Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 13 yıl mı ne demek 13 yıl ya 3e 5 e çok diyoruz biz, artık boşverme lütfen bu sorunla yaşamak zor,aparat p.. boyutunda var mı? tek değilsin yardm da senin gibi aparatı çok rahat yapıyor eşle denemeye gelince korkuyor bu eşinle ten uyuşmazlığı var anlamına gelmez canım p.. korkun var aparat cansız onu sen idare ediyorsun p.. canlı o yüzden tedirgin oluyorsundur ama inan p.. aparattan daha kolay, soracağın şeyler olursa yaz lütfen hiç çekinme allah yardımcın olsun.

çok iyi durumdasın canım sadece azcık daha cesaretlen ve ittir iki boğumu alman gerekiyo. eşli denemelerde sorun çekersin sonra.. azcık daha cesaret. aslında çok kolay ilk kısmı almışın hem de çok rahatça ben yaparken 1 boğumda zorlanıyodum mesela çok iyisn yani 2 boğuma kadar ilerlet bişey olmadığını kayıp gittiğini göreceksin ıkın ve ittir.. kolay gelsin..

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin çok sagol cnm.. Allaha sükür evet tatlim.. Nasil gidiyo hamileligin?? Görüsemiyoruz pek.. Ins hersey yolundadir

çok şükür iyi canım.memlekete gittim,gelince de kaynanam da kaldım,evim ve kayın validem arasında mekik dokudum.nete giremedim rahatça.senin hamilelik nasıl gidiyor.inşallah sıkıntın yoktur.ben bebeğimin cinsiyetini de öğrendim.büyük ihtimal erkek dedi.1 kaç haftaya daha da netleşir herhalde.

canımm bunlara takılma ben yendıkten sonra kımsıınde basarısız oldugumda oldu ama zamanla oturdu bır kez oldu mu oluyor artık sımdı tamamen oturdu zaman zaman canım yansada basarısız olmuyorum alabılıyorum ınan bıkac ay ıcınde tam anlamıyla yasaıcaksın ve sıradan olcaksın guven bana ...sakın bır daha olur mu olmaz mı deme oldu artık olucak hep

oceans cnm yaaa allahım nasıl mutlu olmustum yendıgnı gördugumde herkesınkıne ayırt etmeksizin başaran bir kız buraya yazdıgında içimde küçük kelebekler havalanıor sanki yüzün hep gülsün artık darısı yenemeyen kızların benım basıma ınsallah......bu arada aykurtun sizlere cok selamı var ben yenenlerı hemencık acıp söyluyorum cooooooook cok tebrık edıor seni inciyi hepinizi.......bu arada zeynepcım senınle aynı yıl evlenmısız ınsallah aynı yıldada yenerız cnm...

Canımm tşkler en kısa zamanda sen de yeneceksin eminim bundan..Sonra burda halayını çekeceğiz sen yeter ki kaybetme umudunu..Sen de Aykurta çok selam söyle canım..Sen neler yapıyorsun gitt mi misfairlerin dün sormuştum çıktın

merhaba.benim de ilişkiye girmem bir sene sürdü.gerçekten sıkıntılı bir dönemdi.iki kere ilişkiye girdim ilkinde hepsi girdi,ikincisinde tam hepsini alamadım .acı oluyor,baskı hissediyorum.şimdi tekrar denemeye korkuyorum.bu acılar normal mi daha ne kadar böyle sürer.bir de pozisyon meselesi.hangisi daha rahat olur acaba?

evet cnm cıkmam gerekıodu kaynım ansızın gelebılıodu......ama artık gıttı sımdı benım kader haftam bu hafta oceans lutfen bana bol bol dua edin belki benimki deil sizlerinki kabul olur cumartesi inşallah yeşim hanıma gdıorum yani o gun evin boş olma durumu var çünkü şimdiden heyecan sardı geceleri uyuyamıorum .....

merhaba
üstte olduğun pozisyonda deneyebilirsin kontrol sende olduğu için rahat olursun

takıldım kaldım yaa 3 ay oldu egzersıze baslayalı daha yapamadım ben bgun denemek ıstıyodum olmadıı onu gec sankı hasta olmam benım sucummus gıbı beyfendı trıplere gırdı bıde
yok hayır hıç moralını bozma bu duruma gelmısken eşin trip yapsada sen alttan al aranız bozulmasın tam ıyı durumdayken cnm cunku esle aranın ıyı olması da cok önemli yenme asamasında ....yen sonra canına okursun hepimizin ortak hayali

sen naptın canımm senın yenmenı okadar cok ıstıyorumkıı ınsallh bıtıtrırsın su ısııı bne de tabı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…