- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.121
sen de gelsene kuzum msne toplu konuşak
umuut seni burdan gelin çıkartana kadar peşindeyim haberin olsunsen doktora gitmekle çok aşama kaydettin devamı da gelecektir umarım.beni sorarsan mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gisip duruyorum [/QUOT
artık yapacagma o kadar ınanıorumkı althea bu garıp bi duygu yani içimde artık korku yok ben ilşkiye giriş anını düşünürken kasılırdım bırden bakardım bacaklarımı kapatmısım sıkıyorum artık korku vermıo bılıomusun bu düşünce bana :)
kıymetini bil hiç yoktan iyidir canım
bak canım ne kadar güzel bu yakın zamanda olacağının işareti,inasanın kendi beynine hükmedememesi çok garip ve zor
bak canım ne kadar güzel bu yakın zamanda olacağının işareti,inasanın kendi beynine hükmedememesi çok garip ve zor
ne kadarlık evlıydın cnm sen ...ve hiç denemen olmusmuydu...
ne kadarlık evlıydın cnm sen ...ve hiç denemen olmusmuydu...
haftaya 4 ay olacak ne kadar çabuk geçmiş zaman:2: hayır canım ılk evlendıgım zaman sadece bası gırmıs galıba ondan sonra bısey olmadı zaten
çok isterimde benim koca braz arızaondan çekiniorum.....bde ne sorucam anadolu yakasında oturan varmı oceans o burda deıl bılıorumda.....
4 ay daha yeni sayılır cnm elini çabuk tut ama emınım eli kulagında aksam sabah çıglıgı basmak üzeresin insallah.....haftaya 4 ay olacak ne kadar çabuk geçmiş zaman:2: hayır canım ılk evlendıgım zaman sadece bası gırmıs galıba ondan sonra bısey olmadı zaten
4 ay daha yeni sayılır cnm elini çabuk tut ama emınım eli kulagında aksam sabah çıglıgı basmak üzeresin insallah.....
ahhh inşallah umutcum eylül gelini olsam keşke
insallah bi kurtulum cnm benımki biraz aşırı kontrolcü ama bde bu iş olmadı ya ondan da kaynaklanıo en çok ama az kaldı ,az kaldı, az kaldı,Sanki bizimkiler diyor msnde görüşün diye :) ısrar etmek istemem sorun çıkacaksa ama ne zman istersen konuşuruz canm
insallah bi kurtulum cnm benımki biraz aşırı kontrolcü ama bde bu iş olmadı ya ondan da kaynaklanıo en çok ama az kaldı ,az kaldı, az kaldı,
topiğn adını değiştiriyorum 'vajili Güzeller' yapıyorum.
insallah bi kurtulum cnm benımki biraz aşırı kontrolcü ama bde bu iş olmadı ya ondan da kaynaklanıo en çok ama az kaldı ,az kaldı, az kaldı,
burdan tanıstıgım arkadaslarımın hepsi birbirinden güzel napayımgüzel isim
:))))))))) anstol vb kremlerle ilgili yanlış anlaşılmaya sebep olmıyım zararlı değil, kullanılmaması gerekir demiyorum ben pskoljk acıdan onlara bagımlı gıbı olacagımı bıldıgım ıcın kullanmadm bıde anestolu surdugum gun uyustum bu sefer hıc ıslanamadım yanlıs mı kullandım fazla mı surdum bılmıyorum amasahsi fikrim bu sadece..tabi durumu cok ılerı olan kremsız gıremeycek egzersıze baslayamayacak olan kişiler başlangıc ıcın kullansın sadece tekrar soylıyeyım jel bıle zıhnmde bıtrdım onu ve bu benım dogamda var buna egrek yok dıye kullanamdım ben ..cunku ona bagımlı olunca psıkoljk olarak onsuz yapılamycak gıbı oluyor ve tum ılskılerde vazgecılmez oluyor halbukı belkı kendı ıslaklıgınız yeterlı ama farkında degılsınız ılerıde de bebk dusunuldugunda bebege engel mı dıye dusunulup sorun oluyor sonra
amiiiiiiiiiiin cnm.........inş cnm
kimse bu illete maruz kalmasın
burdan tanıstıgım arkadaslarımın hepsi birbirinden güzel napayımaahh bır de kaderlerımız güzel olsun inşallah
:))))))))) anstol vb kremlerle ilgili yanlış anlaşılmaya sebep olmıyım zararlı değil, kullanılmaması gerekir demiyorum ben pskoljk acıdan onlara bagımlı gıbı olacagımı bıldıgım ıcın kullanmadm bıde anestolu surdugum gun uyustum bu sefer hıc ıslanamadım yanlıs mı kullandım fazla mı surdum bılmıyorum amasahsi fikrim bu sadece..tabi durumu cok ılerı olan kremsız gıremeycek egzersıze baslayamayacak olan kişiler başlangıc ıcın kullansın sadece tekrar soylıyeyım jel bıle zıhnmde bıtrdım onu ve bu benım dogamda var buna egrek yok dıye kullanamdım ben ..cunku ona bagımlı olunca psıkoljk olarak onsuz yapılamycak gıbı oluyor ve tum ılskılerde vazgecılmez oluyor halbukı belkı kendı ıslaklıgınız yeterlı ama farkında degılsınız ılerıde de bebk dusunuldugunda bebege engel mı dıye dusunulup sorun oluyor sonra
aslında çok haklısın en güzeli hiç kullanmamak ama işte o korkuyla herşeyi denıyoruz neler yapmıyoruz kı.ilk korkuyorum canım yanar dıye emla denemsıtım o daha cok yaktı.sonra hep jel ya da bepantenle yaptım buna rağmen tahrıs oluyorum sürmesem ateş cıkacak galıba:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?