Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok teşekkür ederim sana deniycem bakalım inşallah ben ve benim gibilerde bu zor durumdan bian önce kurtulur.

rica ederim dene ama mutlaka zorla kendini sakın yılma yoksa ben gibi çok zaman kaybedersin, oraya daya parmağını bekle saatlerce bekle ama bekle olmuyor diye hemen çekme yalnız bunu istiyorum ben aparatımı öyle yapmıştım ve inan itemiyordum bile korkudan sadece parmağımla ağırlık yaptım vee 3-4cm girmiş tabi farkında deilim, ve bian birden kaydı gitti aha dedim tüh popomun arasına gitmiş boşa giriyor sandım die üzüldüm meğer bir baktımki içeri girmiş ama tv karşısında öylece yatıyordum yılmadım ve dr.da ağlaya zırlaya yapamadığım şeyi evde 10dk da başarmıştım hemde tek başıma ve hemen ardından 2.boyu soktum ondan diyorum sen ilk bişey sok bak kimse durduramayacak seni:) sadece sabırlı ol hadi kolay gelsin

ayyy ne güzel işte kıııız benımkı de yazık dün gece son bi hamle yapmıstı kapıdan cıkıp gderken geldi kapıya dr aynı bu senın kurdugun cumleyi kurdu muayenede nasıl bsey hıssetmedıysen yarında hıssetmıceksın dedi göz kırptı ...cok duygulandım onunla konusurken sıcak davrandı saolsun....4 düncü yaaaaa oceans mükemmelsin cnm yaaaaa vallaha kopardın işi kız sen bravoooo

Valla hiç hırslı bi insan değilim ama artık ilk kez hırs yapmıştım canım 4 de olacak 400 de 400 binde artık kaçış yok bi an evvel alışmaya çalışıyorm şükür bitti gitti darısı sana inşallaahhh...hadi bize güzel haberler ver artık canım.en önemlisi sen huzurlu ol artık hakettin..

ya ben parmakla yapmaya başlasam işe yaramaz mı acaba o alet beni korkutuyor da bilmiyorum yapabileceğimden bile emin değilim

canım ben sadece parmak egzersizleri yaptım we yendim aparat beni de çok korkutuyodu.. herkes farklı farklı işte. başla da nerden başlarsan başla:)))

tabiki de başaracaksın canımmmm...buna o kadar inanıyorum kiii ve seni de o kadar inanmış görüyorum ki.. ne güzelll... canımmm hep diyosun benim durum farklı ben ileri derecedeyim gibi inan öyle değil.. bence burda hepimizin o andaki acısı aynı sadece kafada bitirince isteyince tamam diyosun.. we sen o kısma geçmişsin:)))))))) içimden bi his buna çok yakın olduğunu söylüyor( gaz wermek için değil) gerçekten öyle hissediyorum... biliyosun ben 14 ay sonra yendim.. denemelerimiz çok iyi gidiyo we diyoruz ki eşimle biz bunu nasıl yapamamışız diyoruz.. o kadar basit bişey geliyor yani... hadi canımmm halay çekelim artıkkk hem de ne halayy:))))))

umuut başarmanı inan kendimden daha çok istiyorum,inşallah tez zamanda hepimiz bu musibetten kurtulucaz..

kızlar mumla yaptığım egzersizde bugün 7 cm i denedim biraz zorlandım ama oldu sonrasında biraz sızladı sadece,ne durumdayım ne kadarlık yolum var daha sizce?

hepimiz yaşadık aynı şeyleri.. ve hepimizin eşleri çok anlayışlıydı.. sanırım eşlerin fazla anlayışı da bizi olumsuz etkiliyor.. ben sadece burada arkadaşların desteğiyle yendim.. doktora giden arkadaşlarda zaten egzersiz yapıyorlar.. bu problem insanın gerçekten psikolojisini bozuyor... burada egzersiz yaparak sende yenebilirsin.. takıldığın yerleri sorarsın ve herkes seve seve yardımcı olur.. bu arada ilaç vs. ile ilişkiye girmek vajinismusta pek işe yaramıyor.. egzersiz şart..kulak çubuğunu streçleyerek ya da serçe parmakla egzersize başlayabilirsin

7cm gayet iyi durumdasın maşallah 7cm.e iyice alıştıktan sonra yavaş yavaş kalınlaştır.. eğer egzersizini aksatmadan devam edersen kısa bir yolun kalmış..zor kısmı geçmişsin

aparatta daha rahatsan parmak egzersizine gerek yok ki..sen aparatla kolay yapıyorsan aparatla devam et.. ilk başlarda zorlanman normal..

ilk işaret parmağıyla başladım sonra orta parmak daha sonra iki parmağa geçemeyince mumla devam ettim canım ama eşimle yapabilir miyim bilmiyorm onun parmağını bile dokundurmuyorum çünkü..

Tatlimm seni cok iyi anliyorumm gecen hafta bugun bende yarin nolcak die dusunuyodm hep 4saatlik yolda hep yapacaksin inci dedim kendikendimeacayip heyecanliydm titriyordumm resmen ya olmazsa diodum naparim hatta karar vermistim olmazsa esime bu haksizligi yapmamaliyim artk die ama cumartesi klinige gidip ilk seansa girdikten sonra hic ya olmazsa dusuncesi kalmadi yaparim artk dedim deli cesareti geldi :)
Nasil cinlattiniz kulagimi ?
Ucuncu denemeyi yaptik dun cokdaha rahatti inanamadim gitgelde yapioduk ama bisefer hizlandik bi adim daha yaptigimi gordukce cesaretm gelio hergun denemek istiyorm esim bi gece dinlen dio dusun yani..yapamasam ben yapamazdm.en korktugum pozisyonda yendim inaniorum yapacaksn

Evet canm bende dr gittim ama sen yeni evlisin baslarda burayi bulmakla sanslisin ben 1.5tillik evliym burda yenevilirsn ben dra gittigim halde burdaki motive ile egz basina gecebildm biraz cesaretini topla ve soylennleri yaparsan yenersin aynisi drun uyguladiklaryla

merhaba cicekrose canım benim bi sorum olacak benim zarım septalı doktor alalım dedi ocean lada konuştuk bu operasyonu geçirenlerden bilgi almak istiyorum da ben 1.5 aylık evliyim muayene oldum doktor alalım dedi regl oldum şimdi bitince başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. aynada kulak çubuğuyla ıkınarak zarımı gördüm doktorun dediği gibi bölmeli zarım var iki delik var bu şekilde olursa ağrılı olabilirmiş senin operasyonun nasıl geçti sonrasında ne kadar süre gerekli iyileşme için ilişki için beni bilgilendirirsen çok sevinirim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…