- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.321
mrb kızlar.. gece bana bi cesaret gelmişti.. aynada inceledim uzun bir süre.. dokununca bile kastım kendimi cesaret edemedim parmak falanoff napıcam ben yaaaa (
selamlar canım. ben iki hafta önce 10 cm deydim. sonra mantar regl derken ara vermek zorunda kaldım. bugün egzersizi başlayıp bitirecem artık. kendimi gaza getirmekte üstüme yoktur
11 cm de zorlanmıştım sanki onu yapınca olacak gibi geliyo bakalım.sen?
selamlar canım. ben iki hafta önce 10 cm deydim. sonra mantar regl derken ara vermek zorunda kaldım. bugün egzersizi başlayıp bitirecem artık. kendimi gaza getirmekte üstüme yoktur
11 cm de zorlanmıştım sanki onu yapınca olacak gibi geliyo bakalım.sen?
:))) bu pozitif havanı begendim takdir ettim :)))) hep böyle ol ... ben de 11 cmlerdeyim artık eşli gerçek denemelere geçicem yaklaştık canım hissediyorum ....
sen baya bir yaklaşmıssın bugün yarın bitireceksin :)))) ( gaz degil haaa ) hadi bakalım canım ben de evi falan boyadım temizlik vs. yoksa çoktan yenmiştim ne var ki canımmm :))) ( ha ha haaaaa artık sinirlerim bozuluyodalgaya alıyorum vajiyi ) grz öpt canım
ya ben bu cm e hala anlam veremedim 10 cm derken boyu mu yoksa kalınlığımı takılıp kaldım burda ben
canım bu cm ler aparatların çevresinin ölçüsü. kalınlığı da diyebiliriz.
boy ölçüsü önemli mi marketlerde durex jel varmış ücretide uygun o nasıl olur mantar felan gibi bi yan etki yapar mı sizce???
boy ölçüsü önemli mi marketlerde durex jel varmış ücretide uygun o nasıl olur mantar felan gibi bi yan etki yapar mı sizce???
kızlar nasıl gidiyor egzersizlersormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olayım..
oceans koçum nerdesin?işaret parmağımı sonuna kadar aldım 10 dk beklettim,10 gitgel yaptım.nefes alıp verince daha kolay olyormuş
ilerleyen saatlerde rahatsız etsem olurmu
ben başladım sevgili ocean_
Pamuklu çubuktan oldum olası korkarım o yüzden direk parmakla başladım. Önce kayganlaştırıcı jel sürdüm vajime. Prezervatifi serçe parmağıma geçirdim biraz da ona jel sürdüm. Yavaş yavaş ilerledim. Sonuna kadar aldım ilk denemede. Ayrı bi dünya varmış ordaBekledim biraz sonra hemen orta parmağımla denemek istedim. ona geçirdim prez. Onu da aldım yavaş yavaş. Hem de sonuna kadar :) Aynayla baktım iyi dimi iyi dimi? :) Kızlar bana cesaret verin. Ama git gel yapamadım çıkarınca parmağım kolayca çıkıyo ama tekrar itince zorlanıyo buna kasmak diyoruz sanırım Yavaş yapınca oluyo, git gelde zorlanıyo. Bir de sürdüğüm jel suyla geri geldi o görüntüden çok tiksindim Vajime wc dışında dokunmayan ben Nelerle uğraşıyoorum yaa ( Hangi aşamadayım neye devam edicem ne yapıcam hadi bi el atın kızlar lütfen... Reglden kurtulalı 3 gün oluyor. 3 haftamız var :) Bitsin bu ay bu iş! aylarımı almasın napcam beeenn???
aynen öyle yaa...
amin canım amin en kısa zamanda hayırlısıyla,sen yenmiştin demi.
kızlar adetime 5 gün var ama içimde bir his yumurtlama günlerimi çok güzel değerlendirmeme rağmen hamile değilsin diyor neden bilmiyorum. tek belirti içimde acayip bi sıkıntı var sebepsiz yere moralim bozuk belki de bu bir belirtidir diyerek kendimi ümitlendirmeli miyim acaba.
Kizlar bugun ikinciyi denedik ilki kadar basarili deildi acayip bi yanma vardi hani pisik olup idrar yaparsinda ciz ciz acirya iste oyle.yarisini alabildim sizce nasilim? İlk denemede uzerine oturdum sirtustu yattim.gayt iyidi tamamini almstim bu sfer yarisini?
neden yarıda kaldın anlamadım inci, öncesinde egzersiz yapmamış mıydın? yanma konusunda hala ben de aynıyım, sık yapamadığım için hala zorlanıyorum. alışınca geçecek diye umuyorum. çünkü kasma olmadığı zaman yanma da olmuyor. kendim rahat değilsem canım yanıyor, rahat olduğum zamanlar yanma olmuyor. uzun bir aradan sonra ilk yaptığımda yanma oluyor mesela, onun üzerine birkaç kez daha yapınca azalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?