Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim emlayla once vaji girisine dogru masaj yapar gibi sur findik kadar biraz sizu olur merak etme 2dk sonra gecio sonra aparatla yapiosan eger aparatin uc kismina sur emlayi ve vajine yvas yavas it

Ayyy yerimmm sizi benn kisss valla guzelsiniz siz eminimmm.sen boraz afif ama hafif baliketli hayal ediom nie bilmiom yuvarlak yuzlu yanakli falan ama hafifindenn..

Canim emlayla once vaji girisine dogru masaj yapar gibi sur findik kadar biraz sizu olur merak etme 2dk sonra gecio sonra aparatla yapiosan eger aparatin uc kismina sur emlayi ve vajine yvas yavas it

çok sağolasın:) birde bişey daha sorucam canım kutunun içinde 5 tane tüp şeklinde bu emla, prospektüsünde tek kullanımlıktır dio kapağı açtınmı 1 kere kullanıp atın saklamayın diye yazıyor.. fındık kadar kullanıp atmalımıyım yani?
birde beni hatırlıyorsanız 4 parmak rahat oluyodu ama eşle olmuyo rahat olduğumuda düşünüyrm ama kapanıyor orası isteyemiyıorum ve alamıyorum nasıl bir yol yöntem izlemeliyim bana bir fikir verebilirmisiniz?

inci ve sela mükemmeller ya.hele o selanın miki kelimesine kopuyorum reşo ağa da iyimiş ama tuttum bunu da

Kisss altheammm benimde sana kanim fokurduo hep sen bana benden once yeneceksin az kaldi die die yendimm simdi ben diorumm kuzum ramak kaldi mutluluga hadi yenin de birlikte alistirma surecine girelm...sonra bebis yakisikli ilursa kizimi veririm cirkin erkek sefmiyom ben :)

sağol canım bimukabelebu ay gelin olayım istiyorum ama içimden bir ses ekim -kasım gibi olacağımı söylüyor(ben en ıyısı o sesı susturayım çok bılıyo o)bebek konusunda ben senın kadar aceleci değilim hem korkuyorum hem de borçları hafifletmeden istemıyoruz.ev aldık onun borcu düğün borcu vs... ben çalışmazsam batarız anlayacağın.ama bılıyor musun ben hep oğlum olsun istiyorum belki senin 2. cocuğa yetişirim :

merhaba canım ben lafınıza dalıcam ama acıldıktan sonra kullanmıstım bısey olmadı oyle de yakıyor boyle de:18:ben bıkını bölgemı emlayla uyusturup almaya basladım.riske atmayım dersen hem epılasyon hem vajıde kullanabılırsın

olurmu hiç lafa dalmak fln :) teşekkür ederim ben inciye direk sormuş gibi yazdım ama hepimizin herbirimizin bilgisine ihtiyacı var...

olurmu hiç lafa dalmak fln :) teşekkür ederim ben inciye direk sormuş gibi yazdım ama hepimizin herbirimizin bilgisine ihtiyacı var...

işine karışmak istemem ama madem 4 parmaktasın ki bu süperrrrrr bence emlaya hiç gerek yok bol kayganlaştırcıyla sorunu çözebilirsin

işine karışmak istemem ama madem 4 parmaktasın ki bu süperrrrrr bence emlaya hiç gerek yok bol kayganlaştırcıyla sorunu çözebilirsin

yok canım öyle deme zaten biriyle konuşmaya ihtiyacım var bende aldımda niye aldım bilmyrm. parmakda bi ağrı hissetmiyorum rahatça oluyor ama eşle denemelerim hep hüsran( belki faydası olur dedimm...ne yapmalıyım bilyrm ya bu sorun artık beynimi uyuşturuyor

Cnm tel den bakiomda seni gorunce aklima geldi dr um benim direncimikirmak icin surekli beni lafa tutuodu bende sizlerden bahsettim braz bde arkadasim var oda 4 parmak alior ama penis alamior dedim dr durup hemsiresiyle birbirine bakip kalakaldiler 4 parmakmi die nasi yaa dedi 4 parmak aliosa esini cok rahat alir bu nasil oluuur acaba esine karsimi soguk dedi onunla beraber bir cinsel iliski istemiormu dedi 4 parmak inanilmaz dedi cnm aklima geldi solim dedi ...hatta hemsire inanamior yok cnm falan diodu hala

huzur canm eşle denem yaptınmı hiç onunla çalışsan parmak egzersizini. ya da aparatla. senn sorunun kendi parmağını alabiliyosun ama yabancı cisim almakta. belki böylece çözülebilir. emlaya da gerek yok sadece kayganlaştırıcyla...

kafayı başka bişeyle oyala tv ızle muzık dınle orasıyla ilgilenme,uyusturmak kesın çözüm değil,4 parmakta cok rahat olursun herhalde senden daha düşük sevıyelerde yenenler varken senin ortalığı uçurman lazım,çok iyisin canım bunu bil için rahat olsun kasma kendını

sen doktora gittinmi umut :) çok sevindim senin adına durum nedir peki? bu konuyla ilgili özelden yazıcam sana.

çok denedik canm.. en son eş parmağıyla yaptık 2 parmak oda oldu ardından p.. denedik olmadı.

çok denedik canm.. en son eş parmağıyla yaptık 2 parmak oda oldu ardından p.. denedik olmadı.
huzurr eşinin birşeyler yapması lazım, ona kalbinin ısınması lazım, bir süpriz gibi birşey, yada mutlu olduğunuz günleri düşün, yine nişanlıyken ki gibi mutlu olacağınızı hayal et.
Sende istiyorsun onu, istemesen bu aşamaya gelmezdin . Buraya yazmazdın canım .

dediğin gibi yenerim ALLAHIMIN izni ile sizin yardımlarınızla,akşam 10 görüşmek dileğiyle

of ya yarın 1 saat sonra 1 saniye dakka ne olacağı belli olmuyo bak engel çıktı giremedim msn.ama telden doğru mesaj attım adresine bi baksan görürsün belki y.ile başlıyo adresim çiçekrose

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…