Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar Şimdi Burdan Olayı biraz anlatmak istiyorum.Belki Biraz Yardımım dokunur. Öncelikle Öğlen Denemek İstedik. Eşime Parmak egzersizi Yaptırdım İlk Parmaklarını soktu Git gel yaptı baya bi.Ondan Sonra zaman kaybetmeden hemen kalktım Üst Pozisyona Geçtim p.......s egzersiz yapar gibi yerleştirdim Sonra deli gibi ıkındımmm Ve Yavaşça oturmaya başladım sonra bir baktımmmm cuuuuuuuupp kayıverdi. neyse git gel yaptım baya.O bitti aradan 3 saat geçti hadi tekrar yapıcazz dedim tekrar olup olmucağını çok merak ettim çünkü neyse bu sefer yine üst pozisyonda denedim ve egzersiz yapmadan hemde yavaşça oturdum Ve cuuuuuuupppppp oda giriverdi defalarca git gel yaptımmm sonunaa kadar girdi. Ve Hiç bir Acı Hissetmedim.Yani korkulucak gerçekten Hiç Bişey Yokkk..

tesekkürler tekrardan....malesef deneme yapamadik bugün üf yarina kaldi

mikinin patenti zealeaya ait:)) miki kuki pembe ooo daha neler var neler buarada pembe (bayanların büyük tuvaleti:)))))))))))))))))))) ama selanın muhabbete doyum olmaz

yalnız bu kadar olur, mikiyi görür görmez hemen onun patenti zealea ya ait diye yazcaktım, birebir yazmışsın arkadaş olduğumuzdan kelli kelimeler bile aynı çıkıyor senin de sohbete doyum olmaz, bilmukabele, sağolasın

tebrıkler berayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tebrikler ne güzel atlattin valla aglayasim geldi bi ben yapamicam herhalde...her yenen sonradan hic acimadigini söylüyor bi bende mi yanma oluyor anlamadim ki (hos ben yarisini aliyorum yandigi icin devam edemiyorum). üstte hayatta yapamam

Hayir canim tek kullanimlik dedigine bakma sen yeterki temiz kullan yani kapagini tupu oyle toza maruz birakma isin bitince kapagini kapat snucta vajina icine gircek mikrop kapmayalim bide son kullanma tarihini gecme yeterli.buarada bazi arkadasla emlaya gerk yok demis eger yapabilirsen cok iyi ama ben yapamadim once emlayi surdum oyle aparata basladm simdi azalttim ilerleyen zamana hic kullanmayi dusunmuyorum ama zamani var once alismaliyim

şükürr bir kişi daha kurtuldu:)tebrikler canımm

kutlarım ALLAH başka dert vermesin:)inşallah Yakın zamanda hepimiz yeneriz burda değil facelerde bebeklerimize yorum yapmakla buluşuruz ne güzel olur ama

Canım Böyle düşünme. Hepimiz Senin yaşadıklarını yaşadık. Sanki Ben Yaşamadımmı Benimde Bir aralar denediğimizde ağrım oluyodu acayip bir şekilde yanıyodu. Peki Niye Öyle Oluyoduu çünkü kendiğimizi Sıktığımız için. Dün ben kendimi Hiç sıkmadan artık kafamda tamamen yapmaya karar vermiştim ve yaptım da gerçekten birazcık sabır ve gayretle olmucak bişey değil. Ve inan bana ben üst pozisyonda çok rahat yaptım. Ben Bu İlleti bu forum sayesinde yendim. Burdaki arkadaşların Hepsi yardımcı oldular sağolsunlar. Egzersiz Kesinlikle Çok önemli Ben Bu illeti Parmak egzersizi Sayesinde Yendim. Sende Egzersizlere dört elle sarıl hiç aksatma bak gör eylül ayı bitmeden yeniceksin. Kendine inan ve ben yenicem de. İnş Darısı Sizlere Olurr..

