Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hmmm tamam canım çok sağol gerçekten,eve gitmeyi iple çekiyorum hemen deneyeceğim akşamvajıyken tampon nasıl kullandın,ben fitil tampon gibi şeylerin oraya girdiğini düşünce bile irkiliyordum demek ozamanlardan varmış bunun tohumları bende:18:

tebrıkler canımmm anamm ne guzel pes pese gelınler cıkıyooo

slm umut bende merak ettim doktorun özelmi yoksa psikıyatri doktorumu.bende kadın dogum özele gıtmıstım ama sadece muayene edıyo öyle ev ödevi falan vermedıde merak ettım

canım ben cok yeniyim. 2 aylık evliyim.. inşallah darısı sizlere :)

tebrikler nazarboncuk ve yoruldum123.darısı bize inş.böyle yeneleri gördükçe gaza geliyorum.

canımm Allah yardım ediyor inan.. bi bakmışsın olmuş bitmiş... inşallah en kısa zamanda sen de sevineceksin...

eşim gelicek birazdan.. beraber kutlicaz bugün de :)

Tebrikler !! Gözün aydın Allah başka sıkıntı vermesin boşver milleti keyfini çıkar mutluluğunun...

Allah kimseye böyle dertler vermesin... Allah herkesi sevindirsinnnnnn...

eeee hani nerdee kaldı başarı hikayesi? isterizzzzisteriz isteriz

herşey eşimde bitti.. beraber egzersizlerimi yaptık.. sonra onun parmağıyla denedik. korktum baya bi. ben rahatca sokarken onunki zorla giirdi bi süre sonra alıştım. sonra yatakta oynasırken falan girmicem dokundurcam dedi.. baslarda gercekten grmedi sonra kayganlastırıcı uyusturucu fln sürelim acımasın dedii tmm dedim.. neyse öyle böyle derken girmeyeceğinden emin gibiydim, o halde kaptırmısız, o üstteydi dedi ki hadi saclarımı cek bnde fantazi yapio sandım ne bileyim saclarına bi yapıstım o arada da ıkınmısım bu girmiş. ben acio bırakkk derken aşkım yarısına kadar içinde dedi inanamadım. şaka yapiosun derken biras cekti anammmmmmmmm o neeeeeeee dye bağırdımm :) cıktı sonra bi baktım bnm kıslık gtmis.. ohhh bee dedim bu muydu... biriki saat sonra tekrar denedik bu sefer tamamen girdi.. ööle işte.. (kızlar kusura bakmayın çok açık seçik anlattım ama, bnm vajiyi de kocişim yendi.. )

kafam başka şeylerle meşgul, üzgünken korkularımı unuttum ben. tek varlığımın, güvenebileceğim tek arkadaşımın da eşim olduğunu farkettim. ne olursa olsun yanımda, arkamda beni kollayan bitek o var dye düşünürken oldu bitti.. darısı sizlere kuzular.. çok öpüyorumm herkesi..

arkadaşlar dün sormuştum ama geç vakitte görülmedi msjım sanırım tekrar sorayım dedim şimdi egzersizi hep aynayla yapıyorum ben deliği görüp ıkınıp açıyorum sonra da deliğin altındaki et parçasını aşağı doğru aparatla ittirdikten sonra aparatı sokuyorum her defasında sanki o et mani olacakmış psikolojisi var yani direk aparatı sokamıyorum aynasız da yapamam zaten. sizin de böyle mi aynasız çalışan var mı? 9cm.deyim rahat alıyorum içinde döndürüyorum gel git yapıyorum ama işte ilk girişte o problemim var p..s te de onu düşündüğüm için mi yapamıyorum acaba???

