Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ahhh bin kere inşallah :))

arkadaslar ilginiz icin cok tesekkürler. nette gezinirken bir doktor buldum. ama henüz aramadim.
suan adet dönemindeyim. bitince tekrar denemek istiyoruz. olmadi randevu alicam kesin olarak.
neden yandigini anlamadim. hic yanacagini dusunmemistim. evli arkadaslarimda ufak bi basinc olmus o kadar.
kendimi cok sanssiz hissediyorum.
esim kafanda büyütüyorsun sanki iskence yapiyorum sana diyor gülerek. icimde isirgan otu varmis gibi hissedince
tabi iskenceye dönüsüyor.

slm kızlar nasılsınız?hemen rapor ve sorular kısmına gecıyorum yardımcı olursanız sevınırım.öncelikle ılk denememı beyaz mumla yapmıstım olmustu sonra adetti bayramdı derken uzunca bır ara verıp egzersız yapmadım.3 gun once yaptıgım 2.denememde mumla yapamadım yıne dön başa olmuş,moralim bozulmuştu.dün 3. denememi yine beyaz mumla yaptım ve oldu şükür.sonra mumu peçeteyle kalınlastırdım fakat bu defa 3-4 cm gıbı ıcerı alabıldım sankı balonun ıcını parmagımızla esnetıyormusuz gıbı bır yere deydı fakat ılerlemedı yanı ılk denemelerdekı gıbı kayıp gıtmedı.bu neden olabılır?kalınlastırmak ıcın bıraz daha mı calısmam gerek yoksa yönünü mü tutturamadım.eşim baktıgında dogru dedı ama ılerletemedım.şimdi ne yapmalıyım?

ben yok aldırmadım ben ilişkiye girince pe...baya giriyo içimde sıkıştıgını hissedebiliyorum.çıkarırken bile zorlanıyoz sankı vajım mı cok dar acaba

Kasıyor musun ki ondan olabilir belki..Çok rahatsız ediyorsa bi muayene ol bence.bu haftasonu ben de doktora görünceceğim vajiyi yendikten sonra jinekolojik muayaneyi tavsiye ediyor bazı arkadaşlar görünmekte fayda var.

Kasıyor musun ki ondan olabilir belki..Çok rahatsız ediyorsa bi muayene ol bence.bu haftasonu ben de doktora görünceceğim vajiyi yendikten sonra jinekolojik muayaneyi tavsiye ediyor bazı arkadaşlar görünmekte fayda var.

evet kasıyorum gidicem doktora.bu hale gelebilmek icin cok cektım pen...ucu vajınaya degse ah diyodum piskolojik cok sukur baya ılerledık ama tek istegım bi bebişşşşşşşşşşşş

evet kasıyorum gidicem doktora.bu hale gelebilmek icin cok cektım pen...ucu vajınaya degse ah diyodum piskolojik cok sukur baya ılerledık ama tek istegım bi bebişşşşşşşşşşşş

Onu hepimiz istiyoruz :) Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah..Ama sadece isteyene versin dün haberlerde izledim 6 aylık hamile kadın silahla karnına ateş etmiş o bebeğin suçu ne vicdansız kadın..

Onu hepimiz istiyoruz :) Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah..Ama sadece isteyene versin dün haberlerde izledim 6 aylık hamile kadın silahla karnına ateş etmiş o bebeğin suçu ne vicdansız kadın..

amin canım tabikide herseyin hayırlısını versin o kadında vijdan yokmus suan cıkmam gerek sonra yıne konusuruz cok sagol

napıyım canım yaa reg oldummm olee bıtmesını beklıyorum bıter bıtmezde denıycemm 11 cm alabılıyorum pe.. apabılırım herhalde artıkkk oyle hıssedıyorummm

canım almaman için hiç bi sebep kalmamış:) 11cm çok iyi maşallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Canim bizim zorlandigimiz bi yer var orayi geçmek önemli o takildigin yer sanirim orayi geçsen daha iyi olur orayi geçince uzunlugun okadarda önemi kalmiyo.. kayganlastiriciyla denesen canm? belki çok daha kolay geçersin o yeri, bide uzanir sekilde çalisirsan ordaki egim gider.. çok iyi ilerliyosun bu arada.. Güven kendine

Anladim canim, simdilik iyi gidiyo sayilir.. 6 eylül randevum var çok sabirsizim.. negüzel cinsiyet zamanina ulasmissin, zaman geçmek bilmiyo sanki :) Ins saglikla kucaginada alirsin cnm..

Canim jinekologa gittinmi hiç Allah korusun belki fizyolojiktir.. Ama bizlerde ilk baslarda sorun yasadik canm.. kasma rahat ol bide öyle denemeye çalis, alismak biraz zaman aliyo malesef..

Elbette gerekiyo canim.. Attigin adimlarimi küçümseme :) büyük bi cesaret bu.. Ins güzel haberler alcaz senden bundan sonra lütfen bu yolda ilerle :) pes etme, hep böyle cesaretli ol olurmu

Kendini vajinusmus olabilirmyim diye skntiya sokma.. önce bi jinekologa gidip görünsen distan bakar sorun yoksa bilki kasiyosundur.. yanma kullandigin kayganlastiricidanda olmus olabilir, yada kastigin içinde.. Daha yeni evlisin, vajinusmus olsanda çok çabuk atlatirsin.. Zaten zoru basarmissin, basi girmis.. vajinusmuslularin çogu basini alamiyo. zar olayina fazla takilmamaya çalis.. Rahat ol, derin nefes alip ver, verirken ikinarak ilerlet.. poz. degistirmeye çalisin ins olcaktir..

uzunca bir aradan sonra geldim. reglim yarın öğlen gibi biter(öyle anlaştık ) hemen akşamında egzersizlere başlayıp bitirip olayı sonlandırıcam. bekle bekle yoruldum yaşlandım artık ya. tabi duymayan kalmadı iyice.
insanlara güveniyosun belki bir yararları olur diye paylaşıyosun orada burada senin özelini mahvediyolar.
çok kırgınım çok ...

sanırım en doğrusu paylaşmamak.. gerçi paylaşmadan da duramıyor insan.. ben bi tek forumdakilere söylemiştim.. hiçte kimseye söylemediler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…