- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.341
sela canım nerelerdesın msn acamadım haftasonu evde degıldım ıste de yogunum. bır de dıyet ve bebek olayı ıle ılgılenınce dıger topıclerde oluyorum senı merak edıyorum goremedım kac gundur ?
kızlar haberı olan var mı seladan ?
canım hafiften bi karın ağrıların başladı mı hani regl yaklaşmış ya...
sorular sorular aklımdaki sorular...selam canlarım nasılsınız?gecen gun de aynısını sordum ama cevap alamadım kimseden!!! mumla egzersızı gecıp bıraz daha kalınlastırdım fakat kalınlastırdıktan sonra sankı bir yerde takıldı kayıp gıtmedı.sanki parmagımı bır balona sokmusum da esnetmeye calısıyormusum gıbı bırseydı 3-4 cm kadar gırdı daha ılerlemedı.ne yapmam konusunda yardımcı olursanız sevınırım.
sormak ıstedıgınız bırsey varmı?bır sure burdayım seve seve yardımcı olurum ınsallah
teşekkür ederim canım yardımın için:)
Aslında bu gece cuma gecesi perşembe ikindi olduğu zaman cuma girmiş olur öyle değil mi arkadaşlar
selam kızlar siteyi tesadüfen keşfettim vajinismus ile birşeyler okurken bir kaç gündür sitede geziyorum çok hoşuma gitti. bide size birşey sormak istiyorum dr. cem keçenin hangi kitabını öneriyorsunuz kendime 1,5 ay verdim eğer olmazsa para ayarlayıp doktora gitmek istiyorum. burda hepiniz kitapla mı yapıyorsunuz yoksa birbirinize yardmcı mı oluyorsunuz bide kitapla başaran var mı??* yardım ederseniz çok sevinirim
selam kizlar daha öncede sormustum ama cevap alamadim :)
simdi öncelikle kesinlikle kizlik zari ile ilgili bi problemimiz yok, ne esimin ne benim :)
benim tek merak ettigim, siz parmak egzersizi yapiyorsunuz ya, nasil oluyor yani zar yirtiliyordur mutlaka aci oluyordur? öyle olacagina direk p...nis almak mantikli degil mi?
benim reglim bitti yarin tekrar kocisimle denemek istiyorum, ama cok az sulaniyorum yani buna cözüm var mi? sonuc olarak o jeller vajinanin icini sulandirmiyor dimi?
kusura bakmayin böyle acik secik yaziyorum ama nasil ifade edicemi bilemedim
kızlarr en rahat nası yapabılırım fıkır verın yaaaa 2 gune bıtıyor rgl bol bol fıkır istıyorummm
kızlarr en rahat nası yapabılırım fıkır verın yaaaa 2 gune bıtıyor rgl bol bol fıkır istıyorummm
kızlık zarı bozulmuyor canım zedelenebiliyor benm egzersizimde biraz kan gelmişti denemelerde de ilk beşinde kan geldi. heralde benm kızlık zarım kalınmış ki denemelerde zedelenmiş bazı arkadaşlarda kan bile gelmiyo.. pen..s almak zor geldiği için aşama aşama kalınlaştırarak daha kolayımıza geliyo parmak egzersizleriyle. o jeller kayganlık veriyo sanki ilişki öncesinde ön sev..me sırasında ıslanmışın gibi kaygan oluyo girişi.. ıslanmaya çözüm kendini ön sev..meye vermen başka şeyler düşünmemen. eğer hala olmuyorsa kayganlaştırıcı jel kullanman lazım.selam kizlar daha öncede sormustum ama cevap alamadim :)
simdi öncelikle kesinlikle kizlik zari ile ilgili bi problemimiz yok, ne esimin ne benim :)
benim tek merak ettigim, siz parmak egzersizi yapiyorsunuz ya, nasil oluyor yani zar yirtiliyordur mutlaka aci oluyordur? öyle olacagina direk p...nis almak mantikli degil mi?
benim reglim bitti yarin tekrar kocisimle denemek istiyorum, ama cok az sulaniyorum yani buna cözüm var mi? sonuc olarak o jeller vajinanin icini sulandirmiyor dimi?
kusura bakmayin böyle acik secik yaziyorum ama nasil ifade edicemi bilemedim
kitapla yenen bikaç arkadaş vardı. sanırım o kitapta egzersizlerde yer alıyormuş. bir kaçınma ve erteleme hastalığı olan vajinusmusun üstesinden gelmek kitap adı.selam kızlar siteyi tesadüfen keşfettim vajinismus ile birşeyler okurken bir kaç gündür sitede geziyorum çok hoşuma gitti. bide size birşey sormak istiyorum dr. cem keçenin hangi kitabını öneriyorsunuz kendime 1,5 ay verdim eğer olmazsa para ayarlayıp doktora gitmek istiyorum. burda hepiniz kitapla mı yapıyorsunuz yoksa birbirinize yardmcı mı oluyorsunuz bide kitapla başaran var mı??* yardım ederseniz çok sevinirim
neden yarıda kaldın anlamadım inci, öncesinde egzersiz yapmamış mıydın? yanma konusunda hala ben de aynıyım, sık yapamadığım için hala zorlanıyorum. alışınca geçecek diye umuyorum. çünkü kasma olmadığı zaman yanma da olmuyor. kendim rahat değilsem canım yanıyor, rahat olduğum zamanlar yanma olmuyor. uzun bir aradan sonra ilk yaptığımda yanma oluyor mesela, onun üzerine birkaç kez daha yapınca azalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?