- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.861
benim dr um muayenede çok güzel bi zar yapın var muhtesem hıc bır sorunun yok ve ılıskıye gırsen güzelde kan gelır demıstı ne ınce ne kalın demıstı...dusunsene artık bundan ble korkmuyorum ve 2 santım ıcerde senınkı dedı tabii benım tedavi sırasında gtme ıhtımalı yuksek ıkıncı seansda umrumda deıl tabi:)))))))) ınce ve esnek olabılır senınkı cnm dr bısey demısmıydı?ben yarıya kadar alabılıyodum doktora gıttım muayene ettı zedelenmiş ama duruyo dıyodu.suan dahada ılerledık yarıdan fazla gırıyosuan eskıye göre baya ılerledık aklım hep zarda bozulmamasında bu kadar ılerlemesıne ragmen olmamasında ama suan cok ıyı durumdayız ama nıye olmuyooooooooooooo offffffffffffff
şükür rabbime o iki parmagın kayıp gıttını hemde zarın ortasından yani gözümle görünce tabii artık güvenıorum kendımeHerkezz hepimiz yasayalim bunlari camm ins.1.5yillik evliyim acayip beis sevgim var simdi kendimi iki ay zorla tutucamm ayy tutmasammi acaba :)))yaa inss onda zorluk cekmeyizz simdiden esime basladm sigara birakilacak die :) sen nekadarlk evliydn 2.galiba sigara kullaniomusun ayy dr gidince sorsana gunde 3-4cop zararmi die :)) kuzummm sende haftaya yeneceksn eminim baksana guvenin gelmsss
benim dr um muayenede çok güzel bi zarın yapın var muhtesem hıc bır sorunun yok ve ılıskıye gırsen güzelde kan gelır demıstı ne ınce ne kalın demıstı...dusunsene artık bundan ble korkmuyorum ve 2 santım ıcerde senınkı dedı tabii benım tedavi sırasında gtme ıhtımalı yuksek ıkıncı seansda umrumda deıl tabi:)))))))) ınce ve esnek olabılır senınkı cnm dr bısey demısmıydı?
yok cnm salak doktor bi sorun yok dedı ama zar hakkında bılgı vermedı
canım ben dün itibariyle aynasız çalışmaya başladım.sen aynada oraya odaklandığın için kasıyor olabilirsin.9cmle rahat çalışıyorsan çok iyi aparatla oluyorsa p..sle nıye olmasın ki 1-2 deneme aynayla yapıp yerını kavradıktan sonra aynasız dene hiç orayı düşünme,tv falan izle
şükür rabbime o iki parmagın kayıp gıttını hemde zarın ortasından yani gözümle görünce tabii artık güvenıorum kendımetabii acele etmıorum hayal kırıklıgı yasamak ıstemem yavas yavas ....ben 2 bucuk oldu cnm ben hemmeeeeen ıstıorum dr um gelıceksın yumurtalıklarına bakıcaz yumurtlama gunlarını söylıcem sana hamile kalıcaksın sayıyorduuuuu :))))) içiyorum malesef yaa sorim bakalım ben 20 gunde bi oldugmuda söyledım normal dedi....
canım ben dün itibariyle aynasız çalışmaya başladım.sen aynada oraya odaklandığın için kasıyor olabilirsin.9cmle rahat çalışıyorsan çok iyi aparatla oluyorsa p..sle nıye olmasın ki 1-2 deneme aynayla yapıp yerını kavradıktan sonra aynasız dene hiç orayı düşünme,tv falan izle
Napion kuzumm sesin cikmionasilsnnn bakimm yaptinmi egz.hadi sende umutla beraber yen hep borlikte alisma sureci yasayalim.cikarken acio dedinua ucuna gelincemi acio o hepimizde hafif aci oldu emlayi biraz fazla sur hissiyat kalmio bide cikarirkende nwfes verrirken cek tam aciyan yere gelince.
hmmmmmmm normal bır kadın dogumcumuydu cnm....bde suan yarısını alıosun tamamen basardıgında gelır belkı neden gelmedıgnı bu kadar büyütme gelmıcegındenmi korkuyosun cnm gelmezse bi sorun olurmu ....yok cnm salak doktor bi sorun yok dedı ama zar hakkında bılgı vermedı
hmmmmmmm normal bır kadın dogumcumuydu cnm....bde suan yarısını alıosun tamamen basardıgında gelır belkı neden gelmedıgnı bu kadar büyütme gelmıcegındenmi korkuyosun cnm gelmezse bi sorun olurmu ....
benim de bi an önce şu aynadan kurtulmam lazım... dediğin gibi oraya odaklanmaktan kasıyorum. aynasız olmıcakmış gibi şartlıyorum kendimi işte yaa...ne bileyim bi de o et parçası kafamda hep soru işareti oldu kapak gibi bişey deliği kapatıp açıyo bütün meselem o. 10.cme geçmek istiyorum ama aynadan bi kurtulsam... sen ne aşamadasın canım?
