Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba,
egzersize yeni başlamış ya da başlamaya çookkkk korkan cesaret edemeyen birini dilatörünü de göndererek özel olarak çalıştırmak istiyorum, yanlış anlaşılmasın tek tek birini ele almak yanlış olabilir ama bu şekilde de zamana yayılıyor ben istiyorum ki 1 haftada bitsin kurtulsun veeee bebiş çalışmaları başlasın ve de birinin başında beklemek daha faydalı oluyor tabi yine o kişi aşamalarını burada paylaşır yine ?????

bende öyle aman aman gıt gel tapmamıstım bıde hanı 3 hafta duıyorum ya bu surede oyle 20 dk 30 dk ıcıdme de tutmadım ben max 10 dk falan yapıyodum genelde olayın ne akdr psıkoljk oldugunu anlayın kızlar

kesinlikle katılıyorum hatta ben bu günde 10-15 dk aynı boy aparat ya da parmak neyse işte ona alışana kadar fikrine de karşıyım ki bu şekilde çok kısa zamanda başardım ben de, hatta ilk aparatımı sokar sokmaz 2.yi de peşinden sokmuştum çok kolay girmişti sonra tabi 3ve 4.boy aparatımı bekledim bir süre mecburen onlar da gelince peşpeşe sokmuştum çünkü o giriyorsa o da girmeli bide yaptıkça heyecandan heveslenip heyecan basmıştı aşıcam diye bu yazdıklarımdan çook cesur olduğum düşünülmesin bunun için 2 yıl bekledim ben takiii en küçük boyu sokana kadar ondan sonra zaten bizi kimse tutamıyor:)

bende almayı düşünüyorum ama utanıyorum nerden nasıl alacam diye bide madden durumum yok almaya,mümkünse bana gönderirmisin.gerçekten parmakla kol çok yoruluyo 2 büklüm...

bende almayı düşünüyorum ama utanıyorum nerden nasıl alacam diye bide madden durumum yok almaya,mümkünse bana gönderirmisin.gerçekten parmakla kol çok yoruluyo 2 büklüm...

tamam ama bu aparatların sahibi zealea işin bitince onları bizim yönlendirdiğimiz adrese göndermen gerek ve de seni takip edebilmemiz için msn var mı?
en azından tembellik edersen höt deriz:) şaka tabi yönlendiririz zaten eminimki parmak sokabiliyorsan çookk hızlı ilerlersin, msn özelden yaz bana ordan adres bilgilerini de alır veririm kargoya

ben özelden atamıyorum mesajim 100 olmadığı için sen bana at ben seni eklerim evde net yok telden giriyorum ama akşama internet cafeye gidebilirim nasıl olur mu

ben özelden atamıyorum mesajim 100 olmadığı için sen bana at ben seni eklerim evde net yok telden giriyorum ama akşama internet cafeye gidebilirim nasıl olur mu

gönderdim, buraya düzenli giriyorsun ama değil mi? yani şundan soruyorum öncelikle kısa zamanda yeneceğine inanıyorum burada sela 1, zealea ve benim takibimde olacaksın düzenli girmelisinki takip kolay olmalı birde ne aşamadasın parmak sokmuşsun sanırım geçmişi okuyorum ama çokkkk birikiyor buaralar hamileliğim yüzünden kopmuştumda bilgi verirsen ona göre kayganlaştırıcı yada şunu bunu da al dicem tam hazır olki zaman kaybetmeyelim seni de gelin edelim bismillah diyip :)

valla tel. Elimden düşmüyor mesajın geldi akşam saat 22:00 nasıl adam işten gelecek yemek felan derken anca uyar mı sana... Bu arada orta parmaktayım

valla tel. Elimden düşmüyor mesajın geldi akşam saat 22:00 nasıl adam işten gelecek yemek felan derken anca uyar mı sana... Bu arada orta parmaktayım

10 tamam bir aksilik olursa buraya yazarsın saat 10 da burayı a takip edeceğim 10.40 ta kocişin pc de savaşı var ona göre:))))
ooo orta parmak mııı iyi iyi senin pek bişeyin yokmuş zaten parmak sokabliyorsan bayağı cesaretin de var:)
kayganlaştırıcı ne kullanıyorsun birde emla- anestol tarzı anestezik krem kullanıyor musun?

tamam yazarım.hayır hiç birşey kullanmıyorum jelsiz orta parmağımı alabiliyorum.durex play öneriyorlar ondan almayı düşünüyorum mahalleden uzak bi eczaneden :)

mrhb yendıkten hemen sonramı hamile kaldın

mrhb yendikten hemen sonramı hamile kaldın

yazarım,hayır hiçbirşey kullanmıyorum jel olmadan orta parmağımı alabiliyorum.durex play öneriyorlar ondan almayı düşünüyorum mahalleden uzak bi eczaneden :)

yazarım,hayır hiçbirşey kullanmıyorum jel olmadan orta parmağımı alabiliyorum.durex play öneriyorlar ondan almayı düşünüyorum mahalleden uzak bi eczaneden :)

aa hay maşşallahhhhem parmak hem de kuru he:) tamam ben okeyin sıcak temas olanını kullanıyorum çok rahatım en kısa zamanda temin et hangisini kullacaksan ki dilatörde şok işine yarayacak sana çok güvendim hee 1 hafta bile sürmez sanırım:)) zaten dilatörle hızlı ilerlendiği için kendini daha iyi hazırlayacağını düşünüyorum

hahaa ben de sana çiçekroza ya da benzer bişeydi hitap eden biri vardı acaba incimiydi hatırlıyorum ama çok gülüyodum :)

Son düzenleme:
selayla görüşürken beni de araya katıverebilirsiniz :)

Benim kocanin gonlunu yapiyim bi izin kopariyimm hepinizi msn de katip karistiricam ben :))ayyyy cok istiyorm akilli adam ne guvenion millete yeterince yatak odamizla tanistilar bide kimlk bilgilerini ver dio .mmiinnyakk bebe ben kimn ne old.biliyorm burasi oyle cet sayfalarindan deill dedim:) farkindamisin benden cok forumla muhabbet edion.dio :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…