- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.081
ben de herkesi merak ediyorum :))) ama tanışamıyoruz :))) istersen msn vereyim ama bu sıra gündüzleri açık değilim. forumdan sadece kemre ile tanıştım yüzyüze, msn' den görüştüğüm bir çok arkadaş var. burası sihirli hakkaten
resimdeki kıza benzesem daha ne :)))) fıstık gibi o :))) benim ona tek benzerliğim küçük surat minyon tipli olmam. gördüğünde 35 yaşında demezsin. ama evet, ben 35 yaşındayım :)) hepinizin ablasıyım diyordum arada bir, benden büyük sadece dahlia var sanırım. ben 1 yıllık hastaydım, evleneli 1 yıl oldu. evlenme niyetim yoktu, eşim ikna etti. yalnızlığı kabul etmiştim, öyle ölücem sanıyordumkısmet işte hem sormak için çekinmene ne gerek var, zaten yazmışım 35 diye sen 25 yaşında mıydın bakiim?
ben yendikten sonra muayeneye gitmiştim, foruma da detaylı yazdım. 24 mayıs tarihli konuşmalara bakarsan bulursun. şimdi ben ararım diyecem de kolaylıkla bulamıyorum, kolay yolu varsa da ben bilmiyorum, sen bakıver artıkın.
resimdeki kıza benzesem daha ne :)))) fıstık gibi o :))) benim ona tek benzerliğim küçük surat minyon tipli olmam. gördüğünde 35 yaşında demezsin. ama evet, ben 35 yaşındayım :)) hepinizin ablasıyım diyordum arada bir, benden büyük sadece dahlia var sanırım. ben 1 yıllık hastaydım, evleneli 1 yıl oldu. evlenme niyetim yoktu, eşim ikna etti. yalnızlığı kabul etmiştim, öyle ölücem sanıyordumkısmet işte hem sormak için çekinmene ne gerek var, zaten yazmışım 35 diye sen 25 yaşında mıydın bakiim?
ben yendikten sonra muayeneye gitmiştim, foruma da detaylı yazdım. 24 mayıs tarihli konuşmalara bakarsan bulursun. şimdi ben ararım diyecem de kolaylıkla bulamıyorum, kolay yolu varsa da ben bilmiyorum, sen bakıver artıkın.
bende forumdan ilk kez elvanla tanıstım msn ıle...tabı resım falan gormedım ama orda konstuk eşimle aksam sohbet edıyorduk ılk kez dedım forumdan bırıyle tanstm msn verdım umarım erkek degıldır sen emın mısın dıyor.... diyalogları ve yasananları bılmedıgı ıcın...dedım gunlerce o sohbetı bır erkek yapamaz o sorunları bır erkek yasayamaz yani boyle bır yalan yaratamaz yaratsa da surduremez fıre verir o kadarını anlayabılırım emın ol dedım iyi peki dedi...böyle şeylere sıcak bakmaz bende bakmazdım forum falan sacma ve boş gelirdi ama şimdi sanal bir ortam ve ortamdaki gerçek kişiler sayesinde çıkarsız iyilik düşünen kişler sayesinde bunu yendim aklıma bile gelmezdi bu yüzden inanın bende çook merak ediyorum herkesi...aslında aynı yerde olan kişiler tanışabilir özel mesaJ aracılığıyla yeri organize edip çünkü genel herkese açık ve takip ediliyor
kızlar işart parmağımın hepsini girdirdim sonra ortak parmağımı denemek istedim acayip bir yanma var şuanda(((((
işaret parmağındayken gel git mi yapmam lazımdı????
kızlar işart parmağımın hepsini girdirdim sonra ortak parmağımı denemek istedim acayip bir yanma var şuanda(((((
işaret parmağındayken gel git mi yapmam lazımdı????
