- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.141
ben eşim cok sevınmıyor dıye kızıyordum her seferınde sen nıye sasırmıyosun bak yıne oldu sevınsene coskulu olsana dıyodumoda nıye canım olcuaktı kı zaten sonunda yencegını bılıyordumm dıyo
bizde yine olmadi olmadi ya orama degdigi an kaciyorum...esim diyor ki bi rahatbiraksan aslinda giriyor ucu ama sen kasiyosun diyo. ilk seferde cok yandigi icin hala korkumu yenemedim. serce parmagimi da alabiliyorum ama daha fazla kendim parmaklarimla denemek istemiyorum huylaniyorum apart falan da yerlestiremiyorum oraya. esimle olsun istiyorum of...bir arkadasim daha onun ilk 2-3 seferinde yandigini normal oldugunu herkesin aciyi farkli sekilde cektigini söyledi ama bilemiorum iste bu aksam bu isi sonlandirmak istiyorum insallah gece bende girip basardim diyebilirim
ya aslında kızlar anorlmal olan biziz adamlar aşırı tepki vermior çünkü normal doğal bi olay bılıor ve öyle karşılıor...biz aylarca yıllarca gözümüzde nasıl büyütüosak romayı fethetmiş gbi gezinioruz bende etsem yaaaaa bıran öncebenımkındede pek heyecan yok gıbııı bende soruyorum sacmalama dıyooo kocalarımız agırdan takılıyo desenee:))
benımkındede pek heyecan yok gıbııı bende soruyorum sacmalama dıyooo kocalarımız agırdan takılıyo desenee:))
benımkındede pek heyecan yok gıbııı bende soruyorum sacmalama dıyooo kocalarımız agırdan takılıyo desenee:))
cnm yaa yaş kaç bu arada merak ettim de:)
cnm yaa yaş kaç bu arada merak ettim de:)
aynı yastayız senleeeeee:) bu arada kocalarımızda aynıymış bende şımarıklık yapmayı severim ama benımkıde ağır abi bana bazen gülüo cocukmusun sen dio bende ona hee öylemi o zaman kendıne bi 35 numara bulsaydın dıorum27 canım ay sonunda dogdugum ıcın 26 da denebılır :)
alınmıştır ben de yıl sonu doğumluyum çünkümatematksel olarak 27 ama yılsın son ayında dogdugum goze alınırsa ki alınsın alınsııın lütfeeeeeeeeeeeeeeen26
aynı yastayız senleeeeee:) bu arada kocalarımızda aynıymış bende şımarıklık yapmayı severim ama benımkıde ağır abi bana bazen gülüo cocukmusun sen dio bende ona hee öylemi o zaman kendıne bi 35 numara bulsaydın dıorum...benimki 35 numarada.....
aynı yastayız senleeeeee:) bu arada kocalarımızda aynıymış bende şımarıklık yapmayı severim ama benımkıde ağır abi bana bazen gülüo cocukmusun sen dio bende ona hee öylemi o zaman kendıne bi 35 numara bulsaydın dıorum...benimki 35 numarada.....
bende tek çocuk deilim ama tek kızım :) bende eşime şımarıklık yaparım sadece ama o bana sadece güler:))) beni zaten bu yönü çekmişti şimdi şikayetçi olamam lazım aslındaişin garibi benim eşim ebnden küçük ama çok olgun iş hayatı sorumluluklarıda ağır...bende bir evin bir kızı dısarıda iş yerinde ağırımdır ama evde yaramazpisi gerçekten
o yüzden ben buradaki kızların halay cekmesıs evınmesı gıbı esımdende tepkıler beklıyordum olmadıı
aaaaaaa ne güzel hep bir emsaliz :)bende 27 kızlarrrrrrr
aaaaaaa ne güzel hep bir emsaliz :)
evet cnm sen ne kadarlık evlıydın peki bde yaramaz pisi sende :) bugun nüfus memurlugu yapıorum:) aslında ben hemen hemen bi bebek istiorum yaaa...oceans kız sen napıon sesın cıkmıo.....evet genelde hep yaşıtız
ne güzel ılk kezmi girdi yoksa ilelememi oldu ne kadar oldu peki......dün gece pek guzel bı geceydi..baya ılerleme oldu hatta girdiğini görünce eşimde ve bende bır gulme krızı... gülmkten baska bırsey yapamdık.. hehhe delırmış olmalıyız dostlar
yarı yolu boylamışsın da ben sevinmek için sonucu bekliyorummmben kimleri görüyorum yaaaaa acaba yanlışmı kayıp nerdesin sen nie mutlulugmu paylaşmadın benleo kendını bılıorrr....
hoşgeldin canımbana el mı verdın bılmıyorum.ilk üye olduğum zamanlarda forumda hep sen olurdun,şimdi ben tutuyorum nöbeti sanki.seni burda görmek ne güzel
Maşlallah3. denemede basarıyla sonuclandı hemde jelsızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?