Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkes iş başında demekki

ayy ben serçe parmakta kaldımmmmm... insanoğlu gözü doymuyo işte ahahaha.... hep daha büyüğünde gözü şaka bi yana bu gece huzurlu bi uyku uyurum herhalde..

herkes iş başında demekki

ayy ben serçe parmakta kaldımmmmm... insanoğlu gözü doymuyo işte ahahaha.... hep daha büyüğünde gözü şaka bi yana bu gece huzurlu bi uyku uyurum herhalde..

ne guzel ıste serce parmagı yapabıldıysen gerısınıde yaparsın canımmm ben ılk gunden ısaret sonrada orta aldımm ınan varyaa cok basıt oluyooo sımdıde apartala calısıyorum 11 cmlee ve yarın reg bıterse aksma denemeyı dusunuyorum artıkkk ama bı korku sardı nedense ıcımııı:18:

reglden sonra denemen daha iyi canım cok rahat oluyo merak etme korkma cok kolay olcakkk.aparatı yapana p...s neki

inşallah cnmm.. ben sizlerin mesajlarınızı okudukça daha da çok cesaretleniyorummm

hu arad kac yıllık evlısın ve sercenın tamamını aldın dımııı? pek gecmısı okuyamadımda haa bu arada selayla tanısmanı tavsıye ederım guzel o benım canımmm ustune ustluk cadıııı senı oyle bı gaza ve cesarete getırırkı bakmıssın bı anda paratlar buyumuss

ne kadar anlasılır bı msj yazmısım demııı kendımden utanıyorummm bu ne yaaa hep kelımelerı bırbırıne karıstırmısım

çok isterim tanışmayı :) serçe parmağın tamamı değil yarısı sanki biraz da geçiyo olabilir.. ben 2 aylık evliyim(yani nikahlı) daha düğünüm olmadı. 4-5 aydır da deniyoruz ama ben çığlık atıp kendimi kasmaktan öteye gidememiştim.. burdaki mesajları okuyunca bunu yenebileceğime inanıyorum.. ben düğün olmadığı için de buna şartlanmış olabilirim bilmiyorummm

ben 7 yıldan berı ugrasıyorum bu dertlee ınsallh gec olmadan atlatırsın bu derdıı.cunku bı sure sonra oyle bı sıkıntıya sokuyokı ınsanıı tamamen psıkolejın gıdıyoo ben cok yıprandımmm bı 7 yıl daha beklemek ıstemıyorumm o yuzden hepımız azımlı olmalıyızzz

herkese günaydın.nazarboncukk yanlış anlamazsan sana nacizane önerim mumla denemen.herkeste farklılık gösterir tabiiki ama ben ılk basladıgım gün serçe parmağın ilk boğumunu bile alamadım dokununca bıle canım yandı.sonra direk beyaz mumla başladım ve oldu gözlerime inanamadım,olduğunu görünce de nasıl bir heves gelıyor anlatamam.umarım bir an önce sen de kurtulursun

Hoşgeldin canım. İnşallah sen de bu beladan kurtulacaksın. Psikologlar egzersize geçmeden önce ilk haftalar korkularınla yüzleşmen açısından bütün korkuları bir kağıda yazmanı istiyorlar. Sen de burda paylaşabilirsin korkularını. Hem kendinden bahsedersin, hem de geçmiş de olan korkularından, bu korkuların neden kaynaklandığından (belki bir söz, belki bir görüntü....vs.) bahsedebilirsin.

Sonraki aşama, ayna aşaması. Ben 1 hafta boyunca aynayı karşıma alıp vajiyi incelemiştim. Önceleri dokunmadan, sonra yavaş yavaş dokunarak, vajiyi deliğini gör, ona dokun...

Bundan sonraki aşamalar parmaklar...Ben parmak egzersizleri ile yendim.

Son düzenleme:

hangi mum? bildiğimiz ince uzun beyaz mumlardan mı? orta parmaktan biraz kalın olanlar? aynada bakarken bile bi garip oluyorum..

Son düzenleme:
Kızlar ayıp olmazsa birşey sorucam size bahsettiğiniz 7 cm 11 cm uzunluğumu genişliğimi aparatın yardımcı olurmusunuz...

hanımlar merhaba yazamadım 1 kaç gündür annecimin kışlık hazırlıklarına yardım misafir ağırlama telaşı derken takip etmeye çalıştım ama :) yeni gelen arkadaşlar olmuş bu forumu adım adım takip etmelerini ve asla hiç bir zaman vazgeçmemelerini tavsiye ederim vajisiz günler yakındır dünyada hiçbir kadın vajili kalmasınnnnn!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…