- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.821
tebrılkeeeeeer cnm dermansız dert sıkıntı görmeyesın sukur bunun dermanı var hersey gonlunce olsunarkadaşlar çok mutluyum sonunda bende yendim.. geçen pazartesi ve cumartesi 2 defa başardım. hemde çok kolay oldu. inanamıyorumm. ama hala ilk girşte biraz heyacanlanıyorum kasıyorum ama bikaç sn. kendimi rahatlattıktan sonra ve git gel yapmaya başlayınca rahatlıyorum ve hiç bişey hissetmiyorum acı falan yok yani. işte sadece ilk heyacanlanıp kasınca birazcık. ama dayanılmayacak bişey değil bikaç sn bekleyip kendini rahatlattıktan sonra geçiyor zaten. zamanlada daha kolay olcağını düşünüyorum . sadece tek korkum tekrarlarmı hala rüya gibi geldiği için eski şeyleri yaşıcam korkusu var. ilişki yaşadıktan snra geçiyor bu düşünce ama bikaç saat sonra yine tekrarlarmı acaba diye düşünmeye başlıyorum. hala rüyada gibiyim o yüzden heralde.lütfen yenen ark.bana bu konuda yardımcı olabilirlermi. gün geçtikçe daha kolay oluyormu tekrarlama ihtimali varmı lütfen bana cvp yazın. bu düşünce kemiriyor beni
cuma gunune randevum var deneyebılırsın ama sana yaparsın dıe garantı vermıyoorum buyuk ıhtımallede yapamazsın demıstı cok hassassın ve hıcc bugune kadar kendıne dokunmamıssın ble dedı...bi kac ev ödevım var ıste yapıorum ama tabi denemede basarılı deılım henuz malesef cnm cıkarırken zorlanıom demıssın jel kullanıon dımı coooook bol sür cnm dr bana buladı resmen cok faydası varcanım 7cm geçtim ama biraz zorlanıyorum.hemen hemen hergün en az 1 saat egzersiz yapıyorum.girerken değil de çıkartırken canım acıyor biraz.adet olana kadar bir kaç cm daha ilerlemek istiyorum.sen napıyosun canım?
arkadaşlar çok mutluyum sonunda bende yendim.. geçen pazartesi ve cumartesi 2 defa başardım. hemde çok kolay oldu. inanamıyorumm. ama hala ilk girşte biraz heyacanlanıyorum kasıyorum ama bikaç sn. kendimi rahatlattıktan sonra ve git gel yapmaya başlayınca rahatlıyorum ve hiç bişey hissetmiyorum acı falan yok yani. işte sadece ilk heyacanlanıp kasınca birazcık. ama dayanılmayacak bişey değil bikaç sn bekleyip kendini rahatlattıktan sonra geçiyor zaten. zamanlada daha kolay olcağını düşünüyorum . sadece tek korkum tekrarlarmı hala rüya gibi geldiği için eski şeyleri yaşıcam korkusu var. ilişki yaşadıktan snra geçiyor bu düşünce ama bikaç saat sonra yine tekrarlarmı acaba diye düşünmeye başlıyorum. hala rüyada gibiyim o yüzden heralde.lütfen yenen ark.bana bu konuda yardımcı olabilirlermi. gün geçtikçe daha kolay oluyormu tekrarlama ihtimali varmı lütfen bana cvp yazın. bu düşünce kemiriyor beni
arkadaş kazığı mı dersin, dedikodular mı dersin..... daha neler neler.... takma bunları diceksiniz ama ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı.. bu hırsla da gelin olmuşum ama nasıl oldu ben bile anlamadım..
sanırım evlısın ne kadarlık 1 parmakla asla bozulmaz benımkı ıkı parmakla ble bozulmadı ama tabı dr yaptı yınede yanıltmak ıstemem cnm yaaaaa...kızlar bişey sorucam size. hani denemeler yapıyorsunuz ya parmakla fln
zar bozulup da kan geliyo mu ilk denemenizde?
yoksa illa pe..sle mi bozulacak?
kendime vajinismus taşhisi koymak üzereyim de
canım 7cm geçtim ama biraz zorlanıyorum.hemen hemen hergün en az 1 saat egzersiz yapıyorum.girerken değil de çıkartırken canım acıyor biraz.adet olana kadar bir kaç cm daha ilerlemek istiyorum.sen napıyosun canım?
tebrılkeeeeeer cnm dermansız dert sıkıntı görmeyesın sukur bunun dermanı var hersey gonlunce olsun...dıger sorunu ben bılemıcem yenen kızlar cevaplar mutluluklaaaaaaaaaar......
cuma gunune randevum var deneyebılırsın ama sana yaparsın dıe garantı vermıyoorum buyuk ıhtımallede yapamazsın demıstı cok hassassın ve hıcc bugune kadar kendıne dokunmamıssın ble dedı...bi kac ev ödevım var ıste yapıorum ama tabi denemede basarılı deılım henuz malesef cnm cıkarırken zorlanıom demıssın jel kullanıon dımı coooook bol sür cnm dr bana buladı resmen cok faydası var
Canım tecrübeli değilim bende vajili biri olarak fakat dr bana ıkınarak çıkart derdi aparatı giriş gibi çıkışta daha rahat oluyor kanımca bende öyle oluyo en azından ....
arkadaşlar çok mutluyum sonunda bende yendim.. geçen pazartesi ve cumartesi 2 defa başardım. hemde çok kolay oldu. inanamıyorumm. ama hala ilk girşte biraz heyacanlanıyorum kasıyorum ama bikaç sn. kendimi rahatlattıktan sonra ve git gel yapmaya başlayınca rahatlıyorum ve hiç bişey hissetmiyorum acı falan yok yani. işte sadece ilk heyacanlanıp kasınca birazcık. ama dayanılmayacak bişey değil bikaç sn bekleyip kendini rahatlattıktan sonra geçiyor zaten. zamanlada daha kolay olcağını düşünüyorum . sadece tek korkum tekrarlarmı hala rüya gibi geldiği için eski şeyleri yaşıcam korkusu var. ilişki yaşadıktan snra geçiyor bu düşünce ama bikaç saat sonra yine tekrarlarmı acaba diye düşünmeye başlıyorum. hala rüyada gibiyim o yüzden heralde.lütfen yenen ark.bana bu konuda yardımcı olabilirlermi. gün geçtikçe daha kolay oluyormu tekrarlama ihtimali varmı lütfen bana cvp yazın. bu düşünce kemiriyor beni
kızlar bişey sorucam size. hani denemeler yapıyorsunuz ya parmakla fln
zar bozulup da kan geliyo mu ilk denemenizde?
yoksa illa pe..sle mi bozulacak?
kendime vajinismus taşhisi koymak üzereyim de
canım tebrikler:))) halaylar gelsin...:))) Rabbim başka dert vermesin bu imtihanı atlattın ya gerisi gelir hiç düşünme bence... yenenlerden ayrıntılı bilgi almak lazım tabii tekrarlamak konusunda ama şimdiye kadar yapamadım sonrasında diyen ben duymadım. darısı bizim başımıza bize de dua et olur mu?
yaaa sağol canım bir de öyle deneyim.sende de çıkarken aynısı oluyor mu?
.......................................................................
kızlarr.. çok zor bikaç gün geçirdim.. sonunda gelin oldum.. buna bile sevinemiyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?