- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.181
cuma öngörüşme cumartesi seans hepiniin dualarını beklıorum nolur bana dua edin.......sen nasılsın...
cuma öngörüşme cumartesi seans hepiniin dualarını beklıorum nolur bana dua edin.......sen nasılsın...
Napion kuzummm nasil gidio ya ben ikinci denemede hepsini alamadim bugun yine deniycez yaparim ins.gerci yarisi bile benim icin mucize esim gayet iyisin dioda pisik olmus gibiyim axaba mantarmi oldmki dur bakalim bide bugun deniycezz hayirlisi bide sen hemen hamis kalmayi dusunuyonmu bende kendimi zor tutuyorum 2a sabredicm alussin sonra affetmoycemm daha icine bo..ma olmadi
Canım sıkkın bebişim yaYine sert..miyo bizim miki ((( Ben istiyorum bebek canım aynen 1-2 ay sonra zaten yumurtlama günümü kaçırdım bu ay kaşınma yanma var mı sende mantar değilsindr bence..
amiiin amin çok heyecanlıyım rabbim bana yardım etsin dualarınıla ınsallah...sonrada dedıgın gbı beraber alısırık cnm....Canimm butun kalbimle inaniyorum yeeneeecekksinnnn dualarim seninle olacak cumartesi.yeterki isteyerek kararli git dra yapacaksin inaniyorummm tum dualarim sana .....hadi hallet su.iside alistirma surecinide birlikte asalimm
evet cnm cumartesı seans....nasıl yıprandıgımı kelımelerle anlatamam en guzel günlerim hebaaa oldu artık sabredecek gücüm yok...sen ne düşünüyosun facar ne yapıcaksın...nbr nasılsın doktoramı gidiceksin
mutlaka sorucam bana yakın bu doktor cnm eğer kurtulmama vesile olursa hamılelık bebek hepsınde doktorum olucak ınsallah...Allah yardımcın olsun canım çok istiyorum senin kurtulmanı..Kesin sor o adet işini de.
canım mantar boyle parcalanmıs peynır gıbı kremsı olur ıcınde beyazlık kremsı bısıler varsa kasınma vs varsa mantar ıolabılırsın
sertlesme sorununa gelınce o malesef tum vajınusmus hastalarınn esınde oluyor enrdeyse adamların konsantrasyonu bozuluyor zevk alma odaklı degıl deney gıbı deneme gıbı baktıkları ıcın yasıyorlar bunu sonrada bana bırsey mı oldu Allahım erkklıgım mı tehlıkede gıbı daha cok kendılerını dınledıklerı ıcın bu sorunu bır sure asamamaları normal esıne bu durumu anlat sen kafasına takmasın
hepinizin bende hakkı var benim bu doktora gitmek için bu adımı atmamda yenenların kurtulanların sevinç çıglıkları her bırınızın destek msj ları yeri geldıgınde yeter artık dememe sebep olan belkıde uyarı msj ları hepsının sayesınde ben bugun doktora gıtme cesaretını gösterıorum...bunun ıcındemı cesaret gerekıo demeyın lütfen gercekten bunun ıcınde cesaret gerekıo...hepınızden allah razı olsun...bu ara kızlar pek yok ama ben hepınızden dua beklıorum allahım işimi kolaylaştırsın ınsallah ve bu derdi ceken herkese derman olsun..hepınızı cok sevıorum duygulandım...kemre cnm sende özellikle unutuor ınsan yaramazpisi,şaşkınanne,zeynep,berna hepiniz saolun....
Merhaba Arkadaşlar, ben pek yeni üye sayılmam ama yeni evlendim. 15 temmuz düğün tarihim. sanırım ben de bir vajiyimiki aya yaklaşıyor evleneli birlikte olamadık bu yüzden balayım kuşadası gibi yerde kötü geçti ben düşünemedim böyle bir şey olacağını. bekarken çok istiyordum. istekliyidim yani ama evlenip bir iki deneme aptıktan sonra o yanmalar acılar benim bütün cesaretimi kırdı. doktora gittik birlikte acaba rahatsız mıyım diye doktor birlikte oldunuz mu dedi denedik ama bilemiyorum ne oldu dedim. muayene etti. (kusura bakmayın biraz açık yazıcam) "Senin zarın bile yırtılmamış ki muayene edeyim" dedi. çok mahcub oldum. Eşime karşı kendime de güvenim azaldı. Daha dün denedik yine bi yanma ve ağlama nöbeti... Ben çok kötüyüm her şeyden alınıyorum. Çok çaresiz hissettim kendimi ve el açıp arık bunun için bile dua ettim hayırlı bir zamanda ve kolayca diye... Tedavi konusunu hiç açmadm çünkü eşim vajinismusu bile bilmiyor. Ne yapmam gerekiyor ben... ben... bilemedim....