evet oyle oldum galiba dunden beri kalin corapla geziorum ve su iciyorumm cok saolun.yeneli bi hafta oluyo 3deneme yaptk reglimde 2-3gune kalmaz gelmeli ama gelemedi iliskiye ara vermesem diorum esim olmaz canin sistite aciycak sen pen..yapti sanicaksn dio ee hakli gozu korktu adamn tam yenmisken.cok saoll kuzummm yardimin icin iliskiyide bekliycm napim nasilsa yaptm yine yaparimm artkkk vaji benden korksunnn

cok acık olmzsa kan geldımı acaba

canım ben dün itibariyle aynasız çalışmaya başladım.sen aynada oraya odaklandığın için kasıyor olabilirsin.9cmle rahat çalışıyorsan çok iyi aparatla oluyorsa p..sle nıye olmasın ki 1-2 deneme aynayla yapıp yerını kavradıktan sonra aynasız dene hiç orayı düşünme,tv falan izle

Son düzenleme:
Hepimiz ayni hayalleri kurmusuz vajidaslarim :) benimde cesit ceait gecelik tutkum var hep agliordm keyfini cikaramiycam die hatta esime giyinip cikiodm sonra bi anda sinirlenip kirip dokuyodm giyiozda ne halt yiyebiliyorm die imkansizdi resmen ama bakinnn artk hakkini vere vere giyinebilexegimmm yeni bi nevresim aldm kirmizi sitahh bide yeni gecelikk bi iki hafta alisma surem sonra evime geyorumm yeeehhuuuu calsin muzikler yansin mumlarr los isiklarr ...ins ozamana kadar alismalar iyi gecer yenmek uzere olan arkadaslar hadi gayrett nolur beennn inncciii yaptiysa herkesler yaparrr

oooooooooo coşmuşuz hatun bende bunları yasamak ıcın can atanlardanım ıncı cnm sen ne kadarlık evlıydın mutlaka soylemısındır ama unuttuuuuuuuum:26:

sorma inci yaaa akşam eşimle konuşuyorum herkes nasıl yapıyor neden ben yapamıyorum dıyorum.ufacık yere p..s girince nasıl bizim canımız yanarken onlarınki yanmıyor dıyorum.o da sızın hep verdıgınız örneği söylüyor;ordan çocuk çıkıyor genişliyor korkma diyor garibim.o beni telkin ettikçe daha çok üzülüyorum akşam yatmadan geceliklerimi giyecek oluyorum,sonra sen bunu giymeyi hakedecek bişey yapıyor musun ki diyorum.sabah dolabı açıyorum,bir gün daha böyle geçti,geceliklerim çeyizimden geldiği haliyle duruyor diye kötü oluyorum.sorun gecelikte falan da değil aslında 'kadın'olmayı bile becerememenin verdiği ağır yük çok ağır hepsi bu!

cnm sen yenmısmıydın acaba... nıe merak ettıgnı merak ettım bende kusura bakma nolur yaa))

ben yarıya kadar alabılıyodum doktora gıttım muayene ettı zedelenmiş ama duruyo dıyodu.suan dahada ılerledık yarıdan fazla gırıyosuan eskıye göre baya ılerledık aklım hep zarda bozulmamasında bu kadar ılerlemesıne ragmen olmamasında ama suan cok ıyı durumdayız ama nıye olmuyooooooooooooo offffffffffffff

oooooooooo coşmuşuz hatun bende bunları yasamak ıcın can atanlardanım ıncı cnm sen ne kadarlık evlıydın mutlaka soylemısındır ama unuttuuuuuuuum:26:
Herkezz hepimiz yasayalim bunlari camm ins.1.5yillik evliyim acayip beis sevgim var simdi kendimi iki ay zorla tutucamm ayy tutmasammi acaba :)))yaa inss onda zorluk cekmeyizz simdiden esime basladm sigara birakilacak die :) sen nekadarlk evliydn 2.galiba sigara kullaniomusun ayy dr gidince sorsana gunde 3-4cop zararmi die :)) kuzummm sende haftaya yeneceksn eminim baksana guvenin gelmsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…