- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.101
dr bana bunları bir süre yendıkten sonrada devam edıcez dediama cnm herkesin hassasıyetı farklı olabılırmı acaba bılemedım sımdı dr o kadar anestol döktüki anlatamam cunku mumkun deıl degdırtmıodum korkuodum kadına tekme atıp rezıl olucam dıe ıkı gun bacak kaslarım agrıdı evde öyle kasmısımki kafasını sallıodu kadın ınanılmaz hassassın dök ha dök diodu sürekli asıstanına yani o olmasaydı benim işim zordu canım yaaaaaa (((((((
ay napıonuz kız banada söyleyin :84::84::84::84::84:
çoookkkk gizlibirbirimizi msnde eklıyoruz canım
yok cnm yani denedim ama tabi yapamadım ama bacaklarımı artık esıme acabılıorum o pozısyondan artık korkmuorum dokunma egzersızlerım var onları yapıosum sen napıon cnm...........naptın canım bir gelişme var mı ne durumdasın?
hmmmmmmmmmm oceans dürt deyınce face anlamıstım bende.......çoookkkk gizlibirbirimizi msnde eklıyoruz canım
webcam da sapık emellerime alet edicem althea seni
ayyyyyyyyy canım güldüm valla dünyada en son bizden sapık olur heraldewebcam da sapık emellerime alet edicem althea seni
hahah sen benim ağıma düştün bile gör bak nelar yapıcam sana
yok cnm yani denedim ama tabi yapamadım ama bacaklarımı artık esıme acabılıorum o pozısyondan artık korkmuorum dokunma egzersızlerım var onları yapıosum sen napıon cnm...........
hmmmmmmmmmm oceans dürt deyınce face anlamıstım bende.......
ayyyyyyyyy canım güldüm valla dünyada en son bizden sapık olur heraldekacıncıyı yaptın bu arada bakalım sen.......
ayyyyyyyyy canım güldüm valla dünyada en son bizden sapık olur heraldekacıncıyı yaptın bu arada bakalım sen.......
umuut seni burdan gelin çıkartana kadar peşindeyim haberin olsunsen doktora gitmekle çok aşama kaydettin devamı da gelecektir umarım.beni sorarsan mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gisip duruyorum [/QUOT
artık yapacagma o kadar ınanıorumkı althea bu garıp bi duygu yani içimde artık korku yok ben ilşkiye giriş anını düşünürken kasılırdım bırden bakardım bacaklarımı kapatmısım sıkıyorum artık korku vermıo bılıomusun bu düşünce bana :)
kıymetini bil hiç yoktan iyidir canımhala 5(( miki nazlanıyor hala
sen de gelsene kuzum msne toplu konuşak
umuut seni burdan gelin çıkartana kadar peşindeyim haberin olsunsen doktora gitmekle çok aşama kaydettin devamı da gelecektir umarım.beni sorarsan mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gisip duruyorum [/QUOT
artık yapacagma o kadar ınanıorumkı althea bu garıp bi duygu yani içimde artık korku yok ben ilşkiye giriş anını düşünürken kasılırdım bırden bakardım bacaklarımı kapatmısım sıkıyorum artık korku vermıo bılıomusun bu düşünce bana :)
kıymetini bil hiç yoktan iyidir canım
bak canım ne kadar güzel bu yakın zamanda olacağının işareti,inasanın kendi beynine hükmedememesi çok garip ve zor
bak canım ne kadar güzel bu yakın zamanda olacağının işareti,inasanın kendi beynine hükmedememesi çok garip ve zor
ne kadarlık evlıydın cnm sen ...ve hiç denemen olmusmuydu...
ne kadarlık evlıydın cnm sen ...ve hiç denemen olmusmuydu...
haftaya 4 ay olacak ne kadar çabuk geçmiş zaman:2: hayır canım ılk evlendıgım zaman sadece bası gırmıs galıba ondan sonra bısey olmadı zaten
çok isterimde benim koca braz arızaondan çekiniorum.....bde ne sorucam anadolu yakasında oturan varmı oceans o burda deıl bılıorumda.....
4 ay daha yeni sayılır cnm elini çabuk tut ama emınım eli kulagında aksam sabah çıglıgı basmak üzeresin insallah.....haftaya 4 ay olacak ne kadar çabuk geçmiş zaman:2: hayır canım ılk evlendıgım zaman sadece bası gırmıs galıba ondan sonra bısey olmadı zaten
4 ay daha yeni sayılır cnm elini çabuk tut ama emınım eli kulagında aksam sabah çıglıgı basmak üzeresin insallah.....
ahhh inşallah umutcum eylül gelini olsam keşke
insallah bi kurtulum cnm benımki biraz aşırı kontrolcü ama bde bu iş olmadı ya ondan da kaynaklanıo en çok ama az kaldı ,az kaldı, az kaldı,Sanki bizimkiler diyor msnde görüşün diye :) ısrar etmek istemem sorun çıkacaksa ama ne zman istersen konuşuruz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?