- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.201
10 tamam bir aksilik olursa buraya yazarsın saat 10 da burayı a takip edeceğim 10.40 ta kocişin pc de savaşı var ona göre:))))
ooo orta parmak mııı iyi iyi senin pek bişeyin yokmuş zaten parmak sokabliyorsan bayağı cesaretin de var:)
kayganlaştırıcı ne kullanıyorsun birde emla- anestol tarzı anestezik krem kullanıyor musun?
10 tamam bir aksilik olursa buraya yazarsın saat 10 da burayı a takip edeceğim 10.40 ta kocişin pc de savaşı var ona göre:))))
ooo orta parmak mııı iyi iyi senin pek bişeyin yokmuş zaten parmak sokabliyorsan bayağı cesaretin de var:)
kayganlaştırıcı ne kullanıyorsun birde emla- anestol tarzı anestezik krem kullanıyor musun?
mrhb yendikten hemen sonramı hamile kaldın
yazarım,hayır hiçbirşey kullanmıyorum jel olmadan orta parmağımı alabiliyorum.durex play öneriyorlar ondan almayı düşünüyorum mahalleden uzak bi eczaneden :)
mrhb yendikten hemen sonramı hamile kaldın
evet hemen kaldım çok şükür beklemeden ve şuanda da ilişkiye devam ediyorum alışma sürecimi tamamlamak için:)
sen bana cicekreso yazdıkça dalga geçiyor sela benle reşo ağa diye ayyyy kendi kendime güldüm yahuuu:))))
sela ile msn de görüştüğün zaman selaya söyle bana hbr eder katılırım konuşmaya hemen:)) buarada beni merak ettiğin için teşekkürler:) görsen vajili demezsin işte öyle biriyim:))))
hahaa ben de sana çiçekroza ya da benzer bişeydi hitap eden biri vardı acaba incimiydi hatırlıyorum ama çok gülüyodum :)
ne güzel tebrikler cnm
selayla görüşürken beni de araya katıverebilirsiniz :)
evet hemen kaldım çok şükür beklemeden ve şuanda da ilişkiye devam ediyorum alışma sürecimi tamamlamak için:)
Annem suc benm deil dogru durust bi nick alsaniza cicekroseeymis ayse fatma hayriyemize noldubakin bana ne guzel almisim inci gibi isim :)))
Bende istiyorm ama esim 6ay olmas dio yuhhhhh dedimm honnnkk ben bir ay beklerim diom bakalim nolcak.cicegm.cinsiyet belli oldumuu
hehehehh okadar kayıtlı varki bu nicki zor tutturdum:))) ama reşo ağa da hoşuma gitti :)))) ben ilk dikkatimi çekti gülümsemiştim sela nın da dikkatini çekmiş tiye aldık güldük tabi reşo ağa diye ama şimdi yine yazınca bukez koptum yanii:)))en kısa zamanda resimli görüşelimkocişe de ki tek ben deil onlar da deşifre oluyor:) en azından sela ve kendimden eminim çakma bile deil msnlerimiz:))
inci ve sela mükemmeller ya.hele o selanın miki kelimesine kopuyorum reşo ağa da iyimiş ama tuttum bunu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?