Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

of ya yarın 1 saat sonra 1 saniye dakka ne olacağı belli olmuyo bak engel çıktı giremedim msn.ama telden doğru mesaj attım adresine bi baksan görürsün belki y.ile başlıyo adresim çiçekrose

kusura bakma vınn dan bağlanıyorum ve giremedim sorun çıkardı arada yapıyor böyle, şuanda da koparsam yanlış anlama, ben şimdi açtım ama davet yokkiiii(( baktım ama yok eminim olmadığından nasıl yapıcaz şimdi???

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm İnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn

Canımmmmmmm tebrik ederm gözün aydın yaşasıınnn

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!!! hadi gözünaydın, allah başka der vermesin, biri daha kurtulduuuuuuuu teeeeeeeeeeeeey teeeeeeeeeeeeeeeey teeeeeeeeeeey

tebriklerohh şöyle bir güzel oynayayım:)darısı diğer arkadaşların başına

Canımmm tebrk ederim gözün aydın allah başka sıkıntı vermesinn yaşasınnnn

tebrikler canım benim halylar sana gelsin çok şükür biri daha kurtuldu Allah başka dert vermesin

Yaaa kızlarrrrrrrr Uçuyorummmmmmmmmmmmm şuannnnnnn bulutlardayımmmm yaaa anlatamammm o kadar mutluyimkiiiiiiiiiii şu kadarını söylücemm sakınn ertelemeyinnn gerçekten geçirdiğim zamanımaa acıdımm şuann bunun içinmi bu kadar acı çekmişimm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .. Uçı-uyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kuzummmm çok sevindim gözün aydıniçime doğdu az önce,aklıma geldın foruma bakayım dedımTAZEEEEEEE GELİNNNNN BERAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

tebrik ederim canım allah başka sıkıntı vermesin:)

reşo ağam forumun kralıdır, ondan güzelini daha tanımadım fıstık gibidir boy pos endam :))) allah nazarlardan saklasın, tü tü tü maşalllaaaaaaahhh

höt leme konusunda ben görevliyim, çok güzel azarlarım, aklı başa toplatırım diiiii mi yavuz yani yoruldum bacım

Hemen uygulamayi kaba taslak alalim cnm yaaaa:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…