- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.221
evet hemen kaldım çok şükür beklemeden ve şuanda da ilişkiye devam ediyorum alışma sürecimi tamamlamak için:)
Annem suc benm deil dogru durust bi nick alsaniza cicekroseeymis ayse fatma hayriyemize noldubakin bana ne guzel almisim inci gibi isim :)))
Bende istiyorm ama esim 6ay olmas dio yuhhhhh dedimm honnnkk ben bir ay beklerim diom bakalim nolcak.cicegm.cinsiyet belli oldumuu
hehehehh okadar kayıtlı varki bu nicki zor tutturdum:))) ama reşo ağa da hoşuma gitti :)))) ben ilk dikkatimi çekti gülümsemiştim sela nın da dikkatini çekmiş tiye aldık güldük tabi reşo ağa diye ama şimdi yine yazınca bukez koptum yanii:)))en kısa zamanda resimli görüşelimkocişe de ki tek ben deil onlar da deşifre oluyor:) en azından sela ve kendimden eminim çakma bile deil msnlerimiz:))
inci ve sela mükemmeller ya.hele o selanın miki kelimesine kopuyorum reşo ağa da iyimiş ama tuttum bunu da
bu topiği okuyan bir erkek ya da yeni katılan bır bayan varsa KK sözlüğü hediye etmek lazım onamikinin patenti zealeaya ait:)) miki kuki pembe ooo daha neler var neler buarada pembe (bayanların büyük tuvaleti:)))))))))))))))))))) ama selanın muhabbete doyum olmaz
aa hay maşşallahhhhem parmak hem de kuru he:) tamam ben okeyin sıcak temas olanını kullanıyorum çok rahatım en kısa zamanda temin et hangisini kullacaksan ki dilatörde şok işine yarayacak sana çok güvendim hee 1 hafta bile sürmez sanırım:)) zaten dilatörle hızlı ilerlendiği için kendini daha iyi hazırlayacağını düşünüyorum
ben 2,5 yıl tam offfffffffff söylerken çok sıkılıorum((( ne kadar da uzamış
kendini kasmadığından emin misin öncelikle? burundan nefes alıp ağızdan derince verirken (hafif ıkınırcasına) dene git geli bakalım nasıl olacak böylelikle kendini kasmadığından emin olacağız en azından, birde ben egzersiz esnasında gitgelin çok önemli olmadığını düşünüyorum neden dersen 1: aparatı büyüttükçe dışarı çıkıyor ve itiyoruz sürekli böyleliklede git gel de oluyor:) 2: ben gitgelde aparatta çok rahatsız oluyordum ama eşimle başarınca ona daha toleranslı davranabildim git geline izin verdim tabi rahatsız olduğum yerde yavaş vs dediğim olmuştur sanırım penis oranın yapısına uygun şekli aldığı için gitgel aparata nazaran daha kolay oluyor he bide parmakla nekadar git gel yapabilirsinki zaten kolun yorulur.
Benim kocanin gonlunu yapiyim bi izin kopariyimm hepinizi msn de katip karistiricam ben :))ayyyy cok istiyorm akilli adam ne guvenion millete yeterince yatak odamizla tanistilar bide kimlk bilgilerini ver dio .mmiinnyakk bebe ben kimn ne old.biliyorm burasi oyle cet sayfalarindan deill dedim:) farkindamisin benden cok forumla muhabbet edion.dio :)))))
Vallaa ya bende merak esiom ama nedense selayi boyle citi piti narin zarif gibi hayal ediom:))) beyaz tenli kumral sacli falann
bende itiraf edeyim ki msn.de fotoğrafını gördüğüm kadarıyla o kız kadar güzel.. hatta ben fotoğrafını resimdeki kıza çok benzettim:)
mersilerden bir demet canımteşekkür ederim. o kıza minyonluğum benziyor ama nedense o kız kadar güzel gelmiyorum kendime, idare ederim işte bana da o makyajdan yapılsa belki o kadar güzel olurum
selam canim simdi ben böyle yapiyorum anlatim: nefesi burnumdan alip agzimdan veriyorum...nefesimi burnumdan alirken orami tutuyorum hani oramida icime cekiyorum sonra nefesimi agizdan verirken disari birakiyorum, ama buna ragmen yaniyodu. bide dedigim gibi esimle ilk denemede de cok canim yanmisti. ama bugun deniycez, zaten esim sizinkiler gibi cok anlayisli sagolsun diyor kendini bir güne sartlama bugun olmazsa yarin yarin olmazsa baska bigün diyo ama ben bebis hevesliyorum hemde cooooook
be alinmki de kızıyodu ama şimdilerde alıştı sanırım gelip bakıyo foruma girdiğimi görünce kadınlarkulübüağası diyo :) ben hala korkuyorum ama böyle şakalar yapar yapar sonra da birden patlaıverir :) kuzuların sessizliği :)
neden 6 ay kota koydu ki alışma süreci mi? benim kanama ya da herhangi bir riskim olmadığı için hamileliğim boyunca alışma çalışmalarına devam ettim şuanda da girişteki minik kasılmam dışında rahatım çok şükür, bu konuda risk yoksa çok pimpirikli olmamak gerek bence sakınan göze çöp batar misali, ama tabiki rahatsız olduğum zaman ben de ilişkiye mola vereceğim bakalım nezamana kadar yapıcaz:)))
dün dr.a gittim ama şuan bulunduğum ilde özel yok, devlettede ultrason çok eski görüntü kalitesi de kötü haliyle, dr. baktıı baktııı uzunca baktı ve kız gibi dedi bakalım:))) sağlıklı olsunda farketmez ama eşimle gönlümüzden geçende ne yalan diyelim kız:)))hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?