- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.361
arkadaslar merhaba, bana cevap verenler olmus tek tek tesekkür ederim sizlere.
reglim bugun bitecek gibi duruyor. uzun bir aradan sonra denemek istiyorum bu gece bakalim nolacak.
siz parmak ve alet egzersizi yapiyorsunuz 11cm kadar yapanlar var da benim merak ettigim o kizlik zari yirtilmiyor mu?
yoksa o aciya ragmen mi yapmaya devam ediyorsunuz?
selam kızlar siteyi tesadüfen keşfettim vajinismus ile birşeyler okurken bir kaç gündür sitede geziyorum çok hoşuma gitti. bide size birşey sormak istiyorum dr. cem keçenin hangi kitabını öneriyorsunuz kendime 1,5 ay verdim eğer olmazsa para ayarlayıp doktora gitmek istiyorum. burda hepiniz kitapla mı yapıyorsunuz yoksa birbirinize yardmcı mı oluyorsunuz bide kitapla başaran var mı??* yardım ederseniz çok sevinirim
merhaba...kitaptan faydalanan arkadaşlar vardı ama hangi kitaptı hatırlamıyorum..burda herkes birbirine yardımcı oluyor..sen ne kadarlık evlisin? bir de hangi aşamadasın?
selam kizlar daha öncede sormustum ama cevap alamadim :)
simdi öncelikle kesinlikle kizlik zari ile ilgili bi problemimiz yok, ne esimin ne benim :)
benim tek merak ettigim, siz parmak egzersizi yapiyorsunuz ya, nasil oluyor yani zar yirtiliyordur mutlaka aci oluyordur? öyle olacagina direk p...nis almak mantikli degil mi?
benim reglim bitti yarin tekrar kocisimle denemek istiyorum, ama cok az sulaniyorum yani buna cözüm var mi? sonuc olarak o jeller vajinanin icini sulandirmiyor dimi?
kusura bakmayin böyle acik secik yaziyorum ama nasil ifade edicemi bilemedim
zar yırtılıyor ama asla acı yok. acı yok racky acı yok! :) Ben kendim yırttım daha önce yazmıştım :/ ben p.. alamıoyorum çünkü girmiyo. o girerken kasıntı yanma acı ne varsa can yakıcı oluyor işte. O yüzden egzersize başladım. Sulanmayanlar için kayganlaştırıcı jel var doktor söylemişti. 14 tl bişeydi eczanede. Jel vajinayı sulandırmıyor. Parmağını soktugumda ben sulanma oldu ama benden kaynaklı jelden değil.
teşekkür ederim canım 1,5 ay çok geç değil canım inan zaman geçtikçe çok zor oluyorcanım hoşgeldin. burda vajiyi kendi gayretiyle yenenler var. herkes birbirine detek oluyor. burda vajiyi yenenlerin başarı hikayeleri var bi bak istersen google dn aratabilirsin. ben de yeniyim. 1.5 aylık evliyim borclardan tedaviye ayıracak btçem yok açıkçası. Burayı keşfettim ben de. egzersizle başaracağım ben de.İnanıyorum!! İnanıyorum!!
jelin adı ne öğrenebilirmiyiz
aslında çok da jel gibi değil. egzersizde travacort u kullanıyorum. dr verdi. yatmadan önce de anestol sürüyorum. onu da dr verdi. anestol biraz yakıyor gibi ama kullanıyorum. .ne egzersizi ne ilacı bırakmıcam
teşekkür ederim canım 1,5 ay çok geç değil canım inan zaman geçtikçe çok zor oluyor(( gerçekten doktorlar çok para istiyor:))) belki değer ama 3500 lira çok fazla ama :/(((( egzersizlere hiç başlamadın mı canım eğer başlamadın ise beraber başlayalım destek oluruz birbirimize olur mu
travacort mantar ilaci degil mi? neden onu kullaniyorsun? anestol de sanirim uyusturuyor dimi?
mantar ilacı. şimdi okudum prospektüsünü. dr a gitmiştim ben beraber olamıyorum sorun var mı diye. dr bakıp "zarın yırtılmamış ki muayene edeyim" demişti. İçeri bakamadığı için bu ilaçları verdi. İlişkiden önce de anestol sür demişti. Kullanıyorum her akşam yapıcakmışız gibi. önsevişme gerçekleşiyor gerisi benden dolayı olmuyorooof of! Prezervatifi kayganlaştırsın diye kullanıyorum zararı yyok travacortun
hmm ben doktora gitmedim...bugun deniycez :) olmadi bende doktora giderim...o anestolu sürdügünde uyusma olmuyor mu? olunca nasil zevk duyuyon?
