Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

7cm gayet iyi durumdasın maşallah 7cm.e iyice alıştıktan sonra yavaş yavaş kalınlaştır.. eğer egzersizini aksatmadan devam edersen kısa bir yolun kalmış..zor kısmı geçmişsin

aparatta daha rahatsan parmak egzersizine gerek yok ki..sen aparatla kolay yapıyorsan aparatla devam et.. ilk başlarda zorlanman normal..

ilk işaret parmağıyla başladım sonra orta parmak daha sonra iki parmağa geçemeyince mumla devam ettim canım ama eşimle yapabilir miyim bilmiyorm onun parmağını bile dokundurmuyorum çünkü..

Tatlimm seni cok iyi anliyorumm gecen hafta bugun bende yarin nolcak die dusunuyodm hep 4saatlik yolda hep yapacaksin inci dedim kendikendimeacayip heyecanliydm titriyordumm resmen ya olmazsa diodum naparim hatta karar vermistim olmazsa esime bu haksizligi yapmamaliyim artk die ama cumartesi klinige gidip ilk seansa girdikten sonra hic ya olmazsa dusuncesi kalmadi yaparim artk dedim deli cesareti geldi :)
Nasil cinlattiniz kulagimi ?
Ucuncu denemeyi yaptik dun cokdaha rahatti inanamadim gitgelde yapioduk ama bisefer hizlandik bi adim daha yaptigimi gordukce cesaretm gelio hergun denemek istiyorm esim bi gece dinlen dio dusun yani..yapamasam ben yapamazdm.en korktugum pozisyonda yendim inaniorum yapacaksn

Evet canm bende dr gittim ama sen yeni evlisin baslarda burayi bulmakla sanslisin ben 1.5tillik evliym burda yenevilirsn ben dra gittigim halde burdaki motive ile egz basina gecebildm biraz cesaretini topla ve soylennleri yaparsan yenersin aynisi drun uyguladiklaryla

merhaba cicekrose canım benim bi sorum olacak benim zarım septalı doktor alalım dedi ocean lada konuştuk bu operasyonu geçirenlerden bilgi almak istiyorum da ben 1.5 aylık evliyim muayene oldum doktor alalım dedi regl oldum şimdi bitince başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. aynada kulak çubuğuyla ıkınarak zarımı gördüm doktorun dediği gibi bölmeli zarım var iki delik var bu şekilde olursa ağrılı olabilirmiş senin operasyonun nasıl geçti sonrasında ne kadar süre gerekli iyileşme için ilişki için beni bilgilendirirsen çok sevinirim canım...

herkes iş başında demekki

ayy ben serçe parmakta kaldımmmmm... insanoğlu gözü doymuyo işte ahahaha.... hep daha büyüğünde gözü şaka bi yana bu gece huzurlu bi uyku uyurum herhalde..

herkes iş başında demekki

ayy ben serçe parmakta kaldımmmmm... insanoğlu gözü doymuyo işte ahahaha.... hep daha büyüğünde gözü şaka bi yana bu gece huzurlu bi uyku uyurum herhalde..

ne guzel ıste serce parmagı yapabıldıysen gerısınıde yaparsın canımmm ben ılk gunden ısaret sonrada orta aldımm ınan varyaa cok basıt oluyooo sımdıde apartala calısıyorum 11 cmlee ve yarın reg bıterse aksma denemeyı dusunuyorum artıkkk ama bı korku sardı nedense ıcımııı:18:

reglden sonra denemen daha iyi canım cok rahat oluyo merak etme korkma cok kolay olcakkk.aparatı yapana p...s neki

inşallah cnmm.. ben sizlerin mesajlarınızı okudukça daha da çok cesaretleniyorummm

hu arad kac yıllık evlısın ve sercenın tamamını aldın dımııı? pek gecmısı okuyamadımda haa bu arada selayla tanısmanı tavsıye ederım guzel o benım canımmm ustune ustluk cadıııı senı oyle bı gaza ve cesarete getırırkı bakmıssın bı anda paratlar buyumuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…