Aahhhhahaaha :) kuzum senide 1.60 li boylarda esmer zayif yasin kucuk gibi gelio kac yasindasin?nerde yasiodun.

kızlardan tüyo mu aldın inciiiiiiiiiiiiehhh yaklaştın baya 1.65 boy,kumral,zayıf(kocam bana vitaminsiz diyor) yaş 26 ama minyon olduğumdan herkes daha küçük sanıyor çaktırma.memleket izmir yarışmacı arkadaşlara başarılar.buarada akşam egzersiz yapamadım cok yorulmusum 10 gun kadar zorunlu ara verıcem yıne.ondan sonra tutmayın beniiiiiii

tatlım tebrike derim bugün güzel haber almayı bekliyordum geldi oda cok sevındım yaşasııın sende kurtuldun

diğer egzersizciler moral bozmayın nolur ya bende okuyunca secvınır hem de uzulurdum bende kurtuldum dıyebıelcekmıyım dıye ama oldu bakın herseyın vaktı saatı var yeterkı sız caba gosterın....Gerisini Allaha bırakın ol der olur

bu arada nedense cok mu duygusalım ne :) hala bırı yendım absardım dıye coskulu cosulu yazınca gozlerımm doluyor

dün gece eşimle çok şiddetli tartıştık sehır dısında su an..profıl fotomu ortak arklarımız olan ıkı erkek begenmıs(sureklı gorustugumuz sevıyelı ısınde gucunde ınsanlar kardesım gıbıler aılecek gorusuruz) sorun orda basladı nıye begenıyorlar normal mı bu koyma fotogrf gıbı vs...

sımdı cogunuz dıyosunuz kı normal degıl evet esın haklı kıskanabılır ama asıl sorun su bu salak sanal alem sosyl sıteler yzunden daha once cok tartıstıkk ıstemıyorum kapatlım falan dedı halbukı benım degıl onun vukuatı vardı (vukuat derken eskı takıntıları onu buluyordu benı degıl)bende ben gayet duzgun kullanıyorum ne amaclarla kullandıgımda bellı kapatmak ıstemıyorum dedım(karıkatur delısıyım )ıcım rahattı cunku eglncelı vıdeolar kadınlara ozgu sıteler karıkatrlerle zaman gecırmeyı sevıyodum sonunda bana teklı foto yok ıkılı koyucaz o zaman dedı tamam dedım sonra yıne bozdu kuralı kendısı kaldıkı twt hesabın bıle sonradan gorudm haberım yoktu tamam yanlıs bıseyde bırıde yoktu sadece tandııgm erkk arklarıt arfndan ızlenıyor ve onları ızlıyordu ama soylememsı anlamsız geldı kapatıcam ok vs dedı sonra bana dun o kadar ahkam kesıp yanlıs olan seylerı ahtırlatrken twt hesabıan bır baktım aktıf gayet kızın bırıde takıp edıyo tanımıyorum tanıamdıgım bırı undıen arkıymıs banane ! benım cok dılım yandı o unıdekı arklarından kız mılletınde korkarım evlı nısanlı dınlemıyor hıc bırı masallah kızın adını bıle duymamıstım öyle buyuk tepkı verdım kı hakım olamadım kendıme msj attım bana ahkam kesecegıne kendın ne akdar dogrusun ona bakıcaksın once onemsemıyorum kaparım dedıgın sıtelerde hala aktıfsın işin en kotusu boyle cocukca sacma bı sebp yuznden benı konusturman senden nefret edıyorum dedım :26::26::26::26::26:telefnunuda donene kadr acmıcam arama bosuna dedım :26:

sunu okuyunca bılıyorum cok cocukca....ama daha once yasanmıslıklar var onun etrafndakı kızlardan cok cektım ben o yuzden bu kadar buyuttum belkı de bu olayı bı nevı savunma mekanızmasıydı ...esım mesaj atmıs bu kadr tepkı verecegını bılseydım eklemezdım al sıldım dert degıl demıs..bugunde baktım hesabını kapatmıs sabahta mesaj atmıs senden nfret edıyorum demek ne kadar da kolay senin için...

bunları paylasmak zorundaydım canım cok sıkkın tepkım fazlaydı bılıyorum haklıyken haksız konuma dustu esım bunuda bılıyorum ama ben cok daletlı bırıyım tutarlı bırı mukemmelıyetcı bana bısey yapılıcm denıyorsa yapılmalı zaman asımına ugramadan sonra ayarlarım gıdyo benım o surede yanlıs bısey yapmamıs olsa da

konuyu kaynatıp berayın sevıncını ve egzersızcılerın odagını degıstırmek ıstemem sadece sıze anlatmak ıstedım rahatlamak ıcın kızlar kusura bakmayın sadece kendıme kızdım su an nıye agırlıgımı bozdum ve cocukca davrandım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…