Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bravo harikasın canım..iyice alıştıktan sonra 2 parmağa geç.küs işareti yap ucu ince olur o şekilde.aynen böyle devam biraz beklet git gel yap her egz.de.1-2 güne kalmaz yenersin sen bu hızla

kızlar adetime 5 gün var ama içimde bir his yumurtlama günlerimi çok güzel değerlendirmeme rağmen hamile değilsin diyor neden bilmiyorum. tek belirti içimde acayip bi sıkıntı var sebepsiz yere moralim bozuk belki de bu bir belirtidir diyerek kendimi ümitlendirmeli miyim acaba.

canım hafiften bi karın ağrıların başladı mı hani regl yaklaşmış ya...

neden yarıda kaldın anlamadım inci, öncesinde egzersiz yapmamış mıydın? yanma konusunda hala ben de aynıyım, sık yapamadığım için hala zorlanıyorum. alışınca geçecek diye umuyorum. çünkü kasma olmadığı zaman yanma da olmuyor. kendim rahat değilsem canım yanıyor, rahat olduğum zamanlar yanma olmuyor. uzun bir aradan sonra ilk yaptığımda yanma oluyor mesela, onun üzerine birkaç kez daha yapınca azalıyor.

sorular sorular aklımdaki sorular...selam canlarım nasılsınız?gecen gun de aynısını sordum ama cevap alamadım kimseden!!! mumla egzersızı gecıp bıraz daha kalınlastırdım fakat kalınlastırdıktan sonra sankı bir yerde takıldı kayıp gıtmedı.sanki parmagımı bır balona sokmusum da esnetmeye calısıyormusum gıbı bırseydı 3-4 cm kadar gırdı daha ılerlemedı.ne yapmam konusunda yardımcı olursanız sevınırım.

örtmenimmmmm

iyiyim merak etme, bu hafta ve önümüzdeki hafta dışarıda olacağım. evde olduğumda da açık olmuyorum, bir süre hasret yani :)))

cnm once bır oncekı aparatala 10-15 dk calıs ıyıce alıssın sonra dırek kalınlastırdıgın aparatı al bol jel sur boyle cok daha rahat alabılırısn

reglim bitti egzersize başlayıp olayı bitirecem diye koydum kafaya benim koca perşembe gecesi olmaz dedi
"perşembe gecesi hamile kalınırsa çocuk aptal,cuma gecesi kalınırsa alim " olurmuş. sanki işi yaptık da hamile olayımız kaldı
bütün konsantrasyon gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…