- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.201
bende öyle aman aman gıt gel tapmamıstım bıde hanı 3 hafta duıyorum ya bu surede oyle 20 dk 30 dk ıcıdme de tutmadım ben max 10 dk falan yapıyodum genelde olayın ne akdr psıkoljk oldugunu anlayın kızlar
Kızlar merhaba,
egzersize yeni başlamış ya da başlamaya çookkkk korkan cesaret edemeyen birini dilatörünü de göndererek özel olarak çalıştırmak istiyorum, yanlış anlaşılmasın tek tek birini ele almak yanlış olabilir ama bu şekilde de zamana yayılıyor ben istiyorum ki 1 haftada bitsin kurtulsun veeee bebiş çalışmaları başlasın ve de birinin başında beklemek daha faydalı oluyor tabi yine o kişi aşamalarını burada paylaşır yine ?????
bende almayı düşünüyorum ama utanıyorum nerden nasıl alacam diye bide madden durumum yok almaya,mümkünse bana gönderirmisin.gerçekten parmakla kol çok yoruluyo 2 büklüm...
tamam ama bu aparatların sahibi zealea işin bitince onları bizim yönlendirdiğimiz adrese göndermen gerek ve de seni takip edebilmemiz için msn var mı?
en azından tembellik edersen höt deriz:) şaka tabi yönlendiririz zaten eminimki parmak sokabiliyorsan çookk hızlı ilerlersin, msn özelden yaz bana ordan adres bilgilerini de alır veririm kargoya
ben özelden atamıyorum mesajim 100 olmadığı için sen bana at ben seni eklerim evde net yok telden giriyorum ama akşama internet cafeye gidebilirim nasıl olur mu
gönderdim, buraya düzenli giriyorsun ama değil mi? yani şundan soruyorum öncelikle kısa zamanda yeneceğine inanıyorum burada sela 1, zealea ve benim takibimde olacaksın düzenli girmelisinki takip kolay olmalı birde ne aşamadasın parmak sokmuşsun sanırım geçmişi okuyorum ama çokkkk birikiyor buaralar hamileliğim yüzünden kopmuştumda bilgi verirsen ona göre kayganlaştırıcı yada şunu bunu da al dicem tam hazır olki zaman kaybetmeyelim seni de gelin edelim bismillah diyip :)
valla tel. Elimden düşmüyor mesajın geldi akşam saat 22:00 nasıl adam işten gelecek yemek felan derken anca uyar mı sana... Bu arada orta parmaktayım
10 tamam bir aksilik olursa buraya yazarsın saat 10 da burayı a takip edeceğim 10.40 ta kocişin pc de savaşı var ona göre:))))
ooo orta parmak mııı iyi iyi senin pek bişeyin yokmuş zaten parmak sokabliyorsan bayağı cesaretin de var:)
kayganlaştırıcı ne kullanıyorsun birde emla- anestol tarzı anestezik krem kullanıyor musun?
10 tamam bir aksilik olursa buraya yazarsın saat 10 da burayı a takip edeceğim 10.40 ta kocişin pc de savaşı var ona göre:))))
ooo orta parmak mııı iyi iyi senin pek bişeyin yokmuş zaten parmak sokabliyorsan bayağı cesaretin de var:)
kayganlaştırıcı ne kullanıyorsun birde emla- anestol tarzı anestezik krem kullanıyor musun?
mrhb yendikten hemen sonramı hamile kaldın
yazarım,hayır hiçbirşey kullanmıyorum jel olmadan orta parmağımı alabiliyorum.durex play öneriyorlar ondan almayı düşünüyorum mahalleden uzak bi eczaneden :)
mrhb yendikten hemen sonramı hamile kaldın
evet hemen kaldım çok şükür beklemeden ve şuanda da ilişkiye devam ediyorum alışma sürecimi tamamlamak için:)
sen bana cicekreso yazdıkça dalga geçiyor sela benle reşo ağa diye ayyyy kendi kendime güldüm yahuuu:))))
sela ile msn de görüştüğün zaman selaya söyle bana hbr eder katılırım konuşmaya hemen:)) buarada beni merak ettiğin için teşekkürler:) görsen vajili demezsin işte öyle biriyim:))))
hahaa ben de sana çiçekroza ya da benzer bişeydi hitap eden biri vardı acaba incimiydi hatırlıyorum ama çok gülüyodum :)
ne güzel tebrikler cnm
selayla görüşürken beni de araya katıverebilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?