- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.481
Çok teşekkür ederim sana deniycem bakalım inşallah ben ve benim gibilerde bu zor durumdan bian önce kurtulur.
ayyy ne güzel işte kıııız benımkı de yazık dün gece son bi hamle yapmıstıNasıl ki muayene de hiç bir şey hissetmediysen birlikte olurken de hissetmeyeceksin çoook değişik bi his sanki gıdıklanır gibi sadece bu kadar..dilerim bu anı da yaşarsın canım :) valla ben napim ya dün4. yaptık şükür.ama adam iyice şaşkın oldu valla bırakmıyo peşimi :)
ayyy ne güzel işte kıııız benımkı de yazık dün gece son bi hamle yapmıstıkapıdan cıkıp gderken geldi kapıya dr aynı bu senın kurdugun cumleyi kurdu muayenede nasıl bsey hıssetmedıysen yarında hıssetmıceksın dedi göz kırptı ...cok duygulandım onunla konusurken sıcak davrandı saolsun....4 düncü yaaaaa oceans mükemmelsin cnm yaaaaa vallaha kopardın işi kız sen bravoooo
ya ben parmakla yapmaya başlasam işe yaramaz mı acaba o alet beni korkutuyor da bilmiyorum yapabileceğimden bile emin değilim
inşallah berna inşallah....bana (ben kapalıyım) sen kapalısın ve yahutta daha muhafazakar bır ortamda buyudugun için bu sorunu yasadıgını zannetme benim hastalarımın yüzde 70 i okumus ögretmen mühendis hatta ögretim görevlisi bende evet benım arkadaslarımda var öğretmen dedim:))))))))) basarıcam dımı berna....
13 aylık evliyim biz iki kez ilişkiye girdik ilaçlarla oda tam olmadı aslında doktora gitmeyi düşünüyordum burda kızlar doktorun içine parmağını girdirdiğini söyleyince vazgeçer gibi oldum zaten doktordan ne bekliyordum bende bilmiyorumeşim çok anlayışlı ama artık benim kendime güvenim kalmadı hiç birşey yapamam gibi geliyor bambaşka biri oldum kaprisli insanlardan uzak sanki herkes yüzümden okuyor mutsuzluğumu (((( sakinleştirişi, kas gevşetici, anti depresyon hatta uyku hapı bile içtim hiç uyumadım (((
umuut başarmanı inan kendimden daha çok istiyorum,inşallah tez zamanda hepimiz bu musibetten kurtulucaz..
kızlar mumla yaptığım egzersizde bugün 7 cm i denedim biraz zorlandım ama oldu sonrasında biraz sızladı sadece,ne durumdayım ne kadarlık yolum var daha sizce?
7cm gayet iyi durumdasın maşallah7cm.e iyice alıştıktan sonra yavaş yavaş kalınlaştır.. eğer egzersizini aksatmadan devam edersen kısa bir yolun kalmış..zor kısmı geçmişsin
içimi rahatlattın canım baya zorlandım ama alırken ilk ,hala 2-3 parmak yapamıyorum malesef
aparatta daha rahatsan parmak egzersizine gerek yok ki..sen aparatla kolay yapıyorsan aparatla devam et.. ilk başlarda zorlanman normal..
Kisss elini mi soktu tamamen sorum olacak ozele bi baksana.hi hi hi:) cok mutluyum insallah düşünebılıomusun alttan baktırdım yalnız ıkıde bırde dıorumkı elini sakın içine sokma diorumkadın gülüor....sen naptın...
yaaaaaa çok değişik duygular içindeyim heyecanımı sevıncımı bastırıorum yaptıgım seyı gözümde büyütmemek istiorum allah korusun hayal kırıklıgı sonum olur....dr seni tek gün deıl iki gün pespese alıcam dedi büyük adım yarın 15 de ölücem heyecandan.....sen ikinciyi yaptınmı cnm kulaklarını cınlattık dr la bsey sordu senınle örnek verdim
ya ebn bu konuda iyi bir örnek deilim aslında, ben çok zor biriyim buyüzden zarımı minik bir operasyonla aldırdım, ama buradaki bütün arkadaşlar sen gibi bakire olarak egzersize başladı ve biliyorsunki zarın ortası delik ve çok ince esnek bir yapı; direk penis yerine küçük boy aparat sokarak egzersiz yapılarak penise geçildiği için çoğu egzersizcinin esniyor ve ilişkiye girsede orada duruyor:) esnete esnete geçmiş oluyorlar, kiminin de yırtılıyor bu yapısına bağlı birşey ona takılma zarda bir sinir olmadığı için onun acısıda yok benim kafamdaki korkularım dehşet boyuttaydı hatta düşün zarı aldırınca penis boyutunda gazlı bez koymuştu dr içime ve onu kuru kuru çekti (ben kendimi sıkmaktan popom havaya kalkmıştı) çıkardı ve zerre acı yoktu hemen kalkıp dr.un peşinden gitmiştim tabi bu bile yetmedi benim vajimi çözmeye he bide ben emla krem (lokal uyuşturucu) kullanarak yaptım egzersizler ve hala kullanmaya devam etmekteyim (dr.lar da bununla çalıştırıyor) bana ozaman özelden adres bilgilerini ve msn yaz yarın kargonu çıkarayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?