- 4 Kasım 2011
- 238
- 8
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.221
kızlar ıkınızde cok sanslısınız ve bılınclısınızde...cok yenı evlısınız bu cok ıyı cunku zaman gectıkce bu durum kronıklesıor ve uzuyorda uzuor sende zaman zaman isteyerek ertelıorsun..cok yenısınız emınım tez vakıtte basarıcaksınız
Eeelüül nerdesin sen bakayım?
eger özel olmazsa sorayım kızlık zarın kalın diyemi alındı
cnm
peki suan rahat oluyomu
Yok canm bi sorun yok şükür zaten ufak bi operasyondu.neden sordun sende de mi böyle bi sıkntı var yoksa?
ben yok aldırmadım ben ilişkiye girince pe...baya giriyo içimde sıkıştıgını hissedebiliyorum.çıkarırken bile zorlanıyoz sankı vajım mı cok dar acaba
Kasıyor musun ki ondan olabilir belki..Çok rahatsız ediyorsa bi muayene ol bence.bu haftasonu ben de doktora görünceceğim vajiyi yendikten sonra jinekolojik muayaneyi tavsiye ediyor bazı arkadaşlar görünmekte fayda var.
evet kasıyorum gidicem doktora.bu hale gelebilmek icin cok cektım pen...ucu vajınaya degse ah diyodum piskolojik cok sukur baya ılerledık ama tek istegım bi bebişşşşşşşşşşşş
Onu hepimiz istiyoruz :) Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah..Ama sadece isteyene versin dün haberlerde izledim 6 aylık hamile kadın silahla karnına ateş etmiş o bebeğin suçu ne vicdansız kadın..
selam kızlar............çileklim hiç yok noldu bu kıza yavuz bde sen naptın onu merak edıyorum.....oceans napıon kız.......
napıyım canım yaa reg oldummm olee bıtmesını beklıyorum bıter bıtmezde denıycemm 11 cm alabılıyorum pe.. apabılırım herhalde artıkkk oyle hıssedıyorummm
canım almaman için hiç bi sebep kalmamış:) 11cm çok iyi maşallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Canim bizim zorlandigimiz bi yer var orayi geçmek önemli o takildigin yer sanirim orayi geçsen daha iyi olur orayi geçince uzunlugun okadarda önemi kalmiyo.. kayganlastiriciyla denesen canm? belki çok daha kolay geçersin o yeri, bide uzanir sekilde çalisirsan ordaki egim gider.. çok iyi ilerliyosun bu arada.. Güven kendineArkadaşlar önceden bir rapor yazmıştım ama hiç bir arkadaş yorum yapmamış, lütfen yardımcı olur musunuz? Çok nadir yazabiliyorum ama muhakkak egzersiz raporlarını vermeye çabalıyorum...
Dün gece iki boğuma kadar tek parmak aldım, ileri geri de yapabildim, ardından iki parmak birden denedim, epey de ileri geri yaptım, va....mın başı hiç de çok dar değildi ve hiç jel kullanmadığım halde acayip fazla denecek kadar suluydu. Ama asıl sorun şu ki, 4.cm kadar ileri gidebildim, daha fazla ileri gidemedim, canım yanmadı, kasılmadım da ama nedense bir şey engelliyor daha ileri gidemiyorum, sanırım cesaret edemiyorum ve oraya baskı uygulayamıyorum, ahhh keşke eşim yanımda olsaydı o becerebilirdi ama ben tek başıma kendi kendime bu baskıyı beceremiyorum....
Kızlar size sorum, ne durumdayım? O kadar fazla egzersiz yapmadığım halde, bir parmak ardından hemen iki parmak kalınlığına geçtim ve canım yanmadı, hiç jel de kullanmadım, kayıp gitti adeta parmağım... Umutlu bir durumdayımdır umarım...
Bir de bu egzersiz yapıp yenen arkadaşlarıma soruyorum, ne kadar ileriye doğru gittiğim çok mu önemli? Yani 4-5 santim bir giriş yapıp 3 parmak falan denesem bu işi başarabilir miyim? Bu daha fazla ileriye doğru gidebilmek için ne yapabilirim? Sanırım tek sorunum cesaret ve tembellik.... Lütfen yardım edin bana....
