Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar hepiinizin bu hafta vajiyi yenmenizi dileimmmmmmmmmmm bende yendim ama sorunlar oluyo işte yinede cok şükür bu kadr ilerleyebilmek büyük mucize

tebrılkeeeeeer cnm dermansız dert sıkıntı görmeyesın sukur bunun dermanı var hersey gonlunce olsun...dıger sorunu ben bılemıcem yenen kızlar cevaplar mutluluklaaaaaaaaaar......
cuma gunune randevum var deneyebılırsın ama sana yaparsın dıe garantı vermıyoorum buyuk ıhtımallede yapamazsın demıstı cok hassassın ve hıcc bugune kadar kendıne dokunmamıssın ble dedı...bi kac ev ödevım var ıste yapıorum ama tabi denemede basarılı deılım henuz malesef cnm cıkarırken zorlanıom demıssın jel kullanıon dımı coooook bol sür cnm dr bana buladı resmen cok faydası var

kızlar bişey sorucam size. hani denemeler yapıyorsunuz ya parmakla fln
zar bozulup da kan geliyo mu ilk denemenizde?
yoksa illa pe..sle mi bozulacak?
kendime vajinismus taşhisi koymak üzereyim de

tebrikler canım gözün aydınben henüz yenemedim ama bu iş kafada bittiğine ve sen zaten bu savaşı kazandığına göre umarım tekrarlamaz.iyi düşünelim ki iyi olsunhadi bakalım halayaaaa

cANIM HİÇ ÜZÜLME BENCE ÜZÜLMEN GEREKEN ŞEYDEN KURTULMUŞSUN GERİSİ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ ZATEN BOŞ YANİ SEVİN SENİN EN MUTLU GÜNÜN KİMSENİN BUNU BOZMASINA İZİN VERME EŞİNEDE DAHA ÇOK STRES YAŞATMA GÜL BİRAZ...

:92::92::92::92::92::92::92:

sanırım evlısın ne kadarlık 1 parmakla asla bozulmaz benımkı ıkı parmakla ble bozulmadı ama tabı dr yaptı yınede yanıltmak ıstemem cnm yaaaaa...

canım sen bu hafta büyük başarı gösterdin yakın zamanda senın de haberlerını alıcaz ınanıyorum buna.kayganlastıcı,bepanten fito hepsinden sürüyorum da işte cıkarken sankı bısey vakumluyo bıraz zor cıkıyor

Canım tecrübeli değilim bende vajili biri olarak fakat dr bana ıkınarak çıkart derdi aparatı giriş gibi çıkışta daha rahat oluyor kanımca bende öyle oluyo en azından ....

canım çok teşekkür ederim allah seninde yardımcın olsun. ben nasıl yendiğimi anlatayım istersen yardımcı olur belki. ben parmak egzersizi falan yapamıyordum eş parmağıyla yapıyordum onunda faydası oldumu bilemicem ama ben asıl nasıl yendim. burda bi yazı okumultum ark. 6 yıl sonra direk p.....le yenmiş dedimki ben neden yapamayım. başladım kendimi telkin etmeye ama sürekli yapablirim orası geniş parmak girdi o niye girmesin herkes yapıyor ben niye yapamayım p...s esnek parmaktan daha kolay olur. ama sürekli defalarca kendimi inandırarak sonra eşime dedim hadi denicez denedik ıkınarak ilk seferde yarısı başka gün yine yarısı başka gün yine yarısı. gelgit falan yok ama. sonra bigün tamamına kadar nerdeyse girdi çok az biyer kaldı. sonra çok az gel git bıraktık araya adet girdi ama ben bu hastalıkboyuncada sürekli kendimi telkin ettim öyle bi inandırdımki hastalıktan sonra direk olacağını aklım biliyordu artık. çocuk yapmaya karar verdim ve herkese açıkladım düşünsene okadar emindim halbuki adet öncesi tamamını alamamıştım. okadar inandırdım kendimi. sonra neyse adet bitti. bu sefer prezervatif falan takmadım çocuk istiyorum yeneceğimdende eminimya. sadece çok az bebe yağı okadar. ıkındım hoop yarıya kadar girdi o duvardaydım ıkınınca ittir dedim ıkındım ittirdi bitmişti artık biraz heyecanlanmış kasımıştım bekle rahatlıcam dedim 5 sn bekledim rahatladım git gel yap dedim ve hızlı hızlı git gel yaptı acı diye bişey yok. ve içime boşaldı sonraki yine aynı şekilde oldu. git gel yapmaya başlayınca dahada rahatlıyosun ve yine boşaldı düşüncene dakikalarca git gel yaptı acı diye bişey yok ben yaptıysam sende yaparsın okadar esnekki zaten p....s çok kolay giriyor. inan sadece kendini inanarak telkin et. bukadar.

