Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam yazarım.hayır hiç birşey kullanmıyorum jelsiz orta parmağımı alabiliyorum.durex play öneriyorlar ondan almayı düşünüyorum mahalleden uzak bi eczaneden :)

mrhb yendıkten hemen sonramı hamile kaldın

mrhb yendikten hemen sonramı hamile kaldın

yazarım,hayır hiçbirşey kullanmıyorum jel olmadan orta parmağımı alabiliyorum.durex play öneriyorlar ondan almayı düşünüyorum mahalleden uzak bi eczaneden :)

yazarım,hayır hiçbirşey kullanmıyorum jel olmadan orta parmağımı alabiliyorum.durex play öneriyorlar ondan almayı düşünüyorum mahalleden uzak bi eczaneden :)

aa hay maşşallahhhhem parmak hem de kuru he:) tamam ben okeyin sıcak temas olanını kullanıyorum çok rahatım en kısa zamanda temin et hangisini kullacaksan ki dilatörde şok işine yarayacak sana çok güvendim hee 1 hafta bile sürmez sanırım:)) zaten dilatörle hızlı ilerlendiği için kendini daha iyi hazırlayacağını düşünüyorum

hahaa ben de sana çiçekroza ya da benzer bişeydi hitap eden biri vardı acaba incimiydi hatırlıyorum ama çok gülüyodum :)

Son düzenleme:
selayla görüşürken beni de araya katıverebilirsiniz :)

Benim kocanin gonlunu yapiyim bi izin kopariyimm hepinizi msn de katip karistiricam ben :))ayyyy cok istiyorm akilli adam ne guvenion millete yeterince yatak odamizla tanistilar bide kimlk bilgilerini ver dio .mmiinnyakk bebe ben kimn ne old.biliyorm burasi oyle cet sayfalarindan deill dedim:) farkindamisin benden cok forumla muhabbet edion.dio :)))))

Annem suc benm deil dogru durust bi nick alsaniza cicekroseeymis ayse fatma hayriyemize noldu bakin bana ne guzel almisim inci gibi isim :)))

hehehehh okadar kayıtlı varki bu nicki zor tutturdum:))) ama reşo ağa da hoşuma gitti :)))) ben ilk dikkatimi çekti gülümsemiştim sela nın da dikkatini çekmiş tiye aldık güldük tabi reşo ağa diye ama şimdi yine yazınca bukez koptum yanii:)))en kısa zamanda resimli görüşelimkocişe de ki tek ben deil onlar da deşifre oluyor:) en azından sela ve kendimden eminim çakma bile deil msnlerimiz:))

Bende istiyorm ama esim 6ay olmas dio yuhhhhh dedimm honnnkk ben bir ay beklerim diom bakalim nolcak.cicegm.cinsiyet belli oldumuu

neden 6 ay kota koydu ki alışma süreci mi? benim kanama ya da herhangi bir riskim olmadığı için hamileliğim boyunca alışma çalışmalarına devam ettim şuanda da girişteki minik kasılmam dışında rahatım çok şükür, bu konuda risk yoksa çok pimpirikli olmamak gerek bence sakınan göze çöp batar misali, ama tabiki rahatsız olduğum zaman ben de ilişkiye mola vereceğim bakalım nezamana kadar yapıcaz:)))
dün dr.a gittim ama şuan bulunduğum ilde özel yok, devlettede ultrason çok eski görüntü kalitesi de kötü haliyle, dr. baktıı baktııı uzunca baktı ve kız gibi dedi bakalım:))) sağlıklı olsunda farketmez ama eşimle gönlümüzden geçende ne yalan diyelim kız:)))hayırlısı olsun

inci ve sela mükemmeller ya.hele o selanın miki kelimesine kopuyorum reşo ağa da iyimiş ama tuttum bunu da

iyi akşamlar vajili güzeller ben cıkıyorum eve gidiyorummm iş bugünde bitti ....yarın misafirler gelecek yemek yapıcam eve gidip yarın güzel haberler yagsın foruma hadı bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…