- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.201
doktora gitmemi esim istemiyor sen kafani rahatlatman gerek diyor ama haklisin ben kendim yinede gidebilirim.hoşgeldin bu topik için söylenmesi zor bi kelime olsada adetten hosgeldın..
canım sımdı önce herkese tavsıye edılen gıbı bır doktora gıdıp ogrenmelısın durum ne zarın mı kalın anatomk bır sorun mu var ya da yanma vs dıyorsun belkı enfeksıyon mantar vs..onun dısında bırseyse vajınusmussa parmagımı degdıremıyorum dıyorsun belkı bu o acıdan yanmadan sonra korkundan on yargından kaynaklıdır belkı vajı degılsındr ıns oyledır ama yanma agırlıklı sıkayetın oldugu ıcın doktora bır gorun derım eger bır sorun yok ve sen kastıgın ıcın yasıyorsan bu yanmayı acıyı vajınusmus kaynaklı olabılır
hmm peki gelen kan neyin nesiydi acaba...belkide aldigim hap yuzundendir ara kanama falan uf bilmiyorum ki.Bir de şu var öyle hemen ilk giriş baş kısmında yırtılmıyor kolay kolay kızlık zarı. Yani baş kısmından biraz daha fazla alabilmen lazım ki ancak o zaman. Aslına bakarsan yırtılan falan bir şey de yok sadece orada bir genişleme olduğu için kılcal damarlarda çok hafif kanama oluyor. Yani orda bir zar var aman o yırtıllırken acı çekerim düşüncesi biz kızları bu hale getiren hep bu söylemler. Sadece küçük bi engel ve o engeli aşmak için küçük bir zahmet olarak düşünelim vajili arkadaşlar. İnanın bu düşünceyle çok daha rahat olacaksınız..
Canım bu tür ilaçların etkili olduğu çok nadir arkadaşlar var kiminde etki gösteryor kimnde göstermiyor..Ben de eşim doktora gitmek istemediği için bi doktoru aradım kas gevşetici al şunu bunu sür dedi ama benm hasta olan yerim beynim ve bu bilinçaltımız o ilaçlara yenilmeyecek kadar kuvvetli..Kegel sadece kaslarını kontrol etmen için çok iyi bir araç..Asıl olan oraya bir şeylerin girebildiğini görüp rahatlaman.. Bunun için en iyi yol hatta tek yol egzersizden geçiyor..Başlamak istersen yardımcı oluruz.Umutlu ol burayı bırakma en yakın sürede bitecek emin ol..1 yılın ardından bu site sayesnde yendm ben daha geçen hafta.Asla olmaz diyordum ama oluyormuş yeter ki rahat ol..
Canım bu tür ilaçların etkili olduğu çok nadir arkadaşlar var kiminde etki gösteryor kimnde göstermiyor..Ben de eşim doktora gitmek istemediği için bi doktoru aradım kas gevşetici al şunu bunu sür dedi ama benm hasta olan yerim beynim ve bu bilinçaltımız o ilaçlara yenilmeyecek kadar kuvvetli..Kegel sadece kaslarını kontrol etmen için çok iyi bir araç..Asıl olan oraya bir şeylerin girebildiğini görüp rahatlaman.. Bunun için en iyi yol hatta tek yol egzersizden geçiyor..Başlamak istersen yardımcı oluruz.Umutlu ol burayı bırakma en yakın sürede bitecek emin ol..1 yılın ardından bu site sayesnde yendm ben daha geçen hafta.Asla olmaz diyordum ama oluyormuş yeter ki rahat ol..
Sadece akşamları bakabiliyorum demişti işi var galiba.Seninle özel bişi konusacağım özelden yazıyorum şimdi.Çok uzun sürer bide bu mevzuyla alakalı değil meşgul etmim topiki
kızlar ben vajiyi çok şükür yendim...hatta dün jelsiz ve el yardımı olmadan yaptık...ama canım her seferinde çok canım yapıyor..her ilişki sonrasında ağlıyorum..sizce bir sorun olabilir mi..bu normal mi
hemen hemen bugün başlamak istiyorummm!!!
