- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.241
arkadaslar ilginiz icin cok tesekkürler. nette gezinirken bir doktor buldum. ama henüz aramadim.
suan adet dönemindeyim. bitince tekrar denemek istiyoruz. olmadi randevu alicam kesin olarak.
neden yandigini anlamadim. hic yanacagini dusunmemistim. evli arkadaslarimda ufak bi basinc olmus o kadar.
kendimi cok sanssiz hissediyorum.
esim kafanda büyütüyorsun sanki iskence yapiyorum sana diyor gülerek. icimde isirgan otu varmis gibi hissedince
tabi iskenceye dönüsüyor.
sanırım en doğrusu paylaşmamak.. gerçi paylaşmadan da duramıyor insan.. ben bi tek forumdakilere söylemiştim.. hiçte kimseye söylemediler:)
işte salaklık bende ki başka bişey değil. herkesi kendim gibi sandığımdan başıma geliyo bunlar. çok yorucu artık triplerle,anlamsız tavırlarla uğraşıyorum. ama Allaha havale ediyorum beni bu kadar üzenleri,yıpratanları.
öyle deme.. aslında paylaşmamakta çok iyi bir şey değil tamamen çözümsüz kalıyorsun..boşver insanların ne düşündüğünü ne söylediğini önemseme.. zaten çok az kalmış kararlısın.sen egzersizine ve sonuca odaklan.. zaten yaşadığımız çok zor bir şey, kimsenin daha da zorlaştırmasına izin verme... duyma görme gerekirse..
canım senin durumun nasıldı,yendin mi,egzersizleri mi yapıyosun?
ben yendim..2 buçuk ay oldu.. alışma sürecindeyim.kpss falan derken çok aktif olamıyorum.. özelden ufak tüyolar yazdım.. bi bak bakalım işine yarar inşallah..
bakayım bi sağol canım. kpss öğretmenlik için mi yoksa memurluk mu? bu yıl da iyice karıştırdılar
öğretmenlik..evet çok karışık bakalım hayırlısı
branş öğretmeni isen şanslı yılındasın,pazartesi açıklnıyo kılavuz hadi hayırlısı olur inşallah. bende öğretmenim bu arada
tahmin ettim zaten.. monolog adından belli:)branş öğr. ama bakalım hayırlısı... sen forumdan sorularını takıldığın yeri sor.. birileri mutlaka cevaplar..bir de şunu unutma ki bunu yapmak o duyduğun laflardan daha ağır ya da daha zor değil.. yapacağına inan.. bir de takıldığın yerde biraz sabırlı ol derin derin nefes al.. inşallah kısa zamanda kurtulursun
uzunca bir aradan sonra geldim. reglim yarın öğlen gibi biter(öyle anlaştık) hemen akşamında egzersizlere başlayıp bitirip olayı sonlandırıcam. bekle bekle yoruldum yaşlandım artık ya. tabi duymayan kalmadı iyice.
insanlara güveniyosun belki bir yararları olur diye paylaşıyosun orada burada senin özelini mahvediyolar.
çok kırgınım çok ...
ben yendim..2 buçuk ay oldu.. alışma sürecindeyim.kpss falan derken çok aktif olamıyorum.. özelden ufak tüyolar yazdım.. bi bak bakalım işine yarar inşallah..
ınsallh bıtırırsın canım kımle paylastınkı uzulme yendıkten sonra acısın bol bol cıkartırsınnn
selam kızlarr.. nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.. 7 yıldır birlikteyiz, nikahımız oldu düğünümüz önümüzdeki yaza kaldı. çok istememize rağmen bi türlü iliskiye giremedik. hırs yaptım resmen yne olmadı olmadı olmadı.... doktora gttik, korkumdan muayene etmesine bile izin veremedimbirkaç gündür konuyu okuyodum. bugün üye oldum.. belki burada konuşarak rahatlar cesaret ederimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?