anestolü sürdüğümde hafif bir uyuşma oluyor. ama dışta, dudaklarda. haricen kullanılıyor zaten. içeri sürmüyorum. zevki de önsevişmeden alıyorum. ilişki gerçekleşmiyor kio sadece deneme aşamasında
kızlar regl günüm 6 eylül ama ben bugünden dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı. daha 6 gün olduğu için doğru sonuç vermemiş olabilir ama yinede moralim bozuldu tabi. zaten az az karnımda ağrımaya başladı yine bu ay hüsran olacak sanırım
sumeku canım benim face twitter hiç önemli değil kullanın birbirinize güvenin yeter ama seni çok iyi anlıyorum insan böyle birşey başında olunca kendine güvenini kaybediyor ben okulda ki öğretmenler falan arıyordu sinir oluyordum daha çok kıskanmayım diye gittim tanıştım tanıyorum diye bıraktım sonra öğretmenler değişti tanışmaya gitmedim çünkü eşime güveniyorum artık önceden herkes bu çok önemli birşey eşin gider başkası ile olur falan diyorlardı güvenimi hep o başkaları kırdı hatta doktora gittim eşin yaaa seni çok seviyor dedi yada aldatıyor dedi bu onun için çok önemli sen istemiyorsun ama mecbursun dedi insanlar psikiyatriste iyi olmak için gider ama sağolsun doktorum çok iyiydi bir ton laf yedim utanmasa bu eksiklik diyecekti((( ben hergün ayrılmayı düşünüyordum akşam eşime söyleyeceğim artık onu üzmeyeceğim diyordum akşama kadar ağlıyordum tabi bu 6. aylardaydı şimdi geçti çözüm için herşeyi denemek istiyorum artık biliyorum ayrılınca değil beraberken mutluyuz boş gereksiz tartışmalardan oda çok yoruldu önceleri doktora gitmek istemiyordu şimdi gidelim dedi doktor araştırken burayı keşfettim kızlar kitapla yaptım diyince kendimize 1,5 ay daha verdik doktor parası çok fazla burda kendi çabalarımla olmazsa parayı ayarlayıp gideceğim inşallah sende üzme kendini eşine kendini ifade ettiğin çok iyi olmuş boş bir kapris olmadığını anlar... bide çok şanslıyız genelde bu sorunu yaşayan insanların eşleri çok anlayışlı oluyor
sumeku canım benim face twitter hiç önemli değil kullanın birbirinize güvenin yeter ama seni çok iyi anlıyorum insan böyle birşey başında olunca kendine güvenini kaybediyor ben okulda ki öğretmenler falan arıyordu sinir oluyordum daha çok kıskanmayım diye gittim tanıştım tanıyorum diye bıraktım sonra öğretmenler değişti tanışmaya gitmedim çünkü eşime güveniyorum artık önceden herkes bu çok önemli birşey eşin gider başkası ile olur falan diyorlardı güvenimi hep o başkaları kırdı hatta doktora gittim eşin yaaa seni çok seviyor dedi yada aldatıyor dedi bu onun için çok önemli sen istemiyorsun ama mecbursun dedi insanlar psikiyatriste iyi olmak için gider ama sağolsun doktorum çok iyiydi bir ton laf yedim utanmasa bu eksiklik diyecekti((( ben hergün ayrılmayı düşünüyordum akşam eşime söyleyeceğim artık onu üzmeyeceğim diyordum akşama kadar ağlıyordum tabi bu 6. aylardaydı şimdi geçti çözüm için herşeyi denemek istiyorum artık biliyorum ayrılınca değil beraberken mutluyuz boş gereksiz tartışmalardan oda çok yoruldu önceleri doktora gitmek istemiyordu şimdi gidelim dedi doktor araştırken burayı keşfettim kızlar kitapla yaptım diyince kendimize 1,5 ay daha verdik doktor parası çok fazla burda kendi çabalarımla olmazsa parayı ayarlayıp gideceğim inşallah sende üzme kendini eşine kendini ifade ettiğin çok iyi olmuş boş bir kapris olmadığını anlar... bide çok şanslıyız genelde bu sorunu yaşayan insanların eşleri çok anlayışlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?