Anladim canim, simdilik iyi gidiyo sayilir.. 6 eylül randevum var çok sabirsizim.. negüzel cinsiyet zamanina ulasmissin, zaman geçmek bilmiyo sanki :) Ins saglikla kucaginada alirsin cnm..çok şükür iyi canım.memlekete gittim,gelince de kaynanam da kaldım,evim ve kayın validem arasında mekik dokudum.nete giremedim rahatça.senin hamilelik nasıl gidiyor.inşallah sıkıntın yoktur.ben bebeğimin cinsiyetini de öğrendim.büyük ihtimal erkek dedi.1 kaç haftaya daha da netleşir herhalde.
Canim jinekologa gittinmi hiç Allah korusun belki fizyolojiktir.. Ama bizlerde ilk baslarda sorun yasadik canm.. kasma rahat ol bide öyle denemeye çalis, alismak biraz zaman aliyo malesef..kızlar ben vajiyi çok şükür yendim...hatta dün jelsiz ve el yardımı olmadan yaptık...ama canım her seferinde çok canım yapıyor..her ilişki sonrasında ağlıyorum..sizce bir sorun olabilir mi..bu normal mi
Elbette gerekiyo canim.. Attigin adimlarimi küçümseme :) büyük bi cesaret bu.. Ins güzel haberler alcaz senden bundan sonra lütfen bu yolda ilerle :) pes etme, hep böyle cesaretli ol olurmuhepinizin bende hakkı var benim bu doktora gitmek için bu adımı atmamda yenenların kurtulanların sevinç çıglıkları her bırınızın destek msj ları yeri geldıgınde yeter artık dememe sebep olan belkıde uyarı msj ları hepsının sayesınde ben bugun doktora gıtme cesaretını gösterıorum...bunun ıcındemı cesaret gerekıo demeyın lütfen gercekten bunun ıcınde cesaret gerekıo...hepınızden allah razı olsun...bu ara kızlar pek yok ama ben hepınızden dua beklıorum allahım işimi kolaylaştırsın ınsallah ve bu derdi ceken herkese derman olsun..hepınızı cok sevıorum duygulandım...kemre cnm sende özellikle unutuor ınsan yaramazpisi,şaşkınanne,zeynep,berna hepiniz saolun....
selam arkadaslar lutfen bana yardim edin cok zor durumdayim. yeni üye oldum, lütfen sadece bir tek mesaj yaziyorum diye
geri cevirmeyin...yaklasik 3 haftadir evliyim ve iliskiye giremiyorum! napsam kendimi rahatlatamadim. balayindayken ilk 3 gun
denemedik, sonra bir ara cok heveslendim ön sevisme falan oldu...esim kayganlastirici da kullandi ve girmeye basladi
ben muthis aci cektim...acidan cok vajinamin ici alev alev yaniyordu sanki...ben aci cekince esim de geri cekildi. o kadar yandi ki
ben bidaha dokundurtmaya bile cesaret edemedim( o gunden beri öpüsünce bile ilerleyecegiz korkusuyla (tabi esim beni rahatlatio)
zevk alamiyorum, hani sulanma da olmuyor...ama artik cok skldim kendimi yarim bi kadin gibi hissediyorum.
esimi mutlu etmek istiyorum
yanma hissi neden olmus olabilir? ha bide, o gun denedigimizde p....nisin kafasi girmis öyle söyledi esim.
kan gelmedi, ama ertesi gün külodumda hafif akintili kan vardi, sizce kafasinin girmesi yirtilmasina yetmis midir?
yada ne kadari girmeli?
vajinismus olabilir miyim? kendi parmagimi bile sokamiyorum huylaniyorum bide bilmiyorum ki ne kadari girer yirtilir diye.
yalvaririm yaridm edin
uzunca bir aradan sonra geldim. reglim yarın öğlen gibi biter(öyle anlaştık) hemen akşamında egzersizlere başlayıp bitirip olayı sonlandırıcam. bekle bekle yoruldum yaşlandım artık ya. tabi duymayan kalmadı iyice.
insanlara güveniyosun belki bir yararları olur diye paylaşıyosun orada burada senin özelini mahvediyolar.
çok kırgınım çok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?