Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben yok aldırmadım ben ilişkiye girince pe...baya giriyo içimde sıkıştıgını hissedebiliyorum.çıkarırken bile zorlanıyoz sankı vajım mı cok dar acaba

Kasıyor musun ki ondan olabilir belki..Çok rahatsız ediyorsa bi muayene ol bence.bu haftasonu ben de doktora görünceceğim vajiyi yendikten sonra jinekolojik muayaneyi tavsiye ediyor bazı arkadaşlar görünmekte fayda var.

Kasıyor musun ki ondan olabilir belki..Çok rahatsız ediyorsa bi muayene ol bence.bu haftasonu ben de doktora görünceceğim vajiyi yendikten sonra jinekolojik muayaneyi tavsiye ediyor bazı arkadaşlar görünmekte fayda var.

evet kasıyorum gidicem doktora.bu hale gelebilmek icin cok cektım pen...ucu vajınaya degse ah diyodum piskolojik cok sukur baya ılerledık ama tek istegım bi bebişşşşşşşşşşşş

evet kasıyorum gidicem doktora.bu hale gelebilmek icin cok cektım pen...ucu vajınaya degse ah diyodum piskolojik cok sukur baya ılerledık ama tek istegım bi bebişşşşşşşşşşşş

Onu hepimiz istiyoruz :) Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah..Ama sadece isteyene versin dün haberlerde izledim 6 aylık hamile kadın silahla karnına ateş etmiş o bebeğin suçu ne vicdansız kadın..

Onu hepimiz istiyoruz :) Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah..Ama sadece isteyene versin dün haberlerde izledim 6 aylık hamile kadın silahla karnına ateş etmiş o bebeğin suçu ne vicdansız kadın..

amin canım tabikide herseyin hayırlısını versin o kadında vijdan yokmus suan cıkmam gerek sonra yıne konusuruz cok sagol

napıyım canım yaa reg oldummm olee bıtmesını beklıyorum bıter bıtmezde denıycemm 11 cm alabılıyorum pe.. apabılırım herhalde artıkkk oyle hıssedıyorummm

canım almaman için hiç bi sebep kalmamış:) 11cm çok iyi maşallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Canim bizim zorlandigimiz bi yer var orayi geçmek önemli o takildigin yer sanirim orayi geçsen daha iyi olur orayi geçince uzunlugun okadarda önemi kalmiyo.. kayganlastiriciyla denesen canm? belki çok daha kolay geçersin o yeri, bide uzanir sekilde çalisirsan ordaki egim gider.. çok iyi ilerliyosun bu arada.. Güven kendine

Anladim canim, simdilik iyi gidiyo sayilir.. 6 eylül randevum var çok sabirsizim.. negüzel cinsiyet zamanina ulasmissin, zaman geçmek bilmiyo sanki :) Ins saglikla kucaginada alirsin cnm..

Canim jinekologa gittinmi hiç Allah korusun belki fizyolojiktir.. Ama bizlerde ilk baslarda sorun yasadik canm.. kasma rahat ol bide öyle denemeye çalis, alismak biraz zaman aliyo malesef..

Elbette gerekiyo canim.. Attigin adimlarimi küçümseme :) büyük bi cesaret bu.. Ins güzel haberler alcaz senden bundan sonra lütfen bu yolda ilerle :) pes etme, hep böyle cesaretli ol olurmu

Kendini vajinusmus olabilirmyim diye skntiya sokma.. önce bi jinekologa gidip görünsen distan bakar sorun yoksa bilki kasiyosundur.. yanma kullandigin kayganlastiricidanda olmus olabilir, yada kastigin içinde.. Daha yeni evlisin, vajinusmus olsanda çok çabuk atlatirsin.. Zaten zoru basarmissin, basi girmis.. vajinusmuslularin çogu basini alamiyo. zar olayina fazla takilmamaya çalis.. Rahat ol, derin nefes alip ver, verirken ikinarak ilerlet.. poz. degistirmeye çalisin ins olcaktir..

uzunca bir aradan sonra geldim. reglim yarın öğlen gibi biter(öyle anlaştık ) hemen akşamında egzersizlere başlayıp bitirip olayı sonlandırıcam. bekle bekle yoruldum yaşlandım artık ya. tabi duymayan kalmadı iyice.
insanlara güveniyosun belki bir yararları olur diye paylaşıyosun orada burada senin özelini mahvediyolar.
çok kırgınım çok ...

sanırım en doğrusu paylaşmamak.. gerçi paylaşmadan da duramıyor insan.. ben bi tek forumdakilere söylemiştim.. hiçte kimseye söylemediler:)

ben de daha kurtulamadım ama yanmasının nedeni kendini kasman. eş parmağı egzersizini hiç yapamam sanıyodum. eşimin parmağı ucunu değdiği anda çıldırıyodum. bir kaç kere denedi inanılmaz yanma oldu,düşün parmak sadece,1 cm bile girmeden çıkartırıyodum. ama geçen gün benim kontrolümde yaptı hiç anlamadım bile.
tabi benim ölçüm parmak,aparat

sanırım en doğrusu paylaşmamak.. gerçi paylaşmadan da duramıyor insan.. ben bi tek forumdakilere söylemiştim.. hiçte kimseye söylemediler:)

işte salaklık bende ki başka bişey değil. herkesi kendim gibi sandığımdan başıma geliyo bunlar. çok yorucu artık triplerle,anlamsız tavırlarla uğraşıyorum. ama Allaha havale ediyorum beni bu kadar üzenleri,yıpratanları.

Son düzenleme:

öyle deme.. aslında paylaşmamakta çok iyi bir şey değil tamamen çözümsüz kalıyorsun..boşver insanların ne düşündüğünü ne söylediğini önemseme.. zaten çok az kalmış kararlısın.sen egzersizine ve sonuca odaklan.. zaten yaşadığımız çok zor bir şey, kimsenin daha da zorlaştırmasına izin verme... duyma görme gerekirse..

bütün tüyoları istiyorum kızlar sizden herşeyi... bitsin artık bu yoksa beni bitirecekler iyice. neler yapmalıyım neler yapmamalıyım hangi pozisyonlar eşim nasıl olmalı...

öyle yapıyorum ama içimde birikiyo hepsi ve o kadar ağır oluyor ki yaşamak çok zor geliyo ozaman da. eşimi de yıpratıyorum ozaman daha da zor oluyo herşey. biraz melankolik bir havamdayım bu gece,hadi hayırlısı. benim koca horul horul uyuduğunda sizin başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…