- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.361
aslında çok da jel gibi değil. egzersizde travacort u kullanıyorum. dr verdi. yatmadan önce de anestol sürüyorum. onu da dr verdi. anestol biraz yakıyor gibi ama kullanıyorum. .ne egzersizi ne ilacı bırakmıcam
teşekkür ederim canım 1,5 ay çok geç değil canım inan zaman geçtikçe çok zor oluyor(( gerçekten doktorlar çok para istiyor:))) belki değer ama 3500 lira çok fazla ama :/(((( egzersizlere hiç başlamadın mı canım eğer başlamadın ise beraber başlayalım destek oluruz birbirimize olur mu
travacort mantar ilaci degil mi? neden onu kullaniyorsun? anestol de sanirim uyusturuyor dimi?
mantar ilacı. şimdi okudum prospektüsünü. dr a gitmiştim ben beraber olamıyorum sorun var mı diye. dr bakıp "zarın yırtılmamış ki muayene edeyim" demişti. İçeri bakamadığı için bu ilaçları verdi. İlişkiden önce de anestol sür demişti. Kullanıyorum her akşam yapıcakmışız gibi. önsevişme gerçekleşiyor gerisi benden dolayı olmuyorooof of! Prezervatifi kayganlaştırsın diye kullanıyorum zararı yyok travacortun
hmm ben doktora gitmedim...bugun deniycez :) olmadi bende doktora giderim...o anestolu sürdügünde uyusma olmuyor mu? olunca nasil zevk duyuyon?
anestolü sürdüğümde hafif bir uyuşma oluyor. ama dışta, dudaklarda. haricen kullanılıyor zaten. içeri sürmüyorum. zevki de önsevişmeden alıyorum. ilişki gerçekleşmiyor kio sadece deneme aşamasında
kızlar regl günüm 6 eylül ama ben bugünden dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı. daha 6 gün olduğu için doğru sonuç vermemiş olabilir ama yinede moralim bozuldu tabi. zaten az az karnımda ağrımaya başladı yine bu ay hüsran olacak sanırım
sumeku canım benim face twitter hiç önemli değil kullanın birbirinize güvenin yeter ama seni çok iyi anlıyorum insan böyle birşey başında olunca kendine güvenini kaybediyor ben okulda ki öğretmenler falan arıyordu sinir oluyordum daha çok kıskanmayım diye gittim tanıştım tanıyorum diye bıraktım sonra öğretmenler değişti tanışmaya gitmedim çünkü eşime güveniyorum artık önceden herkes bu çok önemli birşey eşin gider başkası ile olur falan diyorlardı güvenimi hep o başkaları kırdı hatta doktora gittim eşin yaaa seni çok seviyor dedi yada aldatıyor dedi bu onun için çok önemli sen istemiyorsun ama mecbursun dedi insanlar psikiyatriste iyi olmak için gider ama sağolsun doktorum çok iyiydi bir ton laf yedim utanmasa bu eksiklik diyecekti((( ben hergün ayrılmayı düşünüyordum akşam eşime söyleyeceğim artık onu üzmeyeceğim diyordum akşama kadar ağlıyordum tabi bu 6. aylardaydı şimdi geçti çözüm için herşeyi denemek istiyorum artık biliyorum ayrılınca değil beraberken mutluyuz boş gereksiz tartışmalardan oda çok yoruldu önceleri doktora gitmek istemiyordu şimdi gidelim dedi doktor araştırken burayı keşfettim kızlar kitapla yaptım diyince kendimize 1,5 ay daha verdik doktor parası çok fazla burda kendi çabalarımla olmazsa parayı ayarlayıp gideceğim inşallah sende üzme kendini eşine kendini ifade ettiğin çok iyi olmuş boş bir kapris olmadığını anlar... bide çok şanslıyız genelde bu sorunu yaşayan insanların eşleri çok anlayışlı oluyor
sumeku canım benim face twitter hiç önemli değil kullanın birbirinize güvenin yeter ama seni çok iyi anlıyorum insan böyle birşey başında olunca kendine güvenini kaybediyor ben okulda ki öğretmenler falan arıyordu sinir oluyordum daha çok kıskanmayım diye gittim tanıştım tanıyorum diye bıraktım sonra öğretmenler değişti tanışmaya gitmedim çünkü eşime güveniyorum artık önceden herkes bu çok önemli birşey eşin gider başkası ile olur falan diyorlardı güvenimi hep o başkaları kırdı hatta doktora gittim eşin yaaa seni çok seviyor dedi yada aldatıyor dedi bu onun için çok önemli sen istemiyorsun ama mecbursun dedi insanlar psikiyatriste iyi olmak için gider ama sağolsun doktorum çok iyiydi bir ton laf yedim utanmasa bu eksiklik diyecekti((( ben hergün ayrılmayı düşünüyordum akşam eşime söyleyeceğim artık onu üzmeyeceğim diyordum akşama kadar ağlıyordum tabi bu 6. aylardaydı şimdi geçti çözüm için herşeyi denemek istiyorum artık biliyorum ayrılınca değil beraberken mutluyuz boş gereksiz tartışmalardan oda çok yoruldu önceleri doktora gitmek istemiyordu şimdi gidelim dedi doktor araştırken burayı keşfettim kızlar kitapla yaptım diyince kendimize 1,5 ay daha verdik doktor parası çok fazla burda kendi çabalarımla olmazsa parayı ayarlayıp gideceğim inşallah sende üzme kendini eşine kendini ifade ettiğin çok iyi olmuş boş bir kapris olmadığını anlar... bide çok şanslıyız genelde bu sorunu yaşayan insanların eşleri çok anlayışlı oluyor
ben hiç egzersiz yapmadığım için bu konuda yardımcı olamıycam. ben gaza gelip başarmıştım yani beynimde bitirip. ama gel gör ki hala kendim aynada görünce bile içim bir hoş olur ama eşimle çok rahat beraber olabiliyorum. herkesin bi farklı işte.
gerçekten öyle çok şanslıyız bu yüzden şansımızı zorlamayalım birazda biz bu sorun yok gibi davranabilsek süper olur :))) kızlar ilk egzersiz nefes alıp verme mi gerçi şuanda regl ama takvimsiz programsız hiç birşey yapamam böyle kötü bir huyum var herşeyi önceden ayarlayıp ona göre yaşamam lazım
burdaki herkkesten Allah razı olsun bana ilk ocean_ yol gösterdi öyle başladım vajinadaki deliğin nerde olduğunu bile bilmiyordum ahh ah cahillik işte bu iş mektepliye köylü güzeline bakmıyomuş bu tecrübeyle sabittir. Canım eline bi ayna ve vajiyi incele. ıkındığında açılan bir delik var onu gör. sonra prezervatif ve serçe parmakla bir jelle egzersize başlayabilirsin
Günaydın arkadaşlar..Nasıl gidiyor egzersizler? Biz 4. denemeyi yaptık bu arada
günaydın canım nasılsın?4. deneme sonunda ağrı sızı var mı? bir de ilk denemede kan gelmıs mıydı?ben dün 7cme gectım:)) zorlamadan mı yoksa psıkolojik mi bilmiyorum ama bugun vaji girişim sızlıyor azıcıkGünaydın arkadaşlar..Nasıl gidiyor egzersizler? Biz 4. denemeyi yaptık bu arada
günaydın canım:) kendi kendine mi başardın yoksa doktora mı gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?