yazdıkların gözlerimi doldurdu, ben de yapabileck miyim diye.... Ben başka bi şehre geldim gelin olarak burda ailemden kimse yok. Gerçi bu konuları da kimseyle paylaşamam ama yine de ne bileyim böyle bir şeyle karşılaşınca her şey koyuyor insana. Başlayalım mı lütfen lütfen
Sen istiyorsan bitti bu iş eminim haftaya filan başardım diyeceksin..Egzersiz yparken kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz canım ondan temin etmen lazım bir de prezervatf kullanıyoruz ki enfeksiyon filan kapmayalım..eğer alabilrisen bugun hemen iyi olur ya da eşin alsın ki kolayca yap egzersizlerini.Bugün bulamayacağını varsayalım önce bir ayna yardımıyla vaji girişini tanı,ıkındığında açılan bir delik göreceksin orası ilişkiye girdiğimz yer.bi kulak çubuğuna yarım peçete sar bi de streçle o deliğe yerleştir kas bırak kas bırak derin nefes al ver yavaş yavaş ittirmeye çalış endişelenme acı hissetmeyeceksin inan bana. bugün ne kadarı girerse girsin bunu yap oraya bir şey girebiliğini gör ki rhatlat kendini.1-2 dk bekletmeye çalış içinde.Bacakların titreyebilir heyecanlanma hepimiz yaşadık sakin ol kegel egzersizini yap kastıgın yerde.hijyene dikkat et aman.hadi bakalım bekliyorum haberlerini.
Çok heycanlandım ben yaakayganlaştırıcım da var koruyucum da. sadece nasıl olduğunu anlayamamıştım. Bir korkum var ama :/ zarımda zedelenme yok. Ben bu egzersizleri yaparken bir şey olur mu ? Eşim de durumu biliyor , kendisi şey yapmak istiyordu. Anlatabiliyorum dimi :/
inşallah şuan tek dileğim bu yükten kurtulup evlat sahıbı olmak....yazını okurken gülümsedim nıe bılıomusun çünkü ben 20 30 metreden ble bi köpek görsem kaçarım oda benim peşime düşermerak etme her şey çok güzel olacak bunu hissediyor v e emin olarak söylüyorummm seni kimse yargılamaz canım burada buna da mı cesaret gerek vs dıye normal hayatta herkesten cesur kararlı iş bitirici kişiler olabiliriz ama bu hastalık gerçekten bam teli gibi insanın..ben normalde ne igneden ne amelıyattn ne kedıden ne kopekten ne yılandan,karanlıktan korkan bırıyım aklına gelebılıcek benı zayıf kılıcak cogu seyın korksamda ustune gıderım kararlıyımdır karar verır ve gereken neyse yapar bitiririm ama gel gör ki bu hastalık 8 ayımı aldı yenmek 3 haftamı ama yenene dek nasıl yenecegıme karar vermek korkularımı yenmek 8 ay...bu yüzden bu derde yakalanan kişiler sakın kendinizi suclamayın ben korkagım,cesaretsizim,eşim çok iyi harika ben ona layık olamıyorum ben kadın olamıyorum acizim şu bu hayırr...bu bir sınav...süresi yok sadece ama cevap elinizde ...
Anlıyorum cnım ama yapacak bir şey yok bu işi halletmek istiyorsan başka yolu yok. hem o kulak cubuğuyla yaptıgında bir şey olmaz çok ince.Ama eşin illaki kırmızı görmek istiyorsa onunla birlikte akşamları yapın.anlat böyle böyle bu şekilde kurtulabilirim de yanında olsun ki kan filan gelirse görsün.kan dediğin de pembemsi bi sıvı imiş.ben göremedim malesef çünkü kızlık zarım alındı operasyonla.sen bilirsin yani ne zaman hazır hissedersen o zaman başla egzersizlere ama erteleme lütfen.
inşallah şuan tek dileğim bu yükten kurtulup evlat sahıbı olmak....yazını okurken gülümsedim nıe bılıomusun çünkü ben 20 30 metreden ble bi köpek görsem kaçarım oda benim peşime düşeriğne olamam kan verirken bayılırım işe giriş ve nikah işlemlerınde yasadım malesef..gece evde tek kalmaktan ,yüksekten,iri hapları yutmaktan,böcekten,arıdan,abımın ıkı senedır bır muhabbet kusu var eşim dahil herkes bir kez olsun avucuma koymam için ne kadar çabalasada alamadım....aman allahım ben nasıl bir varlığım die düşünmeden kendımı alamasamda canım içim kıpır kıpır sanki çok az kaldı ışıgı görmeme.....
yeni gelin :123::123: allahım insallah cnm......işte bende buna guldum bu kadar olur yanısenın bam tellerın cok fazla neyse bosver kopekten kork karanlktn kork yılandan kork kustan kork yuksekten kork buyuk hapları yutama ama cınsel hayattan kaçma hadı bakalım kalk bu ısı bıtır artık sonrada halayını cekcezzzzz bu iş bitçek emın ol yakında lıstede olucaksınnnn yenı gelın baslıgıylaaa
uf arkadaslar ya ben doktoru arayip daha durumu anlatmaya bile cekinirken nasil gidicem
hic bilmiyorum
avcilarda tanidiginiz jinekolog var mi? mumkunse merkezde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?