Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

senin kocacık da yok galiba sen de nettesin.benimki 1 saat sonra gelecek.egzersiz yapsam mı ki:26:

Son düzenleme:
Yappp kuzumm yapp :) Vakit kaybetme benim kocam yok bugünn nöbetçi.Yalnızımm dostlarım yalnızımm yalnızzzzzzzz

ne olcak bizim bu halimiz hihi benimki gece 12de yarın da gece 3te gelecek.evde tek başına 99 u çekeyim bari.benegzersize geçiyorum hemen yarın görüşürüz iyi akşamlar herkese

Kızlar Banadaa Müsadee. Uykum Geldii valahi. Hadi Yarın Görüşmek üzere Herkesten Hayırlı haberler Bekliyorum.İnş Yarın Yenen Arkadaşlar Olur.Dualarım Bizler için. Sizleri Seviyorumm. İyii Gecelerrrr

Vallaa ya bende merak esiom ama nedense selayi boyle citi piti narin zarif gibi hayal ediom:))) beyaz tenli kumral sacli falann

bende itiraf edeyim ki msn.de fotoğrafını gördüğüm kadarıyla o kız kadar güzel.. hatta ben fotoğrafını resimdeki kıza çok benzettim:)

Guldurdun beni ya:))kuzumm ablaa demek gelmio icimden valla samimi gordugum icin.ben kalbi guzel insanlari hep sis ve begenmisimdir veee bence sennn guzel bi hatunsun haa buarada insan hissettigi yastadir ben 25im ama hala 20-22 gibi hissediyormmm en guzel cagimmdi belkide ondandir ayy merakttm herkezi bende cileklipuding umutt althea ocean sessizcekimsesizce kemree cicekreso merak edormm

bende forumdan ilk kez elvanla tanıstım msn ıle...tabı resım falan gormedım ama orda konstuk eşimle aksam sohbet edıyorduk ılk kez dedım forumdan bırıyle tanstm msn verdım umarım erkek degıldır sen emın mısın dıyor.... diyalogları ve yasananları bılmedıgı ıcın...dedım gunlerce o sohbetı bır erkek yapamaz o sorunları bır erkek yasayamaz yani boyle bır yalan yaratamaz yaratsa da surduremez fıre verir o kadarını anlayabılırım emın ol dedım iyi peki dedi...böyle şeylere sıcak bakmaz bende bakmazdım forum falan sacma ve boş gelirdi ama şimdi sanal bir ortam ve ortamdaki gerçek kişiler sayesinde çıkarsız iyilik düşünen kişler sayesinde bunu yendim aklıma bile gelmezdi bu yüzden inanın bende çook merak ediyorum herkesi...aslında aynı yerde olan kişiler tanışabilir özel mesaJ aracılığıyla yeri organize edip çünkü genel herkese açık ve takip ediliyor

sana tamamen katılıyorum.biz burda geyik muhabbeti yapmıyoruz sonuç olarak.hepimiz aynı sorunla uğraşıyoruz maalesef ve herkes burda birbirine yardımcı oluyor birşekilde.kötü niyetli bir insan niye burda bukadar uğraşssın ki

kızlar işart parmağımın hepsini girdirdim sonra ortak parmağımı denemek istedim acayip bir yanma var şuanda (((((

işaret parmağındayken gel git mi yapmam lazımdı????

kızlar işart parmağımın hepsini girdirdim sonra ortak parmağımı denemek istedim acayip bir yanma var şuanda (((((

ilk zamanlar bu cok normal jeli bol sür ve ittirrken nefes ver ıkındıgında orası ıyıce acılıyor canım ısaret parmagımı aldıgımda ben parmagım mılım oynamıcak sekılde sıkısmıs gıbıydı zorlanıyosan moralınız bozma ısarette devam et gel gıt yap duyarsızlassn ve alıssın ıyıce sonrasnda ortayı al jelı bol sür

acele etme canım yavaş yavaş,önce işaret parmağına alış rahat şekilde git gel yapana kadar üst aşamaya geçme,yanma tahrişten veya kendini sıktığın için olmuş olabilir

Son düzenleme:

evet canım yaaa parmağım içinde iken çok sıkıyorum galiba ((( bide kıpratmak isteyince parmağımı dışarı itiyorum oda canımı yakıyor(((

teşekkür ederim işaret parmağıma bir duyarsızlaşayım :))))

eşime söyledim akşam gelince egzersizleri beraber yapalım kendini çok yıpratma dedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…