Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Annem suc benm deil dogru durust bi nick alsaniza cicekroseeymis ayse fatma hayriyemize noldu bakin bana ne guzel almisim inci gibi isim :)))

hehehehh okadar kayıtlı varki bu nicki zor tutturdum:))) ama reşo ağa da hoşuma gitti :)))) ben ilk dikkatimi çekti gülümsemiştim sela nın da dikkatini çekmiş tiye aldık güldük tabi reşo ağa diye ama şimdi yine yazınca bukez koptum yanii:)))en kısa zamanda resimli görüşelimkocişe de ki tek ben deil onlar da deşifre oluyor:) en azından sela ve kendimden eminim çakma bile deil msnlerimiz:))

Bende istiyorm ama esim 6ay olmas dio yuhhhhh dedimm honnnkk ben bir ay beklerim diom bakalim nolcak.cicegm.cinsiyet belli oldumuu

neden 6 ay kota koydu ki alışma süreci mi? benim kanama ya da herhangi bir riskim olmadığı için hamileliğim boyunca alışma çalışmalarına devam ettim şuanda da girişteki minik kasılmam dışında rahatım çok şükür, bu konuda risk yoksa çok pimpirikli olmamak gerek bence sakınan göze çöp batar misali, ama tabiki rahatsız olduğum zaman ben de ilişkiye mola vereceğim bakalım nezamana kadar yapıcaz:)))
dün dr.a gittim ama şuan bulunduğum ilde özel yok, devlettede ultrason çok eski görüntü kalitesi de kötü haliyle, dr. baktıı baktııı uzunca baktı ve kız gibi dedi bakalım:))) sağlıklı olsunda farketmez ama eşimle gönlümüzden geçende ne yalan diyelim kız:)))hayırlısı olsun

inci ve sela mükemmeller ya.hele o selanın miki kelimesine kopuyorum reşo ağa da iyimiş ama tuttum bunu da

iyi akşamlar vajili güzeller ben cıkıyorum eve gidiyorummm iş bugünde bitti ....yarın misafirler gelecek yemek yapıcam eve gidip yarın güzel haberler yagsın foruma hadı bakalımmmm

mikinin patenti zealeaya ait:)) miki kuki pembe ooo daha neler var neler buarada pembe (bayanların büyük tuvaleti:)))))))))))))))))))) ama selanın muhabbete doyum olmaz
bu topiği okuyan bir erkek ya da yeni katılan bır bayan varsa KK sözlüğü hediye etmek lazım onaben de bırazdan cıkacagım eve gıdıder gıtmez kaldıgımız yerden devam

dediğin gibi yenerim ALLAHIMIN izni ile sizin yardımlarınızla,akşam 10 görüşmek dileğiyle

selam canim simdi ben böyle yapiyorum anlatim: nefesi burnumdan alip agzimdan veriyorum...nefesimi burnumdan alirken orami tutuyorum hani oramida icime cekiyorum sonra nefesimi agizdan verirken disari birakiyorum, ama buna ragmen yaniyodu. bide dedigim gibi esimle ilk denemede de cok canim yanmisti. ama bugun deniycez, zaten esim sizinkiler gibi cok anlayisli sagolsun diyor kendini bir güne sartlama bugun olmazsa yarin yarin olmazsa baska bigün diyo ama ben bebis hevesliyorum hemde cooooook

benmki de kızıyodu ama şimdilerde alıştı sanırım gelip bakıyo foruma girdiğimi görünce kadınlarkulübüağası diyo :) ben hala korkuyorum ama böyle şakalar yapar yapar sonra da birden patlaıverir :) kuzuların sessizliği :)

bende itiraf edeyim ki msn.de fotoğrafını gördüğüm kadarıyla o kız kadar güzel.. hatta ben fotoğrafını resimdeki kıza çok benzettim:)

mersilerden bir demet canım teşekkür ederim. o kıza minyonluğum benziyor ama nedense o kız kadar güzel gelmiyorum kendime, idare ederim işte bana da o makyajdan yapılsa belki o kadar güzel olurum

oranı da mı içine çekiyorsun nefes tekniğin doğru, ama oramı da çektim de dediğini anlamak için parmağın yada aparatın içerideyken orayı çekmen kasmana sebep olur bence nefesini burundan alırken diyaframa değil karnına alırsan oranı çekmezsin dolayısıylada kasmazsın oran normal kalsın ama nefes verirken idrarını yaparcasına hafiften ıkın, ilişkide de bak mutlaka nefes ver ve ıkın o an nefes kontrolü zor oluyor ama ben hala nefessiz sokamıyorum:) eşime diyorum dur nefes alamadım:)) ve nefes alıp ıkınıyorum daha doğrusu oramı dışarı iter gibi veriyorum nefesimi ve açıldığını hissediyorum o esnada eşimde yavaşça itiyor ve giriyor bunu dene mutlaka nefes almayı yetiştiremesende ıkınmaya çalış:) kolay gelsin ozaman güzel haberlerle gel bide girerken hafif poponu aşağı yukarı yaparsan (eşin mutlaka aşağı açılı itsin) kolaylaştırırsın ya da denemekte fayda var işte dene herşeyi:)

Foruma alisti bise demio msn face tanisalim istiyoruz diom hayiirr olmaz insanlara nasi guvenebilion sen bide guvenmen hemen herkeze dio dedimm onlarr bicok arkadasimdan daha samimi...

mrb kızlar, nasılsınız? ben bir süredir egzersize ara verdim gerçi egzersizlerde bi problemim yoktu en son 4 parmağı alabiliyordum. bu akşam itibariyle tekrar başlamak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var.. bu arada ekipmanları tedarik ettim. pre. , kayganlaştıcı jel ve emla krem... ama emlayı daha önce kullanmamıştım. normal jel gibimi sürmem gerekiyor?

Suan yeniymisiz bi ay alisma bi ay yavas yavas hizlanma bi ayd tam hiz geri kalan 3ayda tadini cikarma ve kisi kayak yaparak erciyeste gecirme dedimki yuhhh ya coxuk askindan vazgec ama kayaktan vazhgecme sen beni istemiyon dedm trtistikk :))bakalim artk zaman kaybetmk istemiorum ya esim 32yasinda.ben 25 cocuk olsn demeye bir yil gecer oda hemn olursa genc anne baba olmak varken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…