- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.141
emlaya kesınlıkle çok karşı benım dr.....anestola sıcak bakıor ama cok etkili deıl dıor.......
bence senin hiç hiç hiç ama hiç ihtiyacın yok sen sus bakimanestolü denemek ıcın koluma sürmustum hıc etkı etmemıstı ama orda emılımı daha kolay ve cabuk.sen kullanıyor musun önerır mısın?
bence senin hiç hiç hiç ama hiç ihtiyacın yok sen sus bakimben neden kullanıorum ilk onsuz uğrastı olmadı,sonrasında kadın bocaladı bende şarttı tedaviye baslayamıordum cnm....
ohhhhhhhh maşallahhhhhhhhh cnm ne güzel ne mutlusun dimi:)3. denemede basarıyla sonuclandı hemde jelsızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ohhhhhhhh maşallahhhhhhhhh cnm ne güzel ne mutlusun dimi:)
ben kendıme hala ınanamıyorumm yaaa ruyamı hayalmı anlamadım valla cok kolay yapabılıyorumm benı cımcıkleyın yaaa
ben eşim cok sevınmıyor dıye kızıyordum her seferınde sen nıye sasırmıyosun bak yıne oldu sevınsene coskulu olsana dıyodumoda nıye canım olcuaktı kı zaten sonunda yencegını bılıyordumm dıyo
bizde yine olmadi olmadi ya orama degdigi an kaciyorum...esim diyor ki bi rahatbiraksan aslinda giriyor ucu ama sen kasiyosun diyo. ilk seferde cok yandigi icin hala korkumu yenemedim. serce parmagimi da alabiliyorum ama daha fazla kendim parmaklarimla denemek istemiyorum huylaniyorum apart falan da yerlestiremiyorum oraya. esimle olsun istiyorum of...bir arkadasim daha onun ilk 2-3 seferinde yandigini normal oldugunu herkesin aciyi farkli sekilde cektigini söyledi ama bilemiorum iste bu aksam bu isi sonlandirmak istiyorum insallah gece bende girip basardim diyebilirim
ya aslında kızlar anorlmal olan biziz adamlar aşırı tepki vermior çünkü normal doğal bi olay bılıor ve öyle karşılıor...biz aylarca yıllarca gözümüzde nasıl büyütüosak romayı fethetmiş gbi gezinioruz bende etsem yaaaaa bıran öncebenımkındede pek heyecan yok gıbııı bende soruyorum sacmalama dıyooo kocalarımız agırdan takılıyo desenee:))
benımkındede pek heyecan yok gıbııı bende soruyorum sacmalama dıyooo kocalarımız agırdan takılıyo desenee:))
benımkındede pek heyecan yok gıbııı bende soruyorum sacmalama dıyooo kocalarımız agırdan takılıyo desenee:))
cnm yaa yaş kaç bu arada merak ettim de:)
cnm yaa yaş kaç bu arada merak ettim de:)
aynı yastayız senleeeeee:) bu arada kocalarımızda aynıymış bende şımarıklık yapmayı severim ama benımkıde ağır abi bana bazen gülüo cocukmusun sen dio bende ona hee öylemi o zaman kendıne bi 35 numara bulsaydın dıorum27 canım ay sonunda dogdugum ıcın 26 da denebılır :)
alınmıştır ben de yıl sonu doğumluyum çünkümatematksel olarak 27 ama yılsın son ayında dogdugum goze alınırsa ki alınsın alınsııın lütfeeeeeeeeeeeeeeen26
aynı yastayız senleeeeee:) bu arada kocalarımızda aynıymış bende şımarıklık yapmayı severim ama benımkıde ağır abi bana bazen gülüo cocukmusun sen dio bende ona hee öylemi o zaman kendıne bi 35 numara bulsaydın dıorum...benimki 35 numarada.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?