- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.501
hu arad kac yıllık evlısın ve sercenın tamamını aldın dımııı? pek gecmısı okuyamadımda haa bu arada selayla tanısmanı tavsıye ederım guzel o benım canımmm ustune ustluk cadıııısenı oyle bı gaza ve cesarete getırırkı bakmıssın bı anda paratlar buyumuss
hu arad kac yıllık evlısın ve sercenın tamamını aldın dımııı? pek gecmısı okuyamadımda haa bu arada selayla tanısmanı tavsıye ederım guzel o benım canımmm ustune ustluk cadıııısenı oyle bı gaza ve cesarete getırırkı bakmıssın bı anda paratlar buyumuss
çok isterim tanışmayı :) serçe parmağın tamamı değil yarısı sanki biraz da geçiyo olabilir.. ben 2 aylık evliyim(yani nikahlı) daha düğünüm olmadı. 4-5 aydır da deniyoruz ama ben çığlık atıp kendimi kasmaktan öteye gidememiştim.. burdaki mesajları okuyunca bunu yenebileceğime inanıyorum.. ben düğün olmadığı için de buna şartlanmış olabilirim bilmiyorummm
herkese günaydın.nazarboncukk yanlış anlamazsan sana nacizane önerim mumla denemen.herkeste farklılık gösterir tabiiki ama ben ılk basladıgım gün serçe parmağın ilk boğumunu bile alamadım dokununca bıle canım yandı.sonra direk beyaz mumla başladım ve oldu gözlerime inanamadım,olduğunu görünce de nasıl bir heves gelıyor anlatamam.umarım bir an önce sen de kurtulursun
Kızlar ayıp olmazsa birşey sorucam size bahsettiğiniz 7 cm 11 cm uzunluğumu genişliğimi aparatın yardımcı olurmusunuz...
Tatlimm seni cok iyi anliyorumm gecen hafta bugun bende yarin nolcak die dusunuyodm hep 4saatlik yolda hep yapacaksin inci dedim kendikendimeacayip heyecanliydm titriyordumm resmen ya olmazsa diodum naparim hatta karar vermistim olmazsa esime bu haksizligi yapmamaliyim artk die ama cumartesi klinige gidip ilk seansa girdikten sonra hic ya olmazsa dusuncesi kalmadi yaparim artk dedim deli cesareti geldi :)
Nasil cinlattiniz kulagimi ?
Ucuncu denemeyi yaptik dun cokdaha rahatti inanamadim gitgelde yapioduk ama bisefer hizlandik bi adim daha yaptigimi gordukce cesaretm gelio hergun denemek istiyorm esim bi gece dinlen dio dusun yani..yapamasam ben yapamazdm.en korktugum pozisyonda yendim inaniorum yapacaksn
çevresi canım aparatın etrafını mezure ile ölçtüğünde çıkan sayı :) ayrıntılı anlattım çünkü ben anlamamıştım ilk okuduğumda
merhaba tekrardan ben de burayı çok okuduktan sonra katılmıştım aranıza. ben de vajiyim diyordum eşim kabul etmiyordu sadece korkaksın diyordu ve 3 gün önce kafama yazmıştım olacak korkma diye bütün gün nefes ve ıkınma egzersizleri yapmıştım. yarıya kadar alabilmiştim ve ilk defa eşim boşaldığında dışarı akmamıştı spermler.bunun için çok mutlu olmuştum çünkü bebiş istiyorum hem de çoookkk... nacizane fikir paylaşmak istiyorum.biz kafamızda büyütüyoruz sadece. kendi kendimizle halledebileceğimiz bir problem aslında. ha bu arada dün gece bişi yapmadık.ama bu gece için güzel düşüncelerim var. inşl bu işi herkes bitirir bir an önce...
Kızlar ayıp olmazsa birşey sorucam size bahsettiğiniz 7 cm 11 cm uzunluğumu genişliğimi aparatın yardımcı olurmusunuz...
hımm anladım cnm bende dedim uzunluğumu çünkü uzunluk fark etmiyor girişi hallettikten sonra doktorumla çok denediğim için tecrübe yaptım her ne kadar hala sonuç alamasamda(( offff ne olucak bu halimiz bilmem 13 yılım bitti anlamsız bir korku uğruna Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun...
Umudum Tükendi artık....
canım umudunu kaybetme asla. dahlia arkadaşımız var o 16 yıl çekmiş bu sıkıntıyı onu düşün. yenebilirsin. sadece azcık cesaret. bilmiyorum son 2 aydır çok sıkı tak,ip edemiyorum forumu ne aşamadasın ama yapabilirsin bu sorunu herkes eninde sonunda yeniyor. sen de yeneceksin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?