selam arkadaslar lutfen bana yardim edin cok zor durumdayim. yeni üye oldum, lütfen sadece bir tek mesaj yaziyorum diye
geri cevirmeyin...yaklasik 3 haftadir evliyim ve iliskiye giremiyorum! napsam kendimi rahatlatamadim. balayindayken ilk 3 gun
denemedik, sonra bir ara cok heveslendim ön sevisme falan oldu...esim kayganlastirici da kullandi ve girmeye basladi
ben muthis aci cektim...acidan cok vajinamin ici alev alev yaniyordu sanki...ben aci cekince esim de geri cekildi. o kadar yandi ki
ben bidaha dokundurtmaya bile cesaret edemedim( o gunden beri öpüsünce bile ilerleyecegiz korkusuyla (tabi esim beni rahatlatio)
zevk alamiyorum, hani sulanma da olmuyor...ama artik cok skldim kendimi yarim bi kadin gibi hissediyorum.
esimi mutlu etmek istiyorum
yanma hissi neden olmus olabilir? ha bide, o gun denedigimizde p....nisin kafasi girmis öyle söyledi esim.
kan gelmedi, ama ertesi gün külodumda hafif akintili kan vardi, sizce kafasinin girmesi yirtilmasina yetmis midir?
yada ne kadari girmeli?
vajinismus olabilir miyim? kendi parmagimi bile sokamiyorum huylaniyorum bide bilmiyorum ki ne kadari girer yirtilir diye.
yalvaririm yaridm edin
Merhaba..Muayeneyi rahat geçirdiysen çok ağır bir durum yok bence..düzenli egzersizle kısa zamanda kurtulacağını düşünüyorum..Ne zaman istersen yardımcı oluruz..
Bendede kasilma oldu ister istemez oluyo oda zamanla gecer ins hatta zevk falanda alamadim esime yalan soledim evet aliorum ama kasilmamda yok deil die aman zevkinide sonra aliyim bi sunu rutine bindiriyimde tmm bende optm canm
selam arkadaslar lutfen bana yardim edin cok zor durumdayim. yeni üye oldum, lütfen sadece bir tek mesaj yaziyorum diye
geri cevirmeyin...yaklasik 3 haftadir evliyim ve iliskiye giremiyorum! napsam kendimi rahatlatamadim. balayindayken ilk 3 gun
denemedik, sonra bir ara cok heveslendim ön sevisme falan oldu...esim kayganlastirici da kullandi ve girmeye basladi
ben muthis aci cektim...acidan cok vajinamin ici alev alev yaniyordu sanki...ben aci cekince esim de geri cekildi. o kadar yandi ki
ben bidaha dokundurtmaya bile cesaret edemedim( o gunden beri öpüsünce bile ilerleyecegiz korkusuyla (tabi esim beni rahatlatio)
zevk alamiyorum, hani sulanma da olmuyor...ama artik cok skldim kendimi yarim bi kadin gibi hissediyorum.
yanma hissi neden olmus olabilir? ha bide, o gun denedigimizde p....nisin kafasi girmis öyle söyledi esim.
kan gelmedi, ama ertesi gün külodumda hafif akintili kan vardi, sizce kafasinin girmesi yirtilmasina yetmis midir?
yada ne kadari girmeli?
vajinismus olabilir miyim? kendi parmagimi bile sokamiyorum huylaniyorum bide bilmiyorum ki ne kadari girer yirtilir diye.
yalvaririm yaridm edin
yada ne kadari girmeli?
yalvaririm yaridm edin
ben buradaki ve başka sitelerdeki vaji ile ilgili çok araştırmaa yaptım. dr ulusoyun sitesine de baktım. kegel egzersizi gördüm ama bu yeterince yardımcı olmadı. diğer egzersizleri hiç denemedim. aslında tam olarak anlayamadım. dr iki ilaç verdi muayene edemediği için. biri travocort, günde iki kez o bölgeye, diğeri de akşamları yatmadan önce kullanmak için (ilişkiden önce yani dedi) anestol. bunları kullandım ama bir faydası yok ki benim birlikte olmama... bir de ilişkiye girmeden majezik al dedi. devlet hastanesine gitmiştim. diyemedim ki daha " doktor ben ilişkiye girmemişim sen bana ağrı kesici veriyon"... egzersizlere başlamalıyım dimi ocean_ çok istekliyim ama korku beni yiyip bitirecek. eşimin sabrını da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?