- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.281
hadi athea, umut, huzur sıra sizde.
oranı da mı içine çekiyorsun nefes tekniğin doğru, ama oramı da çektim de dediğini anlamak için parmağın yada aparatın içerideyken orayı çekmen kasmana sebep olur bence nefesini burundan alırken diyaframa değil karnına alırsan oranı çekmezsin dolayısıylada kasmazsın oran normal kalsın ama nefes verirken idrarını yaparcasına hafiften ıkın, ilişkide de bak mutlaka nefes ver ve ıkın o an nefes kontrolü zor oluyor ama ben hala nefessiz sokamıyorum:) eşime diyorum dur nefes alamadım:)) ve nefes alıp ıkınıyorum daha doğrusu oramı dışarı iter gibi veriyorum nefesimi ve açıldığını hissediyorum o esnada eşimde yavaşça itiyor ve giriyor bunu dene mutlaka nefes almayı yetiştiremesende ıkınmaya çalış:) kolay gelsin ozaman güzel haberlerle gel bide girerken hafif poponu aşağı yukarı yaparsan (eşin mutlaka aşağı açılı itsin) kolaylaştırırsın ya da denemekte fayda var işte dene herşeyi:)
mikinin patenti zealeaya ait:)) miki kuki pembe ooo daha neler var neler buarada pembe (bayanların büyük tuvaleti:)))))))))))))))))))) ama selanın muhabbete doyum olmaz
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn
Kızlar Şimdi Burdan Olayı biraz anlatmak istiyorum.Belki Biraz Yardımım dokunur. Öncelikle Öğlen Denemek İstedik. Eşime Parmak egzersizi Yaptırdım İlk Parmaklarını soktu Git gel yaptı baya bi.Ondan Sonra zaman kaybetmeden hemen kalktım Üst Pozisyona Geçtim p.......s egzersiz yapar gibi yerleştirdim Sonra deli gibi ıkındımmm Ve Yavaşça oturmaya başladım sonra bir baktımmmm cuuuuuuuupp kayıverdi. neyse git gel yaptım baya.O bitti aradan 3 saat geçti hadi tekrar yapıcazz dedim tekrar olup olmucağını çok merak ettim çünkü neyse bu sefer yine üst pozisyonda denedim ve egzersiz yapmadan hemde yavaşça oturdum Ve cuuuuuuupppppp oda giriverdi defalarca git gel yaptımmm sonunaa kadar girdi. Ve Hiç bir Acı Hissetmedim.Yani korkulucak gerçekten Hiç Bişey Yokkk..
höt leme konusunda ben görevliyim, çok güzel azarlarım, aklı başa toplatırımdiiiii mi yavuz yani yoruldum bacım
çok sağolasın:) birde bişey daha sorucam canım kutunun içinde 5 tane tüp şeklinde bu emla, prospektüsünde tek kullanımlıktır dio kapağı açtınmı 1 kere kullanıp atın saklamayın diye yazıyor.. fındık kadar kullanıp atmalımıyım yani?
birde beni hatırlıyorsanız 4 parmak rahat oluyodu ama eşle olmuyo rahat olduğumuda düşünüyrm ama kapanıyor orası isteyemiyıorum ve alamıyorum nasıl bir yol yöntem izlemeliyim bana bir fikir verebilirmisiniz?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn
beni nasıl hayal ediyorsun merak ettim
tebrikler ne güzel atlattin valla aglayasim geldi bi ben yapamicam herhalde...her yenen sonradan hic acimadigini söylüyor bi bende mi yanma oluyor anlamadim ki (hos ben yarisini aliyorum yandigi icin devam edemiyorum). üstte hayatta yapamam
Aahhhhahaaha :) kuzum senide 1.60 li boylarda esmer zayif yasin kucuk gibi gelio kac yasindasin?nerde yasiodun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?