gayet iyi canmm7.5cm ilerliyosnn yapicaksn inaniyorummm eylul cikmadan bitecek bu is biraz mesaiye kal nolcak :)) biraz 7.5a alissin hergun iki seans seklinde yap esinlede calis sonra 9a gecersn sureklide yapicam basaricam herkes yapio die beynine sinyal ver inanamasan bile dilinden soylecanımmmmmmmmmmmmm napıyosun?pazar günü adet olucam,adet olmadan da ilerleyim diye her gün an az 1 saat çalışıyorum.7cme 2.5 saatlik uğraş sonucu geçtim ama çok rahat hareket edemıyorum.buarada ben ılk egzersızden sonra emla kullanmadım bir daha,daha önce de bu örneği vermiştim;topitopu ağzından çıkartırken dudadakların nasıl bir baskı uyguluyorsa ben de mumu çıkartırken vajim vakumluyor cıkartırken çok az canım yanıyor.Senden sonra ben de gelin olucam dıyordum ya sen oldun şimdi sıra umutla bende.bu ay çıkmadan biz de aylüil gelini olsak keşke.ayrıca yeni gecelikler nevresimler falan vuuuuu... bacım senı boyle mutlu göruyorum yaaa gercekten bak kendım basarmısım gıbı sevıınıyorum.
sende kendimi gördüm desem yeridir.ben de o deri parçasına takıldım sankı orası esnemeye engel olacak gıbı düşünüyorudum hepben 7cme geçtim canım.ilk 5cm yaptım dün aynayla,7ye geçtiğimde aynayı kaldırdım,ışık kapalıydı film izlerken uğraştım öyle kafan başka yerde oldu mu anlamıyorsun 9da sorun yoksa 10 hayli hayli olur.ben mesela 7ye gecerken kalınlastıgını bıldıgım ıcın kendımı kasmıstım,sonra aynasız bıle yapmaya basladım ki sen benden daha ıyı durumdasın kolaylıkla yaparsın canım
yarısına kadar alabılıorum dıosun zara takılmıssın sen neden acaba zarı gecınce kırmızı gelmıcek dıemı endısedesın sen cnm eşin yarısına kadar oldu neden gelmedı dıe falan soruyomu? ben istanbuldayım......evet özel hastanedeydi ben hataydayım burda jinekolog yokmus sen hangi ildesin 1yıllık evliyım herkes cocuk soruyo bızde cok ıstıyoruz bu zarı asmam gerek ama sankı olmus gıbı yaaaaaabaya ılerledık
yarısına kadar alabılıorum dıosun zara takılmıssın sen neden acaba zarı gecınce kırmızı gelmıcek dıemı endısedesın sen cnm eşin yarısına kadar oldu neden gelmedı dıe falan soruyomu? ben istanbuldayım......
evet aynen ya... ben de aynayı bırakıyorum o zaman buraya kadar gelip cesaret gösterdiğimize göre bunu da yaparız ki sen yapmışsın akşamki egzersizimi öyle yapcam inşallah sağol canımcım...
rica ederim canım inşallah yardımcı olabilimişimdir.bu iş yemek tarifi almaya benzedi.hepimiz yemek yapmayı biliyoruz aslında genimizden var sonuçta ama ateşte elimiz yanar mı dıye korkuyoruz sen nasıl yaptın ben nasıl yaptım böyle böyle herkes herkesten bişey öğreniyor
gayet iyi canmm7.5cm ilerliyosnn yapicaksn inaniyorummm eylul cikmadan bitecek bu is biraz mesaiye kal nolcak :)) biraz 7.5a alissin hergun iki seans seklinde yap esinlede calis sonra 9a gecersn sureklide yapicam basaricam herkes yapio die beynine sinyal ver inanamasan bile dilinden soyle
kanın gelmesı kadar gelmemesıde normal esnek bi zarın vardır belkı bunlarla kafanı yorma ama tabi bi dr daha git ıkınızınde aklında soru ısareti kalmasın bütün kafana takılanları sor rahat edin cnm...seni rahatlatırmı bılmem ama ben ilşkiye giripte zarın durdugunu dogum sırasında ancak giden kişiler oldugnu duymustum..herkesınkı farklı senınkıde esnek ve penısın gırmesıne izin veren bi zar yapısı olabılırikimizde merak edıyoz aslında kan gelmıyo dıye ama ınan bu aralar hemen hemen hepsıne yakın gırıyo bana artık o engele takılmadıgını söyluyo ıcımde baya ılerledıgını hıssedıyorum pe......ıcımde sıkıstıgını daha once hıssetmıyodum cunku bu kadar ılerlemıyoduk cıkarırken bıle bıraz zorlanıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?