ilk zamanlar bu cok normal jeli bol sür ve ittirrken nefes ver ıkındıgında orası ıyıce acılıyor canım ısaret parmagımı aldıgımda ben parmagım mılım oynamıcak sekılde sıkısmıs gıbıydı zorlanıyosan moralınız bozma ısarette devam et gel gıt yap duyarsızlassn ve alıssın ıyıce sonrasnda ortayı al jelı bol sür
acele etme canım yavaş yavaş,önce işaret parmağına alış rahat şekilde git gel yapana kadar üst aşamaya geçme,yanma tahrişten veya kendini sıktığın için olmuş olabilir
kendimi çok sıkıyorum galiba parmağım içindeyken bacaklarımın çok titriyor(((((
egzersizden önce duş alıp 1 saat önce kadar kas gevşetici içmeni öneririm,en azından ılık duş alıp dene biraz olsun rahatlıyorsun.
tamam canım çok teşekkür ederim bugün kas gevşetici ile başlayım egzersize:)))) iyi ki varsınız:)))
rica ederim canım.burda tecrübelerimizi paylaşarak ilerliyoruz.bir iki denemende kas gevşetici iç ondan sonra aşama atlayınca bir rahatlık geliyor hapa gerek kalmaz zaten
tamam canım çok teşekkür ederim bugün kas gevşetici ile başlayım egzersize:)))) iyi ki varsınız:)))
cok kotu durudmaysan kas gevsetıcı al ama ben önermıyorum benımde bacakalrım tıtrerdı es parmagı denemesıne gectıgımde esım egzersız ayparken aglayark yaptıgımı bılıyorum gozumden yaslar suzulurdu ama devame derdım yenıcem dıye halbukı canım acısdıgı ıcın aglamıyordum psıkoljm bozulmustu ben napıyorum nıye bunalra gerek var ve hala gereksız bı korku yuzunden usume tıtreme gelıyordu uc parmaga gecınce yendım ınan bana jel dısında uyusturucu krem gevsetıcı su bu kullanmadım yendıgım gun sornasında asla jelde kullanmadım bunu yaptısam jelsızxd eyaparım dedım kafamda bıtırdım ınan bana kafada bıtıyor hersey...kurtaj sonrası ılskıde zorlandım baslarda yıne olmadı gırıs yarım yamalak oldu cunku yıne kasıyordum sonra tekrar kendımı toparladım dedım olmalı daha önce oldu Allaha bın sukur oldu ilişki sırasında eşime adapte oluyordum ve hep sunu dusunuyordum onu bu kadar zaman beklettım iyi bir cinsellik herseydir saglıklı huzurlu bı yuva ıcın gereken şeydir huzurumn gıtmesıne ızın vermıyecegım esım artık bana askın sevgının otesınde soru işareti olmadan istek duymalı diyordum cunku esım son zamanlarda bana deneyelım dedıgımde (kı utanarak soyluyordum ve salak gıbı hıssedıyordum kendımı o gecelıklerın ıcınde) denıyorduk sonuc basarısız olunca esımınde moptıvasyonu gıdıyordu onunda psıkolojısı bozulmustu ben zaten salya sumuk aglayan bı tıp ...bıgun kızmıstı bana bu karsılıklı bısey robot gıbı duruyorsun aglamaya baslıyorsun sana ezıyet ettıgımı dusunuyorum kıyamıyorum da...cınsel ıstek mı kalır bu psıkolojıde sankı ılskıye gırmıyoruz sana ıskence edıyorum demıstı esımi seviyorum ve bu eglencelı bısey dıye beynıme kazıdım lütfen önce kendinizi sonra onu üzmeyin
bu arada neden kas gevseltıcı uyusturucu krem ve bunları onermıyorum bılıyor musun cunku psıkolojk olarak bu sefer onlara bagımlı olucaksın onlarsız olmuyormus gıbı gelıcek bu benim sahsi fikrim ben boyle olacagımı bıldıgım ıcın hıc kullanmadım anestol bı ıkı kez denedım o benı dahada bozdu
Ben Başlıyim O zaman Msn adresimi sana özelden yazim canım ekle. Sende yaz bende burdan ekliyim
daha önceki msjlarımda da belirtmiştim ben de istiyorummmm ben deeee
ay napıonuz kız banada söyleyin :84::84::84::84::84:Seni de ekledim canım gelmediyse dürt beni bida eklim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?