- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.161
aynı yastayız senleeeeee:) bu arada kocalarımızda aynıymış bende şımarıklık yapmayı severim ama benımkıde ağır abi bana bazen gülüo cocukmusun sen dio bende ona hee öylemi o zaman kendıne bi 35 numara bulsaydın dıorum...benimki 35 numarada.....
bende tek çocuk deilim ama tek kızım :) bende eşime şımarıklık yaparım sadece ama o bana sadece güler:))) beni zaten bu yönü çekmişti şimdi şikayetçi olamam lazım aslındaişin garibi benim eşim ebnden küçük ama çok olgun iş hayatı sorumluluklarıda ağır...bende bir evin bir kızı dısarıda iş yerinde ağırımdır ama evde yaramazpisi gerçekten
o yüzden ben buradaki kızların halay cekmesıs evınmesı gıbı esımdende tepkıler beklıyordum olmadıı
aaaaaaa ne güzel hep bir emsaliz :)bende 27 kızlarrrrrrr
aaaaaaa ne güzel hep bir emsaliz :)
evet cnm sen ne kadarlık evlıydın peki bde yaramaz pisi sende :) bugun nüfus memurlugu yapıorum:) aslında ben hemen hemen bi bebek istiorum yaaa...oceans kız sen napıon sesın cıkmıo.....evet genelde hep yaşıtız
ne güzel ılk kezmi girdi yoksa ilelememi oldu ne kadar oldu peki......dün gece pek guzel bı geceydi..baya ılerleme oldu hatta girdiğini görünce eşimde ve bende bır gulme krızı... gülmkten baska bırsey yapamdık.. hehhe delırmış olmalıyız dostlar
yarı yolu boylamışsın da ben sevinmek için sonucu bekliyorummmben kimleri görüyorum yaaaaa acaba yanlışmı kayıp nerdesin sen nie mutlulugmu paylaşmadın benleo kendını bılıorrr....
hoşgeldin canımbana el mı verdın bılmıyorum.ilk üye olduğum zamanlarda forumda hep sen olurdun,şimdi ben tutuyorum nöbeti sanki.seni burda görmek ne güzel
Maşlallah3. denemede basarıyla sonuclandı hemde jelsızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ne güzel ılk kezmi girdi yoksa ilelememi oldu ne kadar oldu peki......
kızlar işart parmağımın hepsini girdirdim sonra ortak parmağımı denemek istedim acayip bir yanma var şuanda(((((
işaret parmağındayken gel git mi yapmam lazımdı????
Evet canım öyle olacak biraz...İlk zincirin halkası doktorum programı oldu zaten. Bana birer sene aralıkla telefon ettiler. Ben artık Doktorum programına çıkana ve tedaviye başlayana kadar hiçbir umudum kalmamıştı. Denenebilecek, denenmeyecek bütün yöntemleri yaptığımı düşünüyordum. Program bendeki küllenmiş umut ışığını alevlendirdi. Tedaviye başladıktan birkaç hafta sonra da burayla tanıştım. Burdaki arkadaşlar da sağolsunlar çok yardımcı oldular psikolojik anlamda. Umutlarımın tükendiği anda, egzersizleri bırakmak istediğim anda güç, kuvvet verdiler bana. Burası olmasaydı halledemezdim yine gibi geliyor bana...programa cıktıgında doktorum sayesınde basardım demenı ısteyecekler dı mı halbukı buranın daha çok faydası oldu
ben de herkesi merak ediyorum :))) ama tanışamıyoruz :))) istersen msn vereyim ama bu sıra gündüzleri açık değilim. forumdan sadece kemre ile tanıştım yüzyüze, msn' den görüştüğüm bir çok arkadaş var. burası sihirli hakkaten
Guldurdun beni ya:))kuzumm ablaa demek gelmio icimden valla samimi gordugum icin.ben kalbi guzel insanlari hep sis ve begenmisimdir veee bence sennn guzel bi hatunsunhaa buarada insan hissettigi yastadir ben 25im ama hala 20-22 gibi hissediyormmm en guzel cagimmdi belkide ondandir ayy merakttm herkezi bende cileklipuding umutt althea ocean sessizcekimsesizce kemree cicekreso merak edormm
bende forumdan ilk kez elvanla tanıstım msn ıle...tabı resım falan gormedım ama orda konstuk eşimle aksam sohbet edıyorduk ılk kez dedım forumdan bırıyle tanstm msn verdım umarım erkek degıldır sen emın mısın dıyor.... diyalogları ve yasananları bılmedıgı ıcın...dedım gunlerce o sohbetı bır erkek yapamaz o sorunları bır erkek yasayamaz yani boyle bır yalan yaratamaz yaratsa da surduremez fıre verir o kadarını anlayabılırım emın ol dedım iyi peki dedi...böyle şeylere sıcak bakmaz bende bakmazdım forum falan sacma ve boş gelirdi ama şimdi sanal bir ortam ve ortamdaki gerçek kişiler sayesinde çıkarsız iyilik düşünen kişler sayesinde bunu yendim aklıma bile gelmezdi bu yüzden inanın bende çook merak ediyorum herkesi...aslında aynı yerde olan kişiler tanışabilir özel mesaJ aracılığıyla yeri organize edip çünkü genel herkese açık ve takip ediliyor
sen de gelsene kuzum msne toplu konuşak
çok isterimde benim koca braz arızaondan çekiniorum.....bde ne sorucam anadolu yakasında oturan varmı oceans o burda deıl bılıorumda.....
3. denemede basarıyla sonuclandı hemde jelsızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım Sen Kendini O anda Kastığın İçin O kadar yanma olmuştur. Buda Gayet Normal daha yeni yeni yapıyosun. Hiç korkma İnan bendede oldu o acayip bir yanma hissetmiştim. Ama ben hiç Yılmadım ve devam ettim yoluma orta parmak filan derken şuan 3 parmak rahatlıkla yapıyorum ne yanma ne acı hiç bişe yok. Dediğimiz gibi Orası zamanla egzersiz yapa yapa alışıyor ve sonradan birşey hissetmez oluyosun. Egzersizlere devamm
OOOOO siz işi bayağı ilerletmişsiniz. Hani bana, hani bana
bende merak ediyorum herkesi, msnim de yok benim.
Hemen al gel :) olma mı?
ivet ivet ivet beklıyoruzzzzzz
Hemen al gel :) olma mı?
evet cnm sen ne kadarlık evlıydın peki bde yaramaz pisi sende :) bugun nüfus memurlugu yapıorum:) aslında ben hemen hemen bi bebek istiorum yaaa...oceans kız sen napıon sesın cıkmıo.....
aaaaaa ne güzel sende pek zaman kaybetmemişin :))))ben ben 2 bucuk yıl cok üzülüorum bi adım atmadıgım içinben 1 yıllık evliyim yeni doldurduk yabni 1 yılımızı 2 ay geçti 8.ayımda yenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?