canım tebrikler:))) halaylar gelsin...:))) Rabbim başka dert vermesin bu imtihanı atlattın ya gerisi gelir hiç düşünme bence... yenenlerden ayrıntılı bilgi almak lazım tabii tekrarlamak konusunda ama şimdiye kadar yapamadım sonrasında diyen ben duymadım. darısı bizim başımıza bize de dua et olur mu?

hoşgeldin canım. ben birlikteliği denemiştim 2. gecemde. aşırı yanmadan birlikte olamadım kanamam da olmadı. birkaç deneme daha yaptıktan sonra dr a gittim. zedelenme var ama hala bakiresin demişti. egzersize kendim başladım. ilk egzersizimde pembemsi birkaç damlam oldu. sonra eşimle yine parmak egzersizinde biraz daha pembe kanama oldu. eşim kendisi söyledi parmakla gitti diye :) aşama aşama kendi denemelerimde ve eş parmaklı denemelerimle ilerileme kaydetmeye çalışıyorum.
Sen ne kadarlık evlisin?

Son düzenleme:

evet düşünmemek lazım çok mutlu olduğum için insan zaferini kaybetmekten korkuyor ama bikaç defadan sonra kendime güvenim gelir ve düşünmem heralde. ilk zamanki heyacandan kaynaklanıyor allah hepinizin yardımcısı olsun. inş. biranönce yenersiniz inş. hepiniz. şükürler olsun mutluluğumu anlatamam allah sizede tattırsın en kısa zamanda bu zaferi. yeazdığım yazıyı oku canım telkin et inan ben öyle yendim

yaaa sağol canım bir de öyle deneyim.sende de çıkarken aynısı oluyor mu?

tabiiki oluyor canım olmazmı çünkü sadece girişte değil çıkıştada kasıyoruz bide bizim hastalıklada ilgisi yok onun tampon kullananlar bile ıkınarak çıkartıyor bende kullandığım için biliyorum ne komik dimi vaji.. ama tampon kullanıyorum iki senedir cesaret ettim ilk zamanlar giriş kısmında duruyordu meğer en büyüğünü almışım bide vazelinle daha rahat gidiyor içeri o bile kuru etrafı pamuk olunca yakıyordu çıkartırken çekiyordum acıyordu sonra Dr aklıma geldi ıkındım hemen çıktı bir kaç sefer ıkın sadece canım eminol daha rahat olucak...

tabiiki oluyor canım olmazmı çünkü sadece girişte değil çıkıştada kasıyoruz bide bizim hastalıklada ilgisi yok onun tampon kullananlar bile ıkınarak çıkartıyor bende kullandığım için biliyorum ne komik dimi vaji.. ama tampon kullanıyorum iki senedir cesaret ettim ilk zamanlar giriş kısmında duruyordu meğer en büyüğünü almışım bide vazelinle daha rahat gidiyor içeri o bile kuru etrafı pamuk olunca yakıyordu çıkartırken çekiyordum acıyordu sonra Dr aklıma geldi ıkındım hemen çıktı bir kaç sefer ıkın sadece canım eminol daha rahat olucak...

tabiiki oluyor canım olmazmı çünkü sadece girişte değil çıkıştada kasıyoruz bide bizim hastalıklada ilgisi yok aslında onun tampon kullananlar bile ıkınarak çıkartıyor bende kullandığım için biliyorum ne komik dimi vaji.. ama tampon kullanıyorum iki senedir cesaret ettim ilk zamanlar giriş kısmında duruyordu meğer en büyüğünü almışım bide vazelinle daha rahat gidiyor içeri o bile kuru etrafı pamuk olunca yakıyordu çıkartırken çekiyordum acıyordu sonra Dr aklıma geldi ıkındım hemen çıktı bir kaç sefer ıkın sadece canım eminol daha rahat olucak...

cok haklısın cnm telkının cok buyuk bı önemi var cok hemde ben cataldayken tabi bacaklar kapalı :) dr bı saate yakın konustu sadece cunku acamıodumkı kadın bse yapsın tabi önce beyni telkın etmek cok önemli cnm sonra zaten bacakların acılıor kasların kasmaktan usanıor bde gevsemek buda cok önemli gevsedıgın an oranın nasıl acıldıgına sahıt oldum kastıgım anda nasıl kapandıgına biz aslında muhtesem bı varlıgız hersey elımızde adım atmak nasıl olursa olsun bı adım atmak gerekli bunu yapmadan nasıl kolay oldugunu göremioruz cunku....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…