birlikte lütfen..şu adrese geln diim o sırada da siz halledin doktoru filan nasıl fikir :)))) hangi şehri istersen oraya çağırayım hehehe

aha ha ha ha nerden anladın oğlum olucanı allahım yaaa ınsallah hayali ble ne muhtesem tabı once hayırlı saglıklı olsun sonrada braz torpil gecıorsa bukadar sıkıntının üstüne erkek olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…