Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:))))))))) anstol vb kremlerle ilgili yanlış anlaşılmaya sebep olmıyım zararlı değil, kullanılmaması gerekir demiyorum ben pskoljk acıdan onlara bagımlı gıbı olacagımı bıldıgım ıcın kullanmadm bıde anestolu surdugum gun uyustum bu sefer hıc ıslanamadım yanlıs mı kullandım fazla mı surdum bılmıyorum ama sahsi fikrim bu sadece..tabi durumu cok ılerı olan kremsız gıremeycek egzersıze baslayamayacak olan kişiler başlangıc ıcın kullansın sadece tekrar soylıyeyım jel bıle zıhnmde bıtrdım onu ve bu benım dogamda var buna egrek yok dıye kullanamdım ben ..cunku ona bagımlı olunca psıkoljk olarak onsuz yapılamycak gıbı oluyor ve tum ılskılerde vazgecılmez oluyor halbukı belkı kendı ıslaklıgınız yeterlı ama farkında degılsınız ılerıde de bebk dusunuldugunda bebege engel mı dıye dusunulup sorun oluyor sonra

seninki tabi eeeen güzeli ve doğalı bizede seninki gbi bi süreç nasip etsin inşallah rabbim burda hala emla ve ya jellerle yapan cok kişi var aylar olmasına ragmen cnm......
inş cnm
kimse bu illete maruz kalmasın
amiiiiiiiiiiin cnm.........

aslında çok haklısın en güzeli hiç kullanmamak ama işte o korkuyla herşeyi denıyoruz neler yapmıyoruz kı.ilk korkuyorum canım yanar dıye emla denemsıtım o daha cok yaktı.sonra hep jel ya da bepantenle yaptım buna rağmen tahrıs oluyorum sürmesem ateş cıkacak galıba:

hoşgeldin canımbana el mı verdın bılmıyorum.ilk üye olduğum zamanlarda forumda hep sen olurdun,şimdi ben tutuyorum nöbeti sanki.seni burda görmek ne güzel

emlaya kesınlıkle çok karşı benım dr.....anestola sıcak bakıor ama cok etkili deıl dıor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…