- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.801
umutsuzluga kapılmk ıstemıyorum ama hafta sonum zehır gıbı gectı:2::2::2::2::2:cok fazla telaş yapıyorum napıcam bn ya elim ayagım kesılıyor mıdem bulanıyorr..içerde oldugunu düşününce oyy oyyy
cesaret cnm neden korkuyosun dedıgınde dr hıc bşey dıyemedım bılmıyosunkı neden korktugnu bılmedıgınız bseyden korkuyorsun cnm dedi beynındeki korkuyla vajına bölgene hükmedıorsun kıtlıorsunuz dior bılıomusun aslında o kadaaaarr kolay bseykı yenmedım henüz ama en azından artık buna ınanıorum...bizde giyicez cicilerigardırobumu her açtığımda büyük hayallerle aldığım fakat şu vajinismus yüzünden hiç giyemediğim geceliklerimi görmekten sıkıldımmmmmmmmmmmm bunaldımmmmmmm!!!ne lanet bir hastalıkmış bu yaaa offf.herkes nasıl sorunsuz ilk geceyi geçiriyor???onlarda olup da bizde olmayan neee cesaret mi???yoksa bizdeki altından mı ne yani kendime hükmedemiyorum nasıl bişey bu?
hep bze destek oluyosun cnm cooooook saol.........
hmm bak o zaman o gecelıklerı egzersızde son raddeye gelene kadar gozunun onunden at ve denemeden sonra basarıyı yakaladıktn sonra hepsını cıkar gıyılecekler sırasnda top lıstte ılk sıraya yerlestır onları ...evet zaman zaman sıkılıyorsun benım bıkac gun once yazdıgım gıbı tatıle o kadr gecelk gotrdum kendımı salak gıbı hıssedıyordum gıyınıp gıyınıp esımn karsısına cıkıyordum sonra wc de aglayan ya da gecelıkle aglayark uyuyan bı kız ..ben canım sımdı guluyorum cunku sende guluceksın ılerde buna guven bana malesf canımızı yakıyo sıkıyor bu durum neden dıyorsun neden ama nedenı sorgulamıycaksın artık cozume bakıcaksın sonuca odaklancaksn lütfen demoralize olma bunu benım gıbı herkes der parmak dokunduramayan salya sumuk aglayan bız bıle bu forumdakı kac kısı bu durumu yendı geceliklerini giydi senin hissettiğinden yasadıgından ve verdıgın tepkılerden ne bı eksık ne bı fazlaydık senın aynındık ama şimdi sen bizle aynı olll hadiiiiiiiiiii
ooooooooo yavuzcuğum hızlı cıktınkızlar ben dun 2 denemeyı yaptım ılkınden daha kolay olduuuu okadar mutluyumkı anlatamam yanlız ılk gırıstee cok az kasıyorum gırınce rahatlıyorummm ya bıde sadec altta yapabılıyorum ustte denedım yarısını alabıldım nedense hem ustte hemen cıkıyo yaa ben tam pozısyonu dengeleyemıyorum galıbaaa ve bısey daha dıycemm benn ze...... bıle aldım ınanmıycaksınız ama cokkk mutluyummm
cnm ben tabi hafız falan deilim ama az cok bseler bılıorum eger yanlıs deılse bız kadınlar cınsel ılıskıye gırdıgımızde rüyamızda bosalırsak ve yahutta mesela uyanıkken bir fılmden veya herhangı bseyden orgazm olduk zevk suyu dedıgmız o sıvı geldıgınde bde adet bıtımınde cünüp oluyoruz ve gusül gerekir...egzersiz yaparken uyarılıp orgazm olan hiç rastlamadım aklımızın ucundan ble gecmıo yani dimi bu yuzden gerekmıor cnm....en azından benım bılgım bu :)))))Ya arkadaşlar konuyla alakası yok ama ben bir şey öğrenmek istiyorum. Biz bu egzersizleri yapıyoruz girdiydi çıktıydı. Ben günde birkaç kez yapıyorum mesela.Bu meselenin dini boyutunu bilen var mı? Umut bilir mi acaba?? Bunu her yaptıktan sonra boy abdesti almak zorundamıyız??? Eğer öyleyse işimiz vaaaar...
kızlarr.. çok zor bikaç gün geçirdim.. sonunda gelin oldum.. buna bile sevinemiyorum şu an.
kızlarr.. çok zor bikaç gün geçirdim.. sonunda gelin oldum.. buna bile sevinemiyorum şu an.
gözün aydın canım hadi geçmiş olsunhayırdır ne oldu ki?
canım harikasın yaaa!! Hadi anlatsana ayy yaaa darısı başaıma darısı başımaaaaaa!!! halay başın ben oliimm istedim teyyyyyyy!!!!!
arkadaş kazığı mı dersin, dedikodular mı dersin..... daha neler neler.... takma bunları diceksiniz ama ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı.. bu hırsla da gelin olmuşum ama nasıl oldu ben bile anlamadım..
cesaret cnm neden korkuyosun dedıgınde dr hıc bşey dıyemedım bılmıyosunkı neden korktugnu bılmedıgınız bseyden korkuyorsun cnm dedi beynındeki korkuyla vajına bölgene hükmedıorsun kıtlıorsunuz dior bılıomusun aslında o kadaaaarr kolay bseykı yenmedım henüz ama en azından artık buna ınanıorum...bizde giyicez cicileri
hep bze destek oluyosun cnm cooooook saol.........
ne demek canım bunu en iyi yaşayan anlar herkes kurtulsun istiyorum insanın psikolojisi alt üst oluyor resmen...
nazar boncuguuu tebriklerr sana ya dünyada ve kısmetse ahirette birlkte olacagın eşinle canınla mutlu bir birlikteliğe gerçek anlamda adım atmışsın sallasana gerisini çok alemsin canım su an hıc bısey saglık meselesı olmadıgı surece bu meslenın onune gecmemelı zaferinin tadını çıkar sen
cnm cok sevındım allah baska dert sıkıntı vermesın her sey gönlünce olsuunkızlarr.. çok zor bikaç gün geçirdim.. sonunda gelin oldum.. buna bile sevinemiyorum şu an.
düşün ki bu mutluluğuma bile gölge düştü.. 10 yaş yaşlandım sanki.
sumeku seninle aynı aşamalardayız.inş biz de kurtuluruz.vajililere şarkı buldum:))kasma kasma kasma kasmadan da olur işte:))))))bu aralar şarkım bu:)
nasıl gdıor cnm senın durumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?