Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anestolü denemek ıcın koluma sürmustum hıc etkı etmemıstı ama orda emılımı daha kolay ve cabuk.sen kullanıyor musun önerır mısın?
bence senin hiç hiç hiç ama hiç ihtiyacın yok sen sus bakim ben neden kullanıorum ilk onsuz uğrastı olmadı,sonrasında kadın bocaladı bende şarttı tedaviye baslayamıordum cnm....

Son düzenleme:
ohhhhhhhh maşallahhhhhhhhh cnm ne güzel ne mutlusun dimi:)

cok mutluyum hemde nasılll ınsallh sendee hadııı cok az kaldı umut ınan basarıncaaa ben nıye beklemısım dıyceksın 1 kere yap ondan sonra hıc bı korkun kalmıyooo bunu ıcten soyluyorum ben bebek calısmalarına basladım bıle adetım yenı bıttı ya belkı bu ay tutar dua et banaa sımdıye olsaydı okula basladıydı bıle 1 mı 2 yemı ne gıdıcektııı

ben kendıme hala ınanamıyorumm yaaa ruyamı hayalmı anlamadım valla cok kolay yapabılıyorumm benı cımcıkleyın yaaa

ben eşim cok sevınmıyor dıye kızıyordum her seferınde sen nıye sasırmıyosun bak yıne oldu sevınsene coskulu olsana dıyodum oda nıye canım olcuaktı kı zaten sonunda yencegını bılıyordumm dıyo

bizde yine olmadi olmadi ya orama degdigi an kaciyorum...esim diyor ki bi rahatbiraksan aslinda giriyor ucu ama sen kasiyosun diyo. ilk seferde cok yandigi icin hala korkumu yenemedim. serce parmagimi da alabiliyorum ama daha fazla kendim parmaklarimla denemek istemiyorum huylaniyorum apart falan da yerlestiremiyorum oraya. esimle olsun istiyorum of...bir arkadasim daha onun ilk 2-3 seferinde yandigini normal oldugunu herkesin aciyi farkli sekilde cektigini söyledi ama bilemiorum iste bu aksam bu isi sonlandirmak istiyorum insallah gece bende girip basardim diyebilirim

benımkındede pek heyecan yok gıbııı bende soruyorum sacmalama dıyooo kocalarımız agırdan takılıyo desenee:))

ınsallh canımm bu gece haberlerını beklıyoruzzz ucu gırıyosaaa ıyııı ıkın canım ıkınıncaa hepsı gırerrr yanmayı kafandan sıll az sabretsennn gecıyo hemen o yanmaaa

benımkındede pek heyecan yok gıbııı bende soruyorum sacmalama dıyooo kocalarımız agırdan takılıyo desenee:))
ya aslında kızlar anorlmal olan biziz adamlar aşırı tepki vermior çünkü normal doğal bi olay bılıor ve öyle karşılıor...biz aylarca yıllarca gözümüzde nasıl büyütüosak romayı fethetmiş gbi gezinioruz bende etsem yaaaaa bıran önce

27 canım ay sonunda dogdugum ıcın 26 da denebılır :)
aynı yastayız senleeeeee:) bu arada kocalarımızda aynıymış bende şımarıklık yapmayı severim ama benımkıde ağır abi bana bazen gülüo cocukmusun sen dio bende ona hee öylemi o zaman kendıne bi 35 numara bulsaydın dıorum...benimki 35 numarada.....

işin garibi benim eşim ebnden küçük ama çok olgun iş hayatı sorumluluklarıda ağır...bende bir evin bir kızı dısarıda iş yerinde ağırımdır ama evde yaramazpisi gerçekten

o yüzden ben buradaki kızların halay cekmesıs evınmesı gıbı esımdende tepkıler beklıyordum olmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…