Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet oyle oldum galiba dunden beri kalin corapla geziorum ve su iciyorumm cok saolun.yeneli bi hafta oluyo 3deneme yaptk reglimde 2-3gune kalmaz gelmeli ama gelemedi iliskiye ara vermesem diorum esim olmaz canin sistite aciycak sen pen..yapti sanicaksn dio ee hakli gozu korktu adamn tam yenmisken.cok saoll kuzummm yardimin icin iliskiyide bekliycm napim nasilsa yaptm yine yaparimm artkkk vaji benden korksunnn

cok acık olmzsa kan geldımı acaba

canım ben dün itibariyle aynasız çalışmaya başladım.sen aynada oraya odaklandığın için kasıyor olabilirsin.9cmle rahat çalışıyorsan çok iyi aparatla oluyorsa p..sle nıye olmasın ki 1-2 deneme aynayla yapıp yerını kavradıktan sonra aynasız dene hiç orayı düşünme,tv falan izle

Son düzenleme:
Hepimiz ayni hayalleri kurmusuz vajidaslarim :) benimde cesit ceait gecelik tutkum var hep agliordm keyfini cikaramiycam die hatta esime giyinip cikiodm sonra bi anda sinirlenip kirip dokuyodm giyiozda ne halt yiyebiliyorm die imkansizdi resmen ama bakinnn artk hakkini vere vere giyinebilexegimmm yeni bi nevresim aldm kirmizi sitahh bide yeni gecelikk bi iki hafta alisma surem sonra evime geyorumm yeeehhuuuu calsin muzikler yansin mumlarr los isiklarr ...ins ozamana kadar alismalar iyi gecer yenmek uzere olan arkadaslar hadi gayrett nolur beennn inncciii yaptiysa herkesler yaparrr

oooooooooo coşmuşuz hatun bende bunları yasamak ıcın can atanlardanım ıncı cnm sen ne kadarlık evlıydın mutlaka soylemısındır ama unuttuuuuuuuum:26:

sorma inci yaaa akşam eşimle konuşuyorum herkes nasıl yapıyor neden ben yapamıyorum dıyorum.ufacık yere p..s girince nasıl bizim canımız yanarken onlarınki yanmıyor dıyorum.o da sızın hep verdıgınız örneği söylüyor;ordan çocuk çıkıyor genişliyor korkma diyor garibim.o beni telkin ettikçe daha çok üzülüyorum akşam yatmadan geceliklerimi giyecek oluyorum,sonra sen bunu giymeyi hakedecek bişey yapıyor musun ki diyorum.sabah dolabı açıyorum,bir gün daha böyle geçti,geceliklerim çeyizimden geldiği haliyle duruyor diye kötü oluyorum.sorun gecelikte falan da değil aslında 'kadın'olmayı bile becerememenin verdiği ağır yük çok ağır hepsi bu!

cnm sen yenmısmıydın acaba... nıe merak ettıgnı merak ettım bende kusura bakma nolur yaa))

ben yarıya kadar alabılıyodum doktora gıttım muayene ettı zedelenmiş ama duruyo dıyodu.suan dahada ılerledık yarıdan fazla gırıyosuan eskıye göre baya ılerledık aklım hep zarda bozulmamasında bu kadar ılerlemesıne ragmen olmamasında ama suan cok ıyı durumdayız ama nıye olmuyooooooooooooo offffffffffffff

oooooooooo coşmuşuz hatun bende bunları yasamak ıcın can atanlardanım ıncı cnm sen ne kadarlık evlıydın mutlaka soylemısındır ama unuttuuuuuuuum:26:
Herkezz hepimiz yasayalim bunlari camm ins.1.5yillik evliyim acayip beis sevgim var simdi kendimi iki ay zorla tutucamm ayy tutmasammi acaba :)))yaa inss onda zorluk cekmeyizz simdiden esime basladm sigara birakilacak die :) sen nekadarlk evliydn 2.galiba sigara kullaniomusun ayy dr gidince sorsana gunde 3-4cop zararmi die :)) kuzummm sende haftaya yeneceksn eminim baksana guvenin gelmsss

benim dr um muayenede çok güzel bi zar yapın var muhtesem hıc bır sorunun yok ve ılıskıye gırsen güzelde kan gelır demıstı ne ınce ne kalın demıstı...dusunsene artık bundan ble korkmuyorum ve 2 santım ıcerde senınkı dedı tabii benım tedavi sırasında gtme ıhtımalı yuksek ıkıncı seansda umrumda deıl tabi:)))))))) ınce ve esnek olabılır senınkı cnm dr bısey demısmıydı?

Son düzenleme:
şükür rabbime o iki parmagın kayıp gıttını hemde zarın ortasından yani gözümle görünce tabii artık güvenıorum kendıme tabii acele etmıorum hayal kırıklıgı yasamak ıstemem yavas yavas ....ben 2 bucuk oldu cnm ben hemmeeeeen ıstıorum dr um gelıceksın yumurtalıklarına bakıcaz yumurtlama gunlarını söylıcem sana hamile kalıcaksın sayıyorduuuuu :))))) içiyorum malesef yaa sorim bakalım ben 20 gunde bi oldugmuda söyledım normal dedi....

Napion kuzumm sesin cikmionasilsnnn bakimm yaptinmi egz.hadi sende umutla beraber yen hep borlikte alisma sureci yasayalim.cikarken acio dedinua ucuna gelincemi acio o hepimizde hafif aci oldu emlayi biraz fazla sur hissiyat kalmio bide cikarirkende nwfes verrirken cek tam aciyan yere gelince.

yok cnm salak doktor bi sorun yok dedı ama zar hakkında bılgı vermedı

benim de bi an önce şu aynadan kurtulmam lazım... dediğin gibi oraya odaklanmaktan kasıyorum. aynasız olmıcakmış gibi şartlıyorum kendimi işte yaa...ne bileyim bi de o et parçası kafamda hep soru işareti oldu kapak gibi bişey deliği kapatıp açıyo bütün meselem o. 10.cme geçmek istiyorum ama aynadan bi kurtulsam... sen ne aşamadasın canım?

Ayyy dur benide heveslendirdin simdi agzimin suyu akti bende mi beklemesemki :)) sor bakalim nasil bakicak yumurtaliga alttanmi ultrasonlami bende eve geciyim hemen bi dr gitcem anormal bi durum varmi yumurtaligim nasl.bebek icin ne yapmaliyim hangi tarih falann...

benim de bi an önce şu aynadan kurtulmam lazım... dediğin gibi oraya odaklanmaktan kasıyorum. aynasız olmıcakmış gibi şartlıyorum kendimi işte yaa...ne bileyim bi de o et parçası kafamda hep soru işareti oldu kapak gibi bişey deliği kapatıp açıyo bütün meselem o. 10.cme geçmek istiyorum ama aynadan bi kurtulsam... sen ne